Laza ​erkölcsök (Laza erkölcsök 1.) 93 csillagozás

Mia Asher: Laza erkölcsök

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

Eredeti mű: Mia Asher: Easy Virtue

>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · ISBN: 9786155676260
>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676253 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Blaire White · Ronan


Kedvencelte 13

Most olvassa 12

Várólistára tette 104

Kívánságlistára tette 103

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/mia-asher-laz…

"A fülszöveg nem csalás, nem ámítás. Ez nem egy hétköznapi történet. Ez nem egy szokványos romantikus mese. Ez a kőkemény élet.

Mindenki sérült már a szerelemtől, a barátoktól, talán még a saját családjától is, amely talán az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz. Blair átélte a poklok poklát, és úgy döntött, nem kér több érzést.

Nagyon olvastatja magát a könyv, nem is olyan hosszú, de falod az oldalakat, mert egyszerre izgalmas, érzéki, romantikus és mocskos. Szerettem hogy őszinte volt, megmagyarázta mit miért tesz, és az egész tök jól fel volt építve, bár sajnáltam, hogy nem volt hosszabban kifejtve az egész, megállta volna a helyét, de így is nagyon jó könyv."

2 hozzászólás
>!
Deziréé
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez az első könyv szerintem, amelyikkel hatalmas nagy gondban vagyok. Nehezen tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. Rengeteg olyan rész van benne, amelyik megrengették a lelki nyugalmam, de olyan rész is volt, amikor elfogott az a bizonyos meleg érzés, hogy hm, de romantikus (megjegyzem ez nagyon kevés alkalommal volt).
A könyvvel nagyon gyorsan tudtam haladni, amikor kezembe fogtam, de azért elég könnyen le tudtam tenni. Olvastam már jobbat is. Aki szereti az e féle erotikát az egész biztos nagy rajongója lesz a könyvnek. Nekem egy kicsit néhol sok volt, de számíthattam volna erre… A történet rettenetesen őszinte volt hozzám, egyszerűen mindent leírt, ahogy elképzelte az írónő. Nem volt semmi köntörfalazás és ez egy részt tetszik másrészt pedig valójában megbotránkoztató. Igen az alkotó ilyenre álmodta mindezt meg és nem félt ezt az egészet leírni és ez becsülendő szerintem.
A főszereplővel egyáltalán nem szimpatizálok, egyszerűen nem normális ez a nőszemély.
A rossz részektől eltekintve el fogom olvasni a folytatást, mert hiába volt pár nem tetsző rész a könyvben, valamiért mégis csak izgatja a fantáziám a következő rész. A vége nagyon ütősre sikeredett, vártam már ezt a hatalmas nagy csattanást.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

„Nem szörnynek születtem, azonban saját döntésem nyomán azzá váltam.”

Azt a….
Nem is tudom, hogy olvastam-e már ilyen könyvet. Olyan könyvet, ahol ilyen a főszereplő…
Szent ég! Nem is tudom, hogy gyűlöljem vagy sajnáljam. De az biztos, hogy letenni alig tudtam a könyvet. Szerencsére csak akkor kezdtem bele, mikor már a kezemben tudhattam a folytatást. És milyen jól tettem…

11 hozzászólás
>!
kocybaba P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Hogy milyen volt ez a könyv?
Kegyetlen, és én ezt szerettem benne. Olyan, amely az őszinteségével kicsinált, és én ezt is szerettem benne. És ezeken túl még? Üdítő, fülledt és piszkos.
És mindezt hogyan, mivel érte el?
Úgy és azzal, hogy két olyan férfit állított benne szembe, akik tökéletesen megtestesítik a két végletet. A jót- és a rosszfiút. Az egyik kedvesség, a finomság, a gyengédség, a másik maga a bűn, a titokzatosság, a veszély. Kínodban alig tudod eldönteni melyikőjükhöz húz jobban a szíved. S az ő közös nevezőjük és talán vesztük is, a lány, aki nem rossz, de úgy döntött az lesz. Akiben annyi kurázsi van, aki okos, aki szereti a kényelmet, a szexet, hát még pénzt, és ezért testét is képes áruba bocsájtani és nem szégyenkezik ezért, aki nem is szépít ezen, nem játssza meg magát, ad és kap. De belül keményen küzd önmagával, míg a szíve és az esze egyre jobban hadakozik. És kit tudja, hogy melyikre fog végül hallgatni? És kit tudja meddig hajlandó elmenni? Mert nekem lövésem sincs. És ha mindez nem lenne elég, még egy olyan véggel is meg lett toldva, ami után szinte lehetetlen kivárni a folytatást.

9 hozzászólás
>!
KATARYNA P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

Ez egy nagyon jó kezdete volt a sorozatnak.

Ha azt várod, hogy a Micsoda Nőhöz hasonlóan majd elnyállazzák a végét hát tévedsz. Az mézes-mázos kutyaf..za volt. Nem is értem, miért hasonlítgatom hozzá.
Viszont ez a történet.. ez. Megkapod amit leírnak róla.

Blaire.. Pénz, pénz, pénz, sz.x, lehetőleg jó nagy vastag himbilimbi, átk.félt éjszakák, nappalok, semmi erkölcsösség, egy pénzéhez p.csa.
De vállalja.. nem tagadja, felvállalja és még így is kell a férfiaknak.
Ha csak egy d..ásra is..

Richard Gere-nek inkább őt ajánlanám.
Én meg bevállalnám Lawrencet..
Kell a folytatása.
Olvassátok.. csak kislányok ne! ;)

4 hozzászólás
>!
Vanessza_Dénes
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv egyszerűen botrányos volt, és én minden egyes sorát imádtam.
Blaire a saját mércéje szerint egy nagyon rossz lány, megveti önmagát és mindent amit képvisel, mégsem hazudik vagy játssza meg magát. Kihívó, esendő, művelt, gyönyörű szeretethiányos, és mégis annyira szerethető.
Mint ahogy nagyjából mindenki, magát sokkal rosszabb színben tünteti fel, mint amilyen igazából, de ettől csak még inkább hús-vér szereplővé válik, és vele együtt sajnáljuk a tragédiáit, és örülünk a pillanatnyi örömeinek.
Szereti a szexet és a pénzt. Nagyon. Akinek ez sok, vagy azt gondolja, hogy kényelemért egy nő nem vetheti be a testét, az ne olvassa el, mert csak rossz élményekkel gazdagodna. De akiket inkább mulattat a fülszöveg, vagy felkeltette az érdeklődésüket, hát bátran álljanak neki, nem fognak csalódni benne.
A szereplőket kedveltem, mert bár még kissé plasztikus voltak néhol, éreztem benne a lehetőséget, azt a fajta kiteljesedést, amit egy folytatás magában hordozhat. Ronan egy igazán szeretni való maci, akit mindenki szeretne megvigasztalni és dédelgetni, bár meg kell mondanom, vérbeli teamLawrence vagyok.

1 hozzászólás
>!
Trice29 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Felzaklat. Bár tele van forró jelenetekkel, mégsem ez az, ami megfogott ebben a könyvben. Nehéz megérteni egy olyan lány cselekedeteit, aki mindent megtesz azért, hogy magát olcsónak és kevésnek lássa. Mégsem tudom utálni, csak veszettül bízom abban, hogy ki tud ebből az állapotból lépni, mielőtt túl késő lenne. A könyv vége pedig egy kegyetlen függővég. Folytatós!

>!
genevieve P
Mia Asher: Laza erkölcsök

– Szakadékba löksz, és ezt jól tudod, – Igen… de én is ott vagyok veled.

Hű ez annyira kemény volt. Mintha egy vadállatot szeretnél megszelíditeni. Az eredmény kérdéses a végén élsz vagy a szakadékba lök.
Blaire én próbállak megérteni, komolyan, DE ez azért nekem is sok volt.
Ronan te annyira jó vagy.
Lawrence te pedig maga a kétlábonjáró szexisten és igen,mocskos vagy, de mégis valamiért egyre jobban a hatalmadba kerítesz.
Na így ülj meg egy Mustángot! Mit gondolsz ki győz?

Hallgatni arany.

>!
szymba23
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó Istenem… Mi volt ez???? Ilyen könyvvel kezdeni az évet maga az álom. Fantasztikus volt… Nagyon tetszett először a fülszöveg és egyből elkezdtem olvasni… Éjjel két órakor alig akartam félbehagyni hogy aludjak, hiszen másnap munka.
Nagyon szimpatikus Blaire, igazi belevaló főhősnő és nagyon remélem, hogy megtalálja a szerelmet Ronan oldalán hiszen imádtam a párosukat.
Jaj és a vége… Hogy lehet ilyen vége??? Ezért nem szeretem ha nincs a kezembe a folytatás… KÉREM A KÖVETKEZŐ RÉSZT :'(

7 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
Mia Asher: Laza erkölcsök

Végre egy olyan könyv, amiben pont azt kapod, amit a fülszövegben olvastál. Egy kőkemény erotikus regényt. Még a +18-as karika is elkelne a borítóra, mert tényleg nem érzékeny lelkű kislányoknak való történet.

Blaire… Nem is tudom, hogy kedvellek-e vagy sem. Ami biztos, hogy nem az én világom vagy. Viszont amit becsülök benned, az az, hogy felvállalod saját magadat és nem próbálod feltüntetni magadat olyannak, amilyen nem vagy. Sőt! Van egy olyan érzésem, hogy túlságosan is alábecsülöd magad. Több vagy te ennél, mint amit csinálsz. De értem én, ez kényelmes, meg több szempontból is könnyű megélhetési lehetőséget biztosít neked, hogy már a színvonalról ne is beszéljünk.

Nem egy mindennapi történet. Ha egyszer a kezedbe veszed le sem tudod tenni és azt veszed észre, hogy elfogytak a lapok. Egy percig sem lehet unatkozni. Minden benne van, ami egy jó erotikus műfajú könyv jellemzője: rengeteg mocskos, kőkemény szex!
És a vége!! Meglepetésként hatott! Hogy lehet így befejezni?? Még szerencse, hogy a folytatás már a kezemben van.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
vikcs P

Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből.

81. oldal

5 hozzászólás
>!
vikcs P

– Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

136. oldal

>!
vikcs P

Mi a szerelem?
Nem tudom.
Még sosem éreztem.

11. oldal

>!
vikcs P

A legsötétebb órákban egy lágy ölelés hiányzott…

18. oldal

>!
KATARYNA P

A félelem börtön. Valami olyan erőnek az érzése, amely sötétséget áraszt. Vakká teszi az embert. Megkérdőjelez dolgokat. Beleszól minden döntésbe, amelyet meghozunk, és kétségeket támaszt bennünk. Legtöbbünk esetében a félelem irányítja életünket, és amíg le nem győzzük, addig életünk nem is lehet igazán teljes.

8 hozzászólás
>!
KATARYNA P

Könnyezni csak azoknak szabad, akik sajnálják, amit tettek.
És én nem sajnálom.
Az élet színjáték, ahol lelkem meztelen, én viszont hazugságokba burkolódzom.

>!
Ács_Milán P

A félelem börtön. Valami olyan erőnek az érzése, amely sötétséget áraszt. Vakká teszi az embert. Megkérdőjelez dolgokat. Beleszól minden döntésbe, amelyet meghoztunk, és kétségeket támaszt bennünk. Legtöbbünk esetében a félelem irányítja életünket, és amíg le nem győzzük, addig életünk nem is lehet igazán teljes.

193. oldal

>!
Nikcsii18

„Ez az egész meglehetősen idegesítő, mert ugyan nagyon könnyű mindenki másnak hazudni, de magunknak szinte lehetetlen, mert lelkünk mélyén mindig tudjuk, hogy kudarcot vallottunk-e, vagy nem. ”

>!
Edina_Kiss

– Szoktál imádkozni,Lawrence?
Előbb iszik egy kortyot, és csak utána válaszol, de nem zavarja a hirtelen téma váltás.
– Nem. Miért?
– Én addig imádkoztam, amíg rá nem jöttem, hogy isten süket. Most valahányszor letérdelek, azt nem azért teszem, hogy imádkozzam.
Csendes nevetés betölti a helyiséget.
– Ha az ördög nő volna, és neve is lenne, bizonyára Blaire-nek hívnák.

>!
Tóth_Orsolya_3 P

– Egy nap engedni fogod, hogy szeresselek, én pedig nagyon erősen a karomban tartalak majd, és sosem engedlek el. Úgy foglak szeretni, mintha kizárólag erre születtem volna, és semmi más feladatom nem lenne az életben. Nem látod, Blaire? Nem tudod felfogni? Bennem vagy. Ott vagy mindenben, amit látok. Mindenben, amit megérintek. Benne vagy a levegőben, amelyet belélegzek, a vízben, amelyet megiszom, és minden álomban, amelyet álmodom.

Kapcsolódó szócikkek: Ronan

A sorozat következő kötete

Laza erkölcsök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kylie Scott: Lead – Szóló
Lakatos Levente: Aktus
Jay Crownover: Rule
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Cora Carmack: Színjáték