Egy ​városi lány (Gyötrődések 1.) 38 csillagozás

Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

„– ​Én is akarlak, szépség – suttogja.”

A feltörekvő hollywoodi sztártól frissen elvált Madison Atwood úgy érzi, el kell menekülnie. Lesifotósok loholnak a nyomában, a bulvársajtó tele van a romokban heverő szerelmi életével. Az észak-kaliforniai Avalon Springs vendégházban köt ki, hogy újra magára leljen.

Luke Dawson a társadalomtól elvonultan él. Amikor kiszúrja a meleg forrásban fürdőző nőt, nem tudja levenni róla a szemét. De kiderül, hogy bármennyire is gyönyörű, csak egy városi lány, aki megzavarta a nyugalmát.

Amikor Madison rábukkan Luke eldugott faházára, a férfi nem képes őt elküldeni. Nem ígérnek egymásnak semmit. Madison arra vágyik, hogy újra kívánja őt egy férfi, Luke pedig egy nő érintése után sóvárog. De a sorsnak más tervei vannak, és egy szenvedélyes éjszakánál többet kénytelenek együtt tölteni. Vajon Luke lemond az egyetlen nőről, aki felébresztette szunnyadó érzelmeit? És Madison hátrahagyja a férfit, aki mellett végre úgy érzi, megint… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635613458 · Fordította: Szoboszlay Anna
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
184 oldal · ISBN: 9789635614776 · Fordította: Szoboszlay Anna
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
184 oldal · ISBN: 9789635614783 · Fordította: Szoboszlay Anna

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 67

Kívánságlistára tette 76

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Igazából régóta tologottam ezt a könyvet…
Sem a cím,sem a borító nem igazán fogott meg.
Bár pozitívum volt a fülszöveg,a százalékról meg ne is beszéljünk mert mint tudjuk ami a többségnek nem tetszik az nekem igen,és ez most sem volt másként.☺❤
Először is köszönöm az ajánlást @Detty77
tudtad hogy mire volt szükségem hogy jobban kedvet kapjak megint az olvasáshoz.❤

Igazából sok cselekményre,történesre nem számítottam a szexen kívül,így nem volt csalódás számomra,bár így is több minden történt mint amire számítottam.
Viszont megkaptam azt a kikapcsolódást amire vágytam.❤
Imádom az erotikus könyveket.❤
És ez most elvarázsolt.❤
Sok volt az erotika?Nekem nem ❤
Szexuálisan túlfűtött?Persze ❤
Viszont sokszor azt vettem észre hogy csak mosolygok,aztán meg legyezhettem magam,és talán egy-két elpirulás is megeshetett……☺❤

Maddison az első paár oldalon semleges volt nálam,aztán hamar rájöttem hogy egy hibbant nőszemély akit imádok.☺
Humoros,vicces,és ami fontos nem egy hisztis,nyávogós pics@,bár néha érdekes oldott meg egy-egy szituációt.☺

LukeLukeLuke ❤❤❤
Kicsit kétkedve álltam hozzá kb az első 5 oldalig…..☺❤
Imádtam na,nincs mit szépíteni a dolgon.
Tényleg egy igazi zord,mogorva favágó khmmmm minden jóval megáldva amivel csak kell…….☺❤
Nekem tetszett hogy mindketten ki kellett hogy lépjenek a megszokott kerékvágásból,a komfortzónájukból.
Bár Luke-nál jobban érezhetőbb volt számomra ez a dolog.
Túl vattacukros,csillámpónis,rózsaszín felhős volt néhol de nem bántam.❤
De bevallom a tömény erotika vett le a lábamról….❤❤❤
Biztos újraolvasós lesz.❤

17 hozzászólás
Hópárduc P>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Komolyan két író kellett ehhez a könyvhöz!!???
Igazából gyorsan olvasható, rövid történet.
A szereplők szimpatikusak is lehetnének, ha több mindent is megtudtunk volna róluk, az ágy jeleneteken kívül. Mert jórészt csak erről szólt az egész. Nincs bajom az erotikával, sőt! Szeretem, ha van a történetben, de ez a könyv szinte csak a szexről szólt. Pedig lett volna benne lehetőség, amiről lehetett volna még írni.
A borító jól néz ki, kettős szemszög is jó.

3 hozzászólás
Ács_Milán>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Nem is tudom, hogy mit írjak… kb sokkot kaptam a regény elolvasása után… és sajnos nem azért, mert annyira ütősre sikerült és annyira jónak találtam.
Egy ilyen csekély oldalszámú erotikus regénytől egy olvasó sem vár világot megváltó dolgokat szerintem. Én sem ezt vártam. Viszont, amit kaptam az teljesen lelomboz és talán valamilyen szinten fel is háborít.
Tulajdonképpen a főszereplőkről semmit nem lehetett megtudni a nevükön kívül. Ja! Azt természetesen igen, hogy mekkora berendezéssel van ellátva a férfi főszereplőnk, Luke.
A rengeteg hancúr helyett inkább és szívesebben olvastam volna a valódi személyiségükről. Nem vagyok én ellene az erotikus jeleneteknek, de ha egy történet másról sem szól, csupán csak a szexről, az elszomorító és szánalmas. És ebben az esetben sajnos ez volt a helyzet.
Arra azért kíváncsi lennék, ha az ágyjeleneteket kiollóznánk a történetből, hány oldal maradna??? 20? 30? Ennél több biztosan nem. :-(
Szinte egyetlen pozitívum, hogy gyorsan és könnyen olvasható.

4 hozzászólás
Violet_Finch_PMónika P>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Nem igazán akartam elolvasni ezt a könyvet, hiába volt várólistás nálam,plusz az értékelések is elriasztottak,de egy kihívásomnál ketten is ezt hozták, így adtam neki egy esélyt. Nekem igazán tetszett. Szóval köszönöm @Zso89 -nek és @Detty77 -nek ☺️ Az biztos,hogy szexben nincs hiány és már szinte az első pár oldal után bele is csapnak a lecsóba a főszereplőink. Na meg az első találkozásuk se mindennapi, de én végig vigyorogtam :D Madisont egy tökös lánynak írnám le és igen ,aki némi aggodalommal is,de mert kilépni egy elfuserált házasságból. Drága Luke pedig elzárkózva él ,mint egyszerű favágó,mert picit elege van az emberekből (nem így élt régen). Kettőjük kapcsolata elég intenzív már az eleje óta és a vége pedig ahh.
Luke igen igen és igen ☺️

ui: igen,nem igazán történik semmi cselekvés, de ha szereted olvasni,ahogy két ember kb egymásnak esik,akkor bátran ajánlom. :D

6 hozzászólás
Detty77 >!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

A moly-os értékelés miatt félve kezdtem neki az olvasásnak, de nagyon pozitívan csalódtam. Egy igazán pikáns és szenvedélyes történet volt. Igen, nem egy nagy cselekményű, de annál huncutabb történet volt. Prűdeknek nem ajánlom, de @Zso89, Neked szívből!!!! Akik olvasták és szeretik Madison Faye történeteit, vagy Alexa Riley-t, azoknak tetszeni fog. Luke, aki poszttraumás stressz szindrómában szenved és elzárkózott az emberektől, a világtól, meglát egy gyönyörűt a forrásnál, aki beférkőzik még a bőre alá IS! Nincs ez másképp Madison-nal sem, akit huncut cselekmény közben lepi meg a férfi a forrásnál… innen aztán elindul a sóvárgás és vágyakozás, amit aztán tettek is követnek. Humoros és szeretni való, rövid történet volt. Nekem nagyon tetszett!

4 hozzászólás
showtimee>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Naív voltam, hogy nem hittem a százaléknak.
Mert ez…valami botrányos volt.
Rég olvastam ilyen felszínes könyvet, ilyen felszínes női karakterrel. off
Aki pornót akar olvasni, annak ajánlom. Aki egy hangyányival többet is szeretne, az messziről kerülje.

Angyalkaa P>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Ahogy az alcím is szól… GYÖTRŐDÉSEK….na én is így olvastam a könyvet…
Két író összeállt és írtak EGYÜTT egy softpornó könyvet… Remek teljesítmény… :/ Wild könyveit olvastam…azok valamivel jobbak voltak…de hogy sikerült EZT összehozni…NA azt NEM tudom… :(

Szyszyyy I>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Hááát… Ha valaki szereti, hogy az első harminc oldalon kapásból van három maszti és egy hancur jelenet -mindezt úgy, hogy a szereplők egymás nevét sem tudják még…, akkor okés.
Csakhogy ez a valaki nem én vagyok.

Valery>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Sajnálom, nekem ez nem szól AZON kívül semmi másról, de főként semmi története. Legalább egy kicsit ismerhettük volna meg a szereplőket, de nem sikerült. Romantika nulla, csak bele a lecsóba, mindjárt az elején. Ez a könyv a szereplők előtörténete alapján nagyon jó is lehetett volna egy kis erőfeszítéssel. Madison és Luke meg sem ismerte egymást a történet alapján, csak egymásnak estek, és ott is maradtak. Madison is egy üres fejű libának tűnik és Luke pedig megy a farka után. Régen olvastam ennyire unalmas romantikus erotikus történetet, de lehet, hogy csak engem nem tudott magával sodorni.

Kicsicsillag123 P>!
Meredith Wild – Chelle Bliss: Egy városi lány

Túl sok mindent nem tudok mondani amit már az előttem szólóak nem mondtak volna el. Felszínes, kidolgozatlan, gyakorlatilag nulla történettel, főleg az ágyjeleneteken van a hangsúly. A szereplőkről is alig-alig lehet mondani bármit is, mert gyakorlatilag róluk is alig tudni meg valamit, pedig mindkettő háttere érdekes szálakat hozhatott volna be. Madison-ál egy ponton ezt meg is próbálták, de végül abból se sült ki túl sok mindent. Aki szereti az ilyen típusúakat, azoknak ez is tetszeni fog. Egyébként gyorsan olvasható, és ugyanolyan gyorsan is felejthető.


Népszerű idézetek

Detty77 >!

Évek telhetnek el anélkül, hogy bármi érdemleges történne, ezért az értékes élményeket teljességükben kell megélni.

Zso89 P>!

Masszív, izmos testéhez mérten a csókja hihetetlenül lágy. Mindenhol érzem az erejét – szorosan egy helyben tart a testével, és a csípőjét keményen a csípőmnek tolja –, de ahogy szelíden felfedezi a számat, az egyszerre gyengéd és szenvedélyes.

Zso89 P>!

Luke olyan, mint egy természetes nyugtató – már ha nem lenne élő, lélegző afrodiziákum, amitől eszemet vesztem.

Zso89 P>!

Amit a múltban tettünk, nem határozza meg egy életre, hogy kik vagyunk…

Zso89 P>!

– Az örökkévalóságig ízlelgetnélek – vallom be őszintén, mielőtt a szívem meghasadna a gondolattól, hogy egyszer elmegy innen.
– Én pedig az örökkévalóságig hagynám – suttogja.


A sorozat következő kötete

Gyötrődések sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
L. J. Shen: Vakmerő
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Jessica Bird: Dobbanó szívek