Archer's ​Voice (Sign of Love 4.) 110 csillagozás

Mia Sheridan: Archer's Voice Mia Sheridan: Archer's Voice Mia Sheridan: Archer's Voice

When Bree Prescott arrives in the sleepy, lakeside town of Pelion, Maine, she hopes against hope that this is the place where she will finally find the peace she so desperately seeks. On her first day there, her life collides with Archer Hale, an isolated man who holds a secret agony of his own. A man no one else sees.

Archer's Voice is the story of a woman chained to the memory of one horrifying night and the man whose love is the key to her freedom. It is the story of a silent man who lives with an excruciating wound and the woman who helps him find his voice. It is the story of suffering, fate, and the transformative power of love.

THIS IS A STAND-ALONE NOVEL. The first three books in the series need not be read to enjoy this book. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
334 oldal · ASIN: B01M9AZIRE
>!
338 oldal · ASIN: B00I29VGMC
>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2014

2 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Archer Hale · Bree Prescott


Kedvencelte 33

Most olvassa 2

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Nehéz szavakat találni egy ilyen szép történet után. Mia Sheridan egyre jobban ír, bár nekem anno már a Leo is nagyon tetszett. Ez a történet több egy sima románcnál. Talán még Catherine Anderson tudja ilyen szépen ábrázolni az ilyen szerelmet, ahol az egyik személy valamilyen fogyatékossággal küzd. Archer egy gyermekkori tragédia folyamán nem tud beszélni, magányos és elszigetelt. Aztán megismeri Breet, aki menekül a múltja elől, és így köt ki Pelionban. Évek óta Bree az egyetlen, aki figyelmet fordít a fiúra, aki ennek hatására szép lassan kinyílik. Persze nem mindenki örül a kapcsolatuknak, így a kapcsolatuk nem döccenő mentes. Végig reménykedtem a boldog befejezésben, időnként mégis elő kellett szednem a zsepimet. Gyönyörű, megható és szívmelengető. Minden romantikus lelkületű molynak ajánlom.

47 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Újrahallgatás után is kedvenc.
938 napja keresem az én Archer Hale-emet. :)

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2014
4 hozzászólás
sarahangel P>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

A Stinger után ismét egy hatalmas kedvencet avattam. Mia Sheridan ezzel a csodálatos történettel egyszerűen levett a lábamról. ♥

*** TÖRTÉNET BEVEZETÉSE ***

Bree Prescott egy fiatal lány, aki a történet elején egy álmos kisvárosba érkezik, ahová a saját fájdalmas emlékei elől menekül. Rögtön az első nap belefut egy különös férfiba, aki bár ápolatlannak tűnik hosszú hajával és szakállával, és nem szól egy szót sem a lányhoz, mégis felkelti Bree érdeklődését.

A lány később a városbeliektől megtudja, hogy a férfi Archer Hale, aki teljesen elszigetelten, magányosan él, és egy gyerekkori baleset óta – melynek a részleteit rajta kívül senki sem tudja pontosan – néma.

Bree pont arrafele szokta sétáltatni a kutyáját, ahol Archer lakik, és mivel bűntudatot érez amiatt, amiért úgy beszélt a férfival, hogy nem tudott annak sérüléséről, és mert valamiért úgy érzi, hogy találkozni szeretne még vele, megpróbál barátságosan közeledni hozzá.

Archer látszólag magának való ugyan, és először elutasítja a lány közeledését, aki azonban kitartónak bizonyul, ami remek kezdete valaminek, amiből később valami igazi lesz…

***
A történet tehát röviden szólva két sérült lelkű fiatal egymásra találásáról szól, és bár tudom, hogy rengeteg ilyen jellegű történet van, ne higgye azt senki, hogy sablonos.

A fülszöveget olvasva nem tudtam, hogy Archer azért nem beszél-e, mert fizikailag nem tud, vagy mert akkora sokkhatás érte (nem akarom lespoilerezni, ez elég gyorsan kiderül a történetből). A gyerekkori Archer-ért megszakadt a szívem, nem csoda, hogy a felnőtt Archer is annyira nehezen nyílt meg. Itt van egy fiatal férfi, aki a szakáll alatt jóképű, aki a zárkózottság álarca alatt vicces és jólelkű, csak éppen ezt senki sem veszi észre. Mígnem jön egy lány, aki foglalkozik vele ahelyett, hogy elfordulna tőle, és ezzel beférkőzik az életébe, a lelkébe, a szívébe. ♥

A Stinger-höz hasonlóan itt is értelmesek a főszereplők, akik tudják, hogy mit, vagy éppen kit akarnak, és pletykák helyett a megérzéseikre hallgatnak. Szépséges gondolatok és az érzelmek tisztasága jellemzi ezt a könyvet. Amivel ennek a két fiatalnak – főleg Archer-nek – meg kell birkóznia, az nem semmi.

Alig tudtam elszakadni a történettől (mikor néha muszáj volt letennem), többször elérzékenyültem spoiler. Az biztos, hogy velem marad ez a történet nagyon sokáig, talán örökre, mert nekem is beférkőzött a lelkembe, a szívembe. Ritkán vagyok így egy könyvvel, hogy nem csak nyugodtan olvasom, hogy úgyis jó vége lesz, hanem szó szerint izgultam a szereplőkért, mert nem voltam biztos a HEA-ban. Az írónő ugyanis legalább kétszer olyan ingoványos talajra vitt, hogy izgulnom kellett azon, hogy jó vége legyen spoiler.

Örülök, hogy ezek az igényesen megírt könyvek nálunk is kiadásra kerülnek. Remélem, a fordítás is olyan igényes lesz, mint amit megérdemel ez a könyv.

(Ezután a két történet után pedig kérem az összes Mia Sheridan-könyvet. ;))

28 hozzászólás
Trice29 P>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Azt hiszem, menthetetlenül szerelmes lettem Archer-be, ez még a kedvenc pasikon is túlmutat. Nem is igazán a külsejébe (bár az sem elhanyagolandó :o)), hanem a gyönyörű lelkébe.
Ez a könyv nem más, mint egy LÉLEKSIMOGATÓ! Nehéz szavakat találni arra, mennyire jobban érzem magam tőle.
Adott egy rendkívül jól felépített, mély mondandót hordozó történet. Két igazán mély és lelkileg is szép főszereplő. Tökéletes fogalmazás és kidolgozás, és forró kémia.
Ez a könyv még többször újraolvasós :o)))

5 hozzászólás
Tamlilla>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Elmondhatatlanul gyönyörű történet két sérült fiatal egymásra találásáról, a harcról, ahogy megpróbálnak továbblépni, és élni az életüket.
Valami eszméletlen, szivetmelengető, lassú sodrású történet, de magával ragad, ha akarod, ha nem.
Annyi szép értékelés íródott előttem erről a könyvről! Én csak annyit tennék hozzá, hogy higgyétek el, tényleg egy fantasztikus regény, és bízom benne, hogy hamarosan valamelyik magyar kiadó is lecsap rá, mert ezt a könyvet legalább egyszer mindenkinek el kell olvasnia.
❤❤❤

4 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Hivatalosan kijelentem, hogy Mia Sheridan belépett a kedvenc írónőim közé.
Ez a könyv nem könnyű olvasmány, rengeteg minden történik benne, néhol kissé meghitt és sok az intimitás, de végül jönnek azok a dolgok, amik megríkatnak és összetörik a szíved.
Én azt mondom Archer megérdemelte, hogy Bree belépjen az életébe és megnyugvást találjon és tovább tudjon lépni a tragédiákon. És ez fordítva is igaz.
Archer egy csodálatos ember, akiért a szívem szakadt meg és a végén jól rám is ijesztett az írónő.
Bree-nek jót tett, hogy elutazott és kitartott Archer mellett és támogatta őt. Travis egy szemét volt, nem igazán kedveltem meg..kutyából nem lesz szalonna. De legalább a végére az anyjával kapcsolatban helyesen döntött és talán talál ő is egy hozzáillő lányt és megjavul.
Ezt a könyvet nem lehet elfelejteni. :)

1 hozzászólás
Ittimi78>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Ez a könyv sokkal-sokkal több, mint amit a borító sugall.

Egy csodálatos és nehéz történet.
Adott egy lány, akinek az anyja meghalt rákban, az apját pedig a szeme láttára gyilkolják meg. A gyilkos megszökik. A lány úgy érzi, nem bír tovább abban a környezetben élni és útnak indul. Egy csendes és gyönyörű tóparti városkában köt ki, ahol véletlenül belebotlik egy furcsa férfibe. Aki nem beszél.
Természetesen kíváncsi lesz rá, kérdezősködni kezd. A helyiek nem sokat tudnak róla, csak annyit, hogy kisgyerekként a szeme láttára lőtték le a szüleit, őt is meglőtték a nyakán, így nem tud beszélni.
A városka kiközösítette a tragédia után (7 éves volt), elfordultak tőle, és úgy kerülik ki azóta is, mint ha nem is látnák. A férfi nem kommunikál senkivel, ahogy nem is néz senkire ha élelmiszert vásárol a városban… Gyerekkora óta elszigeteltségben él, előbb a nagybátyjával, később pedig egyedül a magas kerítésfalai mögött…

Hogy mi lesz a gyilkossal…
Hogy bírja rávenni a lány a férfit, hogy beengedje őt a kapun, aztán az életébe…
Hogy a lány hogy birkózik meg a saját traumájával…
Hogy a lány hogy tanítja meg a férfit arra, hogy fogadja el a testi vágyait és hogy élik ezt meg közösen…
Hogy a két ember hogy válik együtt egésszé és hogy élik azt meg…
Hogy a férfi, akinek a nő az egyetlen ember, barát, szerető és a minden az életében, hogy tudja elengedni mégis…
Ezeket majd a könyvből megtudjátok :)

Kettejük története tele van érdekes pszichológiai kérdésekkel. A könyv arról szól, hogy nyílnak meg egymás felé, fokozatosan megbízva és elfogadva egymást. Hogy teszik egymást erősebbé és egészebbé, egészségesebbé lelkileg. S mint ahogy a könyv címe is utal rá (Archer hangja), a végére a férfi megtanul bízni magában, és újra megnyílik a külvilág felé is. Az út rögös, tele van buktatókkal, amikben el is bukik, de talpra áll mindannyiszor.

Tehát, ne a borító alapján ítéljetek. Ez nem egy öt lap szex, fél lap történet sztori (habár van benne bőven az is :).

Azoknak ajánlom a könyvet, akik szeretik, ha egy könyv megérinti őket lelkileg és a történet is számít.

6 hozzászólás
l_moni>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Édes Istenem!
Kedves Mia Sheridan, imádtam Archer és Bree történetét. Köszönöm, hogy megírtad!
A főszereplőket imádtam.Két sérült fiatal akik egymást támogatva lépnek túl a fájó emlékeken és válnak társakká.
Sokat mosolyogtam, ráncoltam a homlokom, mérges voltam és könnyeztem is.
Nem értem miért fordíthat hátat mindenki egy 7 éves gyermeknek. Miért nem segítik és támogatják amikor tudják mit is veszített. Kiközösíteni azért mert már nem tudott beszélni, utálatos egy dolog.
Bree és Archer is sokat fejlődött és az első perctől kezdve szeretni lehetett Őket.
A mellékszereplők közül Travist nem nagyon tudtam hová tenni, nagyon önző volt és utálatos, a végén mégis helyesen cselekedett. Az anyja viszont…
Viszont imádtam a kisöregeket :) Jó volt olvasni milyen szeretettel fogadták Breet és segítették amikor szükség volt rá.
Biztos fogom még olvasni :)

2 hozzászólás
fuszi P>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Annyira sok jót hallottam erről a sorozatról, de amikor a KMK megjelentette magyarul az első két részt, őszintén nem értettem, hogy mire fel ez a nagy lelkesedés. Valahogy a „Leo könyvek” nem igazán jöttek be (ugyan a fordítást is hibáztatták páran, de még nem tudom mekkora szerepük is volt benne igazán).
Viszont ez a könyv, valami hihetetlen volt!! Most értettem meg miért szeretik ennyie Mia könyveit. Imádtam, ahogy felépítette az író a története. Szép lassan haladunk, egyre jobban megismerjük a szereplőket és ahogy a végére kinyílnak és összeforrnak, az valami csodálatos :)
El sem tudom mondani mennyire éleztem ezt a könyvet, hogy mennyire megérintett. Érzelmek sorát éltem át olvasás közben és csak azt tudom mondani, hogy OLVASSÁTOK! Akiket nem győzött meg az első és a második rész, azok is bátran folytássak, mert ez a rész megéri! Nem mondom, hogy tökéletes (én egyébként is ritkán jelentek ki ilyesmit), de elég közel van hozzá ;)

pveronika>!
Mia Sheridan: Archer's Voice

Ez egy nagyon gyönyörű, egyedi, szívmelengető történet volt, aminek még most is a hatása alatt vagyok! A Goodreads listázta ki nekem és mikor megláttam a 4.54-es értékelését tudtam, hogy kell nekem ez a könyv! Nagyon titokzatosan indul a történet, ahogy a benne szereplő Archer múltjára is csak nagyon sokára derül fény. Szépen felépített könyv, szép lassan a szereplők is megnyílnak egymás felé, levetik a múlt árnyékait, átlépik a határaikat.

A történet főszereplője Bree, aki fájdalmas múltját hátrahagyva egy Maine állambeli álmos kisvárosba költözik Ohioból, hogy ott egy kis tóparti házban kezdhessen új életet. Egyik este a boltból kifelé jövet szó szerint beleütközik Archerbe, aki bár csak egy titokzatos, szótlan idegen, Bree mégis meglát a szemében valami olyasfajta mélységet, amelyet később sem tud kiverni a fejéből. Elkezd kérdezősködni a városban és megtudja, hogy Archer gyerekkora óta nem képes a beszédre, nincsen családja vagy barátai és teljesen elszigetelve éli az életét. Bree elhatározza, hogy megismeri és összebarátkozik Archerrel, aki mint kiderül, egy csodálatos, félreértett, humoros, ártatlan, védelmező, összetört férfi, aki igazán képes szeretni. A lány eléri, hogy Archer végre lebontsa a maga köré húzott falakat, előbújjon a csigaházából és szépen lassan közösen begyógyítgatják egymás sebeit.

Ez olyan típusú könyv, amely az első pillanattól kezdve magához láncol és el sem enged, amíg az utolsó oldalhoz nem érsz. Gyönyörűen, lassan kibontakozó történet, amelynek annyi mélysége és rétege van, hogy egyszerre töri össze és melengeti meg a szíved.

spoiler

http://veronikasreaderfeeder.com/mia-sheridan-archers-voice/


Népszerű idézetek

Mrs_Curran_Lennart P>!

I shut the door behind me and leaned against it for a second, biting my lip again. I groaned softly. „Only you, Bree,” I said quietly. „Only you would fall in love with the local, mute loner.” But then I grinned. Yes, local, mute loner, but my local, mute loner.

21. fejezet

Szilvi00 P>!

Each dawn I had hope that this new day would be the one that would set me free, and that I would make it through without having to endure the pain of being chained in grief to the night that would forever separate now from then.

zwecki>!

What the hell is in the water around here? Some sort of mineral that creates ridiculously hot guys? I'm moving.

Mrs_Curran_Lennart P>!

Oh God, Archer, I thought, my heart squeezing tightly in my chest. How do you teach a man who has lost everything, not to fear it happening again? How do you teach a person to trust in something none of us can guarantee?

25. fejezet

3 hozzászólás
Cheril>!

When we opened our eyes and he stared down at me, smoothing my hair back and tucking a piece behind my ear, his eyes told me everything that his voice couldn't. We communicated a thousand words, without a single one being spoken.

pveronika>!

I smiled with the memory of my first real friend other than Bree.
He invited me to his home for Christmas dinner and his little girl learned a few signs before I got there, and I taught her a few more. I smiled, thinking of little Claudia. She asked me the sign for love and I spelled out your name.
Bree let out small sound, somewhere between a laugh and a sob. „So now she's going to go around saying, 'I Bree you?'” she asked, smiling softly.
I nodded. Yeah. I turned toward her more fully, focusing on her face. I stand by my logic though. I think love is a concept, and each person has an individual word for what sums it up for them. My word for love is Bree.

Naiva P>!

I think love is a concept, and each person has an individual word for what sums it up for them. My word for love is Bree.

Kapcsolódó szócikkek: Archer Hale
LyennSunny>!

Sometimes an understanding silence was better than a bunch of meaningless words.

Cicu>!

So Archer, I finally said, moving the conversation in another direction, that cooking lesson I mentioned…Are you free this Saturday? Your place. Five o'clock? I raised an eyebrow.
He smiled slightly. I don't know. I'll have to check with my social secretary.
I snorted. You being funny?
He raised an eyebrow.
Better, I said.
He smiled bigger. Thank you, I've been working on it.

Kapcsolódó szócikkek: Archer Hale · Bree Prescott

A sorozat következő kötete

Sign of Love sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: November 9 (angol)
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
L. J. Shen: Dirty Headlines
L. J. Shen: Broken Knight
J. A. Redmerski: Killing Sarai
Penelope Douglas: Bully
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Vi Keeland: The Invitation