Hajtóvadászat (Shadowrun 20.) 5 csillagozás

Mel Odom: Hajtóvadászat

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

KÉNYSZERŰ DÖNTÉS

Amikor Jack Skater, a profi árnyvadász társaival lecsap egy tünde óceánjáró hajóra, még nem is sejti, hamarosan milyen rázósra fordul az ügy. A csapatot jakuza bérgyilkosok lepik meg, egy japán sámán pedig megidéz egy hatalmas tengeri szörnyeteget, hogy biztos legyen benne, senki nem hagyja el a hajót élve. Skaterék azonban valahogy megmenekülnek, és nagyon szeretnék megtalálni azt az embert, aki felültette őket.
Ám nincs könnyű dolguk. A vadászok belekeverednek egy sötét, nagyszabású összeesküvésbe, melyben szerepet játszik Skater volt felesége, két tünde genetikai cég, egy McKenzie nevű könyörtelen maffiózó, valamint néhány adatlemez, teli olyan információkkal, melyekért egyesek akár gyilkolni is képesek. A pokoli kavarodásból látszólag nincs kiút. És miközben Seattle-re lecsap egy rejtélyes vírus, gyilkos kannibálok hordáit szabadítva az utcákra, Skater és csapata kénytelen befolyásos támogatót keresni az életben maradás érdekében…

>!
Beholder, Budapest, 2003
330 oldal · ISBN: 9639399531 · Fordította: Novák Gábor

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
Noro MP
Mel Odom: Hajtóvadászat

Mel Odom, a kockacsörgés mestere: kis odafigyeléssel nem nehéz beazonosítani, mikor melyik szabálykönyvet is lapozgatta írás közben. Mellesleg ez a könyve akció-regénynek túl hosszú és szószátyár is.


A sorozat következő kötete

Shadowrun sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marissa Meyer: Scarlet
Stephen Kenson: Bukott angyalok
Robin O'Wrightly: Város a föld alatt
Peter Clines: 14
Neil Gaiman: Amerikai istenek
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Különös különcségek
Diana Wynne Jones: A trónörökös
Rysa Walker: Timebound – Időcsapda
A. G. Hawk: Időtlenségbe zárva