Finding ​Eden – Megtalálni Edent (A szerelem csillagjegyében 6.) 98 csillagozás

Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

A Megtalálni Edent a Calder útja folytatása és befejezése.

Miből merítesz erőt, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elmosta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved, és bizonytalan a jövőd?

A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat.

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
328 oldal · ISBN: 89634573548 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
328 oldal · ISBN: 9789634573555 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573531 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Calder Raynes · Eden · Carolyn Collins · Xander Garen


Kedvencelte 12

Most olvassa 4

Várólistára tette 69

Kívánságlistára tette 76

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Gyönyörű, tökéletes, egyszerűen imádtam!
Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű befejezést kaptunk. Az elején eléggé izgultam, hogy vajon mikor fognak újra egymásra találni a szereplőink, hogy milyen és mennyi dráma lesz a történetben… Nagy megkönnyebbülésemre szerencsére minden olyn zökkenőmentesen alakult, amennyire csak lehetett. Tényleg nagy kő esett le a szívemről, hogy nem volt fölösleges dráma, nem igazán passzolt volna Calderhez és Edenhez. Az ő szerrelmük túl nagyszerű és tiszta az ilyesmihez.
Calder és Eden újra megdobogtatták a szívem, annyira tökéletes párost alkotnak. Xander, aki szintén nagy kedvencem, szerepelhetett volna egy kicsit többet is, de azért így is megfelelő mennyiségben volt jelen :) A történet szép volt, még ha itt-ott fájdalmas is. Ami még nagyon tetszett, az Eden kutakodása, illetve, hogy nem dobta el magától teljesen a vallást, hanem kereste, hogy hozzá mi áll a legközelebb. A vége pedig mindent megért, amin a szereplőknek keresztül kellett mennie. Örülök, hogy olvashattam.
Jó lenne, ha a többi Mia Sheridan könyv is megjelenne.

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Végre megkapták hőseink a hepiendet, de addig még évek teltek el. Calder és Eden szerelme igazi mesébe illő történet, a szerző nagyon szépen írta meg a mély érzéseket. Fény derül arra is, hogy ki volt Hector és mi tette ilyenné, ahogy Calder múltjára is. Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ki volt a rongáló és mi történt vele.
Kár, hogy ez volt az utolsó könyv amit a KMK kiadott a szerzőtől!

Sippancs P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Mit is lehet mondani arról a könyvről, aminek 2018. áprilisa óta várod a megjelenését, és aminek az elolvasása – munka mellett – alig 1 napot vett igénybe?
Imádtam.
Az első szótól az utolsóig, minden Tejkaramellát és Hajnalkát, a Gyógyító Ágyat, az érzelmi lavinát, Calder képeit, Xander humorát, a nehéz pillanatokat és a boldogokat, az egymásnak elsuttogott szerelmes szavakat.
Gyönyörű és felemelő volt az egész könyv, akárcsak Calder és Eden kapcsolata.

„Menjünk, és keressünk valami sötét helyet, Calder Reynes, és vigyünk bele egy kis napfényt.”
Remélem sok olvasó szívéhez eljutott így, srácok!

3 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Megérte várni erre a könyvre, minden sorát imádtam.
Kicsit hihetetlen volt, kicsit mesébe illő, de engem nem zavart.
Madisontól féltem egy kicsit, hogy bekavar, de szerencsére nem így volt.
Az epilógus annyira cukira sikeredett :)
Olvassátok, hátha elhozza a kiadó a többi részt is ! :)

2 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Annyira nagyon szerettem ezt a részt is.
Mia Sheridan olyan gyönyörűen ír, amire kevesen képesek. Calder, azt hiszem, én is menthetetlenül beléd szerettem.
Olvassátok Mia Sheridan könyveit!

8 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Erre nincsenek szavak! Igaz, hogy kevésbé volt eseménydús, mint az előző kötet, ám mivel ez a könyv a valós életben való boldogulásukról szól, hogy hogyan veszik az akadályokat, nem hiszem, hogy lehetett volna ennél szebben megírni! A duológia szereplői annyira szépek, tiszta lelkűek és teljesen felépítettek (a múltjuk, a jelenük, a jövőjük), hogy egyszerűen csoda róluk olvasni! Mia egy zseni! Mint már fentebb is említettem, ez a könyv a páros boldogulásáról szól, hiszen ebben a kötetben már felnőttek. Mia többször is próbára tette Calder és Eden kapcsolatát. Velük nevettem, felfedeztem, elkenődtem, sírtam, megtörtem, majd gyógyultam. Amilyen részletesen és gyönyörűen építette fel az írónőnk ezt a történetet… nincsen rá szavak, de tényleg! Közben a háttérben mindig ott volt egy csöppnyi adrenalin is, hogy nem tudhatjuk mikor jön a következő fordulat és mi lesz az. Teljesen kiszámíthatatlan volt a könyv, amivel az őrületbe kergetett. De persze csak jó értelemben! Nem győzőm már hova ajnározni, de valóban egy csodálatosan megírt romantikus kötet ez, amit aztán nem egyszerű letenni. Az epilógusa egyszerűen lenyűgözően szívszorító, ahogy az várható volt: rendesen megkönnyeztem. spoiler

Brigi89 P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Nem gondoltam volna, de az első rész jobban tetszett.
Se Eden se Calder nem volt igazán önmaga a külön töltött évek alatt. Meg kellett tanulniuk beilleszkedni a társadalomba, de mégsem találták igazán a helyüket.
Az egymásra találás igazán meghatóra sikeredett, jobbat el sem tudtam volna képzelni nekik.
Örültem, hogy a kapcsolatuk ugyanolyan erős volt, mint Acadiában. Segítettek egymásnak feldllgozni az Acadiában történteket, és együtt keresték a válaszokat.
Ez egy igazán szép szerelmi történet lezárasa volt.
Sajnálom, hogy egyelőre nem olvashatunk magyarul többet az írónőtől, pedig szerintem sokan szerették a könyveit.

zuna19>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Ezzel egy kicsit jobban lehetett haladni. Hát nagy csalódás nem lesz, ha nem fogom tovább folytatni a sorozatot. Nagy rajongója nem lettem az írónőnek.
A humorral fűszerezett romantikát jobban szeretem. Bevallom sokadszorra ez a búskomor szívfájdalom nem az én pályám. Xander szerepelhetett volna egy kicsit többet.
A sztori befejezése tetszett. Az epilógus nagyon aranyos és megnyugtató.

Trice29 P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Majdnem meg tudtam bocsátani ezt a 2 évet, amit várnom kellett erre a könyvre. Mia ismételten bebizonyította, hogy mitől annyira jó író. ♥♥♥

Hajnalka és Tejkaramella, mindketten mélyen a szívembe ivódtatok, egyértelműen kedvenceim lettetek mindketten. Az első rész tömény szörnyűségei után nagyon tudtam díjazni, hogy itt az érzelmek vették át a főszerepet.
Örültem, hogy viszonylag hamar egymásra találtak és onnan a gyógyulás kapta a fő szerepet. Annyi szép mondatot tartalmazott ez a könyv, hogy biztosan újra fogom olvasni, mert egyszerűen lélekemelő. Az epilógus pedig lúdbőr és borzongás, némi könnyes mosollyal. Nagy élmény volt, köszönöm Mia. Kedvenc 5*

Hópárduc P>!
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent

Ez a rész egy kicsivel jobban tetszett, mint az előző.
Itt leginkább a gyógyulásról olvashattunk. Hiszen szereplőink kiszakadtak a megszokott világukból, életükből és újra kellett építeniük egy kicsit önmagukat is.Rendbe szedni érzéseiket, egymás iránt is.
Voltak zavaró tényezők, pl.: Eden anyja, folyton kislányként kezelte Edent és szinte semmibe vette Caldert.
A hősök egymást is gyógyítgatták, ami leginkább a testiségben nyilvánult meg.
Ezzel a résszel ez a két részes sorozat lezártnak tekinthető.

„Nem is vagyok olyan részeg. Jobban szeretem a kólát, mint a RUMot.”


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Szeretlek, Tejkaramella. Neked van a világon a leggyönyörűbb szíved. Lehet, hogy néha kiborulsz, és az élet néha tényleg kiborító, de szerintem te vagy az a szépség, ami a felfordulásból lett.

Könyvmolyképző KU>!

Mindannyian a szívünkhöz ragasztjuk azt, amit értékesnek tartunk, amire szükségünk van, ami azzá tesz minket, akik vagyunk. De lehet, hogy ezek a dolgok csak akkor tudnak bekerülni a szívünkbe, ha az meghasad. Lehet, hogy csak akkor válnak igazából a részünkké, és csak akkor értjük meg mások fájdalmát, hiszen mi magunk is keresztülmentünk rajta.

Könyvmolyképző KU>!

Tudtam, hogy szerelmes vagyok. És azt is tudtam, hogy úgy szeretem, hogy abból soha, de soha nem fogok kigyógyulni. Tudtam, hogy a lényem legbelső magvával szeretem. És azt is tudtam, hogy ő viszontszeret.

Könyvmolyképző KU>!

Szeretlek, Hajnalka. Mindig is a te szíved tartott engem életben. A szerelmed. A kedvességed. Azért festettelek meg, hogy életben tartsalak, és az segített mindig újabb lélegzetet venni.

Sippancs P>!

– Van egy lány… – kezdte halkan és elgyötörten.
Calder röhögött, mire felültem, és a homlokomat ráncolva ránéztem.
– Bocsi… – motyogta. – Csak a világtörténelem összes tragédiája ezzel a három szóval kezdődik. Hogy van egy lány.

165. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Calder Raynes · Xander Garen
3 hozzászólás
Sippancs P>!

Arra gondoltam magamban, hogy hiába lehet szörnyű, borzalmas és tragikus az élet, lélegzetelállítóan gyönyörű pillanatok is vannak benne. Ráadásul néha csak kacagni kell.

304. oldal

Sippancs P>!

Hát nem vicces, hogy mindannyian ide-oda verődünk ebben az őrült világban a saját történetünkkel és fájdalmunkkal, és valahogy egybeszövődik minden, hogy megváltoztassa a dolgokat néha jó, néha rossz irányban?

40. oldal

Sippancs P>!

– Néha a szörnyen tragikus dolgok is lehetnek viccesek. Néha muszáj, hogy azok legyenek.

301. oldal

Fire_bird P>!

– Tényleg, Xander, mi a baj? – fordultam felé.
Sóhajtva elengedte a kezemet, hogy megdörzsölje a borostáját.
– Van egy lány… – kezdte halkan és elgyötörten.
Calder röhögött, mire felültem, és a homlokomat ráncolva ránéztem.
– Bocsi… – motyogta. – Csak a világtörténelem összes tragédiája ezzel a három szóval kezdődik. Hogy van egy lány.

Kapcsolódó szócikkek: Calder Raynes · Eden · Xander Garen
4 hozzászólás
Sippancs P>!

– Köszönöm – szorított magához.
– Mit? – szorítottam én is.
– Hogy ennyire szeretsz. Hogy életben tartottál, amikor nem is éltem.
– Ezt sohasem kell megköszönnöd – sóhajtottam fel. – Engem erre teremtettek.

175. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Calder Raynes · Eden

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Vi Keeland: Egomániás
Jay Crownover: Rule
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
J. A. Redmerski: A soha határa
Vi Keeland: Fiatal szerető