Taking ​Chances (Taking Chances 1.) 10 csillagozás

Molly McAdams: Taking Chances

Eighteen ​year old Harper has grown up under her career Marine of a father's thumb. Ready to live life her own way and experience things she's only ever heard of from the jarheads in her father's unit; she's on her way to college at San Diego State University.

Thanks to her new roommate, Harper is introduced to a world of parties, gorgeous guys, family and emotions. Some she wasn't expecting yet, and others she never knew she was missing.

She finds herself being torn in two as she quickly falls in love with her boyfriend Brandon, and her roommate's brother Chase. Covered in tattoos, known for fighting in the Underground and ridiculously muscled…they're exactly what she was always warned to stay away from, but just what she needs. Despite their dangerous looks and histories, both adore and would do anything for Harper, including stepping back if it means she's happy.

Her first year away is turning out to be near perfect, but one weekend of giving in to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
William Morrow, New York, 2013
464 oldal · ISBN: 9780062267689
>!
William Morrow, New York, 2012
432 oldal · ASIN: B00951B4SC
>!
HarperCollins, US, 2012
330 oldal · ISBN: 9780062267672

Enciklopédia 1


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Picichef>!
Molly McAdams: Taking Chances

Hosszú volt. Jó volt. Aztán rossz. Majd megint jó. Majd megint rossz. Majd megint jó………
Régóta szúrta a szememet ez a könyv és végre beadtam a derekam neki. Tetszett ahogy haladtunk a történettel, az elejét imádtam!!! Szerintem az első 50-100 oldal a legjobb. Aztán volt amin felháborodtam és volt amivel nem értettem egyet, de szerettem minden oldalát. Egészen egy bizonyos pontig… Mindenki tudja, hogy miről beszelek, ugye? spoiler Teljesen felháborodtam és utáltam az egész könyvet, utáltam az írónőt és csak a könyv felénél tartottam?? Wow. Na jo! 3 teljes hétig büntetésbe raktam a sarokba és rá se néztem… Csak gondoltam rá… Sokat. Valamint aktívan durciztam. :) Meg is csaltam másik könyvekkel. De aztán csak rájöttem, hogy tudnom kell. Tudnom kell mi a folytatás és hogy mégis mi lesz ez után. Azt tudtam, hogy spoiler. Az várható volt. Meg kell mondjam, hogy utána egy szép kis amerikai álom történet alakult ki belőle, sőt, nagy része a dolgoknak ami történt túl szép is volt, hogy igaz lehetett volna, de nem baj. Kellett a gyógykrém a megsebzett szívünkre. :)

Botosenikő>!
Molly McAdams: Taking Chances

Olvastam itt a korábbi értékeléseket,és igazán meglepődtem. Nekem nagyon tetszett az egést. Rengetegszer sírtam rajta,nem csak szomorú résznél,hanem a jóknál is. Annyira jól esett azt olvasni,hogy van ilyen,tényleg lehet így szeretni és ez viszont is így van. Imádtam Breet,Konrádot és az egész családot. Engem elfogott az az érzés,hogy mi lesz velem a könyv után?! De hát ez van,vége lett és happy end. Miért kitalált szereplő Brandon és Chase!?


Népszerű idézetek

hanna2004>!

J:NE HAGYJ EL! Meg fogok őrülni nélküled!
É:Nem lesz semmi bajod Carter. Prokowski és Sanders is nehezen viseli a dolgot.de majd vigasztaljátok egymást:) vagy fogadd el az egyik csajszi ajánlatát! biztos jobb társaság lesz mint én.
J:már a gondolattól is herpeszem lesz:
É:most mennem kell
j: Rohadtúl fogsz hiányozni …

Kapcsolódó szócikkek: herpesz

A sorozat következő kötete

Taking Chances sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love
L. J. Shen: Broken Knight
Kim Holden: Bright Side (angol)
Skye Warren: The Pawn
Cora Reilly: Bound by Love
Kristin Hannah: Firefly Lane
Abbi Glines: Up in Flames
Jessica Park: 180 Seconds
Abby Jimenez: The Friend Zone
Jessica Park: Flat-Out Love