Vigyél ​magaddal 28 csillagozás

Meghan March: Vigyél magaddal

***USA Today bestseller szerző***
„Egy csodálatos romantikus történet az újrakezdésről” amazon.co.uk
„Titkokkal és fordulatokkal teli könyv, imádtam” whitehotreads.com
A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos „igen” nem garancia az örökkön-örökkére.
Most, két évvel később, alig ismerek magunkra.
Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat.
Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent.
Két sérült ember.
Számtalan titok.
Harc az életünkért.
Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Eredeti mű: Meghan March: Take Me Back

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
340 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763472

Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 59

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Bitten 
Meghan March: Vigyél magaddal

Egész jó volt. Kicsit rövid, de tartalmas.
Tetszett az akció, bár néhol kicsit sántított :D

Ami viszont valóban megragadott a házasság körüli gondok ecsetelése, szépen és egyértelműen kirajzolódtak. Felvázolta őket majd megoldást keresett rájuk, bár ez a megoldás a szokásos romantikus kötetekre jellemző megoldás volt leginkább ;-)

spoiler

Keserédes (szó jellemzi számomra leginkább)

>!
Evika82 P
Meghan March: Vigyél magaddal

A könyv eleje tetszett. Megismertem egy házaspárt, akik sajnos problémákkal küzdenek. Szeretnék megmenteni a házasságukat, mert még mindig szeretik egymást, ezért elmennek egy nyaralásra, hogy tisztázzák a dolgaikat. Bepillantást nyertünk pár múltbéli emlékükbe is, és kíváncsi voltam, hogy vajon sikerül-e helyrehozni a kapcsolatukat. Aztán hirtelen átmentünk egy másodrangú akciófilmbe: spoiler, lövöldözés, robbantás, üldözés, bosszú stb. Igazából még ezzel se lett volna olyan nagy problémám, ha ez a szál rendesen fel van építve, ki van dolgozva, de olyan kurta-furcsa lett az egész történet. Pedig amúgy gyorsan olvasható kis könyv ez is.

>!
ladydark
Meghan March: Vigyél magaddal

Hú… hát hogyan is kezdjek neki.
Szerintem ez a könyv jobban sikerült, mint a Vágy trilógia kötetei.
Izgalmas volt, nem volt benne eltúlozva az erotika, sőt, nagyon kevés van benne, pedig az előző könyvek alapján nagy adagra lehetett számítani.
Viszont, nem tett jót, hogy két vonalon ment a könyv, és itt most nem feltétlenül a múltba való visszaemlékezések zavartak.
Jó lett volna, ha eldöntik, akkor most a tönkremenő házassággal, vagy azt emberrablással foglalkoznak, mert mind a kettővel igazából nagyon felesleges volt.
Így mind a két történetből kaptunk egy keveset, de igazán egyik sem volt kidolgozva, és a kettő nem is nagyon függött össze egymással, mind a kettő meg lett volna a másik nélkül.
Ha viszont, ezt a 2 témát akarták egybegyúrni, akkor még minimum 200 oldal kellett volna, hogy egy igazán jó, kidolgozott történetet olvashassunk.
Igazából egy gyorsan olvasható limonádé volt, de senki ne várjon tőle csodát, mert az csalódni fog.

>!
nypiro P
Meghan March: Vigyél magaddal

Kiváncsi voltam a Vágy trilógia után, hogy tud-e jobbat az írónő. Számomra nem tudott jobbat.
Nem tudtam eldönteni, hogy krimit olvasok vagy romantikus könyvet. De valahogy egyikből se kerekedett ki az az élmény, amit a kategóriának tudnia kellene. 2 darab szex volt benne, erotikus cimkétől némiképp többet várok. Nem ír rosszul, de annyira jól sem. Végig vártam, vártam, vártam a nagy durranást, mint a Vágy trilógiánál, mert ezt sejteti. Hogy még itt lesz valami nagy dobás. De elmaradt.
spoiler

3 hozzászólás
>!
pufivipi
Meghan March: Vigyél magaddal

Ez a könyv nagyon túlértékelt! Nem erotikus, de nem is romantikus. Nagy csalódás volt. Szereplőket abszolút nem kedveltem. Milyen házasság az, amiben semmi őszinteség sincs, folyamatos a titkolózás és igazából semmit sem tudnak a másikról, a bajban nem számíthatnak egymásra?

>!
TABOOX P
Meghan March: Vigyél magaddal

Nagy elvárásokkal láttunk neki elolvasni ezt a könyvet is. Gondoltuk, tökéletes nyári olvasmány lesz!

Hogy mit vártunk a fülszöveg alapján?

Szerethető hús-vér karaktereket. Lélektanilag hiteles gondolatmenetet arról, hogyan és miért mehet tönkre egy házasság ilyen rövid idő (két év) alatt, és hogyan és miként lehet azt helyrehozni (egy nyaralásnyi idő alatt). Mindezt egy elvarázsolt paradicsomi helyszínen, mert mi is tenné még bujábbá és izgalmasabbá ezt a hétköznapi alaphelyzetet, mint egy pompásan forró díszlet.

Ehhez képest lássuk, mit is kaptunk?

A szereplők kevéssé tűntek valószerűnek. Bár voltak olyan tulajdonságaik, amik szerethetővé és emberivé tehették volna őket, az összkép mégis darabos maradt. A történet egyszerre mindenről akart szólni: gyászról, munkáról, szerelemről, szexről, embercsempészetről, bajtársiasságról…kicsit olyan volt, mint egy rosszul megkomponált turmix: minden, ami belekerült finom és egészséges, az elegyük mégis nehezen fogyasztható. (Nagy kortyokban, húzóra.) …

A teljes értékelést a TABOOX magazinjában olvashatjátok: https://www.taboox.hu/erotikus_konyvek/konyvkritika-meg…

>!
krisztin1 P
Meghan March: Vigyél magaddal

Az első könyvem az írónőtől, véletlenül akadtam rá. A fülszövege volt az, ami felkeltette az érdeklődésemet.
Maga a történet egyszerű romantikus sztorinak indult, persze tele titkokkal, és a végén még egy kis akciót is kaptam.
A főszereplőket tekintve mindegyik félnek megvolt a maga kis titka, amit, hiába voltak már egy ideje házasok, eddig nem osztottak meg egymással. Kicsit furcsa is volt a kapcsolatuk, hogy alig tudtak egymásról valamit.
Egyszer el lehetett olvasni, de nem lesz újraolvasós.

>!
Gigi_90
Meghan March: Vigyél magaddal

A könyv eleje teljesen rendben volt. Az író elénk vetít egy párt aki épp házassági krízisben van. Tetszett ahogy leírta a szereplőket, és ahogy próbálják menteni a házasságukat. Az elejét tényleg nagyon érdekesnek találtam. Aztán egyszer csak a drámai romantika átváltozik egy lövöldözős akcióval dúsított könyvre, ami nekem nem nyerte el a tetszésem. Nekem ez már túl sok volt.

>!
Emese_Szilágyi_2
Meghan March: Vigyél magaddal

Számomra meglepő újdonság volt. A tartalma alapján nem igazán erre számítottam. Arra gondoltam, hogy lesz egy pár, akik igyekeznek megmenteni a házasságukat, amelyet veszélybe sodortak. Ennek ellenére a közepe táján már egy igazi kommandós mentőakcióba botlottam, ami izgalmas volt. Érdekes volt olvasni, hogy milyen kevés is kell ahhoz, hogy egy házasság ennyire elromoljon, ha nem ápoljuk, nem tápláljuk, nem kommunikálunk. Jó volt látni, hogy a szereplők nem adták fel, nem választották a könnyebb megoldást. Élveztem. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Ellen Malpas: A védelmező
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Sherry Gammon: Szerethetetlen
Karen Rose: Vigyázz rám
Lacey Weatherford: Crush – Bizsergés
Maya Banks: Második esély
Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Susan Donovan: Csábíts el!
Julie Garwood: Teljes gázzal