A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.
Ételekről és borokról… 1 csillagozás
Borgasztronómia napjainkban
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bächer Iván: Emberevő 97% ·
Összehasonlítás - Cserna-Szabó András – Fehér Béla: Ede a levesben 91% ·
Összehasonlítás - Hudra L. Mária: Egy merőkanálnyi betű ·
Összehasonlítás - Péterfy-Novák Éva – Szentesi Éva: Damaszt és paprikás csirke 87% ·
Összehasonlítás - Papp Diána: Bodza Bisztró 74% ·
Összehasonlítás - Anne L. Green: Titkok előszele 97% ·
Összehasonlítás - Bauer Barbara: A fekete rózsa 94% ·
Összehasonlítás - R. Kelényi Angelika: Mesés Marrákes 92% ·
Összehasonlítás - Fűszeres Eszter: Fűszer és lélek 98% ·
Összehasonlítás - Saly Noémi: Törzskávéházamból zenés kávéházba 94% ·
Összehasonlítás