Macsóbőrben (Macsó 1.) 42 csillagozás

Mike Menders: Macsóbőrben

Milyen érzés lehet más bőrében ébredni? Mit tennél, ha új külsővel kellene élned? Felrúgnál mindent, vagy beilleszkednél? Tudod, ki vagy te, és ki akarsz lenni?

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150059730
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · ISBN: 9786150059525
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · ISBN: 9786150059532

Kedvencelte 11

Most olvassa 1

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 20

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Mike Menders: Macsóbőrben

A Házinyuszival ki kellett lépnem a komfortzónámból, a Macsóbőrbent viszont már teljesen magaménak éreztem. Félreértés ne essék, nem a nyers erotikus regényt szerettem meg, mint műfajt, (egy gagyi amerikai ponyvától ugyanúgy kiver a víz), hanem Miklós stílusáért vagyok oda, de nagyon. Nagyon szeretem a nem mindennapi élethelyzeteket és szituációkat, és külön örülök, hogy férfi szemszögből olvashattam a történetet. Ezt a szemtelen és nyers erotikát egy női szereplő nem tudná így elmesélni.
És most a cselekményről: hihetetlen milyen mély mondanivalója van ennek a pimasz és vicces rövid kis regénynek. Mindenkinek minden nap úgy kellene élnie az életét, mintha „macsóbőrben” ébredne fel. Pánik nélkül, csak sodródva az árral, elfogadva bármi is jön, és KIHASZNÁLVA minden lehetőséget, amit az élet ad.
Imádtam a Macsóbőrbent, egy egyedülálló és különleges író különleges műve, amely nagyon remélem hogy meg fogja kapni azt a népszerűséget, amit megérdemel.

12 hozzászólás
Anarchia_Könyvblog>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Mike Menders a romantika és az erotika párosában alkot verhetetlen történeteket – a Házinyuszi közben pontosan ezt éreztem. Azonban a Macsóbőrben című műben az író egy különlegesebb világba vezet minket. Miki nem egy újabb műfajba csapott bele ezzel a regénnyel, ellenben sokkal inkább az erotika elemeit felhasználva helyezte a hangsúlyt a kalandokra és az izgalmakra.

Ez a történet magával ragad, az író sajátos stílusával együtt. Oldalról oldalra olyan érzelemmámorba és titkokba , amit már rég tapasztaltam. Egyszerűen imádtam!

A Macsóbőrben sokkal több, mint egy felnőtt tartalommal rendelkező regény. Elgondolkodtat bennünket az életünkkel kapcsolatban, s bebizonyítja azt, hogy az életben számtalan dolgot a sors határoz meg.

Teljes véleményem olvasható itt: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/11/17/mike_mende…

1 hozzászólás
marilynmiller I>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Ez mi volt???
Ezt most nem negatív értelemben kezdem így. Én kicsit rápörögtem a könyvre, többet képzelek és gondolok bele, mint aminek a kedves író szánta.
Macsóbőrben…
Na most akkor mi álom, és mi valóság? Valóban más bőrében vagyunk?
Na ne beszéljek össze vissza…
A könyvben szereplő macsó, valóban macsó. Dögös, céltudatos, tudja mit akar. Nőket. Sok nőt, méghozzá minden módon, ahogy egy férfi megkaphat egy nőt. De ki az igazi macsó? Ferenc, vagy Péter?
Esküszöm annyi kérdés van bennem, hogy talán normális értékelést sem tudok írni a könyvről.
De! Ha azt nézem mit olvastam…
Azt kaptam, amit vártam. Egy erotikus, szókimondó, ám mégis humoros könyvet. Volt egy légköre, ami beszippantott. Nos, a macsónk sem volt semmi. Van, akinek ez a típus taszító. Nos, azoknak nem való ez a könyv. Itt nem fog a könyvbéli álompasi körbeugrálni. Nem. Itt őt ugrálják körbe.
A könyv nem lányregény, nem romantikus, mégis rámutat valami fontos dologra. Emberi értékre. Mert nem a külső számít, vagy az, hogy kik vagyunk. Csak az, hogy mit vagyunk képesek megtenni az álmainkért.

Ella_Steel I>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Örülök, hogy végre megismertem a Macsóbőrben erotikában gazdag történetét.
Rövidsége ellenére tökéletes kikapcsolódást okozott arra az időre amíg olvastam. Az utazás alig tartott egy óráig, mégsincs hiányérzetem. Ez a kis történet elrepít minket egy meseszerű világba, amit az író hozott létre számunkra. Rávilágít arra a tényre, hogy mernünk kell nagyot álmodni. Hiszen, ha nem álmodunk, nem lesz mit megvalósítani.
Ez a könyv pont arra való, hogy egy pár percre kiszakítson minket a valóságból, de a befejezése után a mondandója hosszú ideig lekösse még a gondolatainkat.
Köszönöm!

1 hozzászólás
Trice29 P>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Nem az én stílusom, bár el kell ismernem, hogy egy ideig fenntartotta a figyelmemet. Az éttermi résztől viszont már nem.

1 hozzászólás
Silverlight>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Nagyon szeretném pozitívan értékelni ezt a könyvet, de nem nagyon megy. Nem is tudom mire számítottam, amikor el kezdtem olvasni. Az előzetes tartalmi összefoglalás felkeltette a figyelmem és már nagyon rákészültem egy romantikus, érdekes, izgalmas történetre. Ez igaz is volt kb. az első 4 oldalig. Utána másról sem szólt a könyv, mint hogy milyen kiváltságos helyzetben van egy gazdag, jóképű pasi, aki minden nőt megkaphat. Jó elismerem találtam benne mondanivalót, s meg van a történet csattanója is. S bár elismerem a stílus tetszett, de volt néhány rész, ami nem annyira az én világom. De úgy tűnik másoknak tetszik, szóval valószínűleg velem van a baj. Mindenesetre nem a legjobb döntés volt a könyv elolvasása. Főleg, mert az értékelésemmel lehúzom a könyv pozitív százalékát.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150059730
2 hozzászólás
Kovács_Ági_3 P>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Hadd kérdezzem meg, nem oldható meg, hogy 15 csillagot sózzak erre a kötetre? Mert annyira imádom. Nagyon megérdemelne a 15 csillagoz. (Mosolygok magamban.)

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/09/mike-menders-macsob…

4 hozzászólás
Garbai_Ildikó P>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Érdekes és élvezetes kis szösszenet volt. Tetszett,hogy nem egy átlagos történet. Te mit tennél ilyen helyzetben??? Sodródj… :) Köszönöm. :)

2 hozzászólás
Mimi_Taylor I>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Hű… ez érdekes volt. Sosem olvastam még hasonlót.
Számomra picit rövid ugyan (a jobban kidolgozott, hosszabb terjedelmű könyvekhez vagyok szokva), de végülis nem maradt hiányérzetem. Bár az utolsó mondat kíváncsivá tett :)
A történet érdekes, nem a „megszokott” erotikus sztori, amikhez eddig volt szerencsém, de határozottan tetszett.
Köszönöm az élményt!

1 hozzászólás
inci81 P>!
Mike Menders: Macsóbőrben

Igazán szórakoztató erotikus szösszenet. Pimasz és szókimondó, a romantikát nélkülöző történet, mely magával ragadja az embert.
Elgondolkodtatott, teljességgel kiszámíthatatlan volt, sosem tudtam mi lesz a következő oldalon.
Nyers és őszinte, de nem közönséges.
Imádtam az első betűtől az utolsóig!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek


A sorozat következő kötete

Macsó sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christine Anne Colman: Megsebzetten
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Marie M.: Ahol a mesék véget érnek
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Garaczi László: Hasítás
Király Márk: Harminc nappal a világvége előtt
Tiffany Reisz: A kastély
Emma Chase: Behálózva