Francia ​nők télen-nyáron 16 csillagozás

Titkok, receptek és örömök egész évre
Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron

A nagy sikerű A francia nők nem híznak című könyv szerzője, Mireille Guiliano első kötetében azoknak nyújtott segítséget, akik szebbé, jobbá szeretnék tenni életüket, és úgy akarnak megszabadulni súlyfeleslegüktől, hogy közben nem sanyargatják önmagukat. Útmutatásai alapján elérhetjük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Francia nők télen-nyáron című második könyvéből megtudhatjuk, hogy csak akkor válhat tökéletessé életünk, ha felvesszük „az év ritmusát”, vagyis az évszakoknak megfelelően szórakozunk, vásárolunk, főzünk és mozgunk. Lépésről lépésre meséli el, hogy mit tegyünk és mit együnk a bikiniszezon előtt, hogyan őrizhetjük meg belső békénket és külső szépségünket az év minden hónapjában.

Athenaeum 2000, Budapest, 2007
414 oldal · ISBN: 9789639615991 · Fordította: Csáki Judit

Doro>!
Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron

Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron Titkok, receptek és örömök egész évre

Érdekes gasztro- és kultúr kiránduláson jártam a könyvet olvasva. Bájos, elgondolkodtató, van benne pár hasznos tanács és sok – nagyon is sok !! – hasznosítható recept. Nem kell minden szavával egyetérteni, egyszerűen csak élvezni kell, ahogy egy másik kultúrkör és gondolkodásmód időlegesen beszippantja az embert.
Lassan olvastam, úgy ízlelve, mint egy jó bort. Szeretettel ajánlom mindenkinek.

meseanyu P>!
Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron

Sajnos elég nehéz francia nővé válnom, de dolgozom rajta. :-)

graphoman IP>!
Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron

Ez olyan olvasgatós könyv, nem olyasmi, amit az ember egyszer végignyálaz, aztán annyi. Most a tavaszi és a vendéglátós fejezeteket olvastam, és hát csudás, olyan életszeretet van benne, hogy az mindig fellelkesít engem is.

szaborsika >!
Mireille Guiliano: Francia nők télen-nyáron

Szuper könyv, a Francia nők nem híznak méltó folytatása. Kitekintve a „hogyan őrizzük meg jó alakunkat” témából már ahhoz is ad ihletet, hogy hogyan éljünk könnyed franciás életet.

Maha>!

Negyvenévesen mindenkinek olyan az arca amit megérdemel.

papeerzsepi>!

A banán közkedvelt, egész évben szezonja van, hiszen a trópuson nő.

Maha>!

„Télen a bölcs fák, állva alszanak a hidegben.” /William Carlos Williams/

William Carlos Williams

papeerzsepi>!

Mi meg odaadóan figyeltük, bár apám nem pontosan találta meg azokat a kifejezéseket és fordulatokat, amelyekkel kisgyerekeknek tudta volna elmagyarázni, hogy a királynő az egyetlen a családban, aki az összes erős hímmel viszonyt folytat, és vagy háromezer tojást rak naponta. […] A királynő: apám rémálma volt, nyilván.