Házinyuszi (Hangulatkeringő 1.) 60 csillagozás

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150042930
>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · ISBN: 9786150042947

Kedvencelte 13

Most olvassa 5

Várólistára tette 75

Kívánságlistára tette 76

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Szeretem, amikor férfi karakter a főszereplő, tehát az ő gondolatain keresztül ismerhetem meg a történteket vele lélegzem stb. Kihívás a számomra, hiszen az ellenkező nemhez tartozom, ugyanakkor nem vagyok az a nagy romantika kedvelő sem. Azonban nyitott személyiség vagyok, ez pedig könnyebbé teszi az azonosulást egy bizonyos szinten.

A borító szerelmese lettem, mert ebben az esetben kellő erotikát kölcsönözve megadja az olvasás előhangulatát és tulajdonképpen ez a pozitív érzet majdnem végig meg is maradt bennem.

Maga a történet macska – egér játék egy férfi és nő között, melyet megfűszereznek a köztük lévő félreérthetetlen nézeteltérések. Elődlegesen gondolok itt a két személy viselkedése és cselekedeteinek összességére, bár ebben a mennyiségben néhol kicsit soknak éreztem.

Hank személye nehezen kezelhető, hiszen sokszor hullámvölgybe kerül. Az emocionális hullámzása néhol kicsapongó, máskor megfontoltabb, de mindenképpen szépen felvázolja mennyire nincs összhangban saját magával és ezáltal a környezetével sem.
A vágyait korlátlanul szeretné megélni, mely hol sikerül, hol pedig falakba ütközik, mégis lángra lobban a szenvedély és lassan mindent és mindenkit felemészt.

Két problémám van a történettel. Az egyik, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy Misty illik-e egyáltalán Hank mellé. Az a nő vágyromboló, hisztis és egy futóbolond már elnézést. Ritkán utálok szereplőt intenzíven, de neki sikerült a kötet negyedénél elérnie, hogy a legszívesebben egy péklapáttal megcsapkodtam volna. Értelmes felnőtt NŐ kell emellé a férfi mellé, nem egy csipogó csirke, kitekert nyakkal, akarom írni gondolatokkal. Borzalmasan hangulatromboló volt.
A másik gondom meg a trágársággal van, mert én értem, hogy bizonyos szinten izgatóan hatna, de … egy kocsmában bizonyosan, de az intimitásban kiborító számomra.

Ami az író munkásságát illeti, érdekesnek találom az írástechnikáját és mindentől függetlenül jó lenne, ha több ilyen kötet is születne tőle a hazai erotikus zsáner kedvelőinek. Minden sora érzéki, libabőrt okozó és rendkívül élménydús.

Összességében úgy gondolom, hogy egy szórakoztató és vágykeltő regényt olvastam, némi humorral megfűszerezve.

Ajánlom az erotika szerelmeseinek és én is úgy döntöttem, hogy megveszem a második könyvét is a szerzőnek. Tetszett.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150042930
7 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Mike Menders: Házinyuszi

Először is: hogy a fenébe lehet egy nap annyiszor…nos igen :D
Másodszor: ki kellett lépnem a komfortzónámból (no nem mintha prűd lennék), mert az explicit erotika nem az én műfajom, sokkal jobban hat rám a finom körülíró erotika. De A házinyuszi (és Misty) olyannyira egyedi volt a szemtelen stílusával, hogy faltam a sorokat. Bátran ajánlom azoknak, akik nem szeretik a műfajt, mert ez más, jobb. Meg azoknak is, akik szeretik. A Krisztin is itt virít már a polcomon, hamarosan jön ő is.

3 hozzászólás
Anarchia_Könyvblog>!
Mike Menders: Házinyuszi

A Házinyuszi a Hangulatkeringő sorozat első része, mely számos perzselően erotikus és epekedéssel teli pillanatot és alkalmat tár fel előttünk. Ez a történet egy reális világba kalauzol el bennünket, ahol megismerkedhetünk a szenvedéllyel, az érzékiséggel.
Rengeteg erotikus történetet olvastam már, ám a Házinyuszi különleges volt. Volt benne valami, ami a lapok elé szögezett és nem engedte, hogy elszakadjak a mi vadóc párunk életéből.

Úgy vélem, hogy ez egy olyan regény, ami bizony tele van felnőtt tartalommal a szó szoros értelmében, sőt.. swinger, BDSM. Azoknak a könyvmolyoknak kötelező, akik szeretik az erotikát és egy igazán vad, nyers, de mégis felfokozottan érzelmes történetet szeretnének megismerni. Mike Menders nem finomkodik és olyan forró és tüzes pillanatokba sodor minket, hogy sokszor csak magunkba isszuk a szavakat és a történteket!

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/02/18/mike_mende…

B_Kittina P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Ez a nyuszi minden volt, csak nem szende!

Az első pár fejezet nekem furcsa volt, amiatt, hogy a férfi szemszögből volt írva, de aztán hamar ráállt az agyam.
Tetszett, hogy Hank nem volt teljesen tökéletes férfi. Misty spoiler nekem nem volt szimpatikus, inkább Gisellet spoiler kedveltem.
Igaz, hogy tele volt erotikus jelenetekkel, de nem éreztem azt, hogy sok lenne.
Volt valami a könyvben, ami odaszögezett a lapok elé.

Első könyvem @Mike_Menders-től, de biztosan állíthatom, hogy nem az utolsó. :)

1 hozzászólás
Beszterczei_Erika P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Gyönyörű borító, vérpezsdítő írás! ♥
Harmadik könyvem volt az író úrtól, és most is mint eddig csak úgy kapkodtam a fejem és egyre jobban faltam a sorokat.
Nagyon tetszett ez a könyve is. Én személy szerint imádtam a két karaktert,Hanket és Mistyt is. Hisz közösen mentek bele a játékokba, itt pedig elkezdődött a cica harc. Giselle nagyon szimpatikus volt számomra.
A swinger részek voltak a kedvenceim.
Túlfűtött erotika és humor egy könyvben ♥
Fantasztikus volt, én azt hittem, hogy nálam a Macsó tarol mindent is, de most jelenleg Hank van az első helyen.
Ilyenkor nem bánom, hogy már a folytatást is be szereztem, mert különben megőrülnék xD
Köszönöm szépen @mikemenders

6 hozzászólás
SzemreValó_könyvek>!
Mike Menders: Házinyuszi

Mike Menders – Házinyuszi című könyve egy nyereményjáték által került hozzám még a megjelenés évében. Nagyon örültem, hogy hozzám került, mert a borítója már megnyert magának, illetve a címe is.

Miután elolvastam sem okozott csalódást, mert másodszori olvasásra is ugyanolyan élvezhető, ugyanannyira izgalmas és erotikus, romantikus. Minden olvasáskor ad valami pluszt, ez a könyv, ahogy a többi írása is különleges. Nem a megszokott, nem a sablon romantikus mű, amit várna az ember, ez annál több. Nem lehet megunni. A szereplőket lehet szeretni és utálni is, ez személyfüggő. Egy az egyben imádtam az egészet, kíváncsian állok a folytatás elé. Tényleg csak ajánlani tudom, mert én pozitívan csalódtam Mike Menders Házinyuszijában.

crowlady_08>!
Mike Menders: Házinyuszi

Ez a könyv volt az amit kihivásként olvastam el. Elmondhatom magamról, hogy túléltem. Sajnos a könyv szinte semmiről sem szól, van benne néhány mondat ami akár erotikus is lehetne, más környezetben. A legnagyobb meglepetés a végén van, hiszen kiderül, hogy erre még ráhúzunk folytatást. Na kérem itt a vége, több időt nem pazarolnék erre a műre. De értékelem hogy páran dolgoztak vele. Legalábbis a nyomdában.

11 hozzászólás
Zso89 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nemnemnemnemnemnemnemnemnem és neeeeemmmmm.Ezt így nem lehet befejezni.
Na szóval hát hol is kezdjem….
Kijelenthetem hogy „szétcsúsztam” ettől a történettől.
Ezer gondolat kavarog a fejemben.
Kőkemény erotika ami elkalauzol a BDSM és a swinger világába,de mégsem trágár módon.
Hank-et imádtam.
Egy átlagos pasinak mutatja magát,de semmi átlagos nincs benne,egy spoiler egyszerűen belopta magát a szívembe.
Bár néha jól megráztam volna hogy hagyja már Mistyt a pics@ba.
Misty az első oldalakon szimpatikus volt,egy határozott, magabiztos,irányításmániás spoiler csinos nő aki bárkit megkaphatna.
Aztán ahogy haladt a történet egyre jobban nem kedveltem.
A végére pedig kifejezetten megutáltam.
Annyit játszadozott Hank-el,utáltam amit vele csinált.Kíváncsi vagyok rejteget e valamit Misty vagy pedig csak spotán egy hülye pics@.
Giselle már az elején szimpatikus volt.
Annyira összhangban voltak Hank-el,bár a spoilerannyira akartam hogy egy pár legyenek.
De hát kitudja mi lesz a folytatás.
Furcsa volt férfi szemszögből egy ilyen könyv de azt kell mondjam imádtam.☺☺☺
Misty miatt kap csak 4,5 csillagot a történet.
Tűkön ülve várom a folytatást.
Egy különleges élmény volt.❤

1 hozzászólás
Ficere_Barbara P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Első könyvem volt az írótól, de biztos vagyok benne,hogy nem az utolsó.
A Házinyuszi egy erotikával bőségesen megáldott, mégsem primitív írás lett.
Mind a történet, mind az írói stílus fantasztikus volt, èlmeny volt olvasni.
Hank és Misty története nem hétköznapi, nem egyszerű, de igazán különleges a szó minden értelmében. Misty karaktere nem volt szimpatikus,hisztis nőszemèly, nem is értem Hank kitartását.
Hank egy igazán különleges férfi, aki ahogy az ő szavaival fogalmazzak egy „báránybőrbe bújt farkam ”. Nagyon szerethető, extravagáns karakter, elég határozott jellemmel.
Gisellet egyszerűen imádtam, nyitott, kedves, önzetlen, segítőkész volt végig Hankkal.
A Vörös szobás részek nagy kedvenceim lettek, lehet azèrt mert itt Dèmonka nem tudott az a beképzelt, pökhendi karakter lenni.
Erotikával tűlfűtött, erős írást kaptunk az írótól. Személy szerint nekem tetszett.
A vége után számtalan kérdés maradt bennem, kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgok a szálak. @Mike_Menders
mi volt ez a befejezés,hát hogy lehet így,ilyen hirtelen vége, és mikor olvashatom a folytatás??

1 hozzászólás
borayo>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nagyon vártam már ezt a könyvet, mert a fülszöveg alapján pont nekem valónak ígérkezett. És mindig is szerettem volna férfi szemszögből erotikus könyvet olvasni. spoiler Úgyhogy a Könyvfeszten az egyik beszerzendő könyvként szerepelt is a listámon.
Nos, ami iszonyatosan tetszett benne azok a swingerben történtek és a BDSM. A Vörös szobás jeleneteket egyszerűen imádtam, amiket műveltek és ahogyan, azt szívesen olvastam volna még és még és még :D Az én ízlésemnek kicsit sokat volt Misty talpa Hank ágyékán, talán többet is, mint amennyit a földön töltött. Ezen kívül az erotika pöpec volt!
Viszont ami totál felidegesített, az maga Misty. Még egy ilyen hisztis nőt nem hord a hátán a föld. Hanknek millió lehetősége lett volna otthagyni a csajt, és meg is kellett volna tennie, akkor talán nem megy fel bennem a pumpa oldalról oldalra. Ez a nő kész hullámvasút. Hol kedves és bájos volt, hol meg egy igazi kis perszóna. Legszívesebben megcibáltam volna a haját, hogy térjen már észhez. Hank annyira el volt néhol nyomva, hogy nem tudtam eldönteni, hogy sajnálom, vagy szimplán felidegesít.
Misty miatt kap annyi csillagot a könyv, ahányat, mert egyszerűen nem tudtam elviselni. Remélem a következő részben Hank is észhez tér egy kicsit, és nem hagyja magát ennyire elnyomni. Oda kell csapni ennek a perszónának :D

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

A pezsgő ünneplésre való, a bor romantikához, a vodka sírni, a whiskey feledni, a sör pedig merengeni, baráti beszélgetésekhez.

Mike_Menders IP>!

Hirtelen egy illatfelhő puffant le mellém. Kisandítottam: formás combokat pillantottam meg, melyek csizmában és harisnyában végződtek. Ahogy egyre feljebb nyílt a szemhéjam, egy virágos ruha bontakozott ki előttem, rajta fehér kabát vagy zakó. A tekintetem még feljebb kalandozott, hogy megtudjam, ki lehet ez a bűbáj, ez a főnyeremény ebben a dögös szerelésben.

185. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Biztosan azt gondolja, hogy hisztizek. Ha pedig hallgatok, és lenyelem a hülyeségét, akkor lúzernek néz. Ebből nem mászok ki jól, a francba! Vagy mégis?

Mike_Menders IP>!

– Te egy játékos vagy, őt ez nem érdekli, csak kihasználna. Ellenben játszani tudni kell. – Hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját, erősebben lépett rám. – Minek mész utána, ha ő nem akar ebben a partnered lenni?

132. oldal

Mike_Menders IP>!

A testem úgy bizsergett, mint legutóbb a klubban, amikor Démon alattam térdelt összekötve. Újra azt éreztem, hogy felette állok, és ő nem játszhat velem.

134. oldal

Kovács_Ági_3 P>!

A francba! Most mi legyen? Nálam a bugyija, ő meg hazament anélkül. Holnap tutira kivégez. Ez olyan biztos, ahogy a föld gömbölyű. Vagy mégsem? Hiszen hallottam a laposföld hívőkről, akik szerint…Áh,hagyjuk! Nekem annyi.

Anarchia_Könyvblog>!

És hidd el – fogta meg a kezem –, hogy te olyan vagy, mint az ajándék: csak ki kell bontani. Kívülről semmi extra nem látszik, a legtöbb nő szerencsére észre sem vesz, de a szakavatott kezek alatt megnyílsz, és a kíváncsiskodót egy csodás meglepetés várja legbelül.

Anarchia_Könyvblog>!

– Azért te is dilis vagy, ugye tudod?
– Én? Már miért lennék az? – kérdezte tettetett felháborodással, de folyamatosan vigyorgott.
– Mert azt sem tudod néha, hogy mit akarsz. Egyik nap ellöksz, meg sem ismersz, másik nap viszont hozzám bújsz.
– És ezért lennék dilis?
– Persze! Elég kiszámíthatatlan vagy.
– Nem hinném. Pont most jellemeztél, tehát kiszámítható vagyok.

Mike_Menders IP>!

– Soha nem fáradsz el? – húzta fel a szemöldökét, aztán a szájához emelte a frissen töltött kulacsot. Úgy itta, mintha kiszáradt volna a sivatagban.
– Melletted? Kizárt! Legalábbis még nem… – figyeltem alaposan, ahogyan kortyolt. Aztán sóhajtva hozzátettem: – De nyugi, lesznek olyan idők is.
– Persze, majd a koporsóban, mi? – engedte le a kulacsot, miközben a szemembe nézett.
– Á, azért én sem vagyok mindig keljfeljancsi – próbáltam vidámabb témára terelni a beszélgetést, miközben elvettem a kulacsot és utántöltöttem.

301-302. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Felkavart ez a játék, nem értettem, hogyan tud ez a nő ennyire érdektelenül, semlegesen viselkedni. Misty tényleg nagyon profi volt. Nekem ugyanezt a kiszámíthatatlan passzivitást kellene megtanulnom tőle. Egy olyan viselkedést, ami akár egy titkos életet is képes lenne elfedni. Megnyaltam a szám: ez izgalmasabbnak tűnik, mint képzeltem.


A sorozat következő kötete

Hangulatkeringő sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christine Anne Colman: Megsebzetten
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Emma Chase: Behálózva
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám
Ruby Saw: Kertvárosi pletyka