Ételekről ​és borokról… 1 csillagozás

Borgasztronómia napjainkban
Mészáros Gabriella: Ételekről és borokról…

A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.

>!
AKÓ, Budapest, 2020
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638924391

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Bächer Iván: Emberevő
Cserna-Szabó András – Fehér Béla: Ede a levesben
Hudra L. Mária: Egy merőkanálnyi betű
Péterfy-Novák Éva – Szentesi Éva: Damaszt és paprikás csirke
Papp Diána: Bodza Bisztró
Anne L. Green: Titkok előszele
Bauer Barbara: A fekete rózsa
R. Kelényi Angelika: Mesés Marrákes
Fűszeres Eszter: Fűszer és lélek
Saly Noémi: Törzskávéházamból zenés kávéházba