Kakuriyo: ​Bed & Breakfast for Spirits 5. (Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits 5.) 2 csillagozás

Midori Yuma: Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits 5.

Faced ​with the choice of being married to a strange spirit or being made into dinner, Aoi decides to create a third option for herself! Aoi Tsubaki inherited her grandfather's ability to see spirits--and his massive debt to them! Now she's been kidnapped and taken to Kakuriyo, the spirit world, to make good on his bill. Her options: marry the head of the inn her grandfather trashed, or get eaten by demons. But Aoi isn't the type to let spirits push her around, and she's determined to redeem her grandfather's IOU on her own terms! Aoi has hopes that her time in Kakuriyo will mean more than just toiling to repay her grandfather's debts. She has a personal mission to find the yokai who kept her from starving when her mother abandoned her. Yet all she has to go on is the memory of a simple white-faced mask. She gets an important clue when a well-fed guest in a similar mask tells her it's a common souvenir from the southern lands. But how can Aoi investigate further when a lone human… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2019
152 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781974707706 · Illusztrálta: Waco Ioka

Kiemelt értékelések

schesztiஐ P>!
Midori Yuma: Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits 5.

Ez is egy olyan sorozat volt, amibe azért kezdtem bele, mert beleszerettem a borítójába – nálam a mangákkal már csak így megy. :D És nem bántam meg, sőt, alig várom mindig, hogy jöjjön a következő rész! :XD

Tudom, hogy már megállapítottam, hogy éhesen nem szabad olvasni a Kakuriyo-t, de most azt kell mondjam: tök mindegy! Ha épp tele hassal kedzem olvasni, akkor is megkívánom Aoi főztjét! :)))) Alapvetően nem tartom magam hatalmas konyhatündérnek, de egy-egy kötet után egyszerűen kedvet kapok valami szép és ízletes ételt csinálni – sajnos az alap hozzávalókkal már bajban vagyok itt. :S :)

Ha valamelyik mangába be lehetne lépni, biztos, hogy az egyik választottam ez lenne, nagyon-nagyon szívesen segítenék Aoi-nak az étterem vezetésében, az ételek elkészítésében, és szeretnék megismerkedni Odanna-val, Ginji-vel és a többiekkel. :)


A sorozat következő kötete

Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mizuho Kusanagi: Yona of the Dawn 1.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 17.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Matsuri Hino: Vampire Knight – Memories 4.
Aya Shouoto: The Demon Prince of Momochi House 16.
Yumi Tamura: Basara 1.
Aya Shouoto: Kiss of the Rose Princess 7.
Aya Shouoto: He's My Only Vampire 5.
Matsuri Hino: Captive Hearts 1.
Madoka Takadono: Devils and Realist 2.