Előjog (Fehér Gallér 1.) 1 csillagozás

Mira Sabo: Előjog

Mira ​Sabo lebilincselő bestsellerei NEKED szólnak.
Olvastál már SZEXIS, hatalommániás pasikról erotikus történetet történelmi vonatkozásban? Majd most!
A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar MILLIÁRDOS Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire kíváncsi.
A világháborútól a rendszerváltásig nyúló cselekménnyel, FRISS, egyedülálló szemlélettel, RENDKÍVÜLI hitelességgel, SZEMTELEN stílusban megírt történet egy gyönyörű lány és egy hatalommániás férfi szerelméről. A szabad NewYork és a kommunista Magyarország kontrasztja és egy háború elől menekülő család küzdelme a hovatartozásért. A múlt sötét titkai, izgató szexjelenetek, különc gazdagok, a thrillerek feszültsége.
Mira Sabo bestsellerei már bizonyítottak, olvasók tízezrei izgultak a szereplőkért, most pedig itt van az, amire annyian vártak. Egy önállóan is élvezhető, elsőrangú regény, amely magában foglalja a nagysikerű trilógia előzményét egy szigorú és kegyetlen… (tovább)

>!
Magánkiadás, Magyarország, 2019
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150060033

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Tamássy Áron


Kedvencelte 1

Most olvassa 4

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 41


Kiemelt értékelések

>!
ZCsilla P
Mira Sabo: Előjog

Én, kis naiv…
Azt hittem, hogy Mira Sabo nem csinálja meg még egyszer ezt velem. Tévedtem.
Ugyanúgy kikészített, dühített, felpörgetett, mint a Birtoklás-trilógia könyveivel. És pont ezért imádtam minden sorát! ❤

Az írónő egyedi, szókimondó, igényes, kifinomult, és számomra már az „utánozhatatlan Mira Sabo” stílusával minden egyes alkalommal levesz a lábamról. Nem tudom, hogy hogyan csinálja ezt, de nagyon jól esik, mondhatni igényem van rá!
Kérem, ilyen egy igazi jó könyv!

Szeretem az olyan történeteket, amik úgy tanítanak, hogy észre sem veszem olvasás közben. Egy kis gazdasági, politikai téma, illem és etikett… ezek mind-mind színesítik a cselekményt.
„Nem szégyen ezeket nem tudni, hidd el nekem. A szégyen az, ha nincs igényed megismerni eme szabályokat.”

Két évet vártam, hogy új dolgokat tudjak meg az én kedvenc, imádott Tamássy családomról. Nem kérdés, hogy megérte-e várni rá, de mégis nagyon rossz most nekem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy megint itt hagyott a bizonytalanban az írónő. Szerintem direkt csinálja ezt! Szó se róla, Mira Sabo a kínzás nagy mestere! Fantasztikus! ❤

Tisztelt Tamássy Ábris Tibor!
Bocsásson meg, hogy meg merem szólítani, de el kell mondanom, hogy mit érzek Ön iránt. Egy szóval ki tudom fejezni: gyűlölöm magát! Öntelt, beképzeld, hatalommániás fehér galléros bűnözőnek tartom. Gazdagította ezt a történetet, remélem a további részekben ez így is marad. Minden jót kívánok!

Drága Áron!
Én vagyok az, aki már annyiszor szeretett volna megmenteni és tönkretenni egyszerre. Örültem, hogy most te meséltél magadról. Én már a legelején tudtam, hogy sokkal több van benned, mint ahogy azt sokan hitték. Védtelek, de akkor még nem tudtam, hogy miért is. Most már tudom.

Kedves @Mira_Sabo!
Téged pedig szeretlek és haragszom is rád egyszerre! Szeretlek, mert olyat adsz nekem, amit nagyon kevés könyv olvasásakor szoktam érezni. És haragszom, mert ezekből a jókból keveset adsz nekem. Még mindig a kedvencem vagy, kérlek, abban ne hagyd az írást!❤

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
ZCsilla P

Ezt a nőt nekem rajzolták, rajta volt a névtáblám. Nem fityegett rajta árcédula, mert a legdrágább holmikon nincs ilyen. Ezt persze csak az tudja, aki már járt ilyen üzletben.

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron
>!
ZCsilla P

Az ember érző lény, még akkor is, ha Tamássynak született. El kellett engednie ezeket a gondolatokat, hogy szárnyaljanak a messzeségben, mert szerette volna a szívét még néhány évig életben tartani, de azt mondják, a sors csak olyan kihívásokat állít mindenki elé, amiket képes megoldani. Kinek könnyebbet, kinek nehezebbet – és abban percben meg is érkezett egy újabb.

>!
ZCsilla P

Mintha a homlokomon lenne egy tábla, hogy még facér vagyok, és egy életen át tartó biztonságot és luxust tudok nyújtani. Na, erre gyakorlatilag úgy tapadnak a nők, mint a légypapírra a legyek, annyira szánalmas.

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron
>!
ZCsilla P

…de annyira tartottam őt, mint az ásványvizesüveget a kezemben. Jó volt, oltotta a szomjam, de a csomagolás mehet a kukába.

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron
>!
ZCsilla P

A nagy dolgok között elveszett a lényeg. Nem dédelgetek politikai ambíciókat, én nem arc akarok lenni, hanem fej. Én fel akarom hívni a szenátort, és utasítani akarom, hogy mit cselekedjen az aktuális érdekeim szerint. A háttérből akarok irányítani. Sokkal nagyobb hatalma van egy pénzembernek, mint egy politikusnak. Ezt pont neked magyarázzam?


Hasonló könyvek címkék alapján

Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
E. L. James: A szürke ötven árnyalata
J. R. Ward: Feloldozott szerető
J. A. Redmerski: Az örökké határa
Christine Anne Colman: Elveszetten
Borsa Brown: A maffia szívében
Anne L. Green: Eltitkolt múlt