Mitzi Szereto (szerk.)

Trónok ​mámora 14 csillagozás

Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

A ​Trónok mámora valamennyi története bővelkedik kéjben és legendákban, egybefonódik benne a kaland, a szenvedély és a veszély. Képzeljünk el misztikus országokat és lényeket, királyokat és királynőket, lovagokat és renegátokat, hősöket és gonosztevőket. Csatákat és veszélyt, tisztességet és becstelenséget, jót és gonoszt. De leginkább szenvedéllyel és titkos vágyakkal teli szíveket. Itt még él a romantikus lovagiasság, de a romantikus gonoszság is. Nem mindig nyer a jó, a rossz pedig gyakran vonzóbb és kívánatosabb, mint altruista ellenfele. Ezeken az időtlen vidékeken a testért folytatott harc ugyanolyan fontos, mint a hatalomért vívott küzdelem.

Intrika, mágia, bosszú, törvényenkívüliség, szerelem és megtérés, sötét titkok és titokzatos csecsebecsék, gonosz varázslatok, küzdelem természetfeletti lényekkel – ezeken a titokzatos tájakon minden lehetséges, itt mindent megtalálható: korrupt királyokat, kéjsóvár királynőket, jóképű hercegeket, szűz hercegkisasszonyokat,… (tovább)

Eredeti cím: Thrones of Desire

Eredeti megjelenés éve: 2012

Tartalomjegyzék

>!
I.P.C., Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636354565 · Fordította: Stier Ágnes

Enciklopédia 2


Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Lisie87 P
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

Nem vetem meg a jó erotikus könyveket ( főleg a vámpíros-erotikus regényeket! :D ), szóval kíváncsian álltam neki ennek a novelláskötetnek. Olyasmit kaptam, amire számítottam. Elég vegyes felhozatal volt. Egész jóktól egészen a „ezmegmivolt?” – ig. Még is azt mondom, hogy jó szórakozást nyújtott a könyv a napi egy kis novellával esténként! :D

>!
victoria_m997
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

Úgy voltam ezzel a könyvvel, hogy mivel szeretem a romantikus és erotikus regényeket, de főleg a romantikusat, az értékelések ellenére belevágok. Még az erotikus fantasy dolog sem tántorított el, mert hát na… ha már megvettem elolvasom, meg olyannal még nem volt dolgom. Viszont legközelebb ha ilyen könyvet veszek a kezembe kérlek üssetek agyon.

Sejtettem, hogy a novellákban előfordul majd erotika… de arra nem számítottam, hogy mindegyikben fő elem lesz… Jól megírt novellákat érdekes világokat vártam, de több volt az értelmetlen és rossz történet, mint a lebilincselő. Remek hősöket, királyokat, boszorkányokat, sárkányokat vártam, de senki sem került közel hozzám, többségük csak volt, és olyan nevekkel léteztek eme könyv lapjain, amik kiejthetetlenek voltak számomra. Összességében hatalmas csalódás volt.

Bővebben a blogon:

https://victoriasinspirationisland.blogspot.com/2018/11…

>!
heysunny P
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

Mit olvastam én? :D

Aki szereti a pornó literatúrát, de a szimpla ponyva helyett inkább olvasna valami érdekesebbet, annak tökéletes válogatás ez az antológia. Nagyon sokrétűek a történetek, bár a nagyjuknak nem sok értelme volt, szerintem… ráadásul eléggé dühített, hogy többször is elhitette velem, hogy leszbikus kapcsolat lesz, erre jól át lettem vágva… A szerkesztés egyébként hagy némi kívánnivalót maga után, rengeteg a vesszőhiány, központozási hiba, stb. és a fordítással se vagyok megelégedve, sok helyütt nagyon kínosnak hatottak a pornó jelenetek.

>!
Banshee
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

Ízig-vérig erotikus novellagyűjtemény a javából, +18-as karikával. Nem kell sokat várni tőle, de azt kapjuk, amit várunk. És legalább a legtöbbnek boldog volt a vége. Voltak olyan novellák, amik jobban tetszettek, voltak amik kevésbé és azért volt fura is a vége felé. Egyszer olvasható erotikus fantasy kötet, egy szerzőt sem ismertem az írók közül, szerintem a legtöbb csak novellákat meg fanfictionokat ír.

>!
Kiki0926 P
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

A legelső kérdés ami felmerült benne az volt, hogy -mi a fészkes fene ez?!
Groteszknek éreztem az egészet, mikor kezdetben folyik a vér, egy átlagos jelenetet olvasunk, majd egyszer csak megcsap a fülledtség ereje. Viszont egyre jobban belemerülve a történetekbe egészen érzéki és izgalmas világokba csöppenünk. Voltak hiányosságai és nem egy világrengető olvasmány, de egy laza kikapcsolódásnak teljes mértékben megfelel.

>!
Szerafina P
Mitzi Szereto (szerk.): Trónok mámora

Nekem is vegyes volt az olvasási érzésem.
Van, hogy tetszett maga a sztori, az akció. Máskor meg nem igazán értettem a világot, amibe bevezetett.
Egy olvasásra jó, de ennyi elég is belőle.


Népszerű idézetek

>!
victoria_m997

– Mit ér tűnődni a múlton? Jobb előrelépni a jelenbe, ahol most időzünk.

291. oldal, Az utolsó áldozat (2013, I. P. C. Könyvek)

Kapcsolódó szócikkek: jelen · múlt

Hasonló könyvek címkék alapján

Szabó István Zoltán – Takács Gábor (szerk.): Arany 200 – Balladaremix
George R. R. Martin: Tűz & Vér
Gaál Viktor: Arche
T. Kovacsics Aranka: Káosz
Gena Showalter: Atlantisz
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Kresley Cole: Árnyak Hercege