Házinyuszi (Hangulatkeringő 1.) 18 csillagozás

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150042930
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · ISBN: 9786150042947

Kedvencelte 7

Most olvassa 4

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 50

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Mike Menders: Házinyuszi

A Házinyuszi a Hangulatkeringő sorozat első része, mely számos perzselően erotikus és epekedéssel teli pillanatot és alkalmat tár fel előttünk. Ez a történet egy reális világba kalauzol el bennünket, ahol megismerkedhetünk a szenvedéllyel, az érzékiséggel.
Rengeteg erotikus történetet olvastam már, ám a Házinyuszi különleges volt. Volt benne valami, ami a lapok elé szögezett és nem engedte, hogy elszakadjak a mi vadóc párunk életéből.

Úgy vélem, hogy ez egy olyan regény, ami bizony tele van felnőtt tartalommal a szó szoros értelmében, sőt.. swinger, BDSM. Azoknak a könyvmolyoknak kötelező, akik szeretik az erotikát és egy igazán vad, nyers, de mégis felfokozottan érzelmes történetet szeretnének megismerni. Mike Menders nem finomkodik és olyan forró és tüzes pillanatokba sodor minket, hogy sokszor csak magunkba isszuk a szavakat és a történteket!

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2019/02/18/mike-m…

>!
Zso89
Mike Menders: Házinyuszi

Nemnemnemnemnemnemnemnemnem és neeeeemmmmm.Ezt így nem lehet befejezni.
Na szóval hát hol is kezdjem….
Kijelenthetem hogy „szétcsúsztam” ettől a történettől.
Ezer gondolat kavarog a fejemben.
Kőkemény erotika ami elkalauzol a BDSM és a swinger világába,de mégsem trágár módon.
Hank-et imádtam.
Egy átlagos pasinak mutatja magát,de semmi átlagos nincs benne,egy spoiler egyszerűen belopta magát a szívembe.
Bár néha jól megráztam volna hogy hagyja már Mistyt a pics@ba.
Misty az első oldalakon szimpatikus volt,egy határozott, magabiztos,irányításmániás spoiler csinos nő aki bárkit megkaphatna.
Aztán ahogy haladt a történet egyre jobban nem kedveltem.
A végére pedig kifejezetten megutáltam.
Annyit játszadozott Hank-el,utáltam amit vele csinált.Kíváncsi vagyok rejteget e valamit Misty vagy pedig csak spotán egy hülye pics@.
Giselle már az elején szimpatikus volt.
Annyira összhangban voltak Hank-el,bár a spoilerannyira akartam hogy egy pár legyenek.
De hát kitudja mi lesz a folytatás.
Furcsa volt férfi szemszögből egy ilyen könyv de azt kell mondjam imádtam.☺☺☺
Misty miatt kap csak 4,5 csillagot a történet.
Tűkön ülve várom a folytatást.
Egy különleges élmény volt.❤

1 hozzászólás
>!
Kovács_Ági_3
Mike Menders: Házinyuszi

Nos, tehát akkor mit is mondhatnék. Izgalmas és humoros volt. Hank és Misty mindketten egy helyen, ugyanazon munkahelyen dolgoznak. Hank míg láthatatlan mások számára, addig Misty mindenki előtt látható volt. Nem csodálom, hiszen egy dögös és szemkápráztatóan gyönyörű nő. Eleinte tetszett, szellemes volt, ahogy játszanak egymással, csipkelődnek és próbálják a határaikat húzni. Igazából mindketten akkor vetkőztek ki valójukból, amikor egy swinger klubba mentek. Ott érezhetően megmutatták kik is valójában, mit szeretnek. Egy kis betekintést nyújtott, mint a swinger és mint a BDSM világában.

Bővebben itt olvashatod a véleményemet:

https://www.hungarybooks.hu/2019/02/mike-menders-haziny…

>!
Szil78
Mike Menders: Házinyuszi

Nagyon tetszett a történet, de ennek ellenére nem tudtam 5 csillagosra értékelni. Ennek oka pedig a két főszereplő, akiket nem igazán sikerül megszeretnem. Az nagyon bejött, hogy Hank nem az a tipikus „minden csaj elalélva omlik össze tőle” típusú pali volt, hanem egy nagyon is hétköznapi pasi. Viszont a személyisége…na az már nem jött be ennyire. Egyrészt tetszett a játékossága, ahogy gyakorlatilag minden egyes percben valami huncutság járt a fejében, viszont olyan szinten volt önbizalomhiányos, hogy az már időnként irritált. Saját magát is lekezelte, és totál elfogadta, hogy a munkatársai átnéznek rajta. Persze ez legbelül zavarta, de teljesen rezignáltan fogadta el amúgy az egészet. Misty gyakorlatilag azt csinált vele amit akart, szó szerint a farkánál fogva vezette. És ha már Misty, egy igazi beképzelt, nagyképű kis rib@nc, aki teljesen el van telve magától. Másik oldalról viszont egy kislány, aki hatalmas hisztit csap, ha valaki el akarja venni tőle a játékát, aki ebben az esetben Hank volt. Rideg és számító az egyik percben, majd következőben nagy boci szemeket meresztve játssza el a nebáncsvirágot. Amit Hank-kel művel az egyenesen visszataszító. Ha egy szóval kellene összefoglalnom a viselkedését az az undorító lenne.
Egyrészt nagyon is sajnáltam Hank-ket, másrészt viszont totál megérdemelte amit kapott, mert hagyta magát, nem is kicsit. spoiler Egy ilyen ember a szememben nem nő, csak egy ócska lotyó. Nem igazán értettem, hogy a szexen kívül mit eszik rajta ez a szerencsétlen csávó, igen szerencsétlen, mert a egy jó numeráért – na jó többért – hajlandó spoiler. Néha kicsit olyan érzésem volt, hogy Misty csak azért húzza az agyát és hajlandó spoiler vele, hogy így jusson előbbre. Ezt erősítette meg a történet spoiler. Nem tudom, hogy hogyan fog folytatódni – kíváncsian várom –, de nagyon remélem, hogy Hank végre gatyába rázza magát, és jól megleckézteti ezt a kis hisztis ribit.

4 hozzászólás
>!
Detty77
Mike Menders: Házinyuszi

Nehéz megszólalni, mert ebben a pillanatban fejeztem be! Különleges volt számomra, mert ez volt az első olyan könyv, melyet egy férfi szemszögéből olvastam, magyar író tollából! Érzelmi hullámvasút volt, mert hol mérges voltam, hol aggódtam, hol egyfolytában mosolyogtam. Néha szívesen megráztam volna Hanket, és sírva könyörögtem volna, hogy hagyja már ott Démonkát… Giselle-t, nagyon megkedveltem, Mistyre sokszor mérges voltam… összességében: IMÁDTAM!!
Nagyon nehéz elvonatkoztatnom a férfi szemszögből való értékeléstől, de Misty érzelmei, viselkedése, és annak változásai is óriásiak voltak!! Ami még nagyon megfogott az az, ahogy a helyszínek változásával az érzelmük – a kettejük viszonya – is változott. Aki olvasta, érteni fogja, mely helyszínekre gondolok!
A kimaradt jelenetek olvasása és maga a kivitelezés nagyon rendkívüli volt! Csak ajánlani tudom, nem szabad kihagyni!
Izgatottan várom a folytatást, mely úgy gondolom, hatalmas meglepetéseket és óriási érzelmeket tartogatnak minden olvasó számára!!

4 hozzászólás
>!
Zsófia_Unger
Mike Menders: Házinyuszi

Egy könyv, ami rabul ejt a szenvedélyével és az ember közeliségével! Akár rólad vagy rólam is szólhatna, pont ez adja az egyediségét! Könnyen olvastatja magát, izgalmas és perzselően forró jelenetek váltják egymást. Nem lehet abbahagyni, mert mindig jön egy váratlan fordulat! Imádtam minden sorát! Már nagyon várom a következő részt! Köszönöm a bizalmat és az élményt Mike!

>!
Cleaveland
Mike Menders: Házinyuszi

Kőkemény, felnőtteknek szóló írás, a valós élet fantáziája szavakba öntve.

Külön tetszik, hogy nem akar többnek látszani, mint ami, viszont van valami, amit nem értek ami csak számomra nem világos, egyébként pedig mindenkinek lelke rajta: miért nem hagyta már magára Hank Démonkát, miközben annyi, de annyi lehetősége lett volna rá?

>!
Badariné_Pál_Tímea
Mike Menders: Házinyuszi

Egy könyv, amit nemes egyszerűséggel felfaltam. Olyan intenzív élményben volt részem, hogy azt se tudom, hol kezdjem a gondolataimat összerakni.
Imádtam Hanket! Imádtam, mert átlagos, és imádtam, hogy amit ezzel szemben a könyvben kaptam, az minden volt csak nem átlagos. Először is: eddigi tapasztalat, hogy nők írnak a női olvasóknak a saját szemszögükből. Ha úgy tetszik az álompasin, az idealizált férfin keresztül fogja meg az olvasót, ragadja ki az egyszerű, kis túlzással hétköznapi nőket a mindennapokból. Azt hiszi az ember, számtalan, hasonló könyvet olvasott, de nem! Még csak hasonlót sem! – legalábbis az én olvasatomban. Azt gondolnánk, ez kizárólag a nők terepe. Kérem, ez egy nagy tévedés!
Hank egy irodai dolgozó, aki unalmasnak tűnik mivel átlagos, így már nem is biztos, hogy érdekes. Azonban ez a férfi akkora libidóval és szexuális ismerettel rendelkezik, hogy a nők odaadnák mindenüket miatta, ha egy kicsit megismernék és megtapasztalnák a vágyát. Misty az ezerarcú nő. Benne a női fortély és minden nőtípus keveréke van összegyúrva. Hihetetlen, amivel felruházza és energiabombává teszi: határozott, irányító típus, aki a praktikáit szemtelenül kihasználja. Itt az első ütközési pont is, mert ha szexről van szó, akkor behódol. Tetszik Hank jelleme: egy mellőzött férfi, aki félreáll, és nem keresi senki társaságát. Dacos és besértődő, egy jó fej pali, aki elbújik egy álca mögé, és úgy viselkedik, mint akinek két énje van. Viccesek, humorosak az évődések, és abból van részünk bőven.
Egyszerre zseniális és romantikus. Bepillantást nyerünk a BDSM és a swinger világába is. Mégis, vagy ennek ellenére nincsenek benne a minden oldalon felbukkanó, trágár, mocskos szavak! Igen, így is lehet írni! Mike sok írásodat, könyvedet olvastam, és mindig meg kell állapítsam, hogy egy ilyen mocskosul szexközpontú könyvet is milyen eleganciával, könnyed természetességgel írsz meg. Minden benne van, ami egy 18+ könyvben lennie kell, minőségi alapanyaggal jól összegyúrva, a férfi vágya, álma az olvasó lába elé dobva.

>!
Kinga_Abigel_Szabo
Mike Menders: Házinyuszi

Imádtam!!!!
10 csillag ha lehetne annyit adni.
A Házinyuszi nem egy megszokott szerelmi történet. Különleges és egyedi, mert férfi írta, amitől sokkal hitelesebb, mint a női szerzők könyvei, akik férfi szemszöget írnak. Minden benne van: erotika, szerelem, egyedi humoros poénok, amelyektől hangosan nevettem. Első pillanattól fogva, magával ragadott, mint egy száguldó, szenvedélyes hullámvasút.
A szereplők nem a sablonos gazdag pasi szegény lány vonalat képviselik, ahol a nő visszahúzódó, szürke kisegér, és aki csak a férfi hatására bontakozik ki, hanem mindketten egyszerű, hétköznapi emberek. Be kell vallanom, már régóta vártam már egy ilyen történetre, amelyben a hölgy szereplő, Misty az, aki dögös és magabiztos, a testi adottságait maximálisan kihasználja, és maga köré csődíti a férfiakat, játszik velük, ő az, aki látszólag mozgatja a szálakat. A férfi szereplő, Hank, első ránézésre egy introvertált irodai munkás, aki a cég üdvöskéje iránt ácsingózik, viszont róla is kiderül, hogy a látszat csal. Aztán az események hatására közelebb kerülnek egymáshoz, és megállás nélkül pörögnek az események.
A történet izgalmas, gördülékeny, kiszámíthatatlan, soha nem tudod, mi fog következni, és ezzel teljesen lekötötte a figyelmem. Ahogy olvastam, egyre jobban megszerettem Hanket, és egyre jobban haragudtam Mistyre. Annyira jól esett, hogy végre egy pasi a történet szenvedő alanya, és nem a lány, de itt jön be a képbe Giselle. Ő lesz Hank támasza, a józan ész hangja, a barát, akivel Hank megbeszélheti belső vívódásait, és aki tanácsokat ad. Szerettem őket együtt.
Imádtam az egészet úgy ahogy van, mert olyan fordulatos volt, hogy néha csak kapkodtam a fejem, lépten-nyomon meglepett a szerző, (ami nem könnyű, mert van egy hülye tehetségem, hogy olvasás közben egy-egy szó után gyakran kitalálom a csavarokat az adott történetben). És ezek után, kedves Mike, kérem szépen a második részt, mert ebből, csak ennyi nem elég! Kíváncsi vagyok, merre viszi az út a szereplőket, és van egy olyan érzésem, hogy a következő rész olvasása közben is majd kapkodom a fejem, hogy „mi van?”

>!
Garbai_Ildikó
Mike Menders: Házinyuszi

Ez tipikusan az a könyv amit csak akkor teszel le ha összefutnak a szemed előtt a betűk.. a melóhelyeden is ezen kattogsz és alig várod hogy folytatni tud. Izgalmas volt ahogy játszanak egymással minden értelemben.. Igencsak tele feszültséggel és erotikával.. Kicsit kevés volt nekem még olvastam volna… :) Szóval sok örömteli perceket okozott nekem.Alig várom,hogy a továbbiakban mi fog történni köztük.Gratulálok.


Népszerű idézetek

>!
Mike_Menders IP

Hirtelen egy illatfelhő puffant le mellém. Kisandítottam: formás combokat pillantottam meg, melyek csizmában és harisnyában végződtek. Ahogy egyre feljebb nyílt a szemhéjam, egy virágos ruha bontakozott ki előttem, rajta fehér kabát vagy zakó. A tekintetem még feljebb kalandozott, hogy megtudjam, ki lehet ez a bűbáj, ez a főnyeremény ebben a dögös szerelésben.

185. oldal

>!
Kovács_Ági_3

A francba! Most mi legyen? Nálam a bugyija, ő meg hazament anélkül. Holnap tutira kivégez. Ez olyan biztos, ahogy a föld gömbölyű. Vagy mégsem? Hiszen hallottam a laposföld hívőkről, akik szerint…Áh,hagyjuk! Nekem annyi.

>!
Mike_Menders IP

– Te egy játékos vagy, őt ez nem érdekli, csak kihasználna. Ellenben játszani tudni kell. – Hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját, erősebben lépett rám. – Minek mész utána, ha ő nem akar ebben a partnered lenni?

132. oldal

>!
Mike_Menders IP

Elmosolyodtam, amikor Misty kicsivel többet engedett látni, miközben aggódó tekintettel nézett fel. A látvány erős hatással volt rám, és a nadrágomban megmozdult a férfiasságom. „Profi a csaj!” – csettintettem magamban.

32. oldal

>!
Mike_Menders IP

– Soha nem fáradsz el? – húzta fel a szemöldökét, aztán a szájához emelte a frissen töltött kulacsot. Úgy itta, mintha kiszáradt volna a sivatagban.
– Melletted? Kizárt! Legalábbis még nem… – figyeltem alaposan, ahogyan kortyolt. Aztán sóhajtva hozzátettem: – De nyugi, lesznek olyan idők is.
– Persze, majd a koporsóban, mi? – engedte le a kulacsot, miközben a szemembe nézett.
– Á, azért én sem vagyok mindig keljfeljancsi – próbáltam vidámabb témára terelni a beszélgetést, miközben elvettem a kulacsot és utántöltöttem.

301-302. oldal

>!
Mike_Menders IP

A testem úgy bizsergett, mint legutóbb a klubban, amikor Démon alattam térdelt összekötve. Újra azt éreztem, hogy felette állok, és ő nem játszhat velem.

134. oldal

>!
Kovács_Ági_3

A realitásom, és a máskor megszokott higgadtságom a sarokba hajítottam.

>!
Anarchia_Könyvblog P

(..)És hidd el – fogta meg a kezem –, hogy te olyan vagy, mint az ajándék: csak ki kell bontani. Kívülről semmi extra nem látszik, a legtöbb nő szerencsére észre sem vesz, de a szakavatott kezek alatt megnyílsz, és a kíváncsiskodót egy csodás meglepetés várja legbelül.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Biztosan azt gondolja, hogy hisztizek. Ha pedig hallgatok, és lenyelem a hülyeségét, akkor lúzernek néz. Ebből nem mászok ki jól, a francba! Vagy mégis?

>!
Anarchia_Könyvblog P

– Azért te is dilis vagy, ugye tudod?
– Én? Már miért lennék az? – kérdezte tettetett felháborodással, de folyamatosan vigyorgott.
– Mert azt sem tudod néha, hogy mit akarsz. Egyik nap ellöksz, meg sem ismersz, másik nap viszont hozzám bújsz.
– És ezért lennék dilis?
– Persze! Elég kiszámíthatatlan vagy.
– Nem hinném. Pont most jellemeztél, tehát kiszámítható vagyok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Christine Anne Colman: Elveszetten
Janković Nóra: Árnyékok illata
M. G. Brown: Kavargó Rózsaszirmok
Tóth Anikó Dóra: Jobbra húzott történetek
Richelle Mead: A szukkubusz éjszakája