A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás. De mi, emberek, vajon készen állunk-e egy igazi barát szerepére? Tudjuk-e, hogy a kutya mit, miért csinál?
A könyv közérthetően, de tudományos alapossággal ismerteti a kutya kialakulásának történetét, kommunikációjának és egyedfejlődésének sajátosságait.
Bepillantást nyerhetünk a kutya tanulásának jellemzőibe, és szó esik egy modern kutyakiképzői módszerről is. Emellett megtudhatjuk, hogy hogyan válhatunk felelős kutyatartókká, és mi kell ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítsunk ki a kutyánkkal.
A szerző részletesen foglalkozik a kutyanevelés leggyakoribb kihívásaival, és átfogó megoldást kínál a szeparációs viselkedés megszüntetéséhez is.
Útikalauz gazdáknak 3 csillagozás

Gergely_Kovacs_3>!

Érett jól átgondolt komoly szakmai alapokon nyugvó írás, mindenki számára érthető olvasmányos formában. A szerző nem fukarkodott a tudásával és ezért csak hálásak lehetünk neki. Kötelező olvasmány mindenkinek, aki komolyan gondolja, hogy teljes és boldog életet szeretne négylábú társával.