Amikor ​elszabadulnak az indulatok (Birtoklás-trilógia 3.) 91 csillagozás

Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Mira Sabo legújabb bestsellerében újabb mélységek és magasságok tárulnak fel az okos és gyönyörű Szófia, és a gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen, mégis izgató milliárdos, Tamássy Áron történetéből.

A Tamássy fivérek börtönben, Szófia a sikerei csúcsán, de a szerencse forgandó, és a küzdelem örök.

Pusztító szenvedélyek formálják nemcsak Szófia, de a Tamássy család sorsát is, és lassan kiderül, hogy semmi és senki nem az, aminek elsőre látszik.

Vajon megtalálja Szofi azt a boldogságot, melyért oly kitartóan küzd? És vajon a Tamássy család minden tagja révbe érhet a végén, vagy van, akinek buknia kell?

Az érzéki és fordulatos történet elvarázsol, magával ragad és nem ereszt, ahogy azt már Mira Sabo korábbi sikerkönyveiben megszokhattuk.

>!
Magánkiadás, Magyarország, 2021
516 oldal · ISBN: 9786158180313
>!
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158180306
>!
Művelt Nép, Budapest, 2017
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676970

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Mira Sabo

52 tag · 102 karc · Utolsó karc: 2021. november 14., 18:39 · Bővebben


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Tamássy Áron · Radnay Szófia · Tamássy Zsolt


Kedvencelte 29

Most olvassa 3

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 33

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

„Mindenki beteg. Ki így, ki úgy.”

A zárókötet felülmúlta minden várakozásomat. Érdekes a kontraszt a történetben dúló érzelmek között. Egyrészről annyira durva és kiábrándítóan alattomos másrészről pedig gyengéd és érzelmekkel teli. Ki érti ezt? Az egész vázolt világban van valami megfoghatatlan felsőbbrendűség és valami kiismerhetetlenség. Az egész trilógia pulzál. Talán a karakterek erőteljessége vagy rejtett értékeik miatt de a végére a saját értékítéletem is megkérdőjeleződött bennem. Hiszen hiába volt olvasás közben bennem annyi ellentétes érzelem, egy idő után cseppet sem zavart, hogy a szereplők gátlástalanok-e vagy helyesen döntöttek-e. Fantasztikus az az érzés, amikor félreteszel minden saját gondolatot és csak sodródsz a szereplők árjával és VELÜK élsz.
Nem lettem volna jó pszichológus mert nincs túl sok türelmem de be kell valljam ez a történet minden körmönfontsága mellett remek lélektani regény mert zseniális módon vázolja fel szintről szintre, könyvről könyvre a lélek torzulását, az elme kilátástalanság által szülte gondolatait, az élet pofonjaira adott reakciókat majd pedig azt az erőt, ami minden történés ellenére feltámadt Szófiában. Az ész és a szív harcairól nem is beszélve..
A karakterek rengeteget fejlődtek, talán az élet formálta őket kedve szerint vagy ők jöttek rá, hogy sosem voltak azok, akik és kár is küzdeni bármilyen erő ellen.
Azt hiszem nem tudok mást mondani csak azt, hogy olvassatok az első részből egy pár fejezetet és meglátjátok, hogy van benne valami hiteles és nyers. Ha szeretitek a dark vagy a rázós könyveket, ezt is fogjátok. A stílus, a történetvezetés és minden együttesen egy igazán különleges aurát eredményez, ami körbeleng mindent. Én nagyon szerettem és szükségem is van egy saját példányra.

3 hozzászólás
Smurfettereads P>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

❤❤ Imádom, imádom, imádom, imádom. ❤❤
Már az első résztől kezdve megvett magának kilóra Szófia és Áron története, és most is. Annyira érzelmes, szenvedélyes, izgalmas, erotikus, zseniális, lenyűgöző, felemelő. Imádom. ❤ Cseppet sem csalódtam benne, végre megérkezett a várva várt boldog befejezés. De szívesen olvastam volna tovább is. Nagyon, nagyon fognak hiányozni. Még Zsolt is. Őt is már az elejétől fogva imádom nem csak Áront. Teljesen beléjük szerettem, elvarázsoltak, és annyira szexik. ❤ :-) Szófia nagyon kedvelhető karakter, és Sári is. Sokszor csak lestem mi történik, volt, hogy sírva nevettem, dühös voltam, vagy boldog. Nekem ez a trilógia nagyon a szívemhez nőtt, még akkor is, ha gyűlöltem Áront és Zsoltot, de még akkor is imádtam őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

Kedves @Mira_Sabo most is megcsinálta, és köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodálatos trilógiát, és az érzéseket, amiket kiváltott Szófia és Áron története. Volt, hogy alig bírtam letenni a könyvet, annyira elvarázsoltak, beszippantottak, és cseppet sem unatkoztam mellettük. Kiragadtak a hétköznapokból. Egyáltalán nem foglalkoztam a külvilággal, és a zenéket is köszönöm, olvasás közben, végig hallgattam őket, amik adtak plusz érzéseket, a történetekhez. Köszönöm mégegyszer. ❤ :-)

6 hozzászólás
ZCsilla P>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

„Fontos dolgokat azonban nem felejtünk el, bizonyos emberek arcát, illatát, talán soha.”

Én ezt a könyvet/trilógiát nem felejtem el soha.
Hogy is tudnám feledni azokat az érzéseket, amiket kaptam e könyv által?!

Megégetett. Még mindig lángolnék, ha a könnyeim nem oltották volna el azt a tüzet, amit ez a könyv gerjesztett. Égett a lelkem, égett a szívem, lángolt körülöttem a világ. Olyan erős érzelmeket váltott ki belőlem e történet, teljesen elvesztem benne. Bár én láthatatlan voltam a szereplők számára, én mégis ott voltam velük végig. Láttam őket magam előtt, hallottam a hangjukat, éreztem az illatukat. Sokszor átöleltem őket, mert szükségem volt rájuk. Mikor Áron a kristálypohárból ivott, én is ittam vele. Mikor Szofi a 4 ezer dolláros Valentino ruhájában jelent meg, én is abban voltam, még ha csak lélekben is.

Most pedig sírok. Sírok, mert el kellett engednem őket. Megszeretettem őket minden hibájukkal, minden aljasságukkal, minden érzésükkel együtt. Már most hiányoznak. ❤❤❤

IMÁDOM az írónő stílusát!
Provokatív, megbotránkoztató, polgárpukkasztó, szenvedélyes és erotikus. És mindezek a tulajdonságok úgy jelennek meg a könyvben, hogy egy ízig-vérig igényes, ízléses, utánozhatatlan, elgondolkodtató és pazar művet tart a kedves olvasó a kezében. Tükröt tart az írónő elénk, és igenis el kell fogadni, hogy a világnak van ilyen oldala is!

Drága Szofi!
Azt gondolod, hogy mindenki elítél téged az érzéseid miatt, de ne félj, én itt leszek neked, ha szükséged van egy barátra. Minden cselekedetedet megértem, elfogadom. „Ez a világ pedig kegyetlen, durva, önző ergo úgy küzdünk a gonosszal, hogy közben mi is azzá válunk.”
Hidd el, nem váltál gonosszá. Megerősödtél, hisz a te világodban ennek így kellett lennie. De a szíved mélyén megmaradtál jószívű embernek. Szeretlek. ❤

Drága Áron!
Már egy kicsit sem gyűlöllek. Hagytad, hogy megismerjelek, köszönöm neked. Szeretek benned mindent! Szeretem a benned rejlő „gonoszságot”, szeretem a domináns stílusod és szeretlek, úgy ahogy vagy! Ítéljenek el, vessenek rám követ, nem érdekel, akkor is vonzódom hozzád! Már nem akarlak tönkretenni és megmenteni sem. Egyszerűen csak azt akarom, hogy maradj még velem! Kérlek! ❤

Drága @Mira_Sabo!
Azt hiszem, hogy egy „köszönöm” kevés arra, amit mondani szeretnék. De mégis: köszönöm ezt a történetet. Hálás vagyok azért, mert megírtad ezt a trilógiát. Kérlek, írj még nekünk sok-sok hasonlót! Ha találkozol Áronnal és Szofival, kérlek, add át nekik üdvözletem! ;))

„Lehet azt mondani, hogy egy ember minden szeretkezését ugyanúgy éli meg, de valójában ez nagy hazugság. Ritka az, ami mindent visz. Ez most olyan volt.”

16 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Ha megértem valaha, hogy sikerült ilyen hullámvölgybe kerülnöm evvel a sorozattal, akkor nagyon hálás leszek.
Ugyanis az első részt nem szerettem, de elvoltam vele, a másodiktól égnek állt a hajam és arra sem méltattam, hogy értékelést írjak róla. Erre félve, de mégis bátran belevágtam eme kötet olvasásának és csak azt vettem észre vége van.
Mielőtt más is belekötne, nem változott az Ízlésem, de az írónő stílusa jobb lett, sokkal fogyaszthatóbb.
Sokkal jobban tudtam azonosulni Szófia és a család életével, kevesebb morgás hagyta el az ajkaimat és még a falhoz sem vágtam a könyvet. Mi ez, ha nem hatalmas előrelépés?

Még mindig nem vagyok elégedett az erotika részének leírásával, annyira jó lenne sokkal több tűzesebb, de szebben megfogalmazott szeretkezésről olvasni.
Mégis ezektől eltekintve határozottan jobban sikerült.

Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2017
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676970
Krisztina_Németh_2>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Ez a sorozat beteges.
És én még betegebb vagyok, mert imádtam minden sorát.

2 hozzászólás
Hópárduc P>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Ezzel is megvolnánk! :)
Örülök, hogy a harmadik részben minden szépen kikerekedett.
Érzelmekben nem volt hiány (örülök, hogy kevesebb bántalmazás szerepelt most a lapok között), és néha már sokkolt Szófia kiborulása. Ebben a részben nem találtam mindig szimpatikusnak. A fiúk előnyükre változtak, kellett az a kis „kitérő” .
Szerintem ez a rész érzelmesebb lett, mint az előzőek.
Az első rész durvasága engem letaglózott és onnan szépen felépült a romantikus történet is.
Volt olyan rész, ami kiszámítható volt, de kellemes meglepetések is értek.
Összességében nagyon tetszett. mint írtam már, szívesen látnám filmen. :)

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

„A valódi szerelem fájdalmas és felemelő egyszerre, csak hogy el ne felejtsük, élünk.”

Ez a trilógia részről részre egyre jobb lett. Mind a történet a szereplőkkel, mind a stílus, amiben íródott, páratlan, zseniális, utánozhatatlan és egyedi. Ezt a sorozatot nem lehet felületesen olvasni, ebbe bele kell merülni és el kell mélyedni benne.

Nagyon hosszú utat jártak be a szereplőink és annál több minden történt velük. Mondhatjuk azt is, hogy mindig történt velük valami.
A második rész elolvasása után sok kérdés maradt bennem válaszokra várva. Ebben a befejező részben minden kérdésre megkaptam a válaszokat. Sőt! Minden képzeletemet felülmúlták az egyes események, amikre nagyon nem számítottam.
Nem tudtam elképzelni, hogy Áron hogyan „kerül újra forgalomba” és hogyan lép be újra Szófia életébe. Az írónő zseniális módon írta és vezette vissza ezt a jómadarat a nő életébe. Mondhatom, hogy a kedvenc részem volt Áron visszatérése.

Áron és Zsolt!
Úgy érzem, hogy jót tett nektek a „kollégium”. Onnan kikerülve teljesen más emberként tértetek haza. Már-már elhitettétek velem is, hogy valójában egész jó emberek vagytok.

Szófia!
Egy okos, talpraesett és rendkívül erős nő vagy! Imádtam, hogy egy karakán csaj vagy és nem ijedtél meg egy Tamássy fiútól sem.

Bíztam benne, hogy Áronnak és Szófiának van még közös jövője. Szerencsére olyan befejezést olvashattam, amilyet elképzeltem.

Kedves leendő olvasó!
Ha szereted az erotikus műfajú könyveket és egy nem mindennapi történetre és stílusra vágysz, akkor ez a trilógia csak rád vár. Hidd el, nem fogsz csalódni benne! ☺

2 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Egy tökéletes sorozat tökéletes befejezése.

Tudom elég sok ideje tartalak már titeket lázban a Szófia és Áron életének mindennapjaival, viszont sajnos most egy ideig el kell tőlük búcsúznunk. Nyugi, nem örökké, csak addig, míg a Fehér gallér sorozat utolsó része meg nem jelenik. Na, de előtte zárjuk le tisztességesen a Birtoklás trilógiát.

A sorozat második kötetének értékelésében említettem, hogy rengeteg kérdés merült fel bennem. Őszintén, akkor se haragudtam volna meg az írónőre, ha éppen elfelejt egyet-kettőt megválaszolni, viszont ő újfent túlteljesített magán. Hisz még olyan kérdésekre is választ adott, amik meg se nagyon fogalmazódtak a gondolataimban.

Végre eljutottam arra a pontra, hogy mostmár száz százalékosan ki merem jelenteni, hogy IMÁDOM Áront. Bennem is, és őszintén szerintem minden olvasóban volt egyfajta kétely, hogy vajon valaha is meg tudjuk-e őt szeretni a múltban elkövetett hibái ellenére, de igen. Mondjuk szerintem ehhez komolyan hozzájárult a Zsolttal való elvonulásuk, ami nagyon pozitív irányba formálta a személyiségét. Nem mondom, hogy mostmár Tamássy Áron maga a tökély, de ki az? Szóval Áron, üdv a kedvenceim között.

Szófia, Szófia, Szófia. Ha visszagondolok a megismerkedésünkre az első kötetben, akkor nem gondoltam, hogy eljutsz idáig. Igaz, hosszú és igen rögös volt az utad, de te helyt álltál és bebizonyítottad, hogy képes vagy akár olyan nagy vadakkal is elbánni, mint például a Tamássy testvérek. Ez nem kis teljesítmény, légy magadra nagyon nagyon büszke. Én felnézek rád.

A trilógia előző köteteiből már jól megszokott életérzés és hangulat kettőse megmaradt ebben a történetben is, viszont valamennyire túl is szárnyalta azokat. Végre érezhettem, hogy révbe érek a szereplők által és nem csak a kétségeim száma szaporodik.

Ha egy igazán érzelemdús, érzéki és kicsit emberölő történetre vágysz, akkor teljes szívemből ajánlom neked ezt a sorozatot. Igaz, az elején fájni fog, de nagyon, viszont idővel minden seb képes behegedni.

1 hozzászólás
_Enii_>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

A maga módján nagyon is szeretett engem és talán ez minden érzést felülmúlt a fejében. Volt egy függősége. Én. És ha jobban belegondolok ez nagyon különleges érzés, amikor egy férfi akármit odadobna, csak hogy az övé légy. Azt hiszem mindenki magába nézhet egy pillanatra és ezen elgondolkodhatna.

Tudod vannak azok a könyvek amik extrém magas %-on vannak,és nem érted,hogy miért. Aztán van EZ a könyv,aminek olvasás után rápillantasz a 99-re,elmosolyodsz és magadban helyeslően bólintasz egyet->igen,Ez megérdemli.

A könyv,ami elérte nálam azt,amit még nem sok történetnek sikerült:
-> folyamatosan ezen pörögtek a gondolataim
-> akkor is olvastam,ha mellettem beszélgettek (egyébként csak csendben szoktam olvasni)
-> bizonyos szereplőket az elején nagyon nagyon nagyon utáltam,itt mégis a szívembe zártam őket
-> annyira életszagú az egész,hogy órákig kattogtam rajta,hogy lehet-e,hogy ez nem is kitalált
Annyira szeretném,ha ez minél több emberhez eljutna,és betekintést nyerhetne a Tamássy család kemény,erőszaktól cseppet sem mentes,néhol megható de nagyon is élettel teli napjaiba. Hidd el,ha egyszer átélted,a sztori örökre veled marad! :)

4 hozzászólás
Kittyke13>!
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Imádtam ezt a trilógiát! Az első könyv kicsit megrázó volt számomra, de annak ellenére, hogy kicsit féltem a történésektől nagyon vártam a következő részeket! :) A végére pedig minden szereplő a szívemhez nőtt ❤❤ Gratulálok @Mira_Sabo és remélem, hogy sok-sok ilyen jó történetet kapunk még tőled! :)

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

A maga módján nagyon is szeretett engem és talán ez minden érzést felülmúlt a fejében. Volt egy függősége. Én. És ha jobban belegondolok ez nagyon különleges érzés, amikor egy férfi akármit odadobna, csak hogy az övé légy. Azt hiszem mindenki magába nézhet egy pillanatra és ezen elgondolkodhatna.

409. oldal

3 hozzászólás
Ács_Milán>!

A valódi szerelem fájdalmas és felemelő egyszerre, csak hogy el ne felejtsük, élünk.

198. oldal

ZCsilla P>!

– Elölről kell kezdeni mindent. Ez nem aggaszt?
– Miért, téged igen? Ne felejtsd el, elvehetnek tőlünk akármit, pénzt, hatalmat, csak egyvalamit nem. Azt, ami a fejünkben van.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron · Tamássy Zsolt
ZCsilla P>!

Az ítélet jól mintázta a mai világ elvetemültségét. Kellő anyagi háttérrel, a megfelelő emberek lefizetésével, a tanúk megfélemlítésével mindent el lehet érni, és mindehhez nem kell más, csak pénzt.

102. oldal

2 hozzászólás
ZCsilla P>!

Annyira szeretem a közelséged, a szeretkezés után a testedből áradó illatodat. Te vagy a társam, ezt pontosan tudod.

ZCsilla P>!

György maga volt a megtestesült nyugalom. Soha semmit nem lehetett leolvasni az arcáról. Bosszantó tulajdonság, pláne ha női oldalról nézzük.

123. oldal

ZCsilla P>!

– Ez egy barom! – fakadt ki Áron a cellájukba visszafelé.
– Válogasd meg a szavaidat, öcsi, ő az új családunk – válaszolt Zsolt.
– Ez is megértük, mexicói paprikazabáló lettem. Leszakad a pofám. Mindegy, fő, hogy rendeződött az ügy, így sokkal nyugodtabban alszom.

67. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron · Tamássy Zsolt
ZCsilla P>!

– Jelentős gondjaid vannak a nőkkel. Csak nem vagy meleg? – kérdezte.
– Persze, gondolom, egy világ dőlne össze benned.
– Azt nem mondanám. Minden ujjamra találok férfit. Mármint normálisat…
– Sejtem. De tényleg arra vágysz? Normálisra? Errrrika… Mennyire finom, ahogy ropogtatom a neved. Érzed?

Kapcsolódó szócikkek: Tamássy Áron

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Lewis Thomson: Többek között
Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Francesca H. Nielk: Megsebzett
Ruby Saw: Inferno
Tomcsik Nóra: Az elveszett ifjúság
Leitner Lili: Tűzzel játszók
Marilyn Miller: A királynő
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre