Idalina hatéves volt, amikor az édesapja elment tőlük. Most az anyukájával és a nagynénjével él, akik híres flamencotáncosok, ezért nagyon elfoglaltak. A kislány, akinek gyönyörű hangja van, gyakran érzi magát egyedül. Szerencsére egy elkóborolt kaméleonnak köszönhetően megismerkedik a zsémbes szomszéd bácsival, és egy különös meghallgatás gyökeresen megváltoztatja az életét.
Idalina, a flamenco-énekesnő (Kinra Girls 0.) 6 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2011
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Narancs pöttyös könyvek Könyvmolyképző

Ez már nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint az előző rész. Ez sem volt rossz, talán a szülők nemtörődömsége nem tetszett, bár az anya igyekezett, mégis szegény kislány, ahogy a nővére említi is, koloncnak érezhette magát, pedig nagyon tehetségesnek lett megírva. A szomszéd bácsika, Manuel, és a nővére volt a szimpatikusabb szereplő, Idalinát pedig szinte csak sajnáltam, igaz amikor az került szóba, hogy 12 évesen egyetemi szinten tanítanák neki az angolt….. hát …. Tudom nagyon kinőttem belőle, de mostani 10-14 éveseknek nagyon tudom ajánlani a sorozatot!:)

Tetszett a könyv, izgalmas volt. Pont nekem való, csajos.Én is szeretek énekelni, pont mint Idalina. És tetszik a borítón Idalina ruhája.

Nem az én korosztályomnak íródott, viszont régen nagyon szerettem ezeket a könyveket, úgyhogy gondoltam újraolvasom őket. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a könyv nagyon jó! :D
Nagyon tetszettek a szereplők, az egész történet, minden apró mozzanatát beleértve. off
A könyv elolvasása után nagyon szívesen meghallgatnám élőben Idalinát ;)
![]() | Kinra Girls sorozat · Összehasonlítás |