Danny ​bá' és a nyári tábor (Danny bá' 4.) 1 csillagozás

Mirjam Oldenhave: Danny bá' és a nyári tábor

Mirjam Oldenhave: Danny bá' és a nyári tábor
Végre! A 3.a alig várja a tengerparti kempingbe szervezett osztálykirándulást!
Danny bá' természetesen tesz róla, hogy mindenki nagyszerűen érezze magát. Ehhez nem is kell más, csak sok-sok strandolás, fagyizás és sült krumplizás. Persze közben rengeteg hasznos dolgot is megtanulnak a gyerekek, hiszen ez mégiscsak erdei iskola… Mert fontos együttműködni sátorállítás közben, kincset keresni az erdőben, de a legfontosabb, hogy mindig meglássuk a másikban a jót.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Pagony, Budapest, 2017
keménytáblás · ISBN: 9789634102830

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
dianna76 P
Mirjam Oldenhave: Danny bá' és a nyári tábor

Véletlenül bukkantam rá a könyvtárban, de onnantól nagyon vártam az olvasását, mert ígéretesnek tűnt. Végül nem is volt rossz, bár az elejénél kicsit megingott az érdeklődésem. Azt a fajta poénosságot hozta, amit én túlzónak, um. ökörségnek tartok, és nem kedvelek. Ez a sátorállítás… Jómagam sem állítottam még sátrat, így nem is értek hozzá, de azért annyi esze legyen az embernek, hogy ne a tetejére kerüljön az ajtó. Szóval ettől a résztől borsódzott a hátam. Az étkeztetés siralmassága szintén túlzó. Szerintem. A könyv többi története tetszett, szórakoztató volt. A homokból kibukkanó fejek az egyik kedvenc lett. Örültem, hogy komolyabb vizekre is eleveztünk, mint pl. az éjszakai bepisilés. Természetesen ez a rész közel került a szívemhez. Barátságból, empátiából jeles!
Az illusztrációk jó kiegészítői voltak a történeteknek, tetszettek. A könyv elején az osztály tagjait is bemutatja a szerző (vagyis Tobias, a narrátor) képpel és egy röpke, néhol frappáns jellemzővel. Azt hiszem keresni fogom a sorozat előző köteteit is.

>!
Pagony, Budapest, 2017
keménytáblás · ISBN: 9789634102830

Hasonló könyvek címkék alapján

Romhányi József: Szamárfül
Bálint Ágnes: Szeleburdi család
Janikovszky Éva: Velem mindig történik valami
Lázár Ervin: Gyere haza, Mikkamakka!
Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő
Fodor Ákos: Képtelenkönyv
Lázár Ervin: Bab Berci kalandjai
Lázár Ervin: A Hétfejű Tündér
Lázár Ervin: Berzsián és Dideki
Jean Webster: Nyakigláb Apó