Laza ​erkölcsök (Laza erkölcsök 1.) 105 csillagozás

Mia Asher: Laza erkölcsök

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

Eredeti mű: Mia Asher: Easy Virtue

>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · ISBN: 9786155676260
>!
Művelt Nép, 2016
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676253 · Fordította: Tóth Attila

Kedvencelte 14

Most olvassa 13

Várólistára tette 104

Kívánságlistára tette 100

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vikcs P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/03/mia-asher-laz…

"A fülszöveg nem csalás, nem ámítás. Ez nem egy hétköznapi történet. Ez nem egy szokványos romantikus mese. Ez a kőkemény élet.

Mindenki sérült már a szerelemtől, a barátoktól, talán még a saját családjától is, amely talán az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz. Blair átélte a poklok poklát, és úgy döntött, nem kér több érzést.

Nagyon olvastatja magát a könyv, nem is olyan hosszú, de falod az oldalakat, mert egyszerre izgalmas, érzéki, romantikus és mocskos. Szerettem hogy őszinte volt, megmagyarázta mit miért tesz, és az egész tök jól fel volt építve, bár sajnáltam, hogy nem volt hosszabban kifejtve az egész, megállta volna a helyét, de így is nagyon jó könyv."

2 hozzászólás
>!
Deziréé
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez az első könyv szerintem, amelyikkel hatalmas nagy gondban vagyok. Nehezen tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. Rengeteg olyan rész van benne, amelyik megrengették a lelki nyugalmam, de olyan rész is volt, amikor elfogott az a bizonyos meleg érzés, hogy hm, de romantikus (megjegyzem ez nagyon kevés alkalommal volt).
A könyvvel nagyon gyorsan tudtam haladni, amikor kezembe fogtam, de azért elég könnyen le tudtam tenni. Olvastam már jobbat is. Aki szereti az e féle erotikát az egész biztos nagy rajongója lesz a könyvnek. Nekem egy kicsit néhol sok volt, de számíthattam volna erre… A történet rettenetesen őszinte volt hozzám, egyszerűen mindent leírt, ahogy elképzelte az írónő. Nem volt semmi köntörfalazás és ez egy részt tetszik másrészt pedig valójában megbotránkoztató. Igen az alkotó ilyenre álmodta mindezt meg és nem félt ezt az egészet leírni és ez becsülendő szerintem.
A főszereplővel egyáltalán nem szimpatizálok, egyszerűen nem normális ez a nőszemély.
A rossz részektől eltekintve el fogom olvasni a folytatást, mert hiába volt pár nem tetsző rész a könyvben, valamiért mégis csak izgatja a fantáziám a következő rész. A vége nagyon ütősre sikeredett, vártam már ezt a hatalmas nagy csattanást.

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

„Nem szörnynek születtem, azonban saját döntésem nyomán azzá váltam.”

Azt a….
Nem is tudom, hogy olvastam-e már ilyen könyvet. Olyan könyvet, ahol ilyen a főszereplő…
Szent ég! Nem is tudom, hogy gyűlöljem vagy sajnáljam. De az biztos, hogy letenni alig tudtam a könyvet. Szerencsére csak akkor kezdtem bele, mikor már a kezemben tudhattam a folytatást. És milyen jól tettem…

11 hozzászólás
>!
kocybaba P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Hogy milyen volt ez a könyv?
Kegyetlen, és én ezt szerettem benne. Olyan, amely az őszinteségével kicsinált, és én ezt is szerettem benne. És ezeken túl még? Üdítő, fülledt és piszkos.
És mindezt hogyan, mivel érte el?
Úgy és azzal, hogy két olyan férfit állított benne szembe, akik tökéletesen megtestesítik a két végletet. A jót- és a rosszfiút. Az egyik kedvesség, a finomság, a gyengédség, a másik maga a bűn, a titokzatosság, a veszély. Kínodban alig tudod eldönteni melyikőjükhöz húz jobban a szíved. S az ő közös nevezőjük és talán vesztük is, a lány, aki nem rossz, de úgy döntött az lesz. Akiben annyi kurázsi van, aki okos, aki szereti a kényelmet, a szexet, hát még pénzt, és ezért testét is képes áruba bocsájtani és nem szégyenkezik ezért, aki nem is szépít ezen, nem játssza meg magát, ad és kap. De belül keményen küzd önmagával, míg a szíve és az esze egyre jobban hadakozik. És kit tudja, hogy melyikre fog végül hallgatni? És kit tudja meddig hajlandó elmenni? Mert nekem lövésem sincs. És ha mindez nem lenne elég, még egy olyan véggel is meg lett toldva, ami után szinte lehetetlen kivárni a folytatást.

9 hozzászólás
>!
Sippancs P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Kicsit átverve érzem magam, mert a fülszöveg és az értékelések alapján én valami keményebbre számítottam. Valami durvábbra, sötétebbre, mélyebbre, mocskosabbra, amit egyszerre imádok és gyűlölök, amitől egyszerre a fellegekben járok és a falra mászok. Ezt sajnos nem kaptam meg a könyvtől. Kaptam viszont olvasmányos cselekményt, gördülékeny stílust (borzalmas fordítással), nem mindennapi főhősnőt és olyan befejezést, hogy fúúúú, még mindig az államat szedem fel a padlóról! És hogy Ronan vagy Lawrence-e a befutó? Hát, csajok, én meghagyom nektek a jófiút, ha enyém lehet a romlott milliárdos. ;)

>!
KATARYNA
Mia Asher: Laza erkölcsök

Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

Ez egy nagyon jó kezdete volt a sorozatnak.

Ha azt várod, hogy a Micsoda Nőhöz hasonlóan majd elnyállazzák a végét hát tévedsz. Az mézes-mázos kutyaf..za volt. Nem is értem, miért hasonlítgatom hozzá.
Viszont ez a történet.. ez. Megkapod amit leírnak róla.

Blaire.. Pénz, pénz, pénz, sz.x, lehetőleg jó nagy vastag himbilimbi, átk.félt éjszakák, nappalok, semmi erkölcsösség, egy pénzéhez p.csa.
De vállalja.. nem tagadja, felvállalja és még így is kell a férfiaknak.
Ha csak egy d..ásra is..

Richard Gere-nek inkább őt ajánlanám.
Én meg bevállalnám Lawrencet..
Kell a folytatása.
Olvassátok.. csak kislányok ne! ;)

4 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Mia Asher: Laza erkölcsök

„Feszültség, vágy, düh és fájdalom érzése tombol bennem.”

Mocskos és fényűző, bűnös és angyali.
Szókimondó és kellőképpen bugyinedvesítő jelenetek.
Kell ennél több, hogy kedvenc legyen ez a könyv? Számomra nem!

A könyv tartalma belülről olyan, mint a borító. Szürke. Semmi színes sincs benne, csak fekete-fehér és annak különböző árnyalatai.

Letaglózott ez a könyv. Nem a mondanivalója miatt, hanem az miatt, ahogy ezt megírta Mia Asher. Lenyűgöző! ❤

7 hozzászólás
>!
Vanessza_Dénes
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ez a könyv egyszerűen botrányos volt, és én minden egyes sorát imádtam.
Blaire a saját mércéje szerint egy nagyon rossz lány, megveti önmagát és mindent amit képvisel, mégsem hazudik vagy játssza meg magát. Kihívó, esendő, művelt, gyönyörű szeretethiányos, és mégis annyira szerethető.
Mint ahogy nagyjából mindenki, magát sokkal rosszabb színben tünteti fel, mint amilyen igazából, de ettől csak még inkább hús-vér szereplővé válik, és vele együtt sajnáljuk a tragédiáit, és örülünk a pillanatnyi örömeinek.
Szereti a szexet és a pénzt. Nagyon. Akinek ez sok, vagy azt gondolja, hogy kényelemért egy nő nem vetheti be a testét, az ne olvassa el, mert csak rossz élményekkel gazdagodna. De akiket inkább mulattat a fülszöveg, vagy felkeltette az érdeklődésüket, hát bátran álljanak neki, nem fognak csalódni benne.
A szereplőket kedveltem, mert bár még kissé plasztikus voltak néhol, éreztem benne a lehetőséget, azt a fajta kiteljesedést, amit egy folytatás magában hordozhat. Ronan egy igazán szeretni való maci, akit mindenki szeretne megvigasztalni és dédelgetni, bár meg kell mondanom, vérbeli teamLawrence vagyok.

1 hozzászólás
>!
Trice29 P
Mia Asher: Laza erkölcsök

Felzaklat. Bár tele van forró jelenetekkel, mégsem ez az, ami megfogott ebben a könyvben. Nehéz megérteni egy olyan lány cselekedeteit, aki mindent megtesz azért, hogy magát olcsónak és kevésnek lássa. Mégsem tudom utálni, csak veszettül bízom abban, hogy ki tud ebből az állapotból lépni, mielőtt túl késő lenne. A könyv vége pedig egy kegyetlen függővég. Folytatós!

>!
szymba23
Mia Asher: Laza erkölcsök

Ó Istenem… Mi volt ez???? Ilyen könyvvel kezdeni az évet maga az álom. Fantasztikus volt… Nagyon tetszett először a fülszöveg és egyből elkezdtem olvasni… Éjjel két órakor alig akartam félbehagyni hogy aludjak, hiszen másnap munka.
Nagyon szimpatikus Blaire, igazi belevaló főhősnő és nagyon remélem, hogy megtalálja a szerelmet Ronan oldalán hiszen imádtam a párosukat.
Jaj és a vége… Hogy lehet ilyen vége??? Ezért nem szeretem ha nincs a kezembe a folytatás… KÉREM A KÖVETKEZŐ RÉSZT :'(

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
vikcs P

Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből.

81. oldal

5 hozzászólás
>!
vikcs P

– Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni.

136. oldal

>!
vikcs P

Mi a szerelem?
Nem tudom.
Még sosem éreztem.

11. oldal

>!
KATARYNA

A félelem börtön. Valami olyan erőnek az érzése, amely sötétséget áraszt. Vakká teszi az embert. Megkérdőjelez dolgokat. Beleszól minden döntésbe, amelyet meghozunk, és kétségeket támaszt bennünk. Legtöbbünk esetében a félelem irányítja életünket, és amíg le nem győzzük, addig életünk nem is lehet igazán teljes.

8 hozzászólás
>!
vikcs P

A legsötétebb órákban egy lágy ölelés hiányzott…

18. oldal

>!
ZCsilla P

– Azért nézlek, mert most egyedül csak ehhez van kedvem.

163. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ronan
>!
KATARYNA

Könnyezni csak azoknak szabad, akik sajnálják, amit tettek.
És én nem sajnálom.
Az élet színjáték, ahol lelkem meztelen, én viszont hazugságokba burkolódzom.

>!
ZCsilla P

Nincs hang.
Nincs mozgás.
Nincs lélegzés.
Mintha még a szívünk is megszűnt volna dobogni.
Semmi sincs.

131. oldal

2 hozzászólás
>!
ZCsilla P

– Miért engem választottál, Ronan? (…)
– Mert amikor rád nézek, ott van minden, amit csak akarok, és amire szükségem van.

183. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Blaire White · Ronan
>!
Ács_Milán 

A félelem börtön. Valami olyan erőnek az érzése, amely sötétséget áraszt. Vakká teszi az embert. Megkérdőjelez dolgokat. Beleszól minden döntésbe, amelyet meghoztunk, és kétségeket támaszt bennünk. Legtöbbünk esetében a félelem irányítja életünket, és amíg le nem győzzük, addig életünk nem is lehet igazán teljes.

193. oldal


A sorozat következő kötete

Laza erkölcsök sorozat · Összehasonlítás

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Blaire White · Ronan


Hasonló könyvek címkék alapján

Kylie Scott: Lead – Szóló
Lakatos Levente: Aktus
Jay Crownover: Rule
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Cora Carmack: Színjáték