Immunerősítő ​ételek 2. 1 csillagozás

Mezei Elmira: Immunerősítő ételek 2.

Mezei ​Elmira, az ismert táplálkozási tanácsadó és reformszakács, akit a hazai paleo mozgalom egyik úttörőjeként is ismerhetünk, néhány éve szakmai érdeklődésből vágott bele egy speciális nyolchetes diétába, és az eredményeket annyira meggyőzőnek találta, hogy azóta is ezeket az előírásokat betartva főz és él. Saját tapasztalatai ihlették legújabb szakácskönyvét is, amelynek receptjeivel újra bebizonyítja, hogy bár az immunerősítő táplálkozás szigorú szabályokat követ, mégis lehet kimondottan ízletes.
Míg az Immunerősítő ételek első kötetében a szerző alapvetően arra a kérdésre kereste a választ, hogyan tudjuk megerősíteni az immunrendszerünket az életmódunkkal és az ételeinkkel, a folytatásban nagyobb részletességgel mutatja be az egészségépítő táplálkozás elemeit, és arra is megtanít, hogyan tehetjük ezeket mindennapjaink részeivé. Mindez a koronavírus árnyékában különös jelentőséget kap, hiszen mind megérthettük, hogy felelősséget kell vállalnunk a saját egészségünkért.… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2021
220 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634754800

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 6


Hasonló könyvek címkék alapján

Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Lakatos Péter – Váczi Péter: Keto természetesen
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Az egészség konyhája
Borics Kata: Édes egészségünk
Kútvölgyi Mihály: Bioételek gabonából
Bernáth István: Kalóriatáblázat