!

Laza ​erkölcsök (Laza erkölcsök 1.) 44 csillagozás

Mia Asher: Laza erkölcsök
Book and Walk 2.490 Ft
Könyvtár

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

Eredeti mű: Mia Asher: Easy Virtue

>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · ISBN: 9786155676260
>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676253

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Blaire White · Ronan


Hirdetés

Kedvencelte 6

Most olvassa 11

Várólistára tette 70

Kívánságlistára tette 90

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
kocybaba P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Hogy milyen volt ez a könyv?
Kegyetlen, és én ezt szerettem benne. Olyan, amely az őszinteségével kicsinált, és én ezt is szerettem benne. És ezeken túl még? Üdítő, fülledt és piszkos.
És mindezt hogyan, mivel érte el?
Úgy és azzal, hogy két olyan férfit állított benne szembe, akik tökéletesen megtestesítik a két végletet. A jót- és a rosszfiút. Az egyik kedvesség, a finomság, a gyengédség, a másik maga a bűn, a titokzatosság, a veszély. Kínodban alig tudod eldönteni melyikőjükhöz húz jobban a szíved. S az ő közös nevezőjük és talán vesztük is, a lány, aki nem rossz, de úgy döntött az lesz. Akiben annyi kurázsi van, aki okos, aki szereti a kényelmet, a szexet, hát még pénzt, és ezért testét is képes áruba bocsájtani és nem szégyenkezik ezért, aki nem is szépít ezen, nem játssza meg magát, ad és kap. De belül keményen küzd önmagával, míg a szíve és az esze egyre jobban hadakozik. És kit tudja, hogy melyikre fog végül hallgatni? És kit tudja meddig hajlandó elmenni? Mert nekem lövésem sincs. És ha mindez nem lenne elég, még egy olyan véggel is meg lett toldva, ami után szinte lehetetlen kivárni a folytatást.

9 hozzászólás
+
>!
Vanessza_Dénes
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv egyszerűen botrányos volt, és én minden egyes sorát imádtam.
Blaire a saját mércéje szerint egy nagyon rossz lány, megveti önmagát és mindent amit képvisel, mégsem hazudik vagy játssza meg magát. Kihívó, esendő, művelt, gyönyörű szeretethiányos, és mégis annyira szerethető.
Mint ahogy nagyjából mindenki, magát sokkal rosszabb színben tünteti fel, mint amilyen igazából, de ettől csak még inkább hús-vér szereplővé válik, és vele együtt sajnáljuk a tragédiáit, és örülünk a pillanatnyi örömeinek.
Szereti a szexet és a pénzt. Nagyon. Akinek ez sok, vagy azt gondolja, hogy kényelemért egy nő nem vetheti be a testét, az ne olvassa el, mert csak rossz élményekkel gazdagodna. De akiket inkább mulattat a fülszöveg, vagy felkeltette az érdeklődésüket, hát bátran álljanak neki, nem fognak csalódni benne.
A szereplőket kedveltem, mert bár még kissé plasztikus voltak néhol, éreztem benne a lehetőséget, azt a fajta kiteljesedést, amit egy folytatás magában hordozhat. Ronan egy igazán szeretni való maci, akit mindenki szeretne megvigasztalni és dédelgetni, bár meg kell mondanom, vérbeli teamLawrence vagyok.

1 hozzászólás
+
>!
szymba23 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó Istenem… Mi volt ez???? Ilyen könyvvel kezdeni az évet maga az álom. Fantasztikus volt… Nagyon tetszett először a fülszöveg és egyből elkezdtem olvasni… Éjjel két órakor alig akartam félbehagyni hogy aludjak, hiszen másnap munka.
Nagyon szimpatikus Blaire, igazi belevaló főhősnő és nagyon remélem, hogy megtalálja a szerelmet Ronan oldalán hiszen imádtam a párosukat.
Jaj és a vége… Hogy lehet ilyen vége??? Ezért nem szeretem ha nincs a kezembe a folytatás… KÉREM A KÖVETKEZŐ RÉSZT :'(

7 hozzászólás
+
>!
Szilvia_Sz
Mia Asher: Laza erkölcsök

Aztamindenit, ez de brutál jó volt.
Az, ahogyan meg van fogalmazva az egész könyv, a gondolatmenetek leírása iszonyatosan tetszett. A párbeszédek is (kivéve a „tök” szó túlontúl sűrű ismételgetése- de komolyan, ezer más szót is használhatott volna..:D)
Nagyon várom a folytatást.

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise
Mia Asher: Laza erkölcsök

Két dologban vagyok teljesen tanácstalan, most hogy befejeztem ezt a könyvet. Az egyik az az, hogy most akkor mi is volt a célja az írónőnek ezzel a könyvvel, a másik meg hogy tulajdonképpen mit is vártam ettől a könyvtől? A legtalálóbb kifejezés a könyvre a nagyon csapongó. Nem tudja eldönteni, hogy a főszereplő a végzet asszonya legyen, vagy a szegény, szerencsétlen lány, jaj de rossz neki nem szerették gyerekkorában. Az egész következetlen, a megvalösításon nagyon sokat kellene csiszolni és akkor jó lenne. Így csak közepes.

A fordító pedig feltehetőleg a cock szót következetesen töknek fordította, ami nekem nagyon sokat rontott az élményen.

+
>!
xoxo_ivett
Mia Asher: Laza erkölcsök

Nem igazán ilyen könyvre számítottam…
Bevallom én több mocskos sztorit reméltem, mert így nem éreztem olyannak, mint amilyet a leírás sugalt.
Blairt nem tudtam megkedvelni. És nem az aranyásó mivoltja miatt, hanem mert sehogy se tudtam ráhangolódni. És egyedül az őszintesége jött be.
A fiúkról pedig nem ok mindent lehet elnondani, ők is a szokásosak voltak, sajnos.

+
>!
MezeiMarcsi
Mia Asher: Laza erkölcsök

Az eleje szinte a gagyi kategóriába is sorolható, van aki szerint a többi is. A bevezetés után szinte kíváncsi lettem a végére. Most viszont kíváncsi vagyok a folytatásra.
Egy nagyon zavaró dolog volt. A nemi szervet miért kellett úgy nevezni ahogy nevezték?

+
>!
Dettuskaa
Mia Asher: Laza erkölcsök

Teljesen mást kaptam, mint amit vártam, de ez nem feltétlen negatív. Én valami nagyon szexelős, mocskos valamire számítottam és mennyire nagyon nem az! Nem mondom, hogy a kedvenc könyvem lett, de valami miatt nem tudtam..nem akartam letenni a könyvet. (Kevesebb, mint 24 óra alatt olvastam ki ez elég sokat elárul azt hiszem :D ) Blaire karaktere szerintem nagyon érdekes, ahogy igazából saját magával harcol, próbálja elhitetni, hogy ő csak egy könnyű nőcske, de nem csak az, akár tetszik neki, akár nem. A két férfi karakter is szimpatikus, őszintén szólva Lawrence még a következőkben nagyon érdekes lehet.. és hát a tipikus jó fiú Ronan, nem lehet nem szeretni!
Lesz itt még csavar ebben biztos vagyok. Én mindenképp elolvasom a folytatást! :)

+
>!
dolkabolka
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó, Te jószagú!
Nem találok szavakat!
Drukkolok Ronan-nak, számomra az ő tulajdonságai milliószor vonzóbbak, mint Lawrence-é. Engem se a zöld szeme, se a vagyona nem kápráztatott el :) És az sem igazán, amiket Blaire-rel művel.
És Blaire sem tudott átverni a luxusribizli „álcával”. Én nen utálom a karakterét, szerintem inkább csak ő nem tud önmagával kibékülni.
És igen, az a „ tök” szó, elég irritáló, lehetett volna szebben is :)
Remegve várom a második részét :)

+
>!
helkaland
Mia Asher: Laza erkölcsök

Akárki akármit mond rá, szerintem ez eszméletlenül jó volt.
Egy dögös, szókimondó csaj, aki felvállalja azt, amilyen. Persze lehet elítélendő is, de legalább nyíltan felvállalja azt amilyen és nem próbálja takargatni. És a vége te jó égggg! remélem hamarosan jön a folytatás, mert még napok után is tűkön ülök, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége!!!


Népszerű idézetek

+
>!
GBrigi P

Sokan azt mondják, hogy a szeretet szabaddá tesz, de én másképp gondolom…a szeretet börtön, még hozzá szigorú börtön; az aranyozott rácsok sóvárgásából, fájdalomtól és nem teljesült álmokban vannak. És abban a pillanatban, amikor rájöttem, hogy a szeretet nem szükséges az életben maradáshoz, szabad lettem.
Többé senki nem tud nekem ártani.

25. oldal

+
>!
Nikcsii18

„Ez az egész meglehetősen idegesítő, mert ugyan nagyon könnyű mindenki másnak hazudni, de magunknak szinte lehetetlen, mert lelkünk mélyén mindig tudjuk, hogy kudarcot vallottunk-e, vagy nem. ”

+
>!
GBrigi P

Ugyan már…mit kell apróságokkal törődni? Tedd magasra a lécet, és akkor eléred a csillagokat.

234. oldal

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

– Hogyan lehetséges, hogy egy ennyire szép valakinek, mint amilyen te vagy, nincs szíve?

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

– Jobb egy megbánásokkal teli életet élni, mint egyáltalán nem élni.

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

Itt kezdődik tehát a történetem. A mesém. Szerelmi románc vagy tragédia? Talán bohózat, de ezt a bánat se tudja. Csak az idő döntheti el, de már látom az első, papírra vetett sorokat…

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

Az elalvás előtti utolsó gondolatom az, hogy már több hónapja együtt vagyunk Walkerrel, és még azt sem tudja, hogy milyen színű a szemem.

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

A szerelem feleannyira sem lenne édes, ha nem ismernénk a fájdalmat, ha nem tudnánk, hogy milyen nélküle élni.

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
+
>!
dolkabolka 

Testvérek nélkül nőni fel úgy, hogy a szülők csak magukkal foglalkoznak, magányos élet egy gyermek számára. Mindazonáltal, a magány megtanított rá, hogy jól érezzem magam egyedül… vagy csak megedzett?

+
>!
Éva_D 

– A kevés beszédűekkel kell nagyon óvatosnak lenned. Nekik vannak a legpiszkosabb gondolataik.


A sorozat következő kötete

Laza erkölcsök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség
Kylie Scott: Lead – Szóló
Lakatos Levente: Aktus
Jay Crownover: Rule
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Cora Carmack: Színjáték