Ferrandi 2 csillagozás

A konyhaművészet nagykönyve
Michel Tanguy: Ferrandi

Tanuljunk ​főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Alexandra, Pécs, 2020
696 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634478928

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Jean-François Mallet: Simplissime
Alexis Gabriel Ainouz: Így főz egy francia srác
Gérard Depardieu: Az én szakácskönyvem
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés