Értékelések 122

alaurent P>!
Michael J. Sullivan: Avempartha – Az elfek tornya

Önmagában is élvezhető, nagyon olvasmányos, ugyanakkor nem kiszámítható, fordulatos kötet. Részletes leírásokkal Riyriáról, szerteágazó történetekkel a központi elem, a kardlopás következményeként. Ezra volt az egyik, Theron a másik kedvenc szereplőm a két főhős mellett. Jó lesz folytatni.

rex501>!
Michael J. Sullivan: Avempartha – Az elfek tornya

Maximálisan elégedett vagyok ezzel résszel, ugyanis mindent megkaptam, amit elvártam tőle. Egy újabb, szinte lehetetlen megbízás, egy vérszomjas szörnyeteg, egy ezeréves varázsló, egy titkokkal teli torony, még több ármány és intrika és persze a Riyria. :)
Az előző részhez képest ez a kötet már sokkal jobban olvastatta magát és szerethetőbb is volt számomra. Szinte faltam az oldalakat, ahogy egyre többet tudtam meg Royce és Hadrian múltjáról és spoiler. Ezrahaddon nagy játékos, igencsak furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mégis mi a fenét tervez az „öreg”. A felfedett titkok által kezd egyre furcsább lenni ez az egész. Én pedig ki akarom deríteni, hogy mi folyik itt! :)

ser22>!
Michael J. Sullivan: Avempartha – Az elfek tornya

Bár még csak a második kötetet olvastam el, de ez egy remek sorozat.
Ahogy haladunk az időben egyre több dolog derül ki az emberekről, elfekről, múltbéli eseményekről. Mivel én előbb olvastam a Mítoszok korát, mint ezt a köteter, pár dolog visszaköszönt onnan is. :)
Hadrian és Royce remek páros. Az egyik legjobb szerintem. Royce származása eleve sejthető volt, ha jobban átgondolja az ember. Hadrianè pedig az utolsó mondatok alapján egyértelmű. Kíváncsi leszek a folytatásra. Biztosan hamarosan az elfek is felbukkannak majd…. :)

3 hozzászólás