Man ​Candy – Édes szívtipró (After We Fall 1.) 179 csillagozás

Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Te mit tennél, ha kamaszkorod bálványa újra felbukkanna az életedben?

Quinn visszajött.

Nemcsak itt van a városban, hanem ráadásul pont az alattam lévő lakásba költözött. És olyan jól néz ki, hogy legszívesebben felfalnám. Tehát legjobb, ha távol tartom magam tőle. De képtelen vagyok.

A szex lélegzetelállító (szerintem a ház alapzata is belereng), de Quinn nem fog átverni – ezúttal nem.

A marketinges tanulmányaim és a reklámszakmában eltöltött öt év megtanított arra, hogy az „igaz szerelem” csak tündérmese,
amivel rúzsokat, gyémántot és parfümöt adnak el.

A valóságban nem létezik.

Quinn szerint tévedek, és ezt be akarja bizonyítani.

Szerintem őrült, így állok elébe a kihívásnak. Lehet, hogy ezzel követem el életem legnagyobb hibáját?

Szexi és vicces történet második esélyről és az igaz szerelemről – ami lecsap rád, akár hiszel benne, akár nem.

Ne próbálj ellenállni Quinn-nek! Tarts Jaime-vel, és fald fel te is ezt az édes szívtiprót!

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635970476 · Fordította: Boros Csilla Andrea
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
304 oldal · ISBN: 9789635971978 · Fordította: Boros Csilla Andrea
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
304 oldal · ISBN: 9789635971985 · Fordította: Boros Csilla Andrea

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jaime Owens · Quinn Rusek


Kedvencelte 3

Most olvassa 8

Várólistára tette 121

Kívánságlistára tette 120

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Nem tudtam kedvelni, teljesen másra számítottam, a főszereplő csaj, Jaime a kezdetektől irritált. Az csak egy dolog, hogy a történet inkább volt erotikus, mint romantikus ( rengeteg lepedőakrobatikával), de a hősnő leginkább egy nimfomán pipire emlékeztetett. Quinn, a főhős igazán dögös pasi, leszámítva a szelfimániáját. Jól feladta neki a leckét J. , fogalmam.sem volt, hogy jön össze ebből a HEA a végére.

bodor_regina>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Egész jó volt igazából. Klasszikus kis romantikus, szép karakterfejlődés, egész izgalmas erotikus jelenetek..
Annyira nem volt érzelmi hullámvasút, de olvastatta magát.

Klodette >!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Rögtön feltűnhet, hogy eredetileg a második kötet jelent meg először magyarul, jó régen, még 2020 nyarán, a folytatás, ami igazából az előzmény és a kezdés, pedig sajnos csak idén. :(
Ez egy nagyon furcsa, nyakatekert kiadás, de manapság már semmin sem kell igazán meglepődni. Nem igaz?
Nem voltak hatalmas elvárásaim ezzel a történettel szemben, de szerencsére kudarc sem ért.
A borzasztó és kilátástalan Covidos betegségem után, valami olyan sztorira vágytam, ami könnyed, szórakoztató és kicsit humoros az Édes szívtipró pedig hozta ezeket a jelzőket.
Egy olyan könyv, ami elsősorban vad erotikával volt tele, néha már-már a pornó kategóriát súrolta, ezt el kell ismernem, de pont ezért haladtam vele gyorsan.
Olvasási válság ért el és nem kötött le semmi, ez a sztori mégis sodort magával.
Jaime és Quinn esetében is az újrakezdés, a második esély került a középpontba.
A valóságban nem igazán vagyok híve az újra felmelegített káposzta esetének, de ez itt nem zavart és igen kiválóan funkcionált.
Ők ketten régről ismerték egymást, még a gimis éveikből, amikor jól összevesztek, így kezdetben ki nem állták egymást, piszkálódtak, de végül képtelenek voltak ellenállni a vágyaiknak és aztán abból valami jóval több alakult ki.
Jaime, a tipikus városi lány, aki 27 éves létére, még mindig könnyelmű, irtózik a komoly kapcsolatoktól, a férfiak neki csak szexre kellenek és ezt be is vallja, egy percig sem árul zsákbamcsakát, habár végül Quinn oldalán megtanulja, hogy milyen valójában az igazi szenvedély, szerelem.
Nem igazán tudtam megkedvelni, mert sokáig érthetetlen volt számomra, hogy miért ilyen, az viszont tetszett, hogy végül mert segítséget kérni. Ez példaértékű.
Quinn a szokásos NA klisés pasi, aki kissé piperkőc, vadító, jóképű, vonzó és persze arany szíve van, ráadásul az ágyban valami fenomenális. ;)
Ők ketten olyan kemény erotikus jeleneteket/meneteket lenyomtak, hogy sokszor igen komolyan zavarba jöttem. Kicsit befigyelt a domináns-alávetett vonal. Mindent is kipróbáltak egymással. :O
A történet mind Jaime, mind pedig Quinn szemszögéből olvasható, ők ketten minden téren jól kiegészítették egymást.
Néha kicsit zavartak az indokolatlan káromkodások, de egy ilyen sztorinál már megszokhattam volna, hogy minden nyers, vadabb és a szókimondás is egyfajta extra kifejezésmód, amivel a szerző jobban érzékelteti a gondolatokat.
Mindent összevetve: Kitűnő kikapcsolódás, egyszerre vicces, romantikus, érzéki és szexi.
Nagy csodákat nem kell tőle várni, de egyszer mindenképpen megéri elolvasni.

A blogomon pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2022/11/konyvkritik…

noni55 P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Jamie a kötöttség nélküli kapcsolatok híve, aki egyáltalán nem hisz a szerelemben. A szerelmet még akkor sem veszi észre, amikor épp nyakig benne van, még magának is hazudozik az okokról, hogy miért is van együtt Quinn-nel. A srác tíz év után bukkan fel újra az életében, gyerekkoruk nagy részét együtt töltötték. A vonzalom közöttük tagadhatatlan, nagyon gyorsan egymásra is találnak. Quinn ismeri Jamie félelmeit a kapcsolatok terén, ezért a lány tudta nélkül próbálja terelgetni a viszonyukat egy boldogabb vég felé. A lány viszont megriad és nem éppen jól reagálja le az érzéseit. Quinn, ez az édes pasi, végtelen türelme és szerelme kitart míg Jamie rádöbben, hogy bizony nem tud a srác nélkül élni.
Nemcsak a kémia működött közöttük, hanem úgy ahogy vannak, egymásnak teremtették őket. A folyamatos évődések, lopott pillantások, Quinn Insta képei mind erről tanúskodtak.
Nem egy hatalmas sztori ez a történet, de én nagyon jól szórakoztam olvasás közben.

Aninaa P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Jajj de imádtam! ♥️
Úgy vártam egy újabb Melanie Harlow könyvet, mint a Messiást. A Mindig van tovább azonnal kedvencem lett, és most újra felidéződött bennem, hogy miért. Imádom az írónő stílusát, írásmódját és humorát. Ez a könyve sem okozott csalódást. Szinte rögtön beszippantott. Nem kell nagy elvárásokat támasztani, mert nem egy nagy ívű történet. Csakis emiatt nem adom meg a maximális csillagot. Egyszerűen csak élvezni kell. Nekem ez sikerült.

Üdítő változatosságként most nem a pasi volt az elköteleződésfóbiás, hanem a nő. Jamie minden igyekezetével azon volt, hogy ne ragadják el az érzelmei és ne essen szerelembe. Minden “kapcsolatába” így ment bele, amik ezáltal nem is szóltak másról csak a szexről és nem is tartottak sokáig. Érthető módon azonban így fogalma sem volt arról, hogy miről marad le. Ez neki tökéletesen meg is felelt, amíg nem jött Quinn… A pasi aki látszólag elfogadta minden feltételét és szabályát, de pont ezzel férkőzött be Jamie bőre alá.
Tipikus példája, hogy amikor megkapjuk amit akarunk, akkor rájövünk, hogy igazából nem is arra vágyunk. Volt a fejében egy jól felépített szabályrendszer, amivel tudatosan távol tartotta magát az érzelmi dolgoktól. Ehhez körömszakadtáig ragaszkodott. Igen ám, csak hogy az érzelmek azok jönnek kérdés nélkül. Jamie is kénytelen volt ezt megtapasztalni. Nagyon jól szemléltette az olyan embereket, akik képtelenek kiengedni a kezükből az irányítást, vagy másoktól függővé tenni a boldogságot.

Nagyon élveztem. Tökéletesen kikapcsolt. Ismét rengeteget nevettem. Bárcsak többször olvashatnék Melanie Harlowtól :(

off

5 hozzászólás
Navi P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Régen örültem annyira egy könyv befejezésének, mint most. Szinte már sajnálom a rá áldozott időmet, annyira semmilyen volt. Mint a nyulak és ez tette ki a könyv 80 %-át. Jaime egy tagadásban élő, érzelmileg éretlen csajszi, aki azt hiszi magáról, hogy a csak-szex-és-semmi-más hozzáállásával feltalálta a spanyol viaszt. Hát nem, kisanyám. Jó lenne, ha végre kihúznád a fejed ….
Quinn miatt 3 csillag. Őt nagyon bírtam, ahogy megküzdött érte. Bár szerintem egy arra érdemtelenért, mert találhatott volna sokkal jobbat is. De mint tudjuk: a szerelem vakká tesz.

Hópárduc P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Ez a könyv igazán szórakoztató volt számomra. Nem kell tőle nagy dolgokat várni, de kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt.
A sztori jó volt, pörgős is és gyorsan, haladósan olvasható (ha ideje engedi az embernek).
Erotikában nem volt hiány, ami engem mondjuk nem zavart.
A szereplők szimpatikusak voltak. Quinn kicsit jobban, mint Jaime (néha sok volt nekem az agyalása). Tetszett, hogy ugratják egymást, szórakoztató volt. Quinn szépen lassan lebontotta a falakat, amit Jaime emelt maguk közé. Átírták a szabályokat. :)
Kettős szemszög tetszett.

SZaBiSa_boOks P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Ez a könyv számomra tipikusan abba a kategóriába tartozik, amit egy nap alatt „ledarál” az ember. :) (Nálam sem lett volna ez másképp, ha időm engedte volna…) Egyszerűen szuper volt! :)
Az elejétől a végéig vitt magával a sztori. Pörgős volt, szexi, és igen forró. :D Bőven volt benne erotika (ami engem egyáltalán nem zavart) . Maga a történet jól kidolgozott, a szereplőivel együtt, ami pedig a mondanivalóját illeti nem kell nagy dolgokra számítani, ez nem az a kategória, viszont ahhoz, hogy kikapcsolj tökéletes! ;) Perfect!
A főszereplők közti kémia teljesen átjött, szórakoztató és ugyanakkor igazán pezsdítő volt a kapcsolatuk kibontakozása. Hozzám inkább Quinn karaktere került közelebb (mily meglepő:P :D, szerintem nincs az a nő akinek ne csavarná el a fejét a szívtipró mosolyával, és a kinézetével, bár engem inkább a személyise fogott meg) . Amellett, hogy a külsőre valami észbontóan szexi, az ami belül van is igazán magával ragadó. Tetszett, ahogy szép lassan lebontotta a falakat amit Jaime saját maga köré épített, és minden egyes szabályt amit felállított megszegtek. Imádtam a játszmáikat, igazán szórakoztatóak voltak. :))
Ez volt az első könyvem az írónőtől, de biztos nem az utolsó! :)) Szuper a stílusa, én imádtam! Laza, szexi és szókimondó. Bizos vagyok benne, hogy fogok még tőle olvasni! (folytatásnak itt is van a 2. része a sorozatnak After We Fall)

Ezt a könyvet azoknak ajánlanám elsősorban akik szeretik a szórakoztató ugyanakkor pikáns, erotikában bővelkedő romantikus sztorikat és egy kis kikapcsolódásra vágynak. ;)

pinkprincessreads>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Édesebb, mint gondolnád.

Sok helyről hallottam már az írónő munkásságáról, viszont eddig valahogy egy könyve sem tudta felkelteni annyira a figyelmem, hogy el is olvassam. Éppen ezért előítéletmentesen vágtam bele a Man candybe, amit hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem a borítója és persze az igen megnyerő fülszövege miatt vettem kezembe. Vajon van olyan jó, mint a külső megjelenése? Mindjárt elmondom…

Jamie a múltban szerzett nem túl pozitív tapasztalatai miatt igen érdekesen áll a kapcsolatokhoz, valamint a szerelem intézményéhez is. Ez a hozzáállása, valamint az élete egésze is szinte egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor felbukkan kamaszkori szerelme, Quinn. Készüljetek fel lányok, ezt a pasit nem lehet egyszerűen nem szeretni. Na de mi is benne olyan imádnivaló? Először is a lénye egésze, a kisugárzása és a szerelemhez való hozzáállása. Bizony, bizony jól gondolod, ez esetben felcserélődnek a már jól megszokott elköteleződni képtelen férfi és reménytelenül szerelmes női szerepek. És hogy ez mégis mit okoz? Először is rengeteg vicces, szokatlan szituációt, ami garantáltan jobb kedvre derít. Továbbá egy olyan történetet, ami a szórakoztatás mellett képes egy teljesen új megvilágításba helyezni a kapcsolatok működését, valamint a férfi-női sztereotípiákat.

Összességében ne egy világmegváltó történetre számíts, ha kezedbe veszed ezt a könyvet, viszont azt garantálhatom számodra, hogy míg olvasod, jól fogsz szórakozni, valamint nem egyszer fogsz felnevetni a lehetetlenebbnél lehetetlenebb szituációktól. Garantáltan felperzsel ezeken az esős, őszi estéken. Bátran ajánlom mindenkinek, aki kicsit is szereti a romantikus történeteket.

Paulina_Sándorné P>!
Melanie Harlow: Man Candy – Édes szívtipró

Aranyos történet volt, kikapcsolódásnak tökéletes. Szimpatikus volt Quinn, bírtam a szövegét, a stílusát. Bár, hogy kinevette Jaime-t, azt azért nem kellett volna. De megértem őt spoiler. Jaime-t nem mindig értettem, furán gondolkodott. Jó párost alkotnak, sokat mosolyogtam olvasás közben. Jaime testvérének, Alex-nek is voltak jó kis húzásai. :-)


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Ha megcsókolt volna, a borospohár kiesett volna a kezemből, és úgy lőttem volna ki rá, mint szalonnazsír a serpenyőből.

Könyvmolyképző KU>!

– Claire! – szakítottam félbe hangosan. – Ismételd utánam! Nem létezik lélektárs. Sem sors. Sem igaz szerelem. Csak dugni akarok vele, nem pedig ellovagolni a naplementében. És kifejezetten bosszant, hogy nem partner ebben.

Könyvmolyképző KU>!

A szemem majd kiugrott a helyéről, a farkam pedig azzal fenyegetett, hogy úgy robban ki a kezem közül, mint valami versenycsikó az indítóállás mögül. Jaime teste érzéki volt, és én minden egyes ívét és domborulatát fel akartam térképezni.

noni55 P>!

Igazad van abban, hogy egy komoly párkapcsolat nem csak szívecskékből, virágokból és orgazmusból áll össze – folytattam. – Ez csak a szerelembe esés szakasza. Idővel egyáltalán nem ilyen. Dolgozni kell rajta. Bizalmat kíván, áldozatot és hitet valamiben, amit nem látsz. Azt jelenti, hogy kitartasz a másik mellett akkor is, ha félsz, vagy kísértésbe esel, vagy dühös vagy. Azt jelenti, hogy tudod, valaki figyel rád, és kitart melletted, jóban és rosszban. Azt jelenti, hogy részese vagy valami nálad nagyobbnak, amiért érdemes küzdeni.

262. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jaime Owens · Quinn Rusek
SZaBiSa_boOks P>!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne arra hajts, amire vágysz, márpedig én őrá vágyom.

Unicooorn P>!

Az irányítás mestere vagy.
– Úrnője – javítottam ki, majd a gondolattól, ahogy elképzeltem magam dominaként, vihogni kezdtem. – Szükségem van egy korbácsra.

14 hozzászólás
nypiro P>!

Minden körbeér… Viseld a nyakláncot, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy a kört pozitívnak, békésnek és szeretetteljesnek őrizd meg.

Unicooorn P>!

– Nem csoda, hogy megálltál a növekedésben. A fát illetően tényleg hazudtam, viszont ha egészségesebben táplálkoznál, biztos jobban éreznéd magad. Talán még nőnél is kicsit.

udora>!

Igazad van abban, hogy egy komoly párkapcsolat nem csak szívecskékből, virágokból és orgazmusból áll össze – folytattam. – Ez csak a szerelembe esés szakasza. Idővel egyáltalán nem ilyen. Dolgozni kell rajta. Bizalmat kíván, áldozatot és hitet valamiben, amit nem látsz. Azt jelenti, hogy kitartasz a másik mellett akkor is, ha félsz, vagy kísértésbe esel, vagy dühös vagy. Azt jelenti, hogy tudod, valaki figyel rád, és kitart melletted, jóban és rosszban. Azt jelenti, hogy részese vagy valami nálad nagyobbnak, amiért érdemes küzdeni. Tudom, ritkán fordul elő. – A hangom lágyabbá vált. – De én ezt keresem. Mert az élet rövid.


A sorozat következő kötete

After We Fall sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christina Lauren: Nem mézes hetek
N. Simon Barbara: A szerelem üzlete
Jana Aston: Te vagy a gyengém
Farkas Andrea: Randik és más katasztrófák
J. D. Robb: Halálos ünnep
Tomor Anita: Szeretlek, Hawaii!
Ilsa Madden-Mills: Boyfriend Bargain – Áll az alku
Mónica Gutiérrez: A Holdsugár könyvesbolt rejtélyei
Debbie Macomber: A karácsony ígérete
Charles Martin: Hegyek között