Ételekről ​és borokról… 0 csillagozás

Borgasztronómia napjainkban
Mészáros Gabriella: Ételekről és borokról…

A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.

>!
AKÓ, Budapest, 2020
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638924391

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Hamvas Béla: A bor filozófiája
Bächer Iván: Emberevő
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Papp Diána: Bodza Bisztró
Őszy-Tóth Gábriel: Borkorcsolyák receptes könyv
Gianfranco Di Niso – Davide Manzoni: Koktélok borral
Ehrhard Donath: Házi gyümölcs- és zöldségfeldolgozás
Csizmadia László – Szelényi Károly: Egri borok könyve
Cey-Bert Róbert Gyula: Hungarikum borgasztronómia
Cey-Bert Róbert Gyula: A magyar bor szellemisége