Értékelések 30

fefe09035>!
Mike Menders: Házinyuszi

Na végeztem kedves Nyuszinkkal! Hm Hank egy nagyon szeretetre méltó kedves felnőtt bőrbe bújt csintalan kisgyerek. Aki a munkájába sikeres törekvő. E mellet Misty ááh értem én a dilemmáját de ilyen erőteljesen elküldeni valakit mert félek az érzéseimtől?! Őszintén mikor elolvastam az utolsó oldalat, szívem szerint megtéptem volna. Nekem nagyon tetszet a történet.

Melinda_Kopasz>!
Mike Menders: Házinyuszi

Ezt az értékelést is azzal kezdem, mint a többi Mike Menders könyvnél: imádtam.
Szeretem a stílusát, engem ezzel a történettel is levett a lábamról.
Hank egy szeretnivaló perverz kis szexmániás. Egy „báránybőrbe bújt farkam”, igazi „keljfeljancsi”.
A többséggel ellentétben Misty karakterét szerettem. Igaz, voltak idegesítő húzásai, de ezt mind csak azért csinálta, hogy távol tartsa magát érzelmileg Hanktől. De a miértekre nagyon kíváncsi vagyok. Van egy olyan érzésem, hogy érdekes dolgok fognak napvilágra kerülni a többi részben. Bár ha jobban belegondolok kicsit azért utáltam, mert kifogott magának egy Hanket.
Na és persze Giselle karakterét is szerettem, aki engem valamiért Ildikóra emlékeztetett a macsóból.
Egyszóval egy imádnivaló történet, remek stílusban, sok-sok pikáns játékkal tarkítva.

1 hozzászólás
ancsa_17 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Első könyvolvasásom az írótól, és remélem nem az utolsó. Nagyon olvastatta magát, és ízlésesen voltak az erotikus részek megírva. Érdekes volt egy férfi szemszögéből olvasni egy ilyen erotikus könyvet. Giselle-t nagyon bírtam, meg a fura barátságát Hank-el. Misty néhol túl hisztisnek tűnt (kicsit az idegeimre ment), és néha hihetetlen volt, hogy most tényleg ennyire macska egér játékot játszik Hank-el. Giselle nekem sokkal szimpatikusabb női karakter volt, mint Misty.
A könyvborító is szuper, nagyon illett a könyvhöz.
Kegyetlen ilyen függő véggel abbahagyni, remélem hamarosan lesz alkalmam elolvasni a folytatást.

2 hozzászólás
Aniza IP>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nem az én zsánerem a könyv, de eleve úgy álltam neki olvasni, hogy ezt tudtam. Mégis érdekelt, miről szólhat.
Engem Misty hisztije nem zavart, és számomra még a pasi kezdeti bizonytalansága is érthető volt, hiszen olyasvalakit sikerül meghódítania, aki számára tökéletes, így nem csoda, hogy kicsit félve indul neki a dolognak, és szinte eszét veszti közben.
Egyedül az zavart kissé, hogy nem volt egy erősebb mellékcselekménye a történetnek, nem ismerhettük meg őket igazán, csak a vágyaikat.

2 hozzászólás
Kiskosar>!
Mike Menders: Házinyuszi

A konyv felenel jarva mar annyira megutnem Mistyt, hogy inkabb abbahagyom az olvasast. Azt amugy nem ertettem, Hank miert felt attol, h szexualis zaklatas miatt kirugjak, amikor a csaj siman lesz*pta a targyaloban. Az mi, ha nem durvabb zaklatas? Es milyen mondat mar az: „mas ferfi ketszer osszetenne a kezet, ha egy no igy zaklatna”. Komolyan, egy fickot egy seggbemarkolas utan kirugnak, de ha egy no csinal olyanokat, mint Misty, azt a ferfi ujjongva elvezze? Tolonganak bennem a gondolatok, de jobb ha abbahahyom, es nem csillagozok.

3 hozzászólás
Hirdetés
Hársi_Era>!
Mike Menders: Házinyuszi

Swinger klub, vörös szoba és a többi helyszín…Ez aztán az erotika világa. Hogy ezek mennyit bírtak…, pont mint a nyulak :) A két főszereplő hol játékos volt, hol idegesítő, de a vége mindig szex volt. Misty egy igazi fekete démon, aki igencsak tudott a férfiakkal játszadozni. Hank tényleg egy pincsi kutya, aki a végén nő nélkül maradt?!? Kíváncsian várom a folytatást.

6 hozzászólás
takacsera>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nagyon tetszett a történet. Ennyi erotika egy könyvben, vad és forró pillanatokban volt részünk. Hank, imádom, de néha jól meg kellett volna rázni, hogy szedje már össze magát. Ne hagyja, hogy Misty játszadozzon vele. Remélem a folytatásban nagyobb lesz az önbizalma. Misty, volt mikor szerettem, de a hisztizésével sokszor idegesítő volt. A vásárban annyira jók voltak együtt, imádtam őket. Na, de a befejezés, nem is sejtettem volna, hogy Misty végleg szakítani fog Hank-kel és ilyen utálatos lesz. Kíváncsian várom, hogy milyen izgalmakat és meglepetéseket rejt majd a folytatás. Egy élmény volt. Köszönöm, hogy olvashattam.

1 hozzászólás