A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.
Ételekről és borokról… 0 csillagozás
Borgasztronómia napjainkban

Most olvassa 1
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Hamvas Béla: A bor filozófiája 81% ·
Összehasonlítás - Bächer Iván: Emberevő 96% ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve ·
Összehasonlítás - Papp Diána: Bodza Bisztró 74% ·
Összehasonlítás - Őszy-Tóth Gábriel: Borkorcsolyák receptes könyv ·
Összehasonlítás - Gianfranco Di Niso – Davide Manzoni: Koktélok borral ·
Összehasonlítás - Ehrhard Donath: Házi gyümölcs- és zöldségfeldolgozás ·
Összehasonlítás - Csizmadia László – Szelényi Károly: Egri borok könyve ·
Összehasonlítás - Cey-Bert Róbert Gyula: Hungarikum borgasztronómia ·
Összehasonlítás - Cey-Bert Róbert Gyula: A magyar bor szellemisége ·
Összehasonlítás