J-pop ​bálvány 2. (J-pop bálvány 2.) 43 csillagozás

Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Mika első kislemeze hatalmas sikert aratott, de vajon hogyan tovább? És mi van azzal a tervével, hogy rabul ejti Ken szívét – képes lesz letéríteni az öngyilkos útról? Ráadásul Zen ajánlata sem olyan semmiség, amit Kay vissza tudna utasítani. Valóra válhatnak az álmai, és milyen hatással lesz kettejük kapcsolatára Mikával? Minden kiderül a J-Pop Bálvány második részében!

Mangattack, 2009
180 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639797697 · Illusztrálta: Tokó Jasiró

Aby_blogja>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Erről is csak annyit tudok írni, hogy nem rossz. Nem valószínű, hogy újra elolvasom. De tényleg nagyon kár, hogy nem jelenik meg több része magyarul. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi lett a történet vége.

Mareszkaresz P>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Kár, hogy a többi már tuti nem jelenik meg. Kíváncsi lennék rá és ennyiért meg is venném őket.

BallaNóci>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Oké, ez már egy fokkal jobb volt. Talán ha lenne folytatása még el is olvasnám, hogy meg tudjam, mi lesz a szereplőkkel.
Egyre bonyolultabbá válik a szerelmi szál is, ami érdekesebbé teszi.
Zeneileg sokat nem ad a könyv, de van egy olyan érzésem, hogy az csak egy plusz a sztorihoz..

Bubina>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Az első rész hiányában sem volt rossz. Pár dolgot nem értetem. De szép a rajzolata. Nekem a Kilari jutott róla eszembe.

barbesz93>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Ez már jobban tetszett, mint az első kötet. A szereplők haladnak a maguk kis útján, túl sok bonyodalom nem történik ebben a kötetben sem. A többi kötet nem került magyarul kiadásra, szóval nem tudom meg mi lesz a folytatása, bár nem is nagyon bánom.

Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Kicsit bolondos sztori. Sajnos nincs folytatás magyarul, de biztosan olvasnám ha lenne. :)
De nem bántam meg így se, hogy beszereztem.

Viktória_Csikány>!
Millenni+M: J-pop bálvány 2.

Jobb, mint az első rész, de a kiadást abbahagyták így sosem tudjuk meg a végét.

oscuridad>!

Egy nő bármire képes, ha a fejébe veszi, hogy megcsinálja!

oscuridad>!

Ma csak úgy potyognak az égből a tuti pasik!
Mintha szórakoznának velem.