Ferrandi 2 csillagozás

A konyhaművészet nagykönyve
Michel Tanguy: Ferrandi

Tanuljunk ​főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Alexandra, Pécs, 2020
696 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634478928

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 8


Hasonló könyvek címkék alapján

Alexis Gabriel Ainouz: Így főz egy francia srác
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Raphaele Vidaling: Kóstold meg és vegyél el!
Michel Roux: Tésztavarázs
Jean-François Mallet: Simplissime
Gérard Depardieu: Az én szakácskönyvem
Michel Roux: Tojásvarázs
Mireille Guiliano: A francia nők nem számolnak kalóriát
Alain Ducasse – Frédéric Robert: Alain Ducasse konyhaművészete
Thibaud Villanova: Star Wars: Kantin – 40 recept a messzi-messzi galaxisból