98. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

Archer's ​Voice – Archer hangja (A szerelem csillagjegyében 4.) 266 csillagozás

Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Amikor Bree Prescott megérkezik Pelionba, az álmos tóparti kisvárosba, szívből reméli, hogy végre megtalálta azt a helyet, ahol rálelhet a hőn áhított nyugalomra. Már az első nap belebotlik Archer Hale-be, a saját tragédiáját remeteként őrizgető srácba. Egy emberbe, akit addig senki sem vett észre.
Ez a könyv egy olyan nőről szól, akinek az életét egyetlen szörnyű éjszaka eseményei határozzák meg, és egy olyan férfiról, aki szerelmével elhozza a nő számára a szabadulást. Egy szótlan férfi története, aki tátongó sebbel él, és egy olyan nőé, aki segít neki megtalálni a hangját. Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999134 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Archer Hale · Bree Prescott


Kedvencelte 89

Most olvassa 16

Várólistára tette 101

Kívánságlistára tette 99

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Gyönyörű történet, és bár meseszerűnek tűnik, az élet maga írja a leghihetetlenebb történeteket. Miért pont Bree? Talán, mert ő is sokat vesztett, ami együttérzővé tette. Mia Sheridan könyvről könyvre szebben, jobban ír, szerethető szereplőkkel. Mert hát az édes Archer mellett a kisváros többi lakóját sem volt nehéz megkedvelni, Victoria és Travis kivételével.
Romantikus lelkűeknek. :)

5 hozzászólás
>!
DarknessAngel
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

„Ami engem illet… nos, ha Archer Hale-ről volt szó, teljesen el voltam veszve.”

Ez az egy mondat annyira kifejezi, hogy érzek nemcsak Archer, de az egész történet iránt. *-*
Annyit vártam erre a könyvre. Komolyan már ott tartottam, hogy elolvasom angolul, erre pont akkor jött a hír, hogy előre lehet rendelni. Miután ez megtörtént, megint jött a várakozás. Vártam és vártam, aztán végre jött az email, hogy mehetek Archerért. Most, hogy végre a kezemben tarthattam, olvashattam, szerethettem, csak azt tudom mondani, megérte. De még mennyire, hogy megérte! Mert egyszerűen tökéletes volt.♥
Mia Sheridan olyan történeteket tud alkotni, amitől nemcsak, hogy összetörsz, hanem felépülsz és szerelembe is esel.
Archer és Bree a két megtört lélek, akik számára sokkal fényesebben süt a nap, miután egymásra találnak. Imádtam, hogy mennyire passzolnak, és hogy milyen gyógyító hatással vannak egyik a másikára. A szívem szakadt meg Archerért, főleg a 7 éves kisfiúért, akinek ennyi szörnyűséget kellett átélnie. Én is legszívesebben magamhoz öleltem volna, hogy aztán sose eresszem.
Egyáltalán nem ilyen történetre számítottam, viszont hálás vagyok érte. Éppen azért mert ennyire meglepett, mert ennyire… gyönyörű.♥ Tisztára elérzékenyültem, de Mia könyvei mindig ezt teszik velem.
Imádtam, hogy amikor Archer el is bizonyalanodott, Bree mindig ott volt mellette és biztosította az érzéseiről. A szerelméről.
Szomorú voltam, amikor Archer más utat választott, viszont egyben büszke is, hogy végre meri élni az életét.
Olvadoztam minden egyes percnél, ami a két főszereplő együtt töltött.
És rajongtam az egész könyvért, az írőnőért, amiért ilyen megható és szépséges befejezést adott nekünk. ^-^

4 hozzászólás
>!
Tünde_JLT I
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

A csendes megértés néha jobb volt, mint egy rakás üres szó.

Ehhez a könyvhöz nem kellenek szavak. Ezt a könyvet érezni kell, és egyszerűen csak az a legjobb, ha hagyod, hogy életre keljen. Képtelenség bármi olyat írni róla, ami eléggé megközelítené azt, amit ez a történet érdemel.
Olvasni kell! S engedni, hogy milliónyi darabra szaggasson a maga hangtalanságával, majd megtanítson befele ordítani úgy, hogy senki más ne hallja.

Mostanában tanultam meg, hogy a szeretet főleg arról szól, hogy meg kell tanulni beszélni a másik nyelvén.

Rájöttem, hogy az emberek reakciója inkább rajtuk múlik. Azon, hogy ők kik valójában, és egyáltalán nem rajtam.

Tegnap este, miután elaludtál, folyton az a történet járt a fejemben, amit anyukád hímzett képeiről meséltél. Ma is arra gondoltam, és iszonyúan szeretnék hinni benne, hogy igazat mondtál… hogy valami gyönyörű is kijöhet a csúnya felfordulásból, a sok fájdalomból, abból a sok mindenből, ami azzá tett engem, aki vagyok. Meg akarom nézni, mi van a másik oldalon. De az szerintem csak én lehetek, aki megfordítja a képet. Nekem kell megtennem a szükséges lépéseket. Nekem kell megértenem, hogy áll össze a kép, hogy nyer minden értelmet – hogy hogy néz ki a saját képem.

A rossz dolgok nem azért történnek, mert az ember megérdemli őket. Egyszerűen nem így működik. Csak… ilyen az élet. Nem számít, kik vagyunk: el kell fogadnunk a lapot, amit nekünk osztottak. Hiába szar, meg kell próbálnunk így is továbblépni, így is szeretni, így is reménykedni… és hinni abban, hogy okkal járjuk most ezt az utat.

(…)azok a szavak a leghangosabbak, amiket meg tudunk élni.

7 hozzászólás
>!
Klodette
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Az elején leszögezem, hogy imádtam ezt a történetet. Egyszerűen lenyűgözött, a szívembe mart és közben felemelt.
Igaz nem lett kedvenc, de mindenképpen emlékezetes marad a számomra, mert még így sem tudtam sokszor letenni. Olvastatta magát, megbabonázott, ráadásul kiváló kikapcsolódásnak és ellenpontnak bizonyult a lelkemet megviselő Túl késő után.
Régen volt szerencsém ennyire szerethető karakterekhez.
Bree és Archer mindketten végtelenül szimpatikusak, a múltjukban lévő sok szörnyűséggel és titkokkal. Megtört emberek, akik egymásban találnak vigaszt. Rajtuk tényleg azt éreztem, hogy szívből szeretik egymást és kitartanak a végsőkig. Tényleg nagyon megkedveltem őket és drukkoltam nekik.
Pelion városkája és annak apró-cseprő népe pedig szintén a szívemhez nőttek. A leírások alapján magam előtt láttam az éttermet ahol Bree dolgozott vagy Archer birtokát, esetleg a tavat, az erdőt és igazából minden mást is.
A könyv egyébként az egyik kedvenc filmemre, a Mindenhol nő című Reese Witherspoon főszereplésével készült alkotásra emlékeztetett és annak a legjobb pillanatait idézte. Voltak benne hasonló dolgok és a stílusát, a hangulatát teljesen hozta.
Bátran hirdette, hogy mindenkinek jár egy második esély az igazi boldogságra.
Archerben új, kedvenc könyves álompasira leltem, bár néha kicsit idegesített a naivsága. Sokszor hihetetlennek tűnt, hogy ennyi mindenben rácsodálkozik a világra, mint egy gyermek, holott felnőtt férfi volt. Jó tudom, hogy évekig remeteként élt, egyes-egyedül, de akkor is kicsit szürreálisnak találtam. Pár dolognak azért utánanézhetett volna…

Bővebben: https://klodettevilaga.blogspot.com/2019/08/konyvkritik…

>!
ZitussKa 
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

„talán abból árad ki a legtöbb fény, akin a legtöbb a törés.”

Valami egèszen különös bája van ennek a törtènetnek. Tiszta, romlatlan ès bèkès. Mèg annak fènyèben is, ami a háttèrben húzódik. Kevès olyan könyv van, ahol egyenlő arányban rabolja el a kèt főszereplő a szívemet de Breenek ès Archernek sikerült :)
Olvassátok! Egyszerűen fantasztikus.

9 hozzászólás
>!
Naiva P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Mit is mondhatnék arról a könyvről, ami miatt képes voltam regisztrálni erre az oldalra, csak azért, hogy leírjam, mennyire szeretem. Igazából nem sok újat. Talán annyit, hogy évek óta ez a könyv a legnagyobb kedvencem. Mia Sheridan az egyik legnagyobb kedvencem és minden évben várom, hogy meglepjen valami újdonsággal. Az A’V óta és ez a rész adta a kezdő löketet ahhoz, hogy végül a sorozat összes részét elolvassam. Mindegyiket szerettem, de Archer kötete volt a legkedvesebb a szívemnek. Egyszerűen imádtam, és most is imádom. Olyan, mint egy gyönyörű, modern, de hétköznapi elemekből építkező tündérmese.

6 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

„Néha mindössze ennyire van szükség: egyetlen emberre, aki meghallja a szíved hangját.”

Nekem pedig néha csak arra van szükségem, hogy Mia Sheridant olvassak. Mert az ő történeteit olvasva mindig biztos lehetek benne, hogy egy csodálatos, lélekemelő utazásban vehetek részt.

5 hozzászólás
>!
Illatos_Hópehely P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Lassan azt kell mondjam, hogy Mia Sheridan is csatlakozott a kedvenc íróim közé.
Nekem ez a történet is maximális öt csillag, mondjon bárki bármit.
Hihetetlen, hogy Bree kutyája spoiler, pont Archerhez szaladt be, hogy Bree véletlenül tud jeleléssel kommunikálni kit érdekel ?
Ahogy Bree mondta „Istenem, ez az ember. Meghalok tőle cukiság-túladagolásban ”
Imádtam Archer-t és a szívem szakadt meg érte, Bree-nek, meg hatalmas tapsözön, hogy ismerve az ő múltját is sikerült kibillentenie a fiút a múltjának árnyékából és elhitetni vele, hogy igen is ő egy értékes ember és méltó helye van a társadalomban.
Várom az írónő következő könyvét ! ;)spoiler

29 hozzászólás
>!
Sippancs P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Mia Sheridan ezúttal is megmutatta, hogy mennyire ért az emberi lélekhez. Megmutatta, hogy hogyan lehet egy szívszorító történetet gyönyörűen elmesélni; egy testi-lelki sérült ember számára a kapukat kinyitni; a reménybe, hitbe kapaszkodni, hisz az bárhonnan, bárkitől érkezhet; a szerelemben hinni, azt elfogadni s annak minden pillanatát megélni; a humort elővenni, mikor más már nem segít; de legfőképpen talán azt mutatta meg, hogy a sors, az élet folyása ellen felesleges hadakozni.

Csodaszép történet volt, amely nagyon mélyen megérintett. Valószínűleg nem mosolyogtam rajta annyit, mint A Skorpió fullánkján, ellenben sokkal többet sírtam. Nem tudom, hogy az írónő hogyan csinálja, de rendkívüli érzéke van ahhoz, hogy hasson az olvasó érzelmeire, így talán akik ezt az értékelést elolvassák, nem nevetnek ki, ha azt mondom, hogy Archer egy-egy mosolyát is képes voltam megsiratni. Gyönyörű volt az ő szerelmük Bree-vel, ahogy apránként közel kerültek egymáshoz és megnyíltak egymásnak, ahogy a fiúból férfi, a lányból pedig nő lett.

Bár még pár nap visszavan a 2017-es évből, ez a könyv biztosan ott fog trónolni az idei Top5-ben.
Hatalmas szerelem lett.

9 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Amint egy új Mia Sheridan könyvvel gazdagodok, menthetetlen romantikus lelkem előre ujjong örömében. Általában nem iszok előre a medve bőrére, de legbelül éreztem, hogy kivételes könyv vár rám a polcomon. Nem tévedtem!
Szerintem ez a sorozat részről-részre jobb és jobb lesz. Kedveltem Leo-t, rajongtam Carson-ért, de Archer egy egészen más kategória. Teljes szívemmel és lelkemmel szerettem Őt! Fájt érte a szívem, úgy elszomorított magányossága és bizonytalansága. Sokszor előfordult, hogy patakokban folytak a könnyeim, aztán pár sor után gyorsan mérhetetlen boldogság költözött a szívembe. Ugyanúgy megszerettem Bree-t is, akinél tisztább szívű és gyengédebb nőt elképzelni sem tudok. Ahogy utat talált Archer szívéhez, azt egyszerűen öröm volt olvasni.
Gyönyörű és szívszorító történet volt, felejthetetlen élményt nyújtott!

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
SzAngelika 

És próbálj hinni abban, hogy talán abból árad ki a legtöbb fény, akin a legtöbb a törés.

29. fejezet

>!
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P

– Szeretsz olvasni, mi? – biccentettem a könyvek felé.
Még mindig félénken bólintott.
Szemügyre vettem a kezembe került kötetet.
– Harry Potter. Hmm… jó választás. Tudod, miért szeretem annyira?
A szemembe nézve megrázta a fejét, de ezúttal nem fordult el.
– Azért, mert egy csicskáról szól, akiben senki sem hitt. Egy vicces külsejű fiúról, aki a nagynénjénél meg a nagybátyánál lakott a lépcső alatti gardróbban. De tudod, mi lett vele? Végül elég szuper dolgokat csinált annak ellenére, hogy mi mindent elkövettek ellene. Nincs is jobb annál, mint látni, hogy olyasvalaki győzedelmeskedik, akivel senki sem számolt. Szerinted?
A kisfiúnak elkerekedett a szeme és bólintott.
Felálltam, mire ő is követte a példámat. Odaadtam neki a könyveket, amiket összeszedtem, és azt mondtam:
– Olvass csak, a lányok imádják!

>!
sarahangel

Istenem, ez az ember! Meghalok tőle cukiság-túladagolásban.

160. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bree Prescott
2 hozzászólás
>!
sarahangel

Mostanában tanultam meg, hogy a szeretet főleg arról szól, hogy meg kell tanulni beszélni a másik nyelvén.

388. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bree Prescott
>!
SzAngelika

Néha mindössze ennyire van szükség: egyetlen emberre, aki meghallja a szíved hangját.

Epilógus

>!
DarknessAngel

Odahajoltam és könnyedén szájon csókoltam. Hátrébb húzódva láttam, hogy hatalmas vigyor ül ki az arcára. Jaj, a szívem! A szívem nem bírja el ezt a vigyort. Túl sok, túl szép, túlságosan magával ragadó.

164. oldal

>!
krisztin1 

A csendes megértés néha jobb volt, mint egy rakás üres szó.

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bree Prescott
>!
sarahangel

(…) a tekintetével elmondott mindent, amit szavakkal nem tudott. Ezernyi szó áramlott közöttünk anélkül, hogy egyetlenegy is elhangzott volna.

171. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bree Prescott
1 hozzászólás
>!
K_A_Hikari P

Én aztán tudtam, hogyha az ember nem áll rá készen, hogy beszéljen valamiről, akkor senkinek sem szabad kierőszakolnia belőle.

131. oldal


A sorozat következő kötete

A szerelem csillagjegyében sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Jay Crownover: Rule
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Lisa Kleypas: Botrány tavasszal
J. A. Redmerski: A soha határa