Mindig ​van tovább (After We Fall 2.) 344 csillagozás

Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Jack ​Valentini nem az esetem.

A szexi, borongós kedélyű cowboy a filmekbe való, nekem jó lesz az öltöny meg a nyakkendő. Úri modor. Borotvált arc.

Jack talán csodálatos, de mogorva, durva, faragatlan. Messziről kerülne egy ilyen városi lányt, mint én, és ezt nem is leplezi.

De munkát kaptam a család farmján, én lettem a PR tanácsadójuk, úgyhogy kénytelen lesz elviselni engem, ahogy én is őt. Azt, hogy bámul. Meg a változékony hangulatait. A szűk farmerját. Az izmait.

A hatalmas, kemény izmait.

Hamarosan teljesen másféle feszültség támad köztünk, olyan, amitől helytelenül viselkedek az istállóban, a fák között az erdőben, vagy a furgonban. Sosem tettem még ilyesmit, ami ennyire nem vall rám… De túl jó, nem bírom abbahagyni.

És minél többet tudok erről a gyászoló veteránról, annál jobban értem őt. Elvesztette a feleségét, ettől megtört lett, keserű, és saját magát hibáztatja. Úgy gondolja, nem érdemel második esélyt a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576372 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · ISBN: 9789635612086 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
336 oldal · ISBN: 9789635612093 · Fordította: Moldova Júlia

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Jack Valentini · Margot Thurber Lewiston · Georgia Valentini · Jaime Owens · Pete Valentini


Kedvencelte 34

Most olvassa 18

Várólistára tette 186

Kívánságlistára tette 197

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Szücsi>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Az elvárásaimnak megfelelően ez egy egyszerű és laza romantikus könyv volt.
A 2 szereplő közti szerelmet nem igazán értettem. Egyik nap utálják egymást a másik napon meg már szexelnek…komolyan? (Ha velem szemétkedett volna így a pali, nem baj hogy kemény 154 cm vagyok, 2 kézzel fojtottam volna bele a trágyába :D)
Tipik néha vicces es aranyos romantikus könyv, ami könnyen olvastatta magát. Egy nehéz nap után könnyen ki lehet vele kapcsolódni. Nekem nem volt nagy szám, de akik szeretik az ilyen NA könyveket azok biztos imádni fogják.

2 hozzászólás
Naiva P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Képtelenség volt ezt a könyvet nem szeretni. Újra. Kimondottan az a fajta romantikus könyv, amiért oda és vissza vagyok.
A romantika, a humor és egy csipetnyi erotika kiváló keveréke lehetővé teszi, hogy ez a történet egy jó, kis csajos nyári olvasmány lehessen. De azért akad benne lélektan és némi mélység is. A két főszereplő ugyanis teljes ellentéte egymásnak. Margot, a nagyvárosi nő, aki nyitott személyiség és Jack a vidéki, zárkózott, mogorva pasi a történet alatt valahogy mégis egymásra talál az érzelmekkel teli történet alatt. Jackért most is nagyon vérzett a szívem és teljes szívemből azt kívántam neki, hogy ne a múltban maradjon, hanem végre a jelenben éljen és a jövőbe léphessen. Nagyon tetszett a kémia a két szereplő között. Nem is kérdés, hány csillagot érdemel.
A borító is tetszik, pedig nem Joseph Cannata.

15 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Első olvasásom a szerzőtől, és a stílussal nem is volt semmi baj. Kicsit több vidéki élet fílinget és kevesebb erotikát szerettem volna. off
A két főszereplő ellenszenvesnek találja a másikat első látásra, aztán legközelebb már tépik le egymásról a bugyit. Kicsit gyors volt, legalábbis nekem. Aztán meg Jack úgy viselkedik mint egy ötéves. Pedig Margot klassz csaj, már az elején megkedveltem, ahogy lerendezte a puffancsokat. :) Jack viszont nem került hozzám közel.

4 hozzászólás
Finn_Hudson P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Nagyon hasonlított Sarina Bowen Keserédes c. könyvére, de annál egy fokkal jobb volt.

Tipikus NA sztori a szokásos menetrenddel, aminek nagy előnye, hogy gyorsan lehet vele haladni. A történet elég sablonos, ahogy a szereplők is, de itt legalább a sztori nincs tele sötét titkokkal, amit mindkét szereplő takargat, hanem nyíltan elmondanak mindent. Voltak benne olyan részek, amikkel nem nagyon tudtam mit kezdeni spoiler, de összességében egyszer olvasható könyv, amely kikapcsol.

zuna19>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Itt is a fülszöveg fogott meg elsőre. Habár mostanában jó pár könyvvel befürödtem fülszövege alapján, így ezt már nem veszem készpénznek.
De kellemes csalódás lett a végére, mert levett a lábamról a sztori. Annyira jó alapja volt a könyvnek, a nyitás is szuper lett szerintem.
Kellőképp volt mocskos, humoros és megható történet.
A karaktereket is imádom. Szerethető főszereplő párost kaptam és cuki mellékszereplőket, akikről szívesen hallanék még.
Olvastam az írónő korábban itthon megjelent könyvét, az is jó volt, de ez felülmúlta.
Nagyon elgondolkozok rajta, hogy beszerezzek egy saját példányt a polcomra.

4 hozzászólás
Klodette>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Fontos szerep jutott a halálnak, a gyásznak és a továbblépésnek, elfogadásnak, újrakezdésnek, valamint volt benne egy kicsi Büszkeség és balítélet beütés is, hiszen a két főszereplő először nagyon mást gondolt egymásról, aztán ahogy haladtunk előre a történetben és jobban megismerték a másikat, rájöttek, hogy nem kellett volna elhamarkodottan ítélniük.
Működött a kémia, amit én mindig nagyra értékelek. A szereplők között izzott a levegő és az nálam már egyből jó pont.
Imádom, amikor kezdetben ki nem állják egymást, piszkálódnak, de végül képtelenek ellenállni a vágyaiknak és aztán abból valami jóval több alakul ki.
Roppant hangulatos volt. Végre nem egy nagyvárosi, betontömbös környezet, ahol a megbántott, lelkileg sérült, de dúsgazdag pasi a százemeletes torony tetőtéri lakosztályából figyelte amint elszalad mellette az élet. Egyszóval mindenképpen jót tett kicsit a környezetváltozás.
Nem tudom, hogy ismeritek-e vagy láttátok a 2015-ös, Hallmark féle Tökös szerelem,angolul Harvest Moon című filmet, de engem leginkább annak a kibővített, erotikusabb verziójára emlékeztetett.
Ha az a film tetszett nektek, akkor bátran ajánlom, hogy ezt a könyvet is olvassátok el. :)

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2020/06/konyvkritik…

Enikő_Darai_Enii P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Kicsit ódzkodtam a könyvtől, mert vegyes élményeim voltak eddig az írónő munkáival. Volt ami nagyon tetszett, illetve volt, ami a hanyagoljuk kategóriába tartozott. Hála égnek, most nem csalódtam és egy szuper kis történetet kaptam.
A fülszöveg nem árul zsákbamacskát, pontosan azt írja le, amire számíthattunk a könyv olvasása során. A humor és a romantika kellő mennyiségben volt jelen, ehhez pedig egy csipetnyi gyász társult – ez szolgáltatta a szívszorító pillanatokat. Az írásmód és a karakterek (fő- és mellékszereplők egyaránt) izgalmassá, szerethetővé tudták tenni a kötetet, nem csoda tehát, hogy megkedveltem őket és ha a KMK is úgy akarja majd, akkor örömmel olvasnék még róluk.
Összességében tehát nem kaptam szívinkfartust semmilyen csavartól, de minden kellő képpen összhangban volt, így remek szórakozást nyújtott.

4 hozzászólás
Milli88 P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Nem olvastam még az írónőtől, így a stílus és az írásmód teljesen idegen volt. A fülszöveg alapján szereztem be, ami alapján gondoltam, hogy egy könnyű nyári olvasmánynak tökéletes választás lesz. Ez a tippem szerencsére be is igazolódott.

Először kicsit tartottam tőle, hogy Margot egy elkényeztetett hisztis p*csa lesz végig. Az első fejezetekben nagyon rá is szolgált erre a következtetésre, de hála az égnek ahogy haladtam a könyvvel bebizonyította számomra, hogy több is van benne, mint egy újgazdag, elkényeztetett üdvöske. Jack nem árult zsákbamacskát. Egy megtört férfi, aki nem is nagyon szertett volna változtatni az életén, mert elgondolása szerint nem érdemli meg a boldogságot.
Maga a történet szépen volt felépítve, volt egy íve, de nekem kicsit gyors volt a váltás a ki nem állhatjuk egymást és a spoiler között. Kis túlzással élve egyik lapról a másikra történt az eset.
Egyik főszereplő sem volt tökéletes, ellenben a mellékszereplők szinte hibátlanra voltak felépítve. Egy könnyed nyári limonádé, ami nem követeli az embertől, hogy agyaljon rajta és fejtegesse a szálakat.

Réka0128 P>!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

Tetszett, de kedvenc nem lett. :)

Mikor felkerült a kiadó oldalára ez a könyv rögtön kiszúrtam magamnak a fülszöveg alapján. A külföldi kiadásnál @pveronika értékelését olvasva döntöttem el, hogy biztosan be is fogom szerezni. Igaz mostanság egy picit félve állok neki a rubin pöttyösöknek, aminek nem más az oka, mint a túlzott erotika. Sajnos ennél a történetnél is ez rontotta el a tökéletes összképet, mert a szereplők és az alapsztori pedig hamar megfogott. Sokkal jobb lehetett volna, ha a szereplők erotikus gondolatai helyett inkább az egymás iránt táplált érzelmeikre fektetett volna több hangsúlyt az írónő. Ezen kívül igazából semmi rosszat nem tudok mondani róla, mert igazán könnyed, szórakoztató és szerethető volt. :)
A karakterek nagyon el voltak találva. Margot egy tipikus gazdag nagyvárosi lány, de a történet során sokat változik és végül sikerül kitörnie a családja által támasztott társadalmi elvárások börtönéből is. Jack eleinte elég zárkózott és mogorva. Margot hatására viszont sikerül megnyílnia és egy teljesen más oldaláról is megismerjük. Volt pár elég vicces jelenet kettőjük közt, amiken jókat nevettem. :D
Nem tudom tervezi-e a kiadó más könyvét is megjelentetni az írónőnek, de ha igen, akkor lehet adok még egy esélyt a regényeinek. :)

7 hozzászólás
Dsheavenofbooks >!
Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább

"Nagyon izgatott voltam már a kötet miatt, mivel rengeteg pozitív véleményt hallottam róla. Mindig valamiféle megnyugvást érzek, ha újra RP regényt olvasok, ebben a kategóriában érzem a legotthonosabban magam, de pont ezért kicsit féltem is, hogy mennyire fog lenyűgözni engem a történet.

Nos, azt hiszem, most már elárulhatom: én nagyon szerettem ezt a könyvet. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem kifejezetten újat tudott volna nyújtani, de én nem is feltétlen keresem mindig az újat. Egyszerűen néha csak jó leülni és egy aranyos történetet elolvasni, amely tökéletesen kikapcsol és feltölt. Az After we fall abszolút ebbe a kategóriába tartozik a számomra, de ezek mellett mégis van a történetnek mélysége, mondanivalója."

A teljes értékelésemet megtalálod erre a linkre kattintva: http://dsheavenofbooks.blogspot.com/2020/07/melanie-har…


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– De komoly képet vágsz! Aggódsz, mit tervezek még tenni veled?
Elmosolyodott, végigmért oldalról. – Kellene?
– Hogyne.
– Korbács és láncok?
– Hah! Szeretnéd, mi? Nem, elviszlek kempingezni.
Lefagyott a mosoly az arcáról. – Micsoda?
– Jól hallottad.

Könyvmolyképző KU>!

– Amúgy hány éves vagy?
– Harminchárom. Te?
– Harminc leszek a jövő hónapban.
– És még mindig habfürdőzöl?
– Amilyen gyakran csak tudok. És sosem utazok habfürdő nélkül. – Beszívta a levegőt, lehunyta a szemét. – Hát nem isteni az illata?
Betöltötte az orrom a levendula aromája. – Be kell vallanom, hogy de, az.
– Ugye? Néha kell egy kis luxus.

NagyEdina96>!

– Csak óvatosan, városi cica. Még a végén meg akarlak majd tartani – mondtam, mire felnevetett, és én elengedtem.
De az volt az ijesztő az egészben, hogy csak félig vicceltem.

199. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack Valentini · Margot Thurber Lewiston
Zso89 P>!

"Az eddig látott férfitestek soványak voltak, és sápadtak, semmi közük sem volt az előttem álló, gyönyörűséges műalkotáshoz a duzzadó izmokkal, ormokkal és vonalakkal, ahogy a felkelő nap fénye bronzszínű derengésbe vonta. Azt akartam…
RECCS!
Az ág, amin álltam, eltört, és én a földre zuhantam, a lehető legkevésbé kecsesen a hasamon landolva.
És egy kicsit be is pisiltem. Egészen kicsit."

Könyvmolyképző KU>!

– Azt akarod, hogy maradjak? Biztos?
– Igen. – Kihátráltam belőle, és gyengéden a hátára fordítottam. Úgy nézett rám, hogy attól összeszorult a mellem. – Ha te is akarod.
– Jack… – a keze az arcomra rebbent, hüvelykujjával simogatta. – Persze, hogy akarom.
Mosolyogtam, úgy éreztem magam, mint akinek leemelték a súlyt a melléről. – Akkor jó.
– De tudom, hogy a helyzet bonyolult.
– Igen, az. – Nem fogok hazudni neki. – És nem ígérhetek semmit.

Nympha17 P>!

Mi a baj velem? Miért nem akar engem senki? Talán ilyen vagyok és kész, nem lehet szeretni engem? Tényleg ilyen rémesnek tűnik a jövő velem? Büdös vagyok? Beleszagoltam a hónaljamba.

263. oldal

Semilla>!

– De a szerelem sokszor furcsa.Ha keresi az ember, elbújik előle. Ha nem, akkor meg rád ugrik, és fejbe ver.

Currie P>!

Egy barátom a seregben egyszer kölcsönadta Khalil Gibran könyvét, A prófétát, nagyon mély hatást tett rám, annyira, hogy vettem egy példányt, mikor hazajöttem. Sokat gondoltam az egyik sorra: “Minél mélyebbre ás a bánat a lelketekben, annál több örömet tudtok befogadni.“ Akkoriban ez reménnyel töltött el.
Később rájöttem, hogy az ellenkezője is igaz. Minél mélyebbre ás az öröm a lelketekben, annál nagyobb lesz a bánat, ha elmúlik.

Semilla>!

Senki sem gondolja, hogy önző lennél, mert szeretni akarsz valakit, és azt akarod, hogy viszontszeressenek.


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

B. N. Toler: Lélekvesztők
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A vetélytárs
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: A beosztott