The ​Yorkshire Pudding Club 8 csillagozás

Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Three ​South Yorkshire friends, all on the cusp of 40, fall pregnant at the same time following a visit to an ancient fertility symbol. For Helen, it's a dream come true, although her husband is not as thrilled about it as she had hoped. Not only wrestling with painful ghosts of the past, Helen has to deal with the fact that her outwardly perfect marriage is crumbling before her eyes. For Janey, it is an unmitigated disaster as she has just been offered the career break of a life-time. And she has no idea either how it could possibly have happened, seeing as she and her ecstatic husband George were always so careful over contraception. For Elizabeth, it is mind-numbing, because she knows people like her shouldn't have children. Damaged by her dysfunctional childhood and emotionally lost, she not only has to contend with carrying a child she doubts she can ever love, but she also has to deal with the return to her life of a man whose love she must deny herself. Heart-warming,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Simon & Schuster, New York, 2011
480 oldal · ISBN: 9781849834100
>!
Isis, 2010
ISBN: 9781445000770
>!
Pocket Books, New York, 2007
480 oldal · ISBN: 9781416525905

Most olvassa 1


Kiemelt értékelések

BrigiHudacsko I>!
Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Eredetileg csak és kizárólag Yorkshire miatt keltette fel az érdeklődésemet ez a könyv, és ebből a szempontból némileg csalódás volt, mert nem éreztem benne olyan sok Yorkshire-i ízt (ugyanígy jártam nemrég a Monday, Monday c. tévésorozattal is, amiből nagyjából annyi derült ki, hogy Leedsben sok busz jár), de voltaképpen annyira nem is bántam. A szereplők szerethetőek voltak, a problémák igaziak, és a végkifejletek miatt sem lengett ki a cheesiness-mutatóm, szóval röviden: aye, good 'un.

Wik>!
Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Nehezen indult, valósághoz nem sok köze van, azonban kikapcsolódáshoz tökéletes.

Duduci>!
Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Aranyos, kedves történet,sok humorral és vicces szituációkkal megtűzdelve. Témája számomra aktuális volt, babavárás után, gyermekáldás folyamatában olvasván. Jót szórakoztam. Tuti happy end a végén, mint mindig Milly Johnsontól, néha ez már kicsit sok, de ebben a kegyetlen világban talán jobb is.

l2njpx>!
Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Az első néhány oldalt elolvastam,és nem tetszett. Mert a stílusa, legalábbis a fordítóé írtó gagyi volt. Aztán egyre jobb lett a könyv, és nagyon megszerettem ezt a 3 csajt. Mert bár minden nagyon valóságos volt, sőt realista, mégis pozitív. Kicsit engem a Jack házára emlékeztetett, és az jó könyv!

Színek>!
Milly Johnson: The Yorkshire Pudding Club

Az előző igen kemény olvasmányom után ( A nővérem húga) valami könnyed szórakozásra vágytam.
Milly Johnson The Yorkshire Pudding Club-ja remek választásnak bizonyult, kedves volt szórakoztató, jó humorú, szinpatikus szereplőkkel. A derű mellett azért fel-fel sejlettek
a barátnők egyéni problémái, miért is ilyen, Helen, vagy olyan Janey és miért fél Elizabeth közel engdedni magához bárkit is.
Nekem Elizabeth volt a kedvencem, nagyon jól megírt jelenet amint szembesül álmai házával, érzelmeivel. Száz szónak is egy a vége jó kis könyv volt!


Hasonló könyvek címkék alapján

Helen Fielding: Bridget Jones's Baby
Penelope Ward: Neighbor Dearest
Colleen Hoover: Hopeless
Sophie Kinsella: I've Got Your Number
Sophie Kinsella: I Owe You One
Holly Bourne: How Do You Like Me Now?
Jill Mansell: Maybe This Time
Lindsey Kelk: In Case You Missed It
Lindsey Kelk: I Heart Hawaii
Lindsey Kelk: One in a Million