Stinger ​– A Skorpió fullánkja (A szerelem csillagjegyében 3.) 414 csillagozás

Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre…

Mia Sheridan: Stinger

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
424 oldal · ISBN: 9789633998120 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
424 oldal · ISBN: 9789633998137 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
424 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633998113 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Carson Stinger · Grace Hamilton · Courtney · Dylan


Kedvencelte 91

Most olvassa 14

Várólistára tette 122

Kívánságlistára tette 110

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Ez meg mi? *-* Mi volt ez a gyönyörűen szívbemarkoló történet? Mintha nem is Mia Sheridan írta volna, mivel mérföldekkel jobb, mint a Leo, pedig nekem az is nagyon tetszett. De ez… Ez egy tündérmese. Olvadoztam és sóhajtoztam, egyszerűen képtelen voltam letenni a könyvet.
Carson Stinger az új álompasim.♡ off Sose gondoltam volna, hogy milyen állás után néz a felnőtt szórakoztatóipar után, és még engem is büszkeség töltött el, ahogy a sorokat olvastam. Tudom, nagy beleéltem magam, de számomra ez most egyszerűen tökéletes volt.
A gyönyörű szavak és kifejezések, a tettek, amikkel a szereplők kifejezték érzéseiket. Csodálatos.♡
Grace is egy igazán felemelő karakter. Annyi boldogságot vitt Carson életébe, mindig hitt benne és sosem adta fel. Ó, és a Tündérmókusozás… jaj, nekem, drága szívem! ^-^
Igen, egy kis rózsaszín pocsolya lettem, de nem érdekel, mert imádtam. A Stinger az én új szerelmem.

16 hozzászólás
ZitussKa>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Ez a könyv egy aprócska csoda. Elmondhatatlanul szépen lett részekre felbontva ez a történet és épült elemeire. A karakterekkel együtt fejlődtünk és éltük meg az időt.
Amikor két nappal ezelőtt elkezdtem, nem igazán voltam tisztában azzal, hogy milyen elvárásokat is kellene támasztanom ezzel a történettel kapcsolatban mert nem olvastam a fülszöveget sem. Tehát mit tehettem? Külvilágot kizárni, molyon kívül minden platformot elkerülni (facebookon 2 napja nem voltam, szerintem a barátaim ufótámadástól tartanak és hamarosan a keresésemre indulnak, ha nem adok magamról jelet:)), szem lehunyva, mély levegő és fejet kitisztítva elmerülni a történetben. Ennyi tervem volt, nem hittem, hogy ekkora kedvencet avatok. Minden elképzelésemet felülmúlta.
Grace nagyon szerethető karakter.
Carson Stinger, benned pedig sokkal de sokkal több van mint azt először hittem. Ez a könyv varázslatos. Egy céllal a szemünk előtt, vagy akár egy érzéssel a szívünkben akármikor elhatározásra juthatunk és egy cseppnyi bátorsággal akármire képesek lehetünk. Imádtam a változásnak azt a vonalát amit Carson képviselt, büszke vagyok rá.
Most pedig, egy időre innen is elfogok tűnni mert a városban fellelhető összes liftben kell egyenként rostokolnom, hátha ott lesz Carson :D♥

16 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

A sok tündérmókusozás ellenére is megadom a könyvnek a maximális csillagot. (Eredetiben Buttercup, ami egy hercegnő neve is.)
Nagyon édes romantikus történet két emberről akit bár a véletlen hoz össze, sorsfordító hatással lesznek egymás életére.
Bírtam Grace-t, ahogy mindent eltervezett, spoiler, viszont mert változtatni, és kockáztatni.
Na és Carson Stinger! Nem csodálom, hogy Bambi kiszúrta magának. Igazi sármos szépfiú, hatalmas szívvel. Ő aztán egy igazi könyves álompasi. Végig drukkoltam nekik spoiler.
Kedvenc jelenetem a liftes, ahogy Carson elmulasztja Grace félelmét, meg ami utána jön.
Remélem kapunk még sok-sok Mia Sheridan könyvet, mert őt igazán élvezetes olvasni.

3 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Akadnak olyanok az életben, akik megmentenek minket – kicsit vagy nagyon. (…) Leggyakrabban viszont saját magunktól mentenek meg, és végre elhitetik velünk, hogy érdemes hagyni, hogy valaki igazán szeressen minket.

Szerelmes vagyok Carson Stingerbe! ♥♥♥
Teljesen levett a lábamról. :) Szeretnék vele bent ragadni a liftben, szeretném, ha énekelne nekem, szeretném azt a hétvégét vele. Miatta én is elhagynám a csizmámat. :)
Öveket kicsatolni, a biztonsági zónát elhagyni, és ugrás! Az élet vad dolog
Köszönöm ezt a történetet Mia Sheridiannak, kirángatott vele az olvasási válságomból!

19 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

„Az élet vad dolog.”

Éppen ezért megyek, és keresek egy liftet. Carson Stinger, ajánlom, hogy ott legyél! ;)

37 hozzászólás
Sippancs P>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Igen, igen és igen! Ez az, erre vártam én már a Leonál és a Leo esélyénél is! Erre a csodára, erre a varázslatra, erre a semmivel össze nem hasonlítható, mámorító érzésre! Most már teljes mértékben értem és átérzem, hogy miről beszéltek az angolul olvasók, amikor istenítették ezt a könyvet és Mia munkásságát, amikor olyan szavak és kifejezések röppentek fel, mint „6 csillag”, „tökéletes”, „imádom” és „csodálatos”. Már mindent értek, embereeeeeek, és ez olyan hihetetlen érzés!

*és most elvonul, és folytatja az örömtáncot*

Ui1.: nem akarok ujjal mutogatni, de ennyit számít egy jó fordító és egy jó fordítás.
Ui2.: soha nem fogom tudni már ugyanolyan szemmel nézni a Titanicot, hála Carson „deszka-elméletének”. :)

18 hozzászólás
Nikyy18>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Ez a könyv valami hihetetlenül jó volt. Sokkal jobban tetszett mint az előző részek. A szereplőket hamar megkedveltem. És hát az elején nem hittem volna, hogy Carsonnak mi lesz a másik munkája. Aranyos párt alkottak Grace-el. Jó volt olvasni, hogy Carson mennyi mindent megváltoztatott az életén csak azért hogy jobb és boldogabb legyen.

4 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Engem Mia már a Leoval meggyőzött, de ez valami fantasztikusan jó volt.
Hihetetlen hogy Carson micsoda változáson ment keresztül, bár az kiderült, hogy nem ez a munka volt álmai netovábbja.
Nekem is gombóc volt a torkomban, amikor Grace elköszönt tőle.
El nem tudtam képzelni, hogy mi mindenen fognak keresztül menni, mire spoiler
A Tündérmókus becézés megmagyarázása nagyon tetszett, kicsit nyálas volt, de akkor is.:)
Grace azért bebizonyította, hogy teljesen felesleges előre megtervezni mindent, mert az élet úgy is átírja.
Egyszer csak jön egy lift…ahol már így is kevés a hely, ahogy az értékeléseket olvastam. :D

2 hozzászólás
Naiva P>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Mia Sheridan évek óta az egyik legkedvesebb írónő számomra. Nálam szinte kivétel nélkül minden könyve csodaszámba megy. Az elejétől fogva a végéig le tudnak kötni a történetei. Meglehet, hogy klisésen indulnak, de minden történetében tartogat valamilyen csavart, amitől sokkal összetettebbé válik.
Nem először olvastam, de ugyanúgy élveztem, mintha először olvastam volna. Nem volt rossz a fordítás, de még most sem értem, hogy lett „Buttercup-ból” „Tündérmókus”. Carson és Grace nagyon összeillő páros, de Carson-t egyenesen imádtam. (Továbbra is.) Még olvasva is legyűrte a liftfóbiámat. Érte/vele akármelyik liftbe beszállnék.

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja

Azt a Tündérmókusos hétszázát! Mia Sheridan zseniális, de én ezt már a Leo után tudtam! Engem ismét, az első oldallal megvett magának. Nem is tudom melyik részét imádtam a legjobban. A perzselő és humoros első felét, vagy a szívet dobogtató spoiler később történteket? Mély és varázslatos szerelmi történet volt, a szívemig hatolt. Szó szerint magához láncolt, ugyanis este 8 óra tájékán csak bele akartam lesni, de teljesen beszippantott. Éjfél körül járt az idő, amikor összetört a szívem. Kicsit pityeregtem, de képtelen voltam letenni. Hajnali 3 óra után értem a végére és egy széles mosollyal arcomon aludtam el.
Csak annyit mondanék még: Drága Carson Stinger! Szinte dagadok a büszkeségtől, olyan fantasztikus ember vált belőled! Kedves Grace! Szívből örülök, hogy egy hétvége erejéig sutba dobtad a terveidet és ezzel mindkettőtök életét örökre megváltoztattad!

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

– Miért lenne a Titanic szartasztikus? – fordult felém teljes testével. – Elsöprő szerelmi történet! Gyönyörű! Mi bajod a Titanickal?
Felsóhajtottam.
– Grace, a film végén elég sok szabad hely volt azon az ajtón, amelyik a vízfelszínen úszott. Azt akarod mondani, hogy miután annyi mindenen keresztülmentek a túlélésért, nem próbálhattak volna meg egy kicsit jobban elférni azon a fadarabon? Egy olyan fadarabon, ami bőven elég lett volna mindkettejüknek, ha egy kicsit jobban igyekeznek?
Nevetésben tört ki.
– Várj, ez briliáns! Te tényleg azért nem szereted a Titanicot, mert nem elég romantikus neked? Ez olyan aranyos! – rebegtette a szempilláit.

53. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carson Stinger · Grace Hamilton
SzAngelika >!

„Minden jegy közül a Skorpió a legalkalmasabb … arra, hogy az önzés mérgét az egyetemes szeretet elixírjévé változtassa.”

1 hozzászólás
SzAngelika >!

A szerelemben nem kell mindig értelmet keresni. És pont ez benne a legszebb, a legrejtélyesebb.

SzAngelika >!

Vannak, akik idegesítően üdék tudnak lenni reggelente. Elég nehéz kedvelni az ilyeneket.

DarknessAngel>!

– Én meg nagyon-nagyon jól érzem magam veled. Annyira, hogy ha mindennap úgy néznél rám, mint most, bármit képes lennék véghezvinni, bármivé válhatnék… jobb ember lehetnék – fejezte be komoly arccal, suttogva.

151. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carson Stinger
Aveline>!

Néha az ember észre sem veszi, hogy valami nincs a helyén, amíg nem jön valaki, aki megváltoztatja őt, és eléri, hogy jobbá akarjon válni.

421. oldal

DarknessAngel>!

Ő lett a végzetem: az egyik pillanatban megsebez, a következőben pedig meggyógyít a szavaival, az érintésével és a mosolyával.

120. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Hamilton
Sheila_7 I>!

– […] ha van valami jó az életedben, és azt el kell engedned, akkor az fájdalmasabb, mintha sose tudnád, mi hiányzik belőle.

DarknessAngel>!

– Sohase engedd el, bébi! – ismételtem.
Felkacagott, és hirtelen azt vettem észre, hogy az ágy felé hátrál velem, amíg neki nem ütköztünk, és rám nem feküdt.
– Soha – felelte, és a száját rátapasztotta az enyémre.

331. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carson Stinger · Grace Hamilton

A sorozat következő kötete

A szerelem csillagjegyében sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Vi Keeland: Egomániás
Jay Crownover: Rule
J. A. Redmerski: A soha határa
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Vi Keeland: Fiatal szerető
Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!