!

Laza ​erkölcsök (Laza erkölcsök 1.) 56 csillagozás

Mia Asher: Laza erkölcsök
Book24 · 3.590 Ft –16% 3.016 Ft
Book and Walk 2.490 Ft
2.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

Eredeti mű: Mia Asher: Easy Virtue

>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · ISBN: 9786155676260
>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676253

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Blaire White · Ronan


Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 12

Várólistára tette 89

Kívánságlistára tette 100

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
vikcs P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/mia-asher-laz…

"A fülszöveg nem csalás, nem ámítás. Ez nem egy hétköznapi történet. Ez nem egy szokványos romantikus mese. Ez a kőkemény élet.

Mindenki sérült már a szerelemtől, a barátoktól, talán még a saját családjától is, amely talán az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz. Blair átélte a poklok poklát, és úgy döntött, nem kér több érzést.

Nagyon olvastatja magát a könyv, nem is olyan hosszú, de falod az oldalakat, mert egyszerre izgalmas, érzéki, romantikus és mocskos. Szerettem hogy őszinte volt, megmagyarázta mit miért tesz, és az egész tök jól fel volt építve, bár sajnáltam, hogy nem volt hosszabban kifejtve az egész, megállta volna a helyét, de így is nagyon jó könyv."

2 hozzászólás
+
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

„Nem szörnynek születtem, azonban saját döntésem nyomán azzá váltam.”

Azt a….
Nem is tudom, hogy olvastam-e már ilyen könyvet. Olyan könyvet, ahol ilyen a főszereplő…
Szent ég! Nem is tudom, hogy gyűlöljem vagy sajnáljam. De az biztos, hogy letenni alig tudtam a könyvet. Szerencsére csak akkor kezdtem bele, mikor már a kezemben tudhattam a folytatást. És milyen jól tettem…

11 hozzászólás
>!
kocybaba P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Hogy milyen volt ez a könyv?
Kegyetlen, és én ezt szerettem benne. Olyan, amely az őszinteségével kicsinált, és én ezt is szerettem benne. És ezeken túl még? Üdítő, fülledt és piszkos.
És mindezt hogyan, mivel érte el?
Úgy és azzal, hogy két olyan férfit állított benne szembe, akik tökéletesen megtestesítik a két végletet. A jót- és a rosszfiút. Az egyik kedvesség, a finomság, a gyengédség, a másik maga a bűn, a titokzatosság, a veszély. Kínodban alig tudod eldönteni melyikőjükhöz húz jobban a szíved. S az ő közös nevezőjük és talán vesztük is, a lány, aki nem rossz, de úgy döntött az lesz. Akiben annyi kurázsi van, aki okos, aki szereti a kényelmet, a szexet, hát még pénzt, és ezért testét is képes áruba bocsájtani és nem szégyenkezik ezért, aki nem is szépít ezen, nem játssza meg magát, ad és kap. De belül keményen küzd önmagával, míg a szíve és az esze egyre jobban hadakozik. És kit tudja, hogy melyikre fog végül hallgatni? És kit tudja meddig hajlandó elmenni? Mert nekem lövésem sincs. És ha mindez nem lenne elég, még egy olyan véggel is meg lett toldva, ami után szinte lehetetlen kivárni a folytatást.

9 hozzászólás
>!
Vanessza_Dénes
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv egyszerűen botrányos volt, és én minden egyes sorát imádtam.
Blaire a saját mércéje szerint egy nagyon rossz lány, megveti önmagát és mindent amit képvisel, mégsem hazudik vagy játssza meg magát. Kihívó, esendő, művelt, gyönyörű szeretethiányos, és mégis annyira szerethető.
Mint ahogy nagyjából mindenki, magát sokkal rosszabb színben tünteti fel, mint amilyen igazából, de ettől csak még inkább hús-vér szereplővé válik, és vele együtt sajnáljuk a tragédiáit, és örülünk a pillanatnyi örömeinek.
Szereti a szexet és a pénzt. Nagyon. Akinek ez sok, vagy azt gondolja, hogy kényelemért egy nő nem vetheti be a testét, az ne olvassa el, mert csak rossz élményekkel gazdagodna. De akiket inkább mulattat a fülszöveg, vagy felkeltette az érdeklődésüket, hát bátran álljanak neki, nem fognak csalódni benne.
A szereplőket kedveltem, mert bár még kissé plasztikus voltak néhol, éreztem benne a lehetőséget, azt a fajta kiteljesedést, amit egy folytatás magában hordozhat. Ronan egy igazán szeretni való maci, akit mindenki szeretne megvigasztalni és dédelgetni, bár meg kell mondanom, vérbeli teamLawrence vagyok.

1 hozzászólás
>!
szymba23 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó Istenem… Mi volt ez???? Ilyen könyvvel kezdeni az évet maga az álom. Fantasztikus volt… Nagyon tetszett először a fülszöveg és egyből elkezdtem olvasni… Éjjel két órakor alig akartam félbehagyni hogy aludjak, hiszen másnap munka.
Nagyon szimpatikus Blaire, igazi belevaló főhősnő és nagyon remélem, hogy megtalálja a szerelmet Ronan oldalán hiszen imádtam a párosukat.
Jaj és a vége… Hogy lehet ilyen vége??? Ezért nem szeretem ha nincs a kezembe a folytatás… KÉREM A KÖVETKEZŐ RÉSZT :'(

7 hozzászólás
>!
Szilvia_Sz
Mia Asher: Laza erkölcsök

Aztamindenit, ez de brutál jó volt.
Az, ahogyan meg van fogalmazva az egész könyv, a gondolatmenetek leírása iszonyatosan tetszett. A párbeszédek is (kivéve a „tök” szó túlontúl sűrű ismételgetése- de komolyan, ezer más szót is használhatott volna..:D)
Nagyon várom a folytatást.

>!
vollys
Mia Asher: Laza erkölcsök

Nem gondoltam, hogy ennyire leköt majd ez a regény, mégis azt tapasztaltam, hogy nem bírtam felállni addig míg be nem fejezem. Ami miatt megérdemli a sok csillagot, az a tényszerűsége. Adott egy lány, aki szeretetlenségben nő fel, így úgy dönt, hogy kizárja az érzelmeket és kihasználja a testi adottságait. Olyan férfiakat választ, akiket valamilyen szinten vonzónak tart és érzelmek nélkül, az anyagiak miatt jár velük. Nem tudtam elítélni, nem kertel, érthető amit tesz, még ha szomorú is. Végül találkozik egy férfival, aki maga miatt vonzódik hozzá, bár a múltját nem árulja el neki. Merémül, hogy olyat érez, amit eddig még nem, és elkönyveli, hogy nem tarthat örökké, ezért abba menekül, amit ismer…így őrlödik két férfi között. Néhol kicsit kidolgozatlannak éreztem a történetet, de ettől függetlenül tetszett. Kíváncsian várom a következő kötetet.

2 hozzászólás
>!
Fleur_Rouge_Cerise 
Mia Asher: Laza erkölcsök

Két dologban vagyok teljesen tanácstalan, most hogy befejeztem ezt a könyvet. Az egyik az az, hogy most akkor mi is volt a célja az írónőnek ezzel a könyvvel, a másik meg hogy tulajdonképpen mit is vártam ettől a könyvtől? A legtalálóbb kifejezés a könyvre a nagyon csapongó. Nem tudja eldönteni, hogy a főszereplő a végzet asszonya legyen, vagy a szegény, szerencsétlen lány, jaj de rossz neki nem szerették gyerekkorában. Az egész következetlen, a megvalösításon nagyon sokat kellene csiszolni és akkor jó lenne. Így csak közepes.

A fordító pedig feltehetőleg a cock szót következetesen töknek fordította, ami nekem nagyon sokat rontott az élményen.

>!
Poradri P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv valami fenomenális!❤❤❤
Tudtam hogy szuper lesz, de hogy ennyire…. Nem mertem addig elolvasni amíg nincs meg a második rész, de tegnap neki álltam és nem tudtam letenni! Erkölcstelen volt, de mégis annyira érthető miértekkel, hogy egyenesen megszerettem!
Lawrence cselekedeteit nem teljesen értem, nem tudom mit akar, és hogy ki az a titokzatos randevú….
Ronan, és Balire viszont nagy szerelem! ❤
Megyek és folytatom!!!!

>!
xoxo_ivett
Mia Asher: Laza erkölcsök

Nem igazán ilyen könyvre számítottam…
Bevallom én több mocskos sztorit reméltem, mert így nem éreztem olyannak, mint amilyet a leírás sugalt.
Blairt nem tudtam megkedvelni. És nem az aranyásó mivoltja miatt, hanem mert sehogy se tudtam ráhangolódni. És egyedül az őszintesége jött be.
A fiúkról pedig nem ok mindent lehet elnondani, ők is a szokásosak voltak, sajnos.


Népszerű idézetek

+
>!
vikcs P

Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből.

81. oldal

5 hozzászólás
>!
vikcs P

Mi a szerelem?
Nem tudom.
Még sosem éreztem.

11. oldal

>!
vikcs P

A legsötétebb órákban egy lágy ölelés hiányzott…

18. oldal

>!
Nikcsii18

„Ez az egész meglehetősen idegesítő, mert ugyan nagyon könnyű mindenki másnak hazudni, de magunknak szinte lehetetlen, mert lelkünk mélyén mindig tudjuk, hogy kudarcot vallottunk-e, vagy nem. ”

>!
GBrigi P

Sokan azt mondják, hogy a szeretet szabaddá tesz, de én másképp gondolom…a szeretet börtön, még hozzá szigorú börtön; az aranyozott rácsok sóvárgásából, fájdalomtól és nem teljesült álmokban vannak. És abban a pillanatban, amikor rájöttem, hogy a szeretet nem szükséges az életben maradáshoz, szabad lettem.
Többé senki nem tud nekem ártani.

25. oldal

+
>!
vikcs P

– Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

136. oldal

+
>!
Tóth_Orsolya_3 P

– Egy nap engedni fogod, hogy szeresselek, én pedig nagyon erősen a karomban tartalak majd, és sosem engedlek el. Úgy foglak szeretni, mintha kizárólag erre születtem volna, és semmi más feladatom nem lenne az életben. Nem látod, Blaire? Nem tudod felfogni? Bennem vagy. Ott vagy mindenben, amit látok. Mindenben, amit megérintek. Benne vagy a levegőben, amelyet belélegzek, a vízben, amelyet megiszom, és minden álomban, amelyet álmodom.

Kapcsolódó szócikkek: Ronan
+
>!
vikcs P

Mindazonáltal, a félelem nem rossz dolog. Hiszen ez akadályoz meg abban, hogy újra és újra sebeket szerezzek, és ez akadályoz meg abban, hogy meggondolatlan legyek az érzéseim miatt.

193. oldal

+
>!
Tóth_Orsolya_3 P

Nem szörnynek születtem, azonban saját döntésem nyomán azzá váltam.

Kapcsolódó szócikkek: Blaire White
>!
Fleur_Rouge_Cerise 

– Hogyan lehetséges, hogy egy ennyire szép valakinek, mint amilyen te vagy, nincs szíve?


A sorozat következő kötete

Laza erkölcsök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség
Kylie Scott: Lead – Szóló
Lakatos Levente: Aktus
Jay Crownover: Rule
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Cora Carmack: Színjáték