Stinger (Sign of Love 3.) 28 csillagozás

Mia Sheridan: Stinger Mia Sheridan: Stinger

Grace ​Hamilton was the girl with a plan. She knew exactly where her life was going and prided herself on always achieving her goals. It was who she was, and how she lived her life. She never stepped outside the lines, and never considered what she might desire and whom she was actually trying so hard to please. Until him…

Carson Stinger was a man who didn't play by any rules except his own. Working in the adult entertainment industry, he didn't care what others thought, and took each day as it came, no direction, no plan. He knew what women wanted from him and believed it was all he had to offer. Until her…

When circumstances forced them to spend several hours together, they walked away changed. But for two people who never should have meshed, overcoming the reality of their vastly different lives wasn't possible. At least not yet…

THIS IS A STAND-ALONE NOVEL. The first two books in the series need not be read to enjoy this book. New Adult Contemporary… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
338 oldal · ASIN: B00FE7IIBC
>!
CreateSpace, Washington, 2013
358 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781492812081

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Carson Stinger · Grace Hamilton


Kedvencelte 7

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Mia Sheridan: Stinger

Nem hiába figyeltem fel Mia Sheridanre már a Leo olvasásakor. Ez a történet is végtelenül romantikus, de mellette még játékos és humoros is. Ahogy hőseink megismerkednek, jó pár vidám percet szereztek nekem. Grace egy igazán komoly és lelkiismeretes fiatal hölgy, aki túl komolyan veszi magát. Carson pedig a komolytalansága és csipkelődései ellenére egy érzékeny fiatalember. A három nap alatt olyan hatással lesznek egymásra, hogy mindkettőjük élete megváltozik pozitív irányba. Romantikus lelkületűeknek kötelező.

Naiva >!
Mia Sheridan: Stinger

Ez a történet, ez a könyv, egyszerűen csodálatos volt, de ez a szó most mégsem fejezi ki azt, amit érzek a történettel kapcsolatban. Igazán mély volt.
Awwww. Azt hiszem, egy újabb könyves dreamlover-t avathattam Carson Stinger személyében. Vicces, édes, romantikus, szexi és okos. Számomra egy romantikus könyvnél az egyik legmeghatározóbb pillanat a „nagy találkozás”. Nagy részben ezen múlik, hogy mennyire fog tetszeni a könyv, lesz-e kedvenc, vagy sem. Ebben a könyvben ez a jelenet volt az egyik legjobb. Felejthetetlen.
A joghallgató Grace nagyon racionálisan él, az utóbbi 5 évben. Mindent eltervez, úgy gondolja, hogy mindent okkal tesz. Egészen addig, míg nem találkozik Vegasban, a felnőtt' szórakoztató iparban dolgozó Carson-nal. Nem mintha tervezte volna, hogy pornósztár szeretne lenni…. Ezt dobta a gép. Soha nem érdekelte, mit gondolnak róla mások. A férfi magabiztos, kockázatvállaló, szexi és egészen másképpen él, mint Grace. Két különböző világ, két különböző szelleműség. Amikor egy szállodai liftben találják magukat ketten összezárva, olyan vágy és kémia lobban fel közöttük, hogy azt az olvasó is érzékeli. Egyetlen hétvége elég volt ahhoz, hogy felforgassák egymás életét. Mit tud tenni az a férfi, aki megtalálja azt a nőt, akitől úgy érzi, minden jobb, minden szebb? A tökéletes „önmaga” és lelkitársa. Carson úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét. spoiler
5 évvel később ismét találkoznak, de akkor már mindkettőjük élete megváltozott….

Mia Sheridan ragyogó kreativitása tudja, hogy kell szőni hihetetlenül összetett történeteket, fokozni a romantikus feszültséget a karakterek között. Mindezt úgy, hogy az állam a padlót súrolta. Ahogy a történet elején elindítja az egyetemi joghallgatót és a pornósztárt. Olyan kidolgozott karakterfejlődésen mennek keresztül, hogy végül kapunk egy megértő nőt és egy valódi hőst. Csodás szerelmi történet, csodálatos karakterekkel.

6 hozzászólás
pveronika P>!
Mia Sheridan: Stinger

Tudjátok, hogy mit szeretek legjobban Mia Sheridan-ban? Hogy mindig meg tud lepni! Ez a könyve is elállította a szavamat! Először azzal sokkolt, hogy ez kivételesen nem egy szívfájdítóan gyönyörű könyvnek indult, mint mondjuk az Archer’s Voice vagy a Kyland, hanem egy olyan forró, humoros, erotikus történetet kaptam, amelynek a főszereplője a pornósztár(!), tele van vicces évődésekkel és sok-sok erotikával, és konkrétan a könyv első felében le sem lehetett vakarni a vigyort az arcomról. Aztán BUMM! Akkora fordulatot vett a történet, hogy csak pislogni tudtam!

A történet főszereplője Grace Hamilton, aki kizárólag az általa kitalált tervek szerint éli az életét. Mindent pontosan eltervezett a jövőjében, hogy melyik iskolába kerüljön be, aztán hol szerezze meg a mester fokozatot, aztán milyen állást vállaljon, mikor legyen az egyes számú barátja, a kettes számú barátja, mielőtt megtalálná a hármas számú igazit, akihez hozzámegy és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Igen ám, csak nem is sejti, hogy egyetlen hétvége Vegasban fel fogja borítani ezt a pontról pontra precízen eltervezett jövőt.

Grace egy jogászkonferenciára érkezik Las Vegasba, a Bellagio Hotelbe, ahol mint egyből kiderül, az ő konferenciájával párhuzamosan zajlik az Adult Entertainment Expo is. Nos Vegasban minden előfordulhat, így Grace nem is nagyon foglalkozik a furcsa szituációval, egészen addig, amíg szó szerint bele nem rohan „Carson Stinger, Straight Male Performer” izmos mellkasába. Az első két találkozásuk elég viharosra sikerül, és Carson mindenáron megpróbál beférkőzni a lány bőre alá, mert borzasztóan élvezi, hogy a lány mindig zavarba jön tőle, és folyamatosan lepattintja. Aztán egy véletlen úgy hozza, hogy két órára összezárva találják magukat egy liftben. Ez alatt a néhány közös óra alatt mindketten szép lassan leengedik a védelmüket, és bepillantást engednek a másiknak a felszín alá. Olyan titkokat mondanak el egymásnak, amit előtte még senkinek, és olyan ajtókat nyitnak ki a másik előtt, ahova még ők maguk sem mertek bepillantani. Az egyik ilyen „titok” az Grace terve az álomkapcsolatiról, méghozzá az, hogy a „kettes számú” srác fogja őt bevezetni az erotika rejtelmeibe. Carson nem akarja elengedni még a lányt, ezért bedobja, hogy maradjon vele a hétvégén, és majd ő lesz a „kettes számú” férfi. :) Már ekkor kialakul köztük egy kapcsolat, és mivel Grace most az egyszer úgy érzi, hogy ki kell szakadni a tervek nyújtotta biztonságból és valami váratlant tenni, így belegyezik a hétvégébe.

Nagyon megkedveltem Grace-t, Carson pedig maga az álompasik netovábbja, és ezt úgy mondom, hogy én nem valószínű, hogy egy pillanat alatt túl tudnék lépni a „karrierjén”, de amiket véghezvitt a könyvben… Hű! A könyv második fele sok évet ölel fel, és picit olyan volt, mintha valamelyik Julie Johnson könyvet vettem volna a kezembe, izgalmas, fordulatos és váratlan. Egyszerűen imádtam!

Ezt a könyvet a skorpió csillagjegye ihlette. A könyv elején az írónő leírja, hogy a skorpió azért különleges asztrológiai jel, mert ez az egyetlen, amit háromféleképpen szoktak ábrázolni, mind a skorpió átalakulásának különböző fázisait szimbolizálva. Zseniálisnak tartom az írónő részéről, hogy magát a könyvet is e szerint osztotta három részre, a skorpió, a sas és a galamb jegyében. Tökéletes precizitással volt felépítve a történet, lépésről lépésre mélyült, a szexi erotikusból szép lassan egy igencsak komoly mondanivalójú kötet alakult ki, ahogy a szereplők is szépen lassan találták meg az útjukat és magukat, és őszintén mondhatom, hogy ez volt az egyik legjobb „second-chance” történet amit valaha olvastam.

„Life is wild.”

http://veronikasreaderfeeder.com/mia-sheridan-stinger/

12 hozzászólás
sarahangel P>!
Mia Sheridan: Stinger

Hát ez valami csodálatosan, szívfacsaróan gyönyörűséges volt. ♥ Ne tévesszen meg senkit a fülszöveg, mert amennyit sejtet, annál sokkal többet rejt ez a történet.

Első olvasásom Mia Sheridan-től, de biztos, hogy nem az utolsó. Sejtettem, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy hatalmas kedvencet fogok avatni, ami megvett magának az első oldalaktól kezdve. Míg az elején még jókat mosolyogtam a humoros jeleneteken, később valami egészen más, sokkal több lett belőle.

*** A TÖRTÉNET BEVEZETÉSE ***
A két főhős, Grace és Carson egy Las vegasi hotelben futnak véletlenül egymásba, ahová mindketten egy-egy konferencia miatt mentek, csak éppen teljesen más jellegűre. Grace joghallgatóként a jogászok konferenciára érkezik, míg Carson pornószínészként a felnőtt filmesekére. Kettejük ismeretsége akkor indul el igazán, mikor bent ragadnak egy liftben több mint 2 órára, majd Carson ötletére olyan játékot játszanak, ahol elárulnak egymásnak 1-1 titkot magukról a másiknak. Mielőtt kiszabadulnának a liftből, a férfi felajánlja a lánynak, hogy töltsék együtt a hétvégét.
Grace, aki tervek szerint éli az életét, és bár az első találkozásukkor csalódott, mikor megtudta, hogy mivel „foglalkozik” a férfi, mégis óhatatlanul a vonzereje alá kerül. Így aztán beleegyezik a férfi ajánlatába. Amivel azonban nem számol, hogy az együtt töltött hétvége alatt spoiler.
Mire eljön a vasárnap, az utolsó együtt töltendő napjuk, mindkettőjük számára világossá válik, spoiler. Az viszont nem olyan egyszerű Carson számára, spoiler. Nincs – legalábbis eddig nem volt – semmilyen terve a jövőre nézve, mint Grace-nek. Így hőseink útjai spoiler
***
Carson viszont spoiler Hirtelen ötlettől vezérelve spoiler

Az együtt töltött 2,5 nap nem sok ugyan, mégis hatással lesz önmagukra és az életükre, s bár spoiler.

Hozzáteszem, a való életben szerintem nincs ilyen, hogy aki ilyen lelkületű – akár legbelül –, mint Carson, az ilyen „foglalkozást” válasszon magának (plusz az ügynöknő is meglepően jó fej volt), és ez a „szakma” a könyv elolvasása után sem lett szimpatikusabb számomra, a könyv viszont jó. Nem hiszek az instalove-ban, de az írónőnek mégis sikerült érzékeltetni a folyamatot. Velük együtt éreztem, szenvedtem, bánkódtam, szerelembe estem én is. Mia Sheridan egyszerűen varázslatot vitt véghez a szereplők érzelmi fejlődésével, és még mondanivalója is van a történetnek: legyen bátorságunk döntést hozni, megvalósítani az álmainkat, és ne másoknak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak.

A spoiler ugyan csak érintőleges téma benne, de muszáj volt rágugliznom a spoiler, és mint kiderült, az tényleg egy létező dolog spoiler. ;)

Fontos pont még, hogy a történetben nincsenek fölösleges hisztik, mondvacsinált indokok, kavarások. A főszereplők szerethetőek és logikusan, éretten cselekszenek, és még a mellékszereplők is kedvelhetőek.

Remélem, a magyar kiadásra sem kell már sokat várni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az érzelmes történeteket, nem fog csalódni. :)

34 hozzászólás
Szami81>!
Mia Sheridan: Stinger

Uh, Istenem, wow, wow!! Hat, baromira nem erre szamitottam. Annyival tobb, jobb, melyebb volt, sokkal tobbet adott, mint a fulszoveg es a sztori kezdete alapjan varhato lett volna. Gyonyoru tortenet!

13 hozzászólás
Ittimi78>!
Mia Sheridan: Stinger

Kedvenc könyvet avatok :)))))))
Oh, ez hihetetlenül jóóóóó volt! Sőt gyönyörű! Imádtam!!! Szívem szerint 6 csillagot adnék neki :)

MINDEN BENNE VOLT, amit szeretek egy romantikus történetben. Az összes logikus érvvel dacoló kőkemény 18 karikás kémia, erős, szerethető, majd tiszteletet ébresztő főhősök, akik küzdenek és nem nyavalyognak (a mellékszereplők is ilyenek), nagyon jó, lelket meglengető és tápláló történet, vicces és forró helyzetekkel. Iszonyú jó könyv! Talán Judith McNaught vagy SEP legjobb könyveihez tudnám hasonlítani. Minden betűjét megérte olvasni! :)))

A fülszöveg nem túl sokat mond el, megfogalmazom másképpen:

Las Vegas, Bellagio hotel. Mindkét főhősünk itt száll meg, mert egyszerre két konferencia is zajlik. Egy a jogászoknak, mint Grace (akinek van egy eszement terve és felfogása a férfiakkal kapcsolatban) és egy a pornó iparban dolgozóknak, mint Carson, a pornó sztár (aki utálja a terveket, a mának él).
Kettejük világa nem is különbözhetne jobban. Amikor egymásba futnak a folyosón, a kémia első pillanattól kezdve bizsereg, noha a lány nem hajlandó ezt tudomásul venni, és lekezelően bánik a férfival.

Aztán bent ragadnak a liftben, több mint két órára. Hogy a lány klausztrofóbiás pánikrohamát „kezelje” a férfi azt ajánlja, hogy játszanak. A játék lényege: egy sikeres dobás – egy titokért cserébe. Mivel Grace úgy gondolja, nincs tétje és mert nincs teljesen önkontroll alatt, elmeséli az élet tervét Carsonnak. A férfi hitetlenkedve fogadja, és mert szereti a kihívásokat, feltámad benne a kíváncsiság és a versenyszellem.
Ráveszi a lányt, hogy ő legyen a kettes számú gyakorló példány. :)) és megegyeznek, hogy a konferenciából fennmaradó két és fél napot együtt töltik „gyakorlással”.
Azt viszont nem tudják, hogy ez a hétvége mindkettőjük életét gyökeresen meg fogja változtatni, noha útjaik elválnak egymástól évekre. A (látszólag felszínes, de "hot") történet igazából itt kezdődik, kb. a 40. oldalnál, és nem hittem volna, hogy ebből valami szívet facsaróan gyönyörű fog születni, pedig DE :)))

>!
338 oldal · ASIN: B00FE7IIBC
Lady_E>!
Mia Sheridan: Stinger

Fantasztikus a felépítése ennek a könyvnek. Profi módon összerakta az írónő ezt a történetet.
Az elején azt hittem, hogy kapunk egy könnyed, erotikus történetet, sziporkázó párbeszédekkel, és kaptunk is, csak aztán átváltozott valami jóval tartalmasabbá.
Grace karaktere csupa jóság, fény, ragyogás, és melegség. Persze mindez egy nagyon határozott, okos és erős nőben, tehát imádtam. Viszont Carson…nem semmi átalakuláson ment keresztül a könyv ideje alatt. Szinte fel sem lehet ismerni, hogy a könyv elején lévő szórakoztató pasi ugyanaz, aki a végén már az elkötelezett, magabiztos hős, aki egy-két bajtársával jobbá teszi a világot.
Sosem fogom megunni a szép, romantikus történeteket, ahol az összetört lelkeket segít begyógyítani a kedvesség, az odafigyelés, a tisztelet és a szeretet.
Jöhet is az újabb Mia Sheridan regény!

Pem_Bakucz_Adrienn>!
Mia Sheridan: Stinger

Fantasztikus könyv volt!!! 4 éjszakán át olvastam, alig aludtam néhány órát, de minden sora megérte, annyira tetszett. Ritkán van szerencsém olyan könyvet olvasni, amelyben mindkét főszereplőt kedvelem, de Carsont és Gracet nem lehet nem szeretni.

Nagyon szeretném, ha a @Könyvmolyképző Kiadó lenne olyan csodálatos, hogy kiadja ezt a könyvet. Sajnos az angoltudásom távol áll a perfekttől, így maradtak homályos részletek a történetben, ezért jó lenne magyarul is elolvasni. Csak annyit kérnék tőlük sok olvasótársam nevében, hogy ne a Leo fordítóját kérjék fel a feladatra.

Aki egy kicsit is tud angolul, az szerintem ne habozzon belevetni magát, mert fantasztikus élménnyel lesz gazdagabb.

1 hozzászólás
Vivuska>!
Mia Sheridan: Stinger

Nagyon nem erre számítottam, szuper volt!
Most komolyan… pornószínész találkozik a joghallgatóval. Gondoltam jó kis erotikus könyv lesz, a két főszereplő egymásba szeret, srác megváltozik… stb De ilyen történetre nem számítottam! Nagyon tetszik az írónő stílusa. A történet nagyon érdekes volt. Aki szereti Mia Sheridan könyveit, az mindenképpen olvassa el ezt a könyvet! Ne tévesszen meg senkit a fülszöveg, nem egy egyszerű, gagyi erotikus könyvről van szó. :)

Morgiana>!
Mia Sheridan: Stinger

Egy kedves romantikus történet, kellemes szereplőkkel, és történettel, némi hihetetlen csavarral – pornósztárból elit katona, és szerződéseket, most komolyan, ilyen lazán és könnyedén fel lehet bontani??? Akkor halleluja:)
De más gondom nem volt vele, nem olysn megrengető, mint az Archer's Voice, de ajánlom.


Népszerű idézetek

pveronika P>!

She took part of my pain and made it her own. I didn’t want her to hurt, but to share my scars with another human was a relief that I hadn’t even known I needed until I got it.

pveronika P>!

Sometimes, you don't even realize anything is wrong until someone comes along and changes you, and makes you want more. In my case, it was a beautiful girl with a plan who shattered the world I thought I knew. And when I put the pieces back together, they were all rearranged, different; and so was I. Until her, I had never even considered the possibilities.

pveronika P>!

And I really, really like how you make me feel–like if you looked at me every day, the way you're looking at me right now, I could do anything, be anything, be more.

pveronika P>!

In life, there are those who save us, both in big ways and in small. Sometimes that means being set free from a dark, windowless room, or being pulled out of a burning building. More often, it means being saved from yourself, and made to finally believe that letting someone love you, isn't just a big lie that you're unwilling to tell.

Naiva >!

In life, there are those who save us, both in big ways and in small.

pveronika P>!

Love doesn't always make sense. And that's the great beauty of it, the great mystery–the thing cynics who scoff at so-called 'insta-love' would bottle if they could. But you can't manufacture mystery, honey. Believe me, I know.

pveronika P>!

„Wow.” I suddenly realized what song was on and I giggled. „Listen to what's playing.” I looked up and back at Carson and grinned as My Heart Will Go On, the theme from Titanic, burst through the loud speakers.
He leaned down into me and in a mocking voice said, „Jack, Jack, don't ever let go… well, that is, unless I try once to pull you up on this two-person raft and can't do it. Then, God Speed, human popsicle. It was fun while it lasted.”
I laughed. „You really are bitter about that, aren't you? You should try to let it go. There are professionals who might be able to help.”
(…)
„Why'd you borrow that raft?” I asked, nodding my head toward it, floating nearby.
„Because I want to prove a point,” he said, swimming to it and pulling it back to me.
„Oh God, is this part of your Titanic therapy?” I asked. „Listen, I'm not a professional. And I really think this requires one.”
He winked at me. „Never let go, baby. Come on, work this through with me. I need you, Grace.”
I laughed. And then we spent the next half an hour trying to get us both up on that narrow raft without tipping over. Every time he rolled off, he would sink under, holding one hand up in his imitation of a human popsicle. I was laughing so hard my face hurt.
Finally he was able to hold himself steady enough that he could drag me on top of him and we both lay there, eyes wide, moving as little as possible. A slow grin spread across his face and he whispered to me, „I knew it.”
„Never let go, baby,” I whispered back.
He laughed and that was all it took for us to capsize.

pveronika P>!

„You were jealous?” I asked. „Of Parker?”
He nodded. „Yeah. I wanted to drown him in the pool.”
I laughed, but quickly covered my mouth and shook my head. „That's not nice.”
He smiled. „No, it's not. It's also illegal. So I held myself back and chose to be an asshole instead.” His face went serious. „I really am sorry.”

Cicu>!

„Tell me you're mine,” he whispered.

„I'm yours. I've always been yours,” I breathed out.

Kapcsolódó szócikkek: Carson Stinger · Grace Hamilton
pveronika P>!

Scorpio is the only sign that has three different animal symbols, each of which represents a different stage of the Scorpio transformation. First, the scorpion, symbolizing the raw energy of the sign. The scorpion sting is defensive and reactionary, and often, because of its selfish nature, it is completely unaware of its own power and impact. As the scorpion learns to control its bite and hold its instincts at bay, it becomes the eagle. The eagle, though still cold, has more perspective; it flies high above the ground, using its power deliberately and purposefully. Finally, the eagle becomes the dove. The dove is a tranquil creature, well recognized as a bringer of peace and worthy of leadership. The dove becomes the dove only after it gets what it wants most in the world. Scorpios, above all others, have the ability to transform selfish poison into universal love.


A sorozat következő kötete

Sign of Love sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Brianne: Lucca
Whitney G.: Reasonable Doubt 2.
Vi Keeland: We Shouldn't
Colleen Hoover: Maybe Someday
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)
Christina Lauren: Beautiful Player