Házinyuszi (Hangulatkeringő 1.) 38 csillagozás

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150042930
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · ISBN: 9786150042947

Kedvencelte 7

Most olvassa 5

Várólistára tette 65

Kívánságlistára tette 56

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Mike Menders: Házinyuszi

Először is: hogy a fenébe lehet egy nap annyiszor…nos igen :D
Másodszor: ki kellett lépnem a komfortzónámból (no nem mintha prűd lennék), mert az explicit erotika nem az én műfajom, sokkal jobban hat rám a finom körülíró erotika. De A házinyuszi (és Misty) olyannyira egyedi volt a szemtelen stílusával, hogy faltam a sorokat. Bátran ajánlom azoknak, akik nem szeretik a műfajt, mert ez más, jobb. Meg azoknak is, akik szeretik. A Krisztin is itt virít már a polcomon, hamarosan jön ő is.

3 hozzászólás
Anarchia_Könyvblog>!
Mike Menders: Házinyuszi

A Házinyuszi a Hangulatkeringő sorozat első része, mely számos perzselően erotikus és epekedéssel teli pillanatot és alkalmat tár fel előttünk. Ez a történet egy reális világba kalauzol el bennünket, ahol megismerkedhetünk a szenvedéllyel, az érzékiséggel.
Rengeteg erotikus történetet olvastam már, ám a Házinyuszi különleges volt. Volt benne valami, ami a lapok elé szögezett és nem engedte, hogy elszakadjak a mi vadóc párunk életéből.

Úgy vélem, hogy ez egy olyan regény, ami bizony tele van felnőtt tartalommal a szó szoros értelmében, sőt.. swinger, BDSM. Azoknak a könyvmolyoknak kötelező, akik szeretik az erotikát és egy igazán vad, nyers, de mégis felfokozottan érzelmes történetet szeretnének megismerni. Mike Menders nem finomkodik és olyan forró és tüzes pillanatokba sodor minket, hogy sokszor csak magunkba isszuk a szavakat és a történteket!

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/02/18/mike_mende…

Zso89 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nemnemnemnemnemnemnemnemnem és neeeeemmmmm.Ezt így nem lehet befejezni.
Na szóval hát hol is kezdjem….
Kijelenthetem hogy „szétcsúsztam” ettől a történettől.
Ezer gondolat kavarog a fejemben.
Kőkemény erotika ami elkalauzol a BDSM és a swinger világába,de mégsem trágár módon.
Hank-et imádtam.
Egy átlagos pasinak mutatja magát,de semmi átlagos nincs benne,egy spoiler egyszerűen belopta magát a szívembe.
Bár néha jól megráztam volna hogy hagyja már Mistyt a pics@ba.
Misty az első oldalakon szimpatikus volt,egy határozott, magabiztos,irányításmániás spoiler csinos nő aki bárkit megkaphatna.
Aztán ahogy haladt a történet egyre jobban nem kedveltem.
A végére pedig kifejezetten megutáltam.
Annyit játszadozott Hank-el,utáltam amit vele csinált.Kíváncsi vagyok rejteget e valamit Misty vagy pedig csak spotán egy hülye pics@.
Giselle már az elején szimpatikus volt.
Annyira összhangban voltak Hank-el,bár a spoilerannyira akartam hogy egy pár legyenek.
De hát kitudja mi lesz a folytatás.
Furcsa volt férfi szemszögből egy ilyen könyv de azt kell mondjam imádtam.☺☺☺
Misty miatt kap csak 4,5 csillagot a történet.
Tűkön ülve várom a folytatást.
Egy különleges élmény volt.❤

1 hozzászólás
borayo>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nagyon vártam már ezt a könyvet, mert a fülszöveg alapján pont nekem valónak ígérkezett. És mindig is szerettem volna férfi szemszögből erotikus könyvet olvasni. spoiler Úgyhogy a Könyvfeszten az egyik beszerzendő könyvként szerepelt is a listámon.
Nos, ami iszonyatosan tetszett benne azok a swingerben történtek és a BDSM. A Vörös szobás jeleneteket egyszerűen imádtam, amiket műveltek és ahogyan, azt szívesen olvastam volna még és még és még :D Az én ízlésemnek kicsit sokat volt Misty talpa Hank ágyékán, talán többet is, mint amennyit a földön töltött. Ezen kívül az erotika pöpec volt!
Viszont ami totál felidegesített, az maga Misty. Még egy ilyen hisztis nőt nem hord a hátán a föld. Hanknek millió lehetősége lett volna otthagyni a csajt, és meg is kellett volna tennie, akkor talán nem megy fel bennem a pumpa oldalról oldalra. Ez a nő kész hullámvasút. Hol kedves és bájos volt, hol meg egy igazi kis perszóna. Legszívesebben megcibáltam volna a haját, hogy térjen már észhez. Hank annyira el volt néhol nyomva, hogy nem tudtam eldönteni, hogy sajnálom, vagy szimplán felidegesít.
Misty miatt kap annyi csillagot a könyv, ahányat, mert egyszerűen nem tudtam elviselni. Remélem a következő részben Hank is észhez tér egy kicsit, és nem hagyja magát ennyire elnyomni. Oda kell csapni ennek a perszónának :D

4 hozzászólás
Szil78>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nagyon tetszett a történet, de ennek ellenére nem tudtam 5 csillagosra értékelni. Ennek oka pedig a két főszereplő, akiket nem igazán sikerül megszeretnem. Az nagyon bejött, hogy Hank nem az a tipikus „minden csaj elalélva omlik össze tőle” típusú pali volt, hanem egy nagyon is hétköznapi pasi. Viszont a személyisége…na az már nem jött be ennyire. Egyrészt tetszett a játékossága, ahogy gyakorlatilag minden egyes percben valami huncutság járt a fejében, viszont olyan szinten volt önbizalomhiányos, hogy az már időnként irritált. Saját magát is lekezelte, és totál elfogadta, hogy a munkatársai átnéznek rajta. Persze ez legbelül zavarta, de teljesen rezignáltan fogadta el amúgy az egészet. Misty gyakorlatilag azt csinált vele amit akart, szó szerint a farkánál fogva vezette. És ha már Misty, egy igazi beképzelt, nagyképű kis rib@nc, aki teljesen el van telve magától. Másik oldalról viszont egy kislány, aki hatalmas hisztit csap, ha valaki el akarja venni tőle a játékát, aki ebben az esetben Hank volt. Rideg és számító az egyik percben, majd következőben nagy boci szemeket meresztve játssza el a nebáncsvirágot. Amit Hank-kel művel az egyenesen visszataszító. Ha egy szóval kellene összefoglalnom a viselkedését az az undorító lenne.
Egyrészt nagyon is sajnáltam Hank-ket, másrészt viszont totál megérdemelte amit kapott, mert hagyta magát, nem is kicsit. spoiler Egy ilyen ember a szememben nem nő, csak egy ócska lotyó. Nem igazán értettem, hogy a szexen kívül mit eszik rajta ez a szerencsétlen csávó, igen szerencsétlen, mert a egy jó numeráért – na jó többért – hajlandó spoiler. Néha kicsit olyan érzésem volt, hogy Misty csak azért húzza az agyát és hajlandó spoiler vele, hogy így jusson előbbre. Ezt erősítette meg a történet spoiler. Nem tudom, hogy hogyan fog folytatódni – kíváncsian várom –, de nagyon remélem, hogy Hank végre gatyába rázza magát, és jól megleckézteti ezt a kis hisztis ribit.

4 hozzászólás
Kovács_Ági_3 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nos, tehát akkor mit is mondhatnék. Izgalmas és humoros volt. Hank és Misty mindketten egy helyen, ugyanazon munkahelyen dolgoznak. Hank míg láthatatlan mások számára, addig Misty mindenki előtt látható volt. Nem csodálom, hiszen egy dögös és szemkápráztatóan gyönyörű nő. Eleinte tetszett, szellemes volt, ahogy játszanak egymással, csipkelődnek és próbálják a határaikat húzni. Igazából mindketten akkor vetkőztek ki valójukból, amikor egy swinger klubba mentek. Ott érezhetően megmutatták kik is valójában, mit szeretnek. Egy kis betekintést nyújtott, mint a swinger és mint a BDSM világában.

Bővebben itt olvashatod a véleményemet:

https://www.hungarybooks.hu/2019/02/mike-menders-haziny…

Detty77 >!
Mike Menders: Házinyuszi

Nehéz megszólalni, mert ebben a pillanatban fejeztem be! Különleges volt számomra, mert ez volt az első olyan könyv, melyet egy férfi szemszögéből olvastam, magyar író tollából! Érzelmi hullámvasút volt, mert hol mérges voltam, hol aggódtam, hol egyfolytában mosolyogtam. Néha szívesen megráztam volna Hanket, és sírva könyörögtem volna, hogy hagyja már ott Démonkát… Giselle-t, nagyon megkedveltem, Mistyre sokszor mérges voltam… összességében: IMÁDTAM!!
Nagyon nehéz elvonatkoztatnom a férfi szemszögből való értékeléstől, de Misty érzelmei, viselkedése, és annak változásai is óriásiak voltak!! Ami még nagyon megfogott az az, ahogy a helyszínek változásával az érzelmük – a kettejük viszonya – is változott. Aki olvasta, érteni fogja, mely helyszínekre gondolok!
A kimaradt jelenetek olvasása és maga a kivitelezés nagyon rendkívüli volt! Csak ajánlani tudom, nem szabad kihagyni!
Izgatottan várom a folytatást, mely úgy gondolom, hatalmas meglepetéseket és óriási érzelmeket tartogatnak minden olvasó számára!!

4 hozzászólás
Aniza I>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nem az én zsánerem a könyv, de eleve úgy álltam neki olvasni, hogy ezt tudtam. Mégis érdekelt, miről szólhat.
Engem Misty hisztije nem zavart, és számomra még a pasi kezdeti bizonytalansága is érthető volt, hiszen olyasvalakit sikerül meghódítania, aki számára tökéletes, így nem csoda, hogy kicsit félve indul neki a dolognak, és szinte eszét veszti közben.
Egyedül az zavart kissé, hogy nem volt egy erősebb mellékcselekménye a történetnek, nem ismerhettük meg őket igazán, csak a vágyaikat.

2 hozzászólás
Nora42>!
Mike Menders: Házinyuszi

Hát, nem is tudom hogy kezdjem!! Talán ott, hogy Mikós fantasztikusan ír, jól csűri, csavarja a szálakat, ezért a 100 csillag. Többször ki kellett lépnem a komfortzónámból, hogy tovább tudjam olvasni, de nem bántam meg. Nekem túl tömény volt, túl sok volt az erotikus töltet, tartalom. Zavart, hogy egy pasit így lehet irányítani a férfiasságánál fogva, és így megjuhászkodjon egy nő előtt. A nő persze ezt kihasználta. Az írás gördülékeny, nem igazán tudtam, akartam elszakadni tőle. Nekem a Krisztin jobban tetszett a cselekményszál és a mondanivalója miatt is. Köszönöm az élményt!! Köszönöm hogy olvashattam!! És kiváncsian várom a folytatást!!

2 hozzászólás
Cleaveland>!
Mike Menders: Házinyuszi

Kőkemény, felnőtteknek szóló írás, a valós élet fantáziája szavakba öntve.

Külön tetszik, hogy nem akar többnek látszani, mint ami, viszont van valami, amit nem értek ami csak számomra nem világos, egyébként pedig mindenkinek lelke rajta: miért nem hagyta már magára Hank Démonkát, miközben annyi, de annyi lehetősége lett volna rá?


Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

Biztosan azt gondolja, hogy hisztizek. Ha pedig hallgatok, és lenyelem a hülyeségét, akkor lúzernek néz. Ebből nem mászok ki jól, a francba! Vagy mégis?

Mike_Menders IP>!

Hirtelen egy illatfelhő puffant le mellém. Kisandítottam: formás combokat pillantottam meg, melyek csizmában és harisnyában végződtek. Ahogy egyre feljebb nyílt a szemhéjam, egy virágos ruha bontakozott ki előttem, rajta fehér kabát vagy zakó. A tekintetem még feljebb kalandozott, hogy megtudjam, ki lehet ez a bűbáj, ez a főnyeremény ebben a dögös szerelésben.

185. oldal

Kovács_Ági_3 P>!

A francba! Most mi legyen? Nálam a bugyija, ő meg hazament anélkül. Holnap tutira kivégez. Ez olyan biztos, ahogy a föld gömbölyű. Vagy mégsem? Hiszen hallottam a laposföld hívőkről, akik szerint…Áh,hagyjuk! Nekem annyi.

Anarchia_Könyvblog>!

És hidd el – fogta meg a kezem –, hogy te olyan vagy, mint az ajándék: csak ki kell bontani. Kívülről semmi extra nem látszik, a legtöbb nő szerencsére észre sem vesz, de a szakavatott kezek alatt megnyílsz, és a kíváncsiskodót egy csodás meglepetés várja legbelül.

Mike_Menders IP>!

– Te egy játékos vagy, őt ez nem érdekli, csak kihasználna. Ellenben játszani tudni kell. – Hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját, erősebben lépett rám. – Minek mész utána, ha ő nem akar ebben a partnered lenni?

132. oldal

Mike_Menders IP>!

Elmosolyodtam, amikor Misty kicsivel többet engedett látni, miközben aggódó tekintettel nézett fel. A látvány erős hatással volt rám, és a nadrágomban megmozdult a férfiasságom. „Profi a csaj!” – csettintettem magamban.

32. oldal

Mike_Menders IP>!

A testem úgy bizsergett, mint legutóbb a klubban, amikor Démon alattam térdelt összekötve. Újra azt éreztem, hogy felette állok, és ő nem játszhat velem.

134. oldal

Kovács_Ági_3 P>!

A realitásom, és a máskor megszokott higgadtságom a sarokba hajítottam.

Anarchia_Könyvblog>!

A pezsgő ünneplésre való, a bor romantikához, a vodka sírni, a whiskey feledni, a sör pedig merengeni, baráti beszélgetésekhez.

Anarchia_Könyvblog>!

– Azért te is dilis vagy, ugye tudod?
– Én? Már miért lennék az? – kérdezte tettetett felháborodással, de folyamatosan vigyorgott.
– Mert azt sem tudod néha, hogy mit akarsz. Egyik nap ellöksz, meg sem ismersz, másik nap viszont hozzám bújsz.
– És ezért lennék dilis?
– Persze! Elég kiszámíthatatlan vagy.
– Nem hinném. Pont most jellemeztél, tehát kiszámítható vagyok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Emma Chase: Behálózva
Leda D'Rasi: Lidércfény
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek
J. A. Redmerski: A soha határa
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Christina Lauren: Gyönyörű játékos