Lelkünk ​útja II. 33 csillagozás

Michael Newton: Lelkünk útja II.

Mély hipnózisban 36 hozzánk hasonló ember emlékszik vissza az életeik közötti, úgynevezett köztes létben történtekre. Ez a könyv dr. Michael Newton túlvilággal kapcsolatos, úttörő jellegű kutatásának újabb eredményeit tárja föl. Leginkább azok számára érthető, akik már olvasták a Lelkünk útja I.-et. „A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni létről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.”

>!
Agykontroll, Budapest, 2002
168 oldal · ISBN: 9637959785 · Fordította: Benkő Mónika

Kedvencelte 15

Most olvassa 4

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

illusionlight>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

Lebilincselő olvasmány, rengeteg kérdésre kaphat az olvasó választ, már persze akkor, ha érdeklik az életben azok a bizonyos miértek. :)

Doro>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

Kiegészít, árnyal, lebilincsel – de az első kötet olvasásakor érzett eufóriát azért nem tudja ismét hozni. Voltak részek, amiket átlapoztam benne, de így is gazdagabb lettem általa. Köszönöm, Newton doktor!

Purpur>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

Méltó folytatása az első résznek – Newton doktor alapossága ebben a részben is lenyűgöző. Az is érezhető volt, hogy mennyivel rutinosabb lett az évek során, és hogy nemcsak az olvasók, hanem a saját hitvilágát is jól felforgatta (vagyis átformálta). A fél csillag levonást azért adtam, mert szerintem ez a könyv is nagyon nehezen olvasható, ha az ember alapos akar lenni. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a harmadik részre is. :)

Zolesz P>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

Mivel az első rész értékelésénél már kifejtettem a véleményemet a könyvről és írójáról, ezért itt nem szeretnék önismétlésekbe bocsátkozni.
Akinek az első kötet megnyerte a tetszését, és esetleg a keresett kérdéseire is választ kapott a benne leírtak segítségével, az nagy valószínűséggel ezt a második részt sem fogja kihagyni.
A könyv szoros folytatása az előzőnek, azt jól kiegészíti, bizonyos dolgokat még részletesebben taglal és új ismeretekkel is ellát.

Nálam természetesen a második könyv is 5 csillag és ment kedvencnek is.

Vladi>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

Ez most elég unalmas volt nekem. Olyan dolgokba ment bele, amelyek jelenleg számomra nem voltak érdekesek, és sok esetben nem voltak szinkronban a jelenlegi hitrendszereimmel. Valahogy az egész koncepció olyan nagyon földi aggyal születettnek tűnik nekem, ráadásul sokszor úgy szerepelnek a dolgok, amelyek még földi aggyal is alacsony szintű spirituális érettséget feltételeznek.

Finch>!
Michael Newton: Lelkünk útja II.

A sorozatból szerintem ez a legjobb kötet.
A lélektársas rész tiszta izgalom.


Népszerű idézetek

Katan>!

Az eltávozott lelkek nagy előnye az élőkkel szemben: ők pontosan tudják, hogy testi haláluk ellenére is tovább élnek, és minden, számukra fontos személyt újra látnak majd.

37. oldal

Katan>!

A keresztény egyházak egyszerűen nem fogadják el azt a gondolatot, hogy a túlvilágon minden megbocsátható.

57. oldal

Katan>!

Amikor a szellemvilágban a lelkek egy-egy új életre készülnek, a következő, nagy földi szereplésük próbáin nagyokat nevetnek. Jól tudják ugyanis, hogy minden szerep csak ideiglenes.

10. oldal

Klaudia96>!

A halál olyan, mint az ébredés. Mint amikor valami kusza tudatosság állapotából ébredünk. Az ekkor érzett megkönnyebbülés pedig olyan, mint amit sírás után érzünk, csak ez esetben történetesen nem sírunk.

Purpur>!

A nyugati társadalmakban a halál véglegességének hite akadályozza a gyógyulást.

10. oldal

Purpur>!

Remélem, hogy a szellemvilágban lélekként folytatott életünkre vonatkozó, sokéves kutatásom segít az életben maradottaknak, hogy fölismerjék: a halál csupán realitásváltás a létezés hosszú folyamatában.

42. oldal

Klaudia96>!

Az élőknek meg kell tanulniuk a szeretett személy testi jelenléte nélkül is funkcionálniuk, miközben bízhatnak abban, hogy az eltávozott lélek még mindig velünk van. A veszteség elfogadása fokozatosan történik. A lelki gyógyulás mentális lépések sorozata, ahol az első lépcsőfok: elhinni,hogy nem vagyunk igazán egyedül.

Blazsofi83>!

„A lelkek, akik a Földre jönnek, úgy gondolnak magukra, mintha színészek lennének, akik álarcot vesznek fel a világ színpadán. … az emlékezést akadályozó gátnak köszönhetően – amint a színdarab elkezdődik, legtöbbünk nem tud róla, hogy szerepel benne, csak amikor már lemegy a függöny.„
Dr. Michael Newton: Lelkünk útja II.

161-162. oldal

Purpur>!

Kutatásaim egyik jelentős felfedezése, hogy a lélektársak soha nem válnak el egymástól teljesen.

11. oldal

Katan>!

Amikor a szellemvilágból áttekintjük a jövendő életünket, akkor instrukciót kapunk arra vonatkozóan, hogy a majdan elfoglalandó testünk várhatóan mennyi energiát fog igényelni. Azt azonban mi döntjük el, hogy az útra mennyi energiát viszünk magunkkal. Sok lélek a lehető legtöbb energiát hátra szeretné hagyni, mert imádja az otthonát és az ott folyó tevékenységeket.

98. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Barbara Erskine: Hay várának asszonya
Barbara Erskine: Hay várának titkai
Joe H. Slate – Carl Llewellyn Weschcke: Ajtók előző és jövőbeli életeinkbe
Stephen Paul Thomas: A sárkány szolgálói
Bistey Zsuzsa: Vízöntőkori újjászületés
Brian Weiss: A Mesterek üzenetei
Horváth Andrea: Karma és életfeladat
Feldmár András: A tudatállapotok szivárványa
Kenneth S. Bowers: Hipnózis
Mészáros István: Hipnózis