Macsóbőrben 5 csillagozás

Mike Menders: Macsóbőrben

Milyen érzés lehet más bőrében ébredni? Mit tennél, ha új külsővel kellene élned? Felrúgnál mindent, vagy beilleszkednél? Tudod, ki vagy te, és ki akarsz lenni?

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150059730
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · ISBN: 9786150059525
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
96 oldal · ISBN: 9786150059532

Kedvencelte 6

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Kovács_Ági_3 P
Mike Menders: Macsóbőrben

Hadd kérdezzem meg, nem oldható meg, hogy 15 csillagot sózzak erre a kötetre? Mert annyira imádom. Nagyon megérdemelne a 15 csillagoz. (Mosolygok magamban.)

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/09/mike-menders-macsob…

4 hozzászólás
>!
Detty77
Mike Menders: Macsóbőrben

Bétaként az a megtiszteltetés ért, hogy olvashattam Mike Menders legkisebb gyöngyszemét! ♥ Milyen lehet más bőrében ébredni, milyen lehet egy teljesen más világba csöppenni? Minderre választ kaphattok, ha elolvassátok ezt a könyvet, mely megmutatja számunkra, hogy semmi sem lehetetlen. Ez a pörgős, dögös történet olyan szinten ragadott magával, mintha én is a részese lettem volna. Szókimondó, elgondolkodtató és elképesztően Mike Menders-es! ♥ Bővelkedett erotikus részletekben, melyeket nagyon szerettem, nem voltak túlzások, hanem csak még forróbbá tették ezt a puha, kicsi kötetet, melyet, ha a kezedbe veszel, nem fogod letenni♥

2 hozzászólás
>!
Nora42
Mike Menders: Macsóbőrben

Mély tartalom egy könnyed, olvasmányos novellában. Nem igazán szeretem a novellákat, ez itt is bebizonyosodott, éspedig azért mert rövid és én még nagyon olvastam volna tovább!! De el kell ismernem ez így volt kerek. A folytatás az olvasó fantáziájára van bízva. Olvasás közben elgondolkodtam, én mit tennék ha más bőrében ébrednék. A reakcióm valószínű hasonló lenne Péteréhez. Pont ezek a kérdések foglalkoztatnak most engem is, tehát betalált. Merjünk nagyot álmodni, de a saját bőrünkben. Maga a történet pillanatok alatt beszippantott, hiába vettem meg reggel az ebookot, csak este kezdhettem neki, mert a munka ördöge elkapott. Egy szuszra kivégeztem, olvasmányos, gördülékeny a stílus. Egyedi!! Imádom! Köszönöm Miklós hogy olvashattam!!!

6 hozzászólás
>!
Zsófia_Unger
Mike Menders: Macsóbőrben

Egy lehengerlő, érzéki és meglepetésekkel teli történet egy hétköznapi férfiról, aki maga sem tudja, hogy csak álmodik vagy ez a valóság! Szórakoztató és szenvedélyes pillanatokban gazdag könyv, ami rabul ejti az olvasót! Köszönöm az élményt!

1 hozzászólás
>!
zsofi_f
Mike Menders: Macsóbőrben

Wow! Pimasz könyv. Kár, hogy rövid. Jó volt olvasni, kiszakadni a szürkeségből. Éppen olyan a témája, ami foglalkoztat egy ideje. Kik vagyunk? Kik lehetnénk, ha jobban bíznánk saját magunkban? Minden rajtunk múlik. Imádtam. Köszönöm. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek


Hasonló könyvek címkék alapján

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Claire Loup: Amikor életemben először
Janković Nóra: Árnyékok illata
Garaczi László: Hasítás
Rácz Zsuzsa: Állítsátok meg Terézanyut!
Livia Norton: A Tét
Emma Chase: Behálózva
Vi Keeland: A beosztott