!

Laza ​erkölcsök (Laza erkölcsök 1.) 64 csillagozás

Mia Asher: Laza erkölcsök
Book24 · 3.590 Ft –16% 3.016 Ft
Book and Walk 2.490 Ft
Könyvtár

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

Eredeti mű: Mia Asher: Easy Virtue

>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · ISBN: 9786155676260
>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676253 · Fordította: Tóth Attila

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Blaire White · Ronan


Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 16

Várólistára tette 94

Kívánságlistára tette 107

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/mia-asher-laz…

"A fülszöveg nem csalás, nem ámítás. Ez nem egy hétköznapi történet. Ez nem egy szokványos romantikus mese. Ez a kőkemény élet.

Mindenki sérült már a szerelemtől, a barátoktól, talán még a saját családjától is, amely talán az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz. Blair átélte a poklok poklát, és úgy döntött, nem kér több érzést.

Nagyon olvastatja magát a könyv, nem is olyan hosszú, de falod az oldalakat, mert egyszerre izgalmas, érzéki, romantikus és mocskos. Szerettem hogy őszinte volt, megmagyarázta mit miért tesz, és az egész tök jól fel volt építve, bár sajnáltam, hogy nem volt hosszabban kifejtve az egész, megállta volna a helyét, de így is nagyon jó könyv."

2 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

„Nem szörnynek születtem, azonban saját döntésem nyomán azzá váltam.”

Azt a….
Nem is tudom, hogy olvastam-e már ilyen könyvet. Olyan könyvet, ahol ilyen a főszereplő…
Szent ég! Nem is tudom, hogy gyűlöljem vagy sajnáljam. De az biztos, hogy letenni alig tudtam a könyvet. Szerencsére csak akkor kezdtem bele, mikor már a kezemben tudhattam a folytatást. És milyen jól tettem…

11 hozzászólás
>!
kocybaba P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Hogy milyen volt ez a könyv?
Kegyetlen, és én ezt szerettem benne. Olyan, amely az őszinteségével kicsinált, és én ezt is szerettem benne. És ezeken túl még? Üdítő, fülledt és piszkos.
És mindezt hogyan, mivel érte el?
Úgy és azzal, hogy két olyan férfit állított benne szembe, akik tökéletesen megtestesítik a két végletet. A jót- és a rosszfiút. Az egyik kedvesség, a finomság, a gyengédség, a másik maga a bűn, a titokzatosság, a veszély. Kínodban alig tudod eldönteni melyikőjükhöz húz jobban a szíved. S az ő közös nevezőjük és talán vesztük is, a lány, aki nem rossz, de úgy döntött az lesz. Akiben annyi kurázsi van, aki okos, aki szereti a kényelmet, a szexet, hát még pénzt, és ezért testét is képes áruba bocsájtani és nem szégyenkezik ezért, aki nem is szépít ezen, nem játssza meg magát, ad és kap. De belül keményen küzd önmagával, míg a szíve és az esze egyre jobban hadakozik. És kit tudja, hogy melyikre fog végül hallgatni? És kit tudja meddig hajlandó elmenni? Mert nekem lövésem sincs. És ha mindez nem lenne elég, még egy olyan véggel is meg lett toldva, ami után szinte lehetetlen kivárni a folytatást.

9 hozzászólás
>!
Vanessza_Dénes
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv egyszerűen botrányos volt, és én minden egyes sorát imádtam.
Blaire a saját mércéje szerint egy nagyon rossz lány, megveti önmagát és mindent amit képvisel, mégsem hazudik vagy játssza meg magát. Kihívó, esendő, művelt, gyönyörű szeretethiányos, és mégis annyira szerethető.
Mint ahogy nagyjából mindenki, magát sokkal rosszabb színben tünteti fel, mint amilyen igazából, de ettől csak még inkább hús-vér szereplővé válik, és vele együtt sajnáljuk a tragédiáit, és örülünk a pillanatnyi örömeinek.
Szereti a szexet és a pénzt. Nagyon. Akinek ez sok, vagy azt gondolja, hogy kényelemért egy nő nem vetheti be a testét, az ne olvassa el, mert csak rossz élményekkel gazdagodna. De akiket inkább mulattat a fülszöveg, vagy felkeltette az érdeklődésüket, hát bátran álljanak neki, nem fognak csalódni benne.
A szereplőket kedveltem, mert bár még kissé plasztikus voltak néhol, éreztem benne a lehetőséget, azt a fajta kiteljesedést, amit egy folytatás magában hordozhat. Ronan egy igazán szeretni való maci, akit mindenki szeretne megvigasztalni és dédelgetni, bár meg kell mondanom, vérbeli teamLawrence vagyok.

1 hozzászólás
>!
Trice29 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Felzaklat. Bár tele van forró jelenetekkel, mégsem ez az, ami megfogott ebben a könyvben. Nehéz megérteni egy olyan lány cselekedeteit, aki mindent megtesz azért, hogy magát olcsónak és kevésnek lássa. Mégsem tudom utálni, csak veszettül bízom abban, hogy ki tud ebből az állapotból lépni, mielőtt túl késő lenne. A könyv vége pedig egy kegyetlen függővég. Folytatós!

>!
szymba23 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó Istenem… Mi volt ez???? Ilyen könyvvel kezdeni az évet maga az álom. Fantasztikus volt… Nagyon tetszett először a fülszöveg és egyből elkezdtem olvasni… Éjjel két órakor alig akartam félbehagyni hogy aludjak, hiszen másnap munka.
Nagyon szimpatikus Blaire, igazi belevaló főhősnő és nagyon remélem, hogy megtalálja a szerelmet Ronan oldalán hiszen imádtam a párosukat.
Jaj és a vége… Hogy lehet ilyen vége??? Ezért nem szeretem ha nincs a kezembe a folytatás… KÉREM A KÖVETKEZŐ RÉSZT :'(

7 hozzászólás
>!
Ashley_Redwood P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Új nap, ismét elfelejtett értékelés

Blair egy poklot megélt nő, aki senkire sem számíthat az életben, önmagán kívül.
A családja elfordul tőle, a barátaitól csak sebeket kap, így dönt amellett, hogy folytatja a karrierjét, mint örömlány.
A Switch kapcsán, már olvashattátok, hogy mennyire más ez a világ, mennyi mindent hordoz magába és mik azok amiket ki kell emelni.
Ítélkezni nem szabad fiúk-lányok, ugyanis Blair nem egyszerű eset.
Ő önmagáért csinálja, és a pénzért spoiler , viszont ez nem az egy éjszakába bele dolog, hosszas „sokadik randi” effektus tárul elénk, ahol aztán mindkét fél megkapja amit akar.
Bár, mindezt érzelmek nélkül.
TALÁN.
Ez az elképzelés nagyot borul, amikor megérkezik a szőke…khem herceg Ronan képébe, akibe Blair, ha akar ha nem, hát beleszeret.
Csak aztán el kell dönteni, hogy a furcsa mód kialakuló szerelmi háromszög melyik háremtagját szeretnéd. Ami nem egyszerű. Egyáltalán nem.
Jó, rossz. Normális, vagy abszurd?
Ezeket boncolgatja a könyv, és bár a maga módján iszonyú szókimondó és erős, mert magát a életet tárja a szemünk elé. A kőkemény, olykor még durvább valóságot, amiben élnünk kell.
Erősen, mert a gyengék elvesznek a por alatt.
Gyorsan olvasós, egyéjszakás kis kaland ez.
Minden meg van benne, amit egy ilyen könyvtől elvár az ember :)
FÜGGŐVÉGES.

>!
Lady_E
Mia Asher: Laza erkölcsök

Jaj, most bajban vahyok, hogy mit is írjak. Ez a könyv csöppet sem rózsaszín, nem az a szép, romantikus történet, ami megmelengeti az olvasó szívét.
Kemény, mocskos és izgató.
Bár semmi közösséget nem érzek Blaire-rel és nem igazán tudom megérteni, de mégsem tudom elítélni, sőt, csodálom, hogy ennyire őszinte önmagához.
Furcsa érzések kavarognak bennem, de az biztos, hogy máris nekiállok a következő résznek.

>!
Szilvia_Sz
Mia Asher: Laza erkölcsök

Aztamindenit, ez de brutál jó volt.
Az, ahogyan meg van fogalmazva az egész könyv, a gondolatmenetek leírása iszonyatosan tetszett. A párbeszédek is (kivéve a „tök” szó túlontúl sűrű ismételgetése- de komolyan, ezer más szót is használhatott volna..:D)
Nagyon várom a folytatást.

>!
Poradri P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv valami fenomenális!❤❤❤
Tudtam hogy szuper lesz, de hogy ennyire…. Nem mertem addig elolvasni amíg nincs meg a második rész, de tegnap neki álltam és nem tudtam letenni! Erkölcstelen volt, de mégis annyira érthető miértekkel, hogy egyenesen megszerettem!
Lawrence cselekedeteit nem teljesen értem, nem tudom mit akar, és hogy ki az a titokzatos randevú….
Ronan, és Balire viszont nagy szerelem! ❤
Megyek és folytatom!!!!


Népszerű idézetek

>!
vikcs P

Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből.

81. oldal

5 hozzászólás
>!
vikcs P

Mi a szerelem?
Nem tudom.
Még sosem éreztem.

11. oldal

>!
vikcs P

A legsötétebb órákban egy lágy ölelés hiányzott…

18. oldal

>!
Nikcsii18

„Ez az egész meglehetősen idegesítő, mert ugyan nagyon könnyű mindenki másnak hazudni, de magunknak szinte lehetetlen, mert lelkünk mélyén mindig tudjuk, hogy kudarcot vallottunk-e, vagy nem. ”

>!
GBrigi P

Sokan azt mondják, hogy a szeretet szabaddá tesz, de én másképp gondolom…a szeretet börtön, még hozzá szigorú börtön; az aranyozott rácsok sóvárgásából, fájdalomtól és nem teljesült álmokban vannak. És abban a pillanatban, amikor rájöttem, hogy a szeretet nem szükséges az életben maradáshoz, szabad lettem.
Többé senki nem tud nekem ártani.

25. oldal

>!
vikcs P

– Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

136. oldal

>!
vikcs P

Már abban a pillanatban elveszett ember voltam, amikor rám mosolyogtál.

146. oldal

>!
Tóth_Orsolya_3 P

– Egy nap engedni fogod, hogy szeresselek, én pedig nagyon erősen a karomban tartalak majd, és sosem engedlek el. Úgy foglak szeretni, mintha kizárólag erre születtem volna, és semmi más feladatom nem lenne az életben. Nem látod, Blaire? Nem tudod felfogni? Bennem vagy. Ott vagy mindenben, amit látok. Mindenben, amit megérintek. Benne vagy a levegőben, amelyet belélegzek, a vízben, amelyet megiszom, és minden álomban, amelyet álmodom.

Kapcsolódó szócikkek: Ronan
>!
vikcs P

Mindazonáltal, a félelem nem rossz dolog. Hiszen ez akadályoz meg abban, hogy újra és újra sebeket szerezzek, és ez akadályoz meg abban, hogy meggondolatlan legyek az érzéseim miatt.

193. oldal

>!
Nikcsii18

Nem remélek semmit, mert ha azt tenném, akkor kegyetlenül csalódnék. A valóság sosem olyan jó, mint a képzelet.


A sorozat következő kötete

Laza erkölcsök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség
Kylie Scott: Lead – Szóló
Lakatos Levente: Aktus
Jay Crownover: Rule
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Cora Carmack: Színjáték