Az ​utolsó kívánság 34 csillagozás

Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Sebastian Lawson úgy érzi, az élete végre révbe ért. Fiatal színészként megkapja a szerepet, amelyre vágyott; otthon gyönyörű felesége és imádott kisfia várja, akiket mindennél jobban szeret. Megvan mindene, amiről egy ember csak álmodhat. Azonban egy telefonhívás mindent megváltoztat.
Meghan Baker a munkájának él. Minden idejét annak szenteli, hogy egy olyan betegség után kutasson, amely hatással volt a gyermekkorára, s amely majdnem tönkretette őt. Egyetlen barátnője egy nap azonban olyan hírt közöl vele, ami alapjaiban rengeti meg eddigi életét.
Egy telefonhívás.
Egy szörnyű hír.
Egy utolsó kívánság.
Mi történik akkor, ha két olyan embert sodor egymás mellé az élet, akik szívből gyűlölik egymást? Képesek lesznek megbirkózni a rájuk háruló feladattal, vagy egyszerűen feladják?

Mimi Taylor és Abby Winter közös története megmutatja, mire képes az összetört szív, ha igazán szeret.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
412 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182876

Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Bookish_Moments_Blog >!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

A borító nekem nagyon tetszik, tökéletesen passzol a történethez. A fülszöveg pedig csak sejtet a könyvvel kapcsolatban, nem állít konkrét tényekkel szemben. Ez az egyveleg pedig még inkább felkelti az olvasó figyelmét.

Az utolsó kívánság című kötet sokkal többről szól, mint azt gondoltam volna. Rengeteg emberi érzelmet és állapotot dolgoz fel. A reménykedést, az elvesztést, a gyászt, a félelmet, a magányt és nem utolsó sorban a szeretetet is.

A történet csúcspontja az, hogy két ember, akik gyűlölik egymást, hogyan képesek túllendülni a saját sérelmeiken és hogyan tudják megváltoztatni magukban ezeket az érzéseket.

Le a kalappal Mimi és Abby előtt, mert a történet eget rengető, drámai és érzelemdús! Az utolsó kívánság a velejedbe vág, magával ragad és nem ereszt az utolsó oldalig! Magas szintű alkotás, ami alapvetően nemcsak a romantika zsáner nagyja lehet, hanem annál sokkal több.

Szétszaggatott, apró cafatokra cincált.. Sírtam, nevettem és imádtam! Nem tudtam szabadulni a mű gondolatától egy percre sem. Az egész történet kifogástalanul felépített, sajátos és annyira tökéletes!

Nem titkolom, hogy számomra az év egyik legjobb olvasmánya volt. Bátran ajánlom mindenkinek:
– aki szeretne megismerni egy romantikus, mégis drámai hangvételű történetet
– aki szívesen olvasna egy klisék nélküli könyvet
– aki képes igazán érezni az olvasás alatt, s akar is érzelmeket kihozni magából
– aki olvasott már Mimi Taylortól és Abby Wintertől

Teljes értékelés: https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2020/11/mimi-ta…

2 hozzászólás
Silverlight>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Mély, érzelmes történet az elfogadásról és a továbblépésről. Lehet-e szeretni egy tragédia után? Kicsit furcsa volt az első rész, s eléggé le is hangolt. Tetszett a történet, mert egyedi és különleges. Emellett nagyon sok érzelem is felszínre kerül. Két ember, akiket egy közös fájdalom hozz össze. Maggie élete amúgy sem egyszerű. Torkot összeszorító érzésem volt az első oldaltól kezdve. Szomorú és megható egyszerre a történet. Sajnáltam a szereplőket és velük is örültem. Remek történet, nagyon jó írás.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
412 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182876
2 hozzászólás
Laura_Bakos P>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

„Ha lehetne egy utolsó kívánságom, akkor Sebastian, én téged kívánnálak magamnak."

Most kicsit úgy érzem, nehéz bármit is leírnom. Ezernyi gondolat és érzés kavarog bennem, amikről nem olyan könnyű bármit is írni. Nem volt nálam boldogabb ember, amikor megtudtam, hogy én lehetek az első, aki elolvashatja a szerzőpáros közös munkáját a megjelenés előtt. Mimi alkotói pályája nem ismeretlen a számomra, mivel évek óta nyomon követem a munkásságát; Abby könyvét pedig alig várom, hogy elolvashassam, mivel hosszabb ideje ott csücsül a polcom tetején. Ennek fényében, hatalmas megtiszteltetésként éltem meg a felkérést, és ugyanolyan izgatottsággal kezdtem hozzá, mivel a könyv cselekménye nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Elsőkörben a szerzők saját oldalain megosztott, rövid, de annál tartalmasabb részlet is elnyerte a tetszésemet, amit pár hete olvastam, mielőtt leleplezték volna az Ashley által tervezett gyönyörű borítót.
Imádom az olyan könyveket, amelyek mély érzelmeket képesek kiváltani belőlem, és napokkal később is a hatásuk alatt állok. Engem teljesen a bűvkörébe kerített. Annyira, de annyira áttudtam érezni, hogy olvasás közben potyogtak a könnyeim. Hullottak, mint a záporeső, és hamar jó szolgálatot tett a százas zsepi csomag.
*--*
Remélem, lesz még alkalmam a szerzőpárostól olvasni.
A bejegyzésem ~~> https://krvilagakonyvek.blogspot.com/2020/11/konyvajanl…

2 hozzászólás
inci81 P>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Ez a történet szétszed, majd összerak, miközben rabul ejti a lelked.

Az a szerencse ért, hogy a decemberi megjelenés előtt olvashattam Mimi Taylor és Abby Winter Az utolsó kívánság című közös könyvét.

Még jó, hogy volt pár napom az olvasásra, mert bármennyire is akartam, képtelen voltam egyvégtében végigolvasni a könyvet. Egyszerűen facsarta a szívem. Eszméletlen jó történet, és imádtam is nagyon, de képtelen voltam anélkül olvasni, hogy ne folytak volna a könnyeim. (Zsepit készítsetek az olvasáshoz!).

Szív és lélek. Tengernyi érzelem. Szavakat alig találok mennyire csodás ez a történet! Igen, egy csodát alkotott Mimi és Abby együtt! Érződik, hogy mennyire jól sikerült egymásra hangolódniuk, annyira, hogy szinte meg sem lehet mondani, melyik részt ki írta. (Bár akadtak sejtéseim egy-egy jelenettel kapcsolatosan.)

Egy idő után eljutottam arra a pontra, aminél már egész egyszerűen képtelen voltam abbahagyni az olvasást, annyira belemerültem a történetbe, ami elvarázsolt, felkavart, örökre a rabjává tett.

Emlékszem, hogy a könyv végét munkába menet a buszon ülve olvastam. (Előtte éjjel alig aludtam valamicskét, azt is csak azért, hogy képes legyek dolgozni. Ezért maradt pár oldal reggelre.)

Annyira bőgtem, még a buszon is, hogy alig győztem törölni a könnyeimet. Kaptam pár fura pillantást, de nem bántam.

Arra készülnie kell minden olvasónak, hogy megcsavarják rendesen a szálakat a kedves írónők. Az embernek már-már megáll a szíve, a frász töri ki, olyan fordulatokat szőttek bele a cselekménybe. Hogy mikor és hogyan? Azt nem árulhatom el, mert az már spoiler lenne. Mindenesetre izgalmakban nincs hiány.

Egy érzelmes sztori, ahol nem az erotikán van a hangsúly, hanem a lelki folyamatokon. A gyász feldolgozásán, a szeretett személy elvesztésén, elengedésén, a más iránt érzett kötődés elfogadásán, megélésén.

Rendkívüli hatással volt rám, az érzelmeimre ez a regény. Befészkelte magát a szívembe, a lelkembe.

Bizonyos vagyok abban, hogy pont úgy hatott az írónőkre ez a történet, míg megszületett, mint ránk olvasókra. (Legalábbis ezzel vigasztalom magam, ha már annyira megfacsarták a szívem!)

Ajánlom ezt a történetet minden romantikus lelkű olvasónak, de legfőképpen Mimi Taylor és Abby Winter rajongóinak! Ne hagyjátok ki! Higgyétek el érdemes elolvasni! (Csak zsebkendő legyen! Sok-sok zsebkendő!)

Részletesebb vélemény a blogomon:

https://konyvszenvedely.blog.hu/2020/11/19/mimi_taylor_…

3 hozzászólás
Fzsofi4>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Drága Írónők!
Olyan szívettépő történetet kaptam, hogy még a könyv bezárása után is összeszorul a torkom. A szívem kifacsarodott az első laptól az utolsóig. Sebastian és Meghan története olyan, amit mindenkinek ismernie kell! Sebastian. A legtöbb érzelmi hullámvasútat nála éltem meg. Nem biztos, hogy kibírtam volna azt, amit ő. Érthető volt minden érzelme számomra. Ahogy bánt a fiával, csodáltam. Joan. Nem ezt érdemelte az élettől. Meghan. Először nem értettem őt, csak később. Wyatt. Imádnivaló.Elérkezett a nap, mikor szembesülnek a sorssal… és minden felborul. Vajon képesek arra, amiről azt gondoltàk, soha nem tennék meg? Egy pillanat alatt változik az élet… Meghan sorsa sem könnyű. Éreztem a fájdalmat, szeretetet,kitartást a könyvön keresztül. Az utolsó kívánság könyvet mindenki kezébe odaadnám: Összetör majd, de újra épít, s máshogy látod a világot.
Köszönöm. Nagyon. <3

4 hozzászólás
KozmaAni I>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

A borító magáért beszél. Nekem nagyon tetszik, tökéletesen illik a történethez.
Az utolsó kívánság című kötetben sokkal több van, mint azt sejteni lehet. Számtalan érzelmet dolgoz fel. Az egész történet remekül felépített és kíváncsivá teszi az olvasót. Tele van váratlan fordulattal, és ettől végig izgalmas a könyv.

Nekem nagy kedvencem lett. Mindenkinek érdemes elolvasni ezt a csodás történetet.

2 hozzászólás
Detty77 P>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Nem titok, hogy mindkét Írónő nagy kedvencem♥ Abby off, és ismét megtisztelt azzal, hogy előolvasója lehettem ennek a fájdalmasan szép történetnek. Sejtettem, hogy nem lesz “egyszerű” ezt a könyvet elolvasni, hiszen hatalmas érzelmek, spoiler uralja a történetet. Nem “csak” egy spoiler. Meg, aki mintha Joan elvesztésével a spoiler, hogyan lép tovább teljesen egyedül? Mit kezd Sebastian a neje off barátnőjével? Két megtört embert Gyönyörű története, melynek a szerelem, szeretet az ereje♥ Lenyűgözött, ahogy Joan leveleit olvastam, azt hiszem, Ő mindkét főszereplőt jobban ismerte, még saját maguknál is! Köszönöm, hogy olvashattam♥

4 hozzászólás
Szilágyi_Kiszler_Adrienn I>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Gyönyörű, torokszorító történet Mimi Taylor és Abby Winter írónők tollából. Az utolsó kívánságnak hála, egy négy napos érzelmi hullámvasúton vagyok túl, amit egyáltalán nem bánok!
A regény legfontosabb üzenete számomra, hogy bármi is történt velünk a múltban, merjünk boldognak lenni és tiszta szívből szeretni. Egy élmény volt olvasni!

2 hozzászólás
Álmok_útján>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Sokszor elgondolkodom azon, hányszor mondjuk valamire, hogy végleges, mégis, ez igazából akkor következik be, mikor az megszűnik létezni. Aki egy kicsit is ismer, tudja rólam mennyire nehezen zárok le dolgokat és ennek ez a meggyőződés az oka. Hiszem, hogy amíg van élet, addig ott az újrakezdés és megbocsátás lehetősége is. Na, de vissza a könyvhöz!

A tragédia után kezdtem jobban jobban kötődni Sebastianhoz, ami azért nagy szó, mert nem könnyen tudok azonosulni férfi főszereplőkkel. De a karaktere, amely őszinte és nagyon emberi, nem hagyott nekem más választást. Tetszett, hogy nem próbált macsó lenni, hanem megélte a fájdalmát. A kisfiával töltött pillanatoktól pedig összeszorult a szívem! Nem is ragozom ezt tovább, mert egyszerűen kedvenc karaktert avattam a könyvből.

Teljes értékelés:https://ujalmok.blogspot.com/2020/12/mimi-taylor-abby-w…

2 hozzászólás
takacsera>!
Mimi Taylor – Abby Winter: Az utolsó kívánság

Imádtam minden sorát. Egy gyönyörű szívbemarkoló történet. Az első 100 oldalon hullottak a könnyeim, nagyon a hatása alá kerültem. Meghan és Sebastian, nagyon megszerettem őket. Sok mindenen mentek keresztül, de végre egymásra találtak. Felülkerekedtek egymás iránti gyűlöletükön. Joan nagyon jól ismerte őket. Sebastian egy gondoskodó apa, Wyatt egy drága kisfiú. Mindenben számíthattak a családjukra. Damian, őt egy igaz barátnak ismertem meg. Még most is elérzékenyülök, ha erre a csodás történetre gondolok. Nehezen tudom összeszedni a gondolataimat. Fantasztikus volt. Köszönöm az élményt és a zsepit, csak egy kevés volt. Gyönyörű a borító.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bookish_Moments_Blog >!

(..) a boldogság csak múló illúzió. Az egyik pillanatban benne vagy, a következőben pedig úgy tűnik el, mintha soha nem is létezett volna.

Detty77 P>!

Úgy látszik, ilyen az élet. Amikor úgy érzed, végre minden sínen van, amikor végre olyan életet élsz, amiről valaha álmodoztál, akkor jön egy hurrikán, és porig rombolja a kemény munkával felépített váradat.

Bookish_Moments_Blog >!

Egyik kezét végig húzta a gerincem vonalán, és a fenekem fölött megállva közelebb húzott magához. Másik kezét a tarkómra csúsztatta és szorosan tartott. Ha akartam volna sem tudtam volna szabadulni.. Ha akartam volna.. Ajkai olyan éhséggel falták az enyémet, ahogy az éhező a falat kenyeret, és én hagytam magam sodródni az árral.

Bookish_Moments_Blog >!

Csak néztem a mellettem alvó férfit. Azt az embert, aki megmutatta nekem, milyen igazán szeretni.

Bookish_Moments_Blog >!

Nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de ne hagyd, hogy a szíved helyett az eszed vezéreljen, mert annak nem lesz jó vége.

SzanĐi_Nagy IP>!

Mindig jobban tudjuk, hogy mit tennénk mások helyében, de amint velünk történik meg a baj, mintha elszállna belőlünk minden tudás.

30. oldal

Detty77 P>!

Tudod, ha valakit a szívünkben és az emlékezetünkben őrzünk, akkor örökre velünk marad, még akkor is, ha nem látjuk.

KLAU95 P>!

-Nem is tudom,haver, de rég láttalak már ilyen jó formában.
Megvontam a vállam,és újra a vizemre koncentráltam.
– Egyszer fent, egyszer lent. Mint a hullámvasút, te is tudod, milyen ez.
– Igen, tudom, de ez most más. Itt nő van a dologban, ne is tagadd! – vigyorgott rám, amikor újra felé fordultam.

276. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Ella Steel: Az indíték
Farkas Andrea: A Főnök ajánlata
B. E. Belle: Megtörtek
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Ella Steel: Sors-Fordító
Anne L. Green: Heather vonzásában
Anne L. Green: Baljós szitakötő
Lakatos Levente: A pillangók ébredése