Így ​működtesd a vonzás törvényét! 31 csillagozás

Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ez a tökéletes gyakorlati kézikönyv lépésről lépésre mutatja be, miként fogd munkára a vonzás törvényét a saját érdekedben. Segít kiküszöbölni az életedből a nem kívánatos dolgokat, és megtölteni olyanokkal, amelyekből energiát, jómódot, szerelmet, egészséget és örömöt nyerhetsz. A könyvet használhatod arra, hogy csak néhány változást valósíts meg, de tökéletes arra is, hogy teljes mértékben rendbe hozd vele az életed – minden területen utat mutat számodra.

Eredeti megjelenés éve: 2003

Tartalomjegyzék

>!
Édesvíz, Budapest, 2008
142 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635290697 · Fordította: Görbe Angéla
>!
Édesvíz, Budapest, 2008
142 oldal · ISBN: 9789635290055 · Fordította: Görbe Angéla
>!
Édesvíz, Budapest, 2007
142 oldal · ISBN: 9789635290055 · Fordította: Görbe Angéla

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Trudiz>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Mire vágysz? Mit szeretnél? Elérheted. Csak bízz magadban, és kívánd, akard! Meglesz. Pozitív gondolatok, hit. És NE kételkedj, az nem visz előre!

Boglinc P>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Háááát…
Elég érdekes volt ez a kis szösszenet. Először is vicc, hogy a 142 oldal tulajdonképpen jó, ha a fele, mert több helyen egy egész oldalt mindössze pár szó, esetleg egy mondat foglal el a nyomatékosítás kedvéért.
Más részről szinte papagájkodás az egész. Vannak gondolatok, amit ha 15x nem olvasol a könyvben, akkor egyszer sem.

Többek között utasít arra, hogy tagadd le a kudarcaid, meg legyél önző. Ez bizonyos szempontból még okés is, de akkor valójában csak egy képmutatás lesz az egész, és nem bevonzod a jót, csak vetítesz…
Igazából a pozitív gondolkodás enyhén kiforgatva, kicsit túlmisztifikálva.

Nekem nem jött be, egyedül a feladatlapok tetszettek, mert ha valaki nincs teljes tisztában önmagával, vagy a dolgaival, akkor ezeken szépen le tudja tisztázni magának a helyzetet, ha szán rá egy kis időt. Ezt leszámítva ez nem az én könyvem… :(

Talán pont ez a rossz magatartás, és ezért nem vonzok be semmit… xD

>!
Édesvíz, Budapest, 2008
142 oldal · ISBN: 9789635290055 · Fordította: Görbe Angéla
Baba082>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

A Titok című könyv elengedhetetlen következménye.Persze az ember továbbra is jobb, ha eljár dolgozni, és fogyózik, mintha csak erősen hinne abban, hogy gazdag, csinos ember válik belőle.Ettől függetlenül aki kicsit is harmóniára törekszik, mindenképp szerezze be a kötetet.

Lady_L>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Fura erről értékelést írni anélkül, hogy saját magamat nézném totál hülyének. Gondolom feltűnt már, hogy nem az én világom az ilyenek, én két lábbal állok a földön, sőt, oda is vagyok szögezve, ha a ragasztó véletlenül elengedne, mert nekem nincs táncoló belső istennőm, csak egy vartyogó öregasszonyom. És szeretem őt, nem szándékozom lecserélni egy fiatalabbra. Szóval ha van olyan könyv, amitől a szememet forgatom és enyhe lenézéssel viseltetek iránta, az nem Romana-regény, hanem azok, amik felnyitják az ember szemét mindenféle titkokra, megnyitják a lelkét a teljesség felé és egyébként is olyan nyitott leszel, hogy utána elég rádnézni, és már mindent tudni rólad (aztán megértő mosollyal bólintanak, és elfordulnak).
Nos a minap tök véletlenül utamba akad ez a könyv, meg a zurammal gyakran szoktunk viccelődni azon, hogy kérd az univerzumot, az majd megadja neked, ha én nem akarom megcsinálni, amit éppen kérsz tőlem. Szóval beleolvastam és érdekelni kezdett. No nem volt nagy szám elolvasni, mert minden oldalon legfeljebb három mondat, az is állandóan ismétlődik. Háromszor is sikerült elaludnom felette, mert olyan szájbarágós, amennyire csak egy amerikai életvezetési tanácsadó lehet. Ezek után mégis mi fogott meg benne?? Persze arról szól, hogy kérj, és akkor a vonzás törvénye a hátsód alá vonzza a kívánságodban szereplő élethelyzetet, pasit, álommelót, pénzt, de van egy ennél érdekesebb mellékszál is. Kicsit segít magadba nézni, hogy mit is akarsz igazán, de tényleg. Ráadásul hééé, hát én gyakran álltam így hozzá a dolgokhoz! És gyakran volt eredmény! Meg az, hogyha megvan a cél, akkor utadba fognak kerülni a megvalósításhoz szükséges eszközök is. Ha a kis, hétköznapi dolgokban ez megtörténik, az csak megerősíti a tudatot, hogy nagyban is ugyanúgy sikerülhet. Ugye, ez segít egy pozitív hozzáállást kidolgozni? Gyakorlati útmutató, aminek segítségével megtanulod, hogy máshogy is hozzáállhatsz a dolgokhoz. Lényegében az, hogy tanuld meg átérezni, hogy az a pohár nem félig üres, hanem félig tele van. És ettől jobban fogod érezni magad. Ezután kicsit optimistábban állok hozzá az életemhez, mert eszembe juttatta, hogy néha én tényleg alkalmaztam az itt leírt módszert, amikor konkrétan kitalálod, mit akarsz, de annyira, hogy már biztos vagy abban, hogy lehetséges, és akkor valóra is vált. És tényleg csak az, amit tényleg akarsz, nem csak azért, mert azt diktálja az élet. És tényleg a leghihetetlenebb dolgok is jöttek maguktól! Ó, és én tényleg listákat írok ezekről, ha nagyon magam alatt vagyok. Ebben a könyvben elmagyarázták, hogy hogyan fogalmazd meg hatékonyabban azt a listát. Jó, hát ezen ne múljék… Szóval amikor sikerült szemethúnyni a vonzásos maszlagon, akkor egész jó kis tanácsokat ad ahhoz, hogyan legyél kicsit optimistább, boldogabb (pl javaslom a minap karcolt naptár http://moly.hu/karcok/238737 elkészítését, ami nem fog semmit vonzani, de legalább jóérzésed lesz tőle. Ami további jóérzést vonz:)) Hogy mennyi idő múlva felejtem el az itteni tanácsokat, és megint kezdek besavanyodni, az más kérdés persze, merthogy nem fogok az ilyenekre rászokni, az tutibiztos:)

4 hozzászólás
GabrielVaraljay>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Végre egy gyakorlati tanácsokat adó könyv. Szerintem A titok után ezzel kéne kezdeni. Újra fog kellenem olvasni, mert sok minden kiesett :-)

Jeffi P>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Az ötlet maga nagyon jó, főleg a listákkal és a gyakorlati feladatokkal, de:
– Miért van az, hogy az egészet széthúzzák 142 oldalra? Ha nem lenne olyan oldal amin, egyetlen egy mondat szerepel, kevésbé érzékelném papír pocsékolásnak. Én elhiszem, hogy durva egy 60 oldalas könyvért x ezret elkérni, de ettől, még ha 142 oldalas fél oldalakból összeeszkábált, ugyanúgy pofátlanság :P
– Nem hittem volna, hogy ennyi oldalon belül is képesek valamit elmondani vagy három-négyszer…
Ettől eltekintve amúgy tényleg jó a könyv, szerintem hasznos is, csak egyszerűen lap pocsékolás miatt kicsit dühös vagyok rá. Ami a borítót illeti, szerintem jópofa, figyelemfelhívó.
Az ajánlott irodalmakat felírtam magamnak, meg a filmet amit ajánlott is beütemezem megnézésre, aztán majd meglátjuk :)

Editke>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

A témában korábban nem olvasottaknak, viszont vonzás törvénye iránt érdeklődőknek ezzel kellene kezdeni, hasznos gyakorlati tanácsokat ad, könnyen érthető. Ajánlom.

1 hozzászólás
Nixike>!
Michael J. Losier: Így működtesd a vonzás törvényét!

Kedvenc könyvem ebben a témában. Sok vonzásról szóló könyv van, de a legtöbbjük csak elmélet, és csupa általánosság. Ez a könyv végre a gyakorlati oldaláról mutatja be a vonzást, rengeteg tippel, és tanáccsal. E-bookban olvastam, de fontolgatom, hogy beszerzek egy eredeti példányt, amibe akár minden nap belelapozhatok.


Népszerű idézetek

Cheril>!

Észrevetted-e már, hogy amire szükséged van, az időnként egyerűen úgy alakul, ahogyan szeretnéd, …

Cheril>!

Bármire is fordítom a figyelmemet, az energiámat, bármire is összpontosítok – legyen szó akár pozitív, akár negatív dologról –, azt bevonzom az életembe.

Szelén>!

Tartsd észben, hogy vágyad megnyilvánulásához el kell oszlatnod a kételyeidet. Vágyad teljesülését megakadályozza a kételkedés. A kételkedés megszüntetésére az a legjobb módszer, ha bizonyosságot találsz.

Cheril>!

Abban a pillanatban, amikor egy új vágyra gondolsz, beszélsz vagy írsz róla, beírod a naptáradba vagy egy emlékeztető cédulára a hűtőn, akkor éppen megkezdtél egy folyamatot, mert mindezekben az esetekben figyelmet, energiát és koncentrációt fordítasz új vágyadra.


Hasonló könyvek címkék alapján

Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal
Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Vishen Lakhiani: A csodálatos elme kódja
Szondy Máté: Tudatos változás
Robert Maurer: Kaizen
Sonja Lyubomirsky: Hogyan legyünk boldogok?
Brené Brown: A tökéletlenség ajándéka
Henry Cloud – John Townsend: Határaink
James Clear: Atomi szokások
Őszentsége a XIV. Dalai Láma – Desmond Tutu: Az öröm könyve