Berserk ​2. (Berserk 2.) 33 csillagozás

Miura Kentaró: Berserk 2.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Talpig feketében jár, hátán hatalmas bárdkard, bal karja végén durva acélököl. Guts tovább rója útját, hogy felkutassa az Isten Ökleit; az Ötöket, akik a színfalak mögül irányítják a történelmet. Vándorlása során a Fekete Bajnok – társával, Puck tündérrel – egy városba érkezik, ahol az rettegés az úr. Vajon a gátlástalan harcos szembeszáll a démoni gróffal, aki eretneküldözés címén sorra küldi vesztõhelyre saját alattvalóit?

Eredeti megjelenés éve: 1991

>!
Delta Vision, Budapest, 2008
240 oldal · ISBN: 9789639679894 · Fordította: Oroszlány Balázs

Kedvencelte 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

TiaManta>!
Miura Kentaró: Berserk 2.

A előzőleg felvezetett ív folytatódik ebben a kötetben. Guts különös látomásai a frászt hozzák rám, a hideg kiráz tőlük. Ennek így kell lenni. Csak még kíváncsibbá tesz a múltjára.
Teresia személyében egy másik ártatatlan pólus is van, a tündéren kívül. Amikor egy ehhez hasonló sztoriban látok ilyen tisztaságot mindig attól tartok hogy eltorzulnak. Bár ez szinte biztos már csak az a kérdés, hogy hogyan.
Még több harc jellemzi a 2.-at ha ez lehetséges.

Allanon>!
Miura Kentaró: Berserk 2.

Az előző manga végi történet folytatódik, melyben kiderül, hogy még a szörnyeknek is van egy kicsi emberi oldaluk. Guts emberfeletti erővel harcol és a kötet végére eléggé vesztésre áll.

mmartin_1995>!
Miura Kentaró: Berserk 2.

Ez tipikusan egy olyan kötet, amelyben események nemigen zajlanak, inkább csak átvezetésként szolgál, mintegy előkészítve a következő fejezetet. Ennélfogva sok dolgot nem is lehet elmondani róla, talán csak annyit, hogy bár nem történik szinte semmi lényeges, annyira mégis fenntartotta az érdeklődésem, hogy kíváncsi legyek a következő kötetre is.

Sophiechan>!
Miura Kentaró: Berserk 2.

Fúj, fúj és fúj! Undorító, továbbra is. Vagy csak nem most kéne olvasnom, mivel általában bírom a gore-dolgokat, de a gyomrom ezt így most nagyon nem.
Ettől függetlenül újabb dolgokat tudunk meg a világról. A démonokról és néhány igen jó szokásukról.
Guts viszont továbbra is az az érzéketlen ember, akit megismertünk, de szerintem a múltja miatt ez nem is csoda. Meg egy rahednyi démonnal az ember háta mögött, biztos, hogy nem fog vidám képet vágni.


A sorozat következő kötete

Berserk sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Hirano Kohta: Hellsing 10.
Okamura Tensai: Darker than Black 2. – A Fekete Kaszás
Kisimoto Maszasi: Naruto 17.
Moriyama Daisuke: Chrno Crusade 8.
Ohba Tsugumi: Death Note: A halállista 2. – Találkozás
Hino Matsuri: Vampire Knight 8.
Stan Sakai: Usagi Yojimbo 18. – Utazás Dzsótaróval
Micuki Rjóko: A káosz kapui 2.
Juki Kaori: Angyalok menedéke 3.
Himaruya Hidekaz: Hetalia – Tengelyhatalmak 3.