Dr. ​Farkas bárányai (Budapesti ragadozók 1.) 70 csillagozás

Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Baszódj ​meg!
Azon már túl vagyunk, Farkas, csak gondolom, te nem emlékszel rá.

Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, szexéhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait.
Elérkezik a pillanat, amikor a sok egyéjszakás kaland után felbukkan A Nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen.
Vajon sikerül megszelídíteni a Farkast? Összhangba tud kerülni a személyiség két fele, hogy dr. Farkas Tamás egy életre elköteleződjön egy nő mellett? Vagy alulmarad Tamás, és végleges győzelmet arat a benne szunnyadó… (tovább)

>!
Művelt Nép, 2016
452 oldal · ISBN: 9786155617621
>!
Művelt Nép, 2016
452 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155617614

Kapcsolódó zóna

!

Mira Sabo

44 tag · 47 karc · Utolsó karc: 2018. szeptember 10., 22:14 · Bővebben


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Dr. Farkas Tamás · Pintér Barna · Almási Panni · Nóra · Pintér Ákos


Kedvencelte 16

Most olvassa 5

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Cicu
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Az a helyzet, hogy szerencsés nőszemély vagyok, mert mostanában csak remek könyvek kerültek a kezeim közé, ráadásul magyar íróktól, ami külön öröm.
Az Amíg kinyílik a szemünk, nagyon-nagy kedvenc, ezért nagyon vártam már Dr. Farkas történetét, és nem kellett csalódnom, mert:

Imádtam! ❤
Még akkor is, ha most karikás szemmel írom az értékelést, mert csak pár órát aludtam, ami Farkas dokinak köszönhető, aki nagyon hamar a szívembe lopta magát, ahogy az egész történet. Csak olvastam és olvastam, fogytak a lapok, megszűnt a külvilág.

Izgalom, erotika, romantika, humor, fergeteges szócsaták, váratlan és meglepő fordulatok, remek karakterek és érzelmek sokasága.
Itt bármi megtörténhet, még az is, hogy az unszimpatikus szereplőket megkedveljük.
Egy percig sem unatkozhatunk, sőt a végén még a papírzsepi is előkerülhet :)
Ha kedvenceket kéne választanom a történetből, akkor Dr. Farkas és az apukája, Barna és Nóra lennének azok. :)
A borító telitalálat, imádom!
Kedvenc lett, újraolvasós! :) ❤

2 hozzászólás
>!
Törpillaa P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Imádtam teljesen elvarázsolt. ♥ Nekem ez annyira, de annyira tetszett. ♥
Beleszerettem Farkasba annyira csodás pasi. :) ♥ Mindig tanult a hibáiból amit elkövetett. Tetszett, hogy végre férfi szemszögéből is olvashattam és így eszméletlenül jó volt.
Nagyon izgalmas volt, főleg az elején annyira izgultam. Tele volt erotikával, humorral, szócsatával, és nagyon bejöttek a csavarok. Meglepő volt, nem is számítottam, hogy a vége felé kiderül ki üldözi én személy szerint tejesen másra gondoltam, de így is jó volt.
Imádtam Panni karakterét is. Szerintem ez újraolvasós lesz annyira imádtam Farkas történetét. :) ♥
Az írónőtől ez volt az első könyv, amit olvastam és nagyon imádtam. :)
Köszönöm, hogy megnyerhettem és elolvashattam. :)

3 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

OMG!

Imádtam! ❤❤❤ Teljesen felpezsdített! ;)
Erotika, fantasztikus szócsaták, izgalom, humor, és ami számomra nagyon fontos: hazaszeretet és a család szeretete!

Ez a könyv tuti nekem íródott! ;) Ilyeneket szeretnék csak olvasni! Minden benne volt, ami számomra fontos az életben.

Tamás édesapja lett a kedvenc karakterem, persze a fiával együtt! :D
Ilyen családban élek én is, és tudom, hogy a szeretetnek mekkora ereje van! Alföldi lányként azt hiszem elfogult vagyok, de talán ez érthető.

Az utolsó sorokat olvasva előkerült a papírzsepi is. Olvassátok el Ti is!

spoiler

Köszönöm ezt a történetet az írónőnek!

2 hozzászólás
>!
Hópárduc P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

HŰHA!
Őszintén szólva, először teljesen mást vártam.
Amit kaptam….az megint teljesen más volt!
Szuper volt ez a történet!!!!
Nekem nagyon tetszett!
A szócsaták nagyon izgalmasak és humorosak voltak. Farkas-t is megszerettem, kitartó volt és küzdött. Ember, aki hibázik és próbál tanulni belőle.
A család szeretete átütő, ez nagyon fontos és nagyon tetszett.
Nem olvastam még ezelőtt az írónőtől, de ez betalált! :)

5 hozzászólás
>!
Bitten
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Tetszik a beszédes címe, talán ez fogott meg legelőször.
Elkezdtem olvasni és jött az érzés, hűűű…. ez tetszeni fog….aztán…. jött egy jajjj……hát most mi történt. A farkasságot bizonygató részeket erőltetettnek találtam itt az elején, néha olyan érzésem volt,hogy megírták külön és csak ugy beékelték oda….. ' na tessék ennek itt benne kell lennie ' – spoiler
Aztán nehezen de elértünk a lényeghez , őszintén? – Sztem rövidebb is lehetett volna a felvezetés……
Eljött a pillanat, mikor el kezdtem élvezni …. olyan jól mulattam a csipkelődéseken
spoiler
Nem zavar az erotika tévedés ne essék, csak vhogy a tálaláson kellett volna finomítani – jobban összekovácsolni – jobban összepászítani azokat a puzzle darabokat.

Kérdeznék vmit ;-) Jártatok már úgy, hogy mikor olvastok szinte halljátok a réten átfúvó szél neszét vagy az erdőben melletted elsurranó állatok zaját vagy érzitek a sötét sikátoron végighaladó hölgy rettegését?
Kaptam valami nagyon szépet a kötettől, spoiler
Nem ismerem az írónő munkásságát …… de vagy megélte ezen apróságok gyönyörét és abból táplálkozott vagy „veszett jó” a fantáziája és megfelelően változatos a szókincse, mert ez nekem nagyon tetszett. :D Magával ragadott éd szárnyalt ;-)

A Pintérek muszáj róluk szót ejteni :D
Kicsit lezáratlannak érzetem az Ákos-Panni vonalat. Az az igazán jó írás, amely képes belőled érzést kiváltani. Ők speciel felbosszantottak és mindehhez jött a Panna naivsága és Marionett-bábu vonása – gyilkos volt az a pár oldal …… jajjj megakartam rázni :D De ugyanakkor jól sikerült megfogni az előzmény-következmény és eredmény vonalat ;-)

A Farkas…. áhhh nem fűzök hozzá semmit….de mégis …..spoiler
A címek általi tagolás jó ötlet, hogy nem csak fejezet számokat kaptunk, de én itt-ott kiegészítettem volna egy ideileg behatároló dátummal ;-)

De mi lesz a folytatásban?

>!
l_moni
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Megint egy könyv amit @Chrissie miatt vettem meg és ez a könyv is kedvenc darab lett :)
Imádtam olvasni.
Ahogy megismertük Farkast, igazi szexmániás pasi aki csak és kizárólag magával törődik, de ott él benne Tamás aki viszont békés, boldog életre vágyik.
Panni naivsága néha bosszantott. Hogy lehet valaki ilyen? Oké, hálás mert támogatták, na de ennyire alávetni magát más akaratának nem lett volna szabad.
Élvezetes volt Farkas, Barna és Ákos harca. Tetteik, vitáik. És jó volt látni, hogy az ellenség is lehet barát, vagy valami olyasmi.
Farkas jellemfejlődése szenzációs. Ahogy végigmegy az úton, annál lejjebb már nem nagyon lehetett volna ahol volt és mégis fel tudott állni és bővíteni a látásmódján Kilépett a komfortzónából csak mert Pannit oly nagyon szerette.
Nagyon jó volt olvasni és utáltam, hogy nem volt időm a könyvre. De azért valahogy csak sikerült befejezni és biztos, hogy máskor is fogom még a kezembe venni.
Köszönöm, hogy megírtad Mira Sabo és remélem hamarosan megkapjuk a sorozat következő kötetét. Kíváncsi vagyok kiről fog szólni.

>!
meteoritastar P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Az agyam leállt.
Egy épeszű gondolatom sincs.

….
Ütős kezdés.
Farkas egy lehengerlő, nőfaló , seggfej.
Sokszor csak pislogtam. kuncogtam vagy hangosan nevettem. De azért fel is képeltem volna párszor. Eszméletlen egy stílusa volt. :)):)) Kész voltam tőle.
De a többi szereplőnek is volt ám egy stílusa. Azok a szövegek!!!! :)):))
Sajna Panni már sok volt egy ponttól. Egy ideig elfogadtam a döntéseit, de utánna már idegesített, hogy ennyire naív, befolyásolható volt.
A történet alakulása is többé kevésbé tetszett, de zavart, hogy Farkas túl hamar megszelidült, bár nagyon örültem, hogy azért nem teljesen. Még elő-elő villantotta hegyes fogait.
Valamint az erős kezdéshez képest ellett húzva a vége. Egy ilyen indítás után nem erre számítottam.
spoiler
De akárhogy is nézem ezt a könyvet. Nekem tetszett.
Dr Farkast meg kell ismernie mindenkinek!!!!

/Nagyon tetszik a borító/

>!
Laura_Bakos 
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Dr. Farkas Tamás tényleg egy farkas, és a legharapósabb fajtából.
Bár nem sikerült annyira megkedveltetnie magát velem, mint Áronnak, de azért öröm volt olvasni róla. A karakterfejlődés tette szimpatikussá számomra.
Képtelen voltam letenni. Nem hiába Mira Sabo az egyik kedvenc magyar írónőm.

>!
Felixa P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Becsukva a könyvet az volt az első gondolatom, hogy mennyire más ez a történet, mint amit már korábban megismertem az írónőtől. Igen, határozottan 'más'. És ebben a másságban rejlik a különlegessége. Nem egy hagyományos, egy kaptafára készült romanatikus-erotikus regény. Nem megszokott maga a kivitelezés és a végkifejlet sem. Kitűnő húzás, hogy egy keretbe van foglalva a sztori; elindul valahonnan, közben jön az elbeszélés; és ismét visszatér a kiindulóponthoz. Ezalatt már megmagyarázva mindent. A másik zseniális lépés az ellentétek felvonultatása (a farkas és a bárányok, a szegény paraszt és ficsúr milliomos, az angyali teremtés és a démon, az árva és a családban felnőtt) a karakterek személyiségében, majd pedig a későbbi összekapcsolásukban. A köréjük kanyarított mondanivaló pedig egyszerűen példátlan és lehengerlő. Remélem, hogy lesz a sorozatnak folytatása!
Köszönöm @Mira_Sabo, hogy olvashattam! Csodás olvasmányélménnyel lettem gazdagabb!

>!
Evika82 P
Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai

Az írónő előző könyvét nem olvastam végig. Kb az első 100 oldalig bírtam, míg végleg búcsút nem intettünk egymásnak… annyira nem tetszett.
De úgy gondoltam adok még egy esélyt neki, ezért belevágtam Tamás történetének olvasásába. Itt is voltak kisebb nagyobb hullámvölgyek. Volt, hogy nagyon szerettem és volt olyan is, hogy csak fogtam a fejem a történések miatt. Viszont összességében nem bántam meg, jó kis könyv ez, csak néha kicsit hihetetlen és sok volt számomra ahogy spoiler


Népszerű idézetek

>!
Cicu

Hogy szereted a kávét?
– Csak a mennyiség számít. Vödörben kérem, jöhet egy liter.

196. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Almási Panni · Dr. Farkas Tamás
1 hozzászólás
>!
Cicu

Néha az életnek kell igazságot szolgáltatnia, ha a jog nem képes rá.

49. oldal

>!
Cicu

– Te szaxizol? – mondta amikor meglátta a hangszert az állványon.
– Igen. Te is fogsz nemsokára – vágtam rá vigyorogva.

102. oldal

2 hozzászólás
>!
Cicu

Én olyan kapcsolatra vágyom veled, amiben nincsenek tabuk, csak mi ketten vagyunk benne. Egy érzelmi hullámvasút, ami egész nap a miénk. És tudod, miért olyan jó ez? Mert amikor a partnered minden rezdülését ismered, pontosan tudod, mire vágyik, és fordítva, akkor olyan élvezetet nyújthattok egymásnak, aminél már talán nincs jobb, csak a mennyország maga.

357. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Almási Panni
>!
Cicu

– Azt hiszem, itt az ideje a bemutatkozásnak – nyújtotta felém csodás kezét.
– Ó, igen, végre… Farkas… – Jaj, nem fogok neki így bemutatkozni. – Szóval Tamás, dr. Farkas Tamás. Teljesen kikészít, kisasszony összevissza beszélek.
Megint mosolygott.
– Almási Panni. Doktor, akkor orvos vagy ügyvéd?
– Az utóbbi, de a maga kedvéért beiratkozom újra az egyetemre.
Már zavarban volt a drága, elpirult. Istenem, de gyönyörű vagy!

129. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Almási Panni · Dr. Farkas Tamás
>!
Cicu

– Szereted a könyveket, Farkas? – kérdezte hirtelen egy puha köntösben mögöttem. Törölgette a haját. Micsoda természetes szépség áradt belőle. Végem volt. El is felejtettem a kérdést.
– Szóval?
– Mit szóval?
– Szereted a könyveket?
– Ja, igen, nagyon. Látom, te is.
– A könyvnek illata van. Hangulata. Nem szeretek a neten olvasni. Folyton könyveket veszek. Azokat még nem volt időm elolvasni – mutatott egy netes áruház nagy dobozára.

156-157. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Almási Panni · Dr. Farkas Tamás
>!
Cicu

Az igaz szerelem utat tör magának, és elsöpör minden akadályt, megállíthatatlanul.

241. oldal

>!
Cicu

Tudom, hogy semmi nem jár ingyen.

204. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Almási Panni
>!
Cicu

Minek akartam én jófiú lenni, az nem az én műfajom.

316. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Farkas Tamás
>!
Cicu

Hiú, szexmániásként jól tudtam, a nőknek a jóképű pasasok jönnek be. Izmos, egészséges, okos, művelt, kiváló libidóval. Ez volt a mérce.

173. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Farkas Tamás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Leiner Laura: Valahol
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad
Rojik Tamás: Befogad és kitaszít
Szabó Tünde: Rácsok
Kékesi Dóra: A holnap érintése
Virág Emília: Sárkánycsalogató