Vigyél ​magaddal 48 csillagozás

Meghan March: Vigyél magaddal

***USA Today bestseller szerző***
„Egy csodálatos romantikus történet az újrakezdésről” amazon.co.uk
„Titkokkal és fordulatokkal teli könyv, imádtam” whitehotreads.com
A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos „igen” nem garancia az örökkön-örökkére.
Most, két évvel később, alig ismerek magunkra.
Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat.
Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent.
Két sérült ember.
Számtalan titok.
Harc az életünkért.
Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Eredeti mű: Meghan March: Take Me Back

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
284 oldal · ISBN: 9786155763489 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
284 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763472 · Fordította: Goitein Veronika

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 69

Kívánságlistára tette 58

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Meghan March: Vigyél magaddal

Egész jó volt. Kicsit rövid, de tartalmas.
Tetszett az akció, bár néhol kicsit sántított :D

Ami viszont valóban megragadott a házasság körüli gondok ecsetelése, szépen és egyértelműen kirajzolódtak. Felvázolta őket majd megoldást keresett rájuk, bár ez a megoldás a szokásos romantikus kötetekre jellemző megoldás volt leginkább ;-)

spoiler

Keserédes (szó jellemzi számomra leginkább)

2 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Meghan March: Vigyél magaddal

Nem értem az írónőt!
Tudna jót írni és mégsem ír! :(

A könyv eleje nagyon tetszett! Kezdtem örülni, hogy végre egy könyv, ami egy házasságról szól, illetve egy házasságban élő párról. Ha a történet elejét nézzük simán 5 csillag.
Aztán történt valami …
A jót felváltotta a rossz. Mi volt ez a „krimi” szál? Hogy volt ez tálalva? Á, dühítő az egész.

Kb. 3 óra alatt ki lehet végezni a könyvet, aztán felejtésbe is merül az egész.

Pedig olyan jól indult …

3 hozzászólás
>!
Evika82 P
Meghan March: Vigyél magaddal

A könyv eleje tetszett. Megismertem egy házaspárt, akik sajnos problémákkal küzdenek. Szeretnék megmenteni a házasságukat, mert még mindig szeretik egymást, ezért elmennek egy nyaralásra, hogy tisztázzák a dolgaikat. Bepillantást nyertünk pár múltbéli emlékükbe is, és kíváncsi voltam, hogy vajon sikerül-e helyrehozni a kapcsolatukat. Aztán hirtelen átmentünk egy másodrangú akciófilmbe: spoiler, lövöldözés, robbantás, üldözés, bosszú stb. Igazából még ezzel se lett volna olyan nagy problémám, ha ez a szál rendesen fel van építve, ki van dolgozva, de olyan kurta-furcsa lett az egész történet. Pedig amúgy gyorsan olvasható kis könyv ez is.

>!
Arcturus
Meghan March: Vigyél magaddal

Bevallom őszintén, a fülszöveg alapján arra számítottam, hogy egy nagyon könnyed, gyorsan olvasható, annyira abszurd, annyira hiteltelen, hogy már jó történetet kapok. Sajnos ez végül nem jött be. A történet eleje kifejezetten tetszett. Megismerünk egy fiatal párt, akik rendbe akarják hozni a kapcsolatukat, eleinte mindketten megpróbálnak (néha tévesen) olvasni a jelekből, a másik viselkedéséből a szavaiból, mindketten siratják a múltat, és mindketten azt akarják, hogy a közös jövőjük is jó legyen. Egy kicsit sok volt Kat nyavalygásából, hogy Dane vajon úgy értette-e, amit mondott, hogy nem akarja megmenteni a kapcsolatot, és ez a vége, vagy épp ellenkezőleg?… Egy kicsit unalmas volt, hogy Dane tökéletesen semleges jeleket ad, noha ő sem akarta, hogy szétmenjenek. Talán a férfiúi büszkesége miatt „tartotta magát”?… Aztán végre elkezdték azt, amiért mentek, rendbe hozni mindent. És ekkor a könyv átváltott egy emberrablásos akciótörténetbe, én meg néztem csak, hogy ez mi a fene… akciók közben persze kiderült Dane nagy titka, kiderült, kicsoda igazából Vander, sőt, még Dane munkatársa is az életükre tört, és róla is kiderült, hogy kicsoda… ebben a könyvben senki nem az volt, akinek mondta magát.

Vander és a barátnője, akinek már nem emlékszem a nevére, borzalmasan irritálóak voltak, a kis hajós játékuk meg annyira nem illett oda, hogy hihetetlen… a szexjelenetek sem tetszettek egyáltalán, pedig csak kettő volt az egész könyvben, igaz, az elég részletes. A szókimondás is nagyon vagány, de nem illett bele. Ennek ellenére jobb volt az egész történet, mint vártam, sokkal jobb, hogy őszinte legyek. A legjobb az egészben Benjie levele volt, és tetszett a pár kapcsolata is alapvetően. Az akciók sem voltak rosszak, csak ez az egész valahogy nem állt össze. Tökéletesen elég lett volna a romantikus szál, semmi szükség nem volt erre az egészre, vagy elég lett volna az emberrablós szál, a kettő együtt nem működött jól. Ráadásul fontos szerepet kapott a történetben a gyász is, és annak feldolgozása, de sajnos egyik rész sem lett megfelelően kibontva. Kettős érzéseim vannak a könyv kapcsán, 5-ből 2 csillag nálam, mert néhány része tényleg jó volt, de sok része lehetett volna jobb is. (A borítóról pedig annyit, hogy látni sem akarom többé! :) Arról nem is beszélve, hogy egy olyan ember, aki Dane munkáját végzi, egy kicsit… izmosabb és nagyobb darab a képen látható pasinál, akinek láthatóan meg sem kottyan a karjában tartani a nőt… picit hiteltelen kép, de illik a könyvhöz :))

>!
ladydark
Meghan March: Vigyél magaddal

Hú… hát hogyan is kezdjek neki.
Szerintem ez a könyv jobban sikerült, mint a Vágy trilógia kötetei.
Izgalmas volt, nem volt benne eltúlozva az erotika, sőt, nagyon kevés van benne, pedig az előző könyvek alapján nagy adagra lehetett számítani.
Viszont, nem tett jót, hogy két vonalon ment a könyv, és itt most nem feltétlenül a múltba való visszaemlékezések zavartak.
Jó lett volna, ha eldöntik, akkor most a tönkremenő házassággal, vagy azt emberrablással foglalkoznak, mert mind a kettővel igazából nagyon felesleges volt.
Így mind a két történetből kaptunk egy keveset, de igazán egyik sem volt kidolgozva, és a kettő nem is nagyon függött össze egymással, mind a kettő meg lett volna a másik nélkül.
Ha viszont, ezt a 2 témát akarták egybegyúrni, akkor még minimum 200 oldal kellett volna, hogy egy igazán jó, kidolgozott történetet olvashassunk.
Igazából egy gyorsan olvasható limonádé volt, de senki ne várjon tőle csodát, mert az csalódni fog.

>!
Dora_Sullivan
Meghan March: Vigyél magaddal

Hát… hát ez nem volt éppen egy legjobb megoldás az írónő részéről.
Mármint, hogy ezt így összesűrítette.
Külön – külön magában még csak – csak jobb lett volna, de így az egyiktől a másik elvette azt az élvezetet amit szerintem át akart volna adni nekünk.

Az elején a csak „romantikus” – szál, levezetése egészen jól alakult. Érdekelt nagyon is, hogy miként sikerül helyrehozniuk a karaktereinknek a „házasságukat”… viszont nagyon sajnáltam, hogy ennek bemutatására nem jutott úgy és annyi esély, mint ahogyan azt szerettem és vágytam volna. Pedig annyira jól indult neki… :'(

Szintén hasonlóan érdekelt a második felében lévő, „kaland” – „bűnüldözős” szál is, aképpen, hogy azt miként sikerül majd levezetnie úgy, hogy azt tudjam mondani, hogy az nekem bejött…
Viszont itt is ugyanazt éreztem, mint a 'romantikus' szálnál, hogy keveslettem annak az esélyét, hogy ezt is hosszabban, de leginkább kidolgozottabban olvashassam. Pedig akadtak egy – egy jól elkapott pillanatok, jelenetek benne… csak sajnáltam, hogy nem volt teljesen kidolgozva… túl hamar derültek ki a miértek… :'(

Ennek ellenére, ezek felvetése, jó ötletnek bizonyultak… csak nem egyben.
Annak ellenére, hogy szeretem ha a egy romantikus történetben szerepet kap a bűnüldözés, mint pl. Julie Garwood-tól a Buchanan-Renard-MacKenna sorozata, vagy mint Nora Roberts könyvei…
De ebben ez a két felvetendő séma, nem passzolt össze, én úgy éreztem.
Így ezáltal, esély sem jutott arra, hogy a két főkaraktert megtudjam kedvelni, s szeretni… :(

Talán, majd legközelebb hátha összejön ez, másképp, külön – külön…

2 hozzászólás
>!
nypiro P
Meghan March: Vigyél magaddal

Kiváncsi voltam a Vágy trilógia után, hogy tud-e jobbat az írónő. Számomra nem tudott jobbat.
Nem tudtam eldönteni, hogy krimit olvasok vagy romantikus könyvet. De valahogy egyikből se kerekedett ki az az élmény, amit a kategóriának tudnia kellene. 2 darab szex volt benne, erotikus cimkétől némiképp többet várok. Nem ír rosszul, de annyira jól sem. Végig vártam, vártam, vártam a nagy durranást, mint a Vágy trilógiánál, mert ezt sejteti. Hogy még itt lesz valami nagy dobás. De elmaradt.
spoiler

3 hozzászólás
>!
Cyby
Meghan March: Vigyél magaddal

Jó kis történet volt, nekem tetszett. Romantikusnak abszolút romantikus, de azért nem nevezném erotikusnak.
A szereplők szimpatikusak voltak, drukkoltam nekik, hogy a könyv végére újra össze tudjanak csiszolódni – habár ez a happy end nem úgy történt, ahogy képzeltem. Azt mondjuk nem értem, hogyan lehetnek már évek óta úgy házasok, hogy egyáltalán nem is ismerik egymást. :D Mindenesetre a Vágy trilógiánál jobban sikerült ez a könyv.

>!
Kathreen
Meghan March: Vigyél magaddal

Kicsit rövid volt, de tetszett Dane és Kat története. Jól megírt történet volt arról, hogy miért érdemes küzdeni és hogy a titkok hogy tudják megmérgezni egy kapcsolatot.

>!
Moncsi22
Meghan March: Vigyél magaddal

Élvezetes, akciódús és szenvedélyes. Rengeteg titok és nehézség mégis magával ragadó történet. Számomra szinte letehetetlen volt. Aludni is csak akkor mentem, mikor már leragadt a szemem. Dane és Kat története nem egy hétköznapi szerelmes történet. Inkább egy izgalmakkal teli, vágytól és akciótól fűjtött szerelmes álomtörténet. Sok nő ilyen pasira vágyik, aki akkor és ott mellette van amikor a legeslegnagyobb szüksége van rá. Imádom az írónő eddigi írásait. És mit mondjak, nem csalódtam bennem most sem.


Népszerű idézetek

>!
B_Viki23 P

Az élet rövid. Muszáj kockázatot vállalni. Semmire nincs garancia. Lehet,hogy nem lesz több lehetőség.

29. oldal

>!
ZCsilla P

Ez is egy intő jel. Túl sok időt töltök munkával. Ideje volna kicsit másra is figyelni, mint az ügyfelekre és a cég gondjaira, melyek sokszor nem is olyan nagyok, mint elsőre tűnnek. Ha kicsit lassítanék, nemcsak a dolgok egy-egy szeletét, hanem a kerek egészet is látnám.
Ahogy a csillagokat nézem, szinte ujjongok örömömben. Boldognak és szabadnak érzem magam. Végre nem csak a szó fizikai értelmében élek. Remélem, holnap is emlékezni fogok arra, amit ma gondoltam és éreztem.

102-103. oldal

>!
ZCsilla P

– Nem lehetsz képtelen arra, amit soha nem próbáltál.

136. oldal

>!
Hama_Zsuzsa

Most úgy nézek ki, mint valami kopasztott csirke, és a férjem biztos legszívesebben megfojtana.

>!
Hama_Zsuzsa

– Ha ugyanez lesz rajtad, nem fogom tudni elhessegetni a fickókat a közeledből.
Tátva maradt a szám, ahogy felém és Benjie felé biccentett, majd sarkon fordult.
– Azt a mindenit! – suttogtam.
– Így igaz – mondta Benjie visszafogottan. – Az életben nem engedtem volna át neked, ha előbb látom a csodás hátsóját.

>!
Hama_Zsuzsa

Tudok úszni, de esküszöm, ha a Karib-tengerbe borulunk, a szellemem örökké kísérteni ogja Belize összes hajóját. Legalább lesz még egy turisztikai nevezetesség.

>!
Hama_Zsuzsa

– Miért mondod ezt el nekem? – kérdeztem, miután újra felém fordult.
– Mert egy nap nem leszek mellette, és valakinek tudnia kell, min ment keresztül. Kat erős, de mindenkinek vannak határai.
Benjie mélyen a szemembe nézett.
– Mellette kell lenned, ha szükség van rád.

>!
Hama_Zsuzsa

– Meglesz. Nem lehetnek messze. Az egyik hulla még meleg.
Tanner Rome-ra néz.
– A trópusokon vagyunk. Még jó, hogy meleg.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Ellen Malpas: A védelmező
Tiszlavicz Mária: Duplacsavar
Sherry Gammon: Hihetetlen
Lacey Weatherford: Crush – Bizsergés
Julie Garwood: Szívtipró
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Karen Rose: Vigyázz rám
Ludányi Bettina: Mennem kell
Julie James: Az a gyanúm, szerelem