A ​bosszú ára 52 csillagozás

Mimi Taylor: A bosszú ára

A ​tizennyolc éves Alice Carternek egyetlen vágya, hogy profi fotós legyen. A visszahúzódó lány még kislánykorában fogadalmat tett önmagának, hogy soha nem lesz szerelmes, és ennek érdekében mindent el is követ. Egy balul elsült buli azonban romba dönti életét. A lány képtelen túltenni magát a történteken, és önmaga pusztításába kezd.
Christian Cane fiatal üzletember, akit csupán egyetlen dolog éltet: a bosszú. Kisgyermekkorában elszenvedett sérelmeit és családjának halálát is ugyanannak az embernek tulajdonítja. Chris úgy érzi, csak akkor lesz képes megnyugodni, ha felszámolja a teljes Valdez klánt.
Alice és Christian véletlen találkozása nem marad következmények nélkül. A férfi mindent elkövet, hogy megmentse a lányt önmagától. Az életük folytonos küzdelemmé válik. Harcolnak a függőség, a hatalom és az érzelmeik ellen.
Képesek lesznek legyőzni a démonaikat és megvívni a saját csatájukat? Lehet még boldog a két elveszett és tönkretett lélek? Vajon milyen… (tovább)

>!
Magánkiadás, Szeged, 2018
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150015668

Kedvencelte 13

Most olvassa 2

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 35

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Mimi Taylor: A bosszú ára

Miért is kértem türelmet, mikor nehezen csúszott?
Azért, mert bizonyosan tudni akartam velem van e gond, hisz előttem annyi molyocskának tetszett.
Egyszerűen nem értem, mert az elejét nagyon szerettem.
De olyan 40 oldal után úgy éreztem ezt már töményen másnál is olvastam.
Szenvedünk és szenvedünk….
A két szereplő egy – egy pillanatban kezdet közel kerülni hozzám, de nem éreztem azt a fejlődést, ami a cselekményszállal együtt kellett volna, hogy járjon.
Nagyon sajnálom, hogy ennyire nem tudtam beleélni magam.
De a személyes tapasztalat miatt is….nem egészen ilyen a feldolgozás…bár mások vagyunk.
Viszont ami még mindig nagyon tetszik, az az írónő stílusa.
Komolyan mondom, ha nem e témakörben írsz továbbra is olvasni foglak.
Nagyon szépen és ízlésesen tudsz fogalmazni. :)

Köszönöm, hogy utazókönyvként olvashattam.

>!
J_K_Smith I
Mimi Taylor: A bosszú ára

Ebben a pillanatban tettem le a könyvet. Nekem nagyon bejött, mint ahogy a Fekete bárány is. Ha valaki a csillagozásaimat látja, azt hiheti, nem merek rosszabbat adni a könyvekre, de ez nem így van. Pusztán csak nem veszem el senki kedvét olyantól, ami neki bejöhet. Nem vagyunk egyformák. Ráadásul ritkán nyúlok mellé. Megérzem, mi fog tetszeni. ;)
Na jó, visszatérve a regényre, Mimi ezúttal is olyat nyújt azoknak, akik kedvelik ezeket a fajta történeteket, amit nem fognak elfelejteni. Már az előző könyvénél is megjegyeztem, hogy marha ügyesen ír, és ezt a mai napig bizton állítom.
Szerencsés vagyok, hogy második regényünket is elcserélhettük. @Mimi_Taylor csak gratulálni tudok! Várom a következőt! ;)

1 hozzászólás
>!
Törpillaa 
Mimi Taylor: A bosszú ára

Először is köszönöm @Mimi_Taylor-nak, hogy olvashattam ezt a könyvet is, és részt vehettem az utazókönyv eseményén is. De sajnos engem nem győzött meg, én próbáltam megszeretni, nagyon is, de egyszerűen nem ment. Olyan agyzsibbasztó volt nekem ez a regény, hogy azt hittem sosem lesz már vége. Úgy éreztem, mintha már olvastam volna valahol, és hiába akartam kedvencet aratni, még ez a szexi gödröcskés Christian sem ért el nálam semmi bizsergető érzést. Nem éreztem, hogy ő kell nekem, csak minél előbb túl akartam rajta esni. Aliceről meg ne is beszéljünk. Agyamra ment ez a kis csitri, tudom én, hogy milyen állati rossz volt neki miután mindazon átmenet, de ellenszenves volt. Sajnálom, de nem győzött meg egyik karakter sem, és a sztori sem, pedig ez ritkán fordul elő. Lehet, hogy csak velem van a baj, és nem a megfelelő időben olvastam, de ez van. Sajnálom @Mimi_Taylor, hogy csalódást okozok ezzel nem direkt csinálom. Én tényleg nagyon akartam, de nem ment. Bocsánat.

>!
sarahangel P
Mimi Taylor: A bosszú ára

A könyv nagyon jól indult, nagyon tetszett a drámai téma ellenére is. Viszont amennyire szimpatikus volt Alice az elején és amennyire sajnáltam, egy idő után ez valahogy átfordult. Megértettem, hogy rossz irányba kezdett elindulni és elkezdett lecsúszni, de a könyv 70%-nál még mindig itt tartottunk. Azt hittem pedig, hogy lesz egy olyan fordulat (előbb), ami végre helyre rázza őt, és rádöbben, hogy ezt az életmódot nem lehet tovább folytatni. Ehelyett olyan dolgot tett, ami még spoiler is rosszabb volt szerintem, legalábbis számomra, és egy bizonyos pontnál teljesen kiábrándultam spoiler. Már azt sem értettem tejesen, mikor Connor felbukkant a történetben. Ráadásul ott volt már Alice mellett az ’őrangyal’, és akkor tette ezt, ez nekem nem volt szimpatikus. :( És sajnos innentől kezdve már nem is igazán tudtam szorítani főhőseinknek, hogy összejöjjenek, mert úgy voltam vele, hogy Alice nem érdemli meg Chris-t, még ha főhősünk ezt pont fordítva is gondolta.

Összességében az írási mód, a stílus tetszett, és a fejezetek elején lévő idézetek feltüntetése igazán ötletes megoldás volt. A téma is alapból jó, a főhősök érzelmi összehangolódásánál viszont hiányzott nekem valami. Az első találkozásuk volt az, ami tényleg nagyon cuki volt, és engem is megmosolyogtatott. Viszont utána túl hirtelen történt minden, nekem hiányzott az egymásra találás igazi folyamata, az oda vezető lépcsőfokok. Mindössze kétszeri találkozás, majd több hónapnyi kihagyás után én is bizonytalan voltam, akárcsak Chris, hogy itt tényleg szerelembe esés történt-e, hiába mondta Johnson. Alice pedig bár megfogadta, hogy soha egy férfit sem enged magához közel spoiler. spoiler A másik dolog Stephanie, aki a nevelőanyuka/pótnagymama szerepét töltötte be a lány életében, és akinek spoiler

És még valami. Hiányoltam, hogy Alice szemszögéből nem tudtuk meg, hogy spoiler

Főhősünk, Chris volt az, aki végig szimpatikus volt. Neki is volt egy kis lecsúszás a lejtőn, de ő azért megpróbálta tartani magát az őt ért tragédiák ellenére. Bárhogyan is ostromolta magát, szerintem ő jó ember – sőt, annál szimpatikusabb volt, hogy felelősséget érzett az általa nem közvetlenül, hanem közvetve okozott rossz dolgok miatt is.

Sokat gondolkodtam a csillagozáson. A könyv első harmadára ugyanis még 4,5 csillagot adtam volna, de aztán jöttek a fent említett dolgok. És egy-két részt kidolgozatlannak tartottam spoiler
Végül 3,5 csillag mellett döntöttem, de ha lehet ilyet mondani, ez egy erős 3,5 csillag, mert a hibák ellenére is olvastatta magát a könyv.

2 hozzászólás
>!
Anarchia_Könyvblog P
Mimi Taylor: A bosszú ára

Egy olyan küzdelem tanúi lehetünk, ami leginkább a saját maguk érzelmeinek a csatározásaiból áll. Mindketten tele vannak keserűségekkel, mindketten rettenetes dolgokat éltek át. Talán a megoldás pont egymásban rejlik és abban a vonzalomban, szenvedélyben ami köztük van. (..) Magába szippantott és nem eresztett addig, amíg nem jutottam el a történet befejezéséig. Sőt még utána is lefoglalta a gondolataimat és nem tudtam csak úgy elszabadulni tőle! Ezt a könyvet el kell olvasni, át kell élni és nem utolsó sorban szeretni kell!

Itt folytatódik az ajánló: http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/06/11/mimi-ta…

>!
l_moni
Mimi Taylor: A bosszú ára

Az első és legfontosabb. Akkor kezd el olvasni, amikor sok időd van és tudod, csak a könyvre tudsz figyelni.
Én elkövettem azt a hibát, hogy akkor kezdtem el amikor túl kevés énidőm volt. Ez a könyv többet érdemel lopott perceknél. Teljes figyelmet.
Imádtam olvasni, mert mikor kézbe vettem ott voltam a szereplőkkel. Átéreztem a fájdalmukat, az örömüket. Drukkoltam, hogy megtalálják az utat önmagukhoz, egymáshoz.
Két lelkileg meggyötört fiatal, akiknek hatalmas szükségük van egymásra.
Alice és Chris.
Egy közös van bennük és a szenvedés. Ami viszont összeköti őket az a szeretet és a szenvedély.
Nagyon sajnáltam ami Alice-val történt, lányos anyaként ez az egyik legnagyobb félelmem. Megértettem, hogy önmagát és a környezetét is vádolta, hogy el akart bújni a fájdalom elől. Sajnos először a legrosszabb utat választotta.
Chris, micsoda gyerekkor :( Istenem! Csoda, hogy tovább tudtak lépni, hogy igyekezett teljes életet élni.
A végét kicsit korainak tartottam. Igaz, hogy 400 oldal de én még olvastam volna.
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget @Mimi_Taylor! Csodás könyvet írtál!

2 hozzászólás
>!
Leda_Schwartz IP
Mimi Taylor: A bosszú ára

Ami leginkább tetszett a történetben, az a drámai vonal. Olyan életszerűen adta vissza az írónő a két főszereplő személyes tragédiáját, hogy én velük együtt könnyeztem többször is. Átéltem a fájdalmukat, és nagyon erősen szurkoltam nekik, hogy végre találják meg a boldogságot egymás karjaiban. Az epilógus első mondatait olvasva teljesen ledöbbentem, aztán később megnyugodtam, hogy na jó, mégsem olyan kegyetlen a könyvszerző. :) Köszönöm szépen az élményt! Fájdalmas, érzéki, valós, izgalmas, fordulópontokban bővelkedő könyvet olvastam.

2 hozzászólás
>!
K_A_Hikari 
Mimi Taylor: A bosszú ára

Még a Fekete bárány nem több, mint egy erotikus-romantikus regény, ebben a könyvben belelátunk az alvilágba, a lélek sötétebb, bűntudattal és önmarcangolással teli bugyraiba egyaránt.
(…)
Nagyon nehezen jutok dűlőre ezzel a könyvvel: a téma tetszik, és érzem az írónőn, hogy fejlődött. De a két főszereplő egy idő után annyira unszimpatikus lett, hogy egyszerűen minden pozitívum dugába dőlt.
Továbbra is többre tartom a valódi véleményt, mint a hamis dicséretet, még akkor is, ha ez minden eddig véleménnyel szembe megy: a könyv felét untam, negyede idegesített, és csupán a negyedét élveztem.
Sajnálom. Tényleg.

5 hozzászólás
>!
Veda_Sylver I
Mimi Taylor: A bosszú ára

Az a baj, hogy nem tudok érintettség nélkül nyilatkozni erről a könyvről:) Minden sor tökéletes. Remekül kialakított karakterek, akik élethűen viselkednek. Szerintem az írónő ügyesen választotta témát. erős mondanivalóval, és mindent, amit akart, megvalósított a történetben. Biztosan sokszor fogom még a kezembe:)

1 hozzászólás
>!
Laura_Bakos 
Mimi Taylor: A bosszú ára

Vannak történetek, amelyek a POKOLBA repítenek,
aztán meg fel a MENNYBE.
Ez is pont egy ilyen!
Imádtam és olvastam volna még tovább.
100****
https://krvilagakonyvek.blogspot.hu/2018/03/mimi-taylor…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Törpillaa 

Az én életem, úgy akarom élni, ahogy nekem tetszik.

132. oldal

>!
Törpillaa 

A szerelemnek nincs szüksége ideális körülményre, az jön, amikor a legkevésbé sem számítasz rá.

203. oldal

>!
Anarchia_Könyvblog P

Ne gondolkozz túl sokat, nincs értelme a múlton rágódni, fiatal vagy és előtted az egész élet! Ha a dolgaid a neked nem megfelelő irányba tartanak, ne félj változtatni!

>!
Törpillaa 

Olyan volt, mintha nem csak testileg, de lelkileg is kielégültem volna.

178. oldal

>!
Törpillaa 

Az ember elfelejt mosolyogni, ha elveszíti azt, ami a legdrágább volt számára.

26. oldal

>!
Törpillaa 

Gyönyörű volt a Hold. Elképesztően fényesen ragyogott, és a fénye visszatükröződött a víz felszínén.

17. oldal

>!
Törpillaa 

A derékig érő hajam volt az egyetlen, ami arra utalt, hogy nő vagyok.

64. oldal

>!
Törpillaa 

Meg kell hagyni, rohadt jó színész lenne belőle, mert minden szavát elhittem.

270. oldal

>!
Törpillaa 

Mindenesetre meglehetősen szarul játszom az őrangyal szerepét, mert valahogy sikerül mindig az utolsó utáni pillanatban odaérnem.

242. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Erin Watt: Megtört herceg
Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak
Baráth Viktória: Egy év Rómában
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Marian Keyes: Rachel vakációja
Elizabeth Camden: A vágyak tengerén
Irvine Welsh: Pornó
Stephen King: A ragyogás
Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák