Véletlen ​szeretők 197 csillagozás

Meghan March: Véletlen szeretők

***USA Today bestseller szerző***
„Konfliktusok és titkok, imádtam!” nightowlreader.com
„Csak a füllesztő erotika… ” bffbookblog.com
Milyen a férfi? Arrogáns.
Milyen a nő? Önelégült.
Gyűlölöm a férfit.
Vágyom a nőre.
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast.
Engem pedig minden elutasítás megerősít.
Nem vagyok egy egyéjszakás csaj.
Nem érted, hogy nem kalandra vágyom?
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem!
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
350 oldal · ISBN: 9786155763502 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763496 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Ryker Grant · Justine Porter · Merica


Kedvencelte 14

Most olvassa 13

Várólistára tette 86

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
MissFortune
Meghan March: Véletlen szeretők

Könnyed nyári könyv, amin nem kell túl sokat gondolkodni.
Két jogi egyetemi hallgatóról szól. Nem szoktam fülszövegeket olvasni már, mert általában csalódást okoz, így váratlanul ért. Biztos a sors akarta így, ugyanis szeptemberben én is elkezdem. :D
Ryker egy elég kangörcsös fiúka, de legalább a helyén van a szíve. Két évig szaladt Justine után, mint kiderült nem hiába. Ezért nem értem, miért Véletlen szeretők a könyv címe. Ha két évig rohanok valaki után, aztán végre összejön, abban semmi véletlen nincs.
Justine nem lett a kedvenc szereplőm. Túl hisztis, furcsa döntéseket hoz, aztán eszi magát rajta. Legalább nem adta magát Rykernek egyből. A titkaik nem voltak annyira kiszámíthatóak számomra, így élveztem, amikor kiderültek. Került egy kis izgalom is a romantika közé:)
Összességében nem volt rossz mű, egy csillagot Justine miatt vonok le.

>!
Ács_Milán
Meghan March: Véletlen szeretők

Manapság az erotikus műfajú könyvekkel szinte Dunát lehetne rekeszteni. Egyre kevesebb az olyan regény, ami az mellett, hogy tele van ízléses vagy éppen ízléstelen erotikus jelenetekkel, van valami mondanivalója is. Nagy örömömre a Véletlen szeretők pont egy ilyen volt. Nem a szexuális aktusokra volt kihegyezve a történet, hanem sokkal mélyebb és életszerűbb dolgokról, helyzetekről szólt.
A szereplőket szinte az első oldalaktól kezdve kedveltem. Mind Justine, mind Ryker nagyon jó karakterek voltak. Végre egy olyan páros, akiknek nem csak a lábuk között volt valami, amivel gondolkodtak, hanem agyilag is okosak voltak.
Az utolsó pár fejezetet egy kicsit kapkodónak éreztem, de az utószó méltó befejezést adott a könyvnek.
Összességében egy nagyon jól megírt történet, amit gyorsan és könnyen lehetett olvasni és kitűnő kikapcsolódást nyújtott.
És végül, de nem utolsó sorban, akinek ezért a könyvért végtelenül hálás vagyok, az @nypiro! Köszönöm! :-)

6 hozzászólás
>!
Hópárduc P
Meghan March: Véletlen szeretők

Összességében nekem tetszett a könyv.
Igaz, sok hasonló történet létezik.
Könnyed olvasmány és haladós is. :)
Valahogy mégis megfogott és szerethetőek a karakterek is.
A csaj néha kicsit hisztizett, de még belefért ez is.

>!
turanett P
Meghan March: Véletlen szeretők

Kezdjük a borítóval, nem igazán tetszik, de ez mostanság Álomgyáras betegség. De ez még egész jól sikerült.
A történet: Határozottan meglepett. Az írónőtől, eddig csak a Vágy trilógiát olvastam, ami nem igazán varázsolt el. Viszont ez igen is tetszett. Pörgős és vicces történet. Justine helyzete egyik pillanatról a másikra megváltozik. Elveszíti az ösztöndíját, egyetlen esélye, ha korepetálja Rykert, aki már két éve ostromolja. Ahogy haladunk előre a történetben, egyre több dolog derül ki szereplőkről. Justinenak nagyon rosszul kezdődött az élete, a szülei elég rosszul bántak vele. A nagypapája nevelte fel, de sajnos ő is elhunyt. Csak magára számíthat. Ebből kifolyólag, igen erős személyiség lett. Minden áron bizonyítani akar, hogy többet ér, mint a szülei. Ryker végre közelében lehet a kiszemelt lánynak. Még azt a tervét is feladja, hogy kirúgassa magát. Ő pedig a lánynak akar bizonyítani. Határozottan jó párost kezdenek alkotni. Persze mindkét fél részéról előkerülnek a titkok, ami beárnyékolja a kapcsolatukat. Hála az égnek itt most nem volt annyi huzavona, hamar tisztázódott minden. A vége kifejezettem aranyosra sikeredett.

>!
ap358 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Pörgős, gyorsan olvasható, utazáshoz tökéletes könyv. A fejezetek 3-4 oldalasak, így lehet vele haladni.
Az alapötlet a már jól ismert klisé: szorgalmas, okos, nehéz sorsú lány és a gazdag mácsó srác, akinek fényezni kell az elméjét.
Az alaptól való eltérést kisebb csavarokkal oldja meg az írónő, amelyek némelyike kimondottan tetszett. Ellenben annyi apró fordulattal színezi, hogy az nekem néha már sok is volt. Nincsenek rendesen kifejtve. (A kevesebb itt több lehetett volna, érzelmi téren.) A Chad-es rész fogott meg a legjobban, arról szívesebben olvastam volna, sok lehetőség rejlett benne.
Justinenek sosem volt könnyű élete, a hullámok mindig összecsapnak a feje felett, de ő talpra áll és megy tovább, nem egy nyafogós karakter.
Ryker annyira nem került közel a szívemhez, nem találtam egyedinek. Cuki volt, határozott, minden megvolt benne, aminek kellett, csak az a picike plusz hiányzott, ami megkülönböztethette volna a hasonló történetek szereplőitől.
Ami az alkut illeti, nem sokat nyomott bonyodalom terén, ami volt, az inkább csak műbalhénak számított. Ezért is éreztem összecsapottnak a végét. Ryker életében gyökeres változásoknak kellett volna beállnia, de csak a Justine-nal való kapcsolatán volt a hangsúly.
Ryker apja viszont nagyon jól el lett találva.
Összességében jobban tetszett, mint a Vágy trilógia, egyszer olvasható, szórakoztató könyv.

>!
agi89
Meghan March: Véletlen szeretők

Hirtelen ötlet volt, hogy elolvassam. De benne ragadtam a könyvbe. És milyen jól esett. *-*
Annak ellenére, hogy nem egy kiemelkedően jó könyv.
A sztorit is mintha már olvastam volna.

De mindez kit érdekel, ha jókor – pont akkor amikor kell és ránk fér – kapnak el a Ryker típusú pasik!? :D

>!
l_moni
Meghan March: Véletlen szeretők

Nem rossz könyv, kifejezetten könnyed olvasmány.
Ryker és Justin. Hát fura páros. A csajszi néha (na jó sokszor) idegesítő, a srác meg nagyon öntelt.
Bírtam a kapcsolatukat, Ryker makacsságát :)

>!
B_Viki23 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Könnyed kis olvasmány. Egyszeri olvasásnak elment. ☺

>!
Dorina_S
Meghan March: Véletlen szeretők

Be kell vallanom félve nyúltam ehhez a könyvhöz Megan előző trilógiája miatt, ami nem volt rossz, de annyira eget rengetően jó sem. A fülszöveg és a borító győzött meg ezzel a regénnyel kapcsolatban. Kifejezetten tetszett, hogy joghallgatókról szólt, ezért plusz csillagot adtam.

A történet kicsit szokványos, a tanulós, de nem éppen ideális családi környezetből származó lány, és a „mindenkitmegdöntő” adonisz, aki lusta tanulni, de pénze van és egy biztos háttér a szülei által. Nevezhetnénk ezt tényleg klisének, de mindkét főszereplő mögött vannak érdekes dolgok. Tele van mindkettejük élete titkokkal, amelyeket nem szeretnének napvilágra hozni.

Justine számomra néha vagy inkább sokszor idegesítő volt. A sok agyalása, hisztizése, és az állandó határozatlansága miatt nem tudtam teljesen megkedvelni. Sok esetben nem látott a dolgok mélyére, miközben elvárta az őszinteséget, ő ennek nem tett eleget. Ez számomra elég visszatetsző volt. Mindenki Miss Tökélynek nevezi, de nagyon nem volt az. Számos esetben nem volt összeszedett, és gyakran naiv is volt. Akkor amikor kellett, nem tudta meghozni azt a döntést, amelyet kellett volna. Jogászként sem állta meg a helyét sok esetben. A családi háttere miatt sajnáltam, hogy mindig mindent egyedül kellett megoldania, ezért nem is tudott bízni, de nem próbált ezen nagyon változtatni sem.

Ryker a tipikusan elkényeztetett, jóképű gazadag fiú, akinek apuci és anyuci mindent a segge alá tesz. Ez azonban tényleg csak a látszat volt. A fiú hagyta, hogy ezt gondolja róla a külvilág. Igaz, hogy a nőket nem vetette meg, de a felszín alatt ő sokkal több. Nem felhőtlen a viszonya a családjával, ennek ellenére minden nehéz helyzetben szó nélkül áll a szülei mellé. Emiatt is kedveltem meg, de nem értettem miért olyan fontos neki Justine, miért ez a nő kell neki, miért emeli ennyire piedesztára. Persze a szívnek parancsolni nem lehet, de sok esetben sajnáltam a fiút, amikor sorra bizonyított, a lány viszont továbbra is kétkedve állt hozzá vagy egyenesen elutasította.

Külön kiemelném az amerikai jogrendszert, és az amerikai jogi egyetemen tanult tárgyakat. Számomra ez nagyon izgalmas volt, és új információkat tudtam meg ezzel kapcsolatban.

Persze az utolsó lapok felé haladva keletkezik számos bonyodalom, probléma, de minden megoldódik és „happy end” lesz. Igazán csavaros a történet vége, és ezzel érdemelte ki az öt csillagot tőlem.

>!
Trice29 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Nagyrészt tetszett a könyv. Jó volt a hangulata, a mondanivalója. Tetszett a lazaság, hogy nem volt felesleges nyűglődés. Azonban számomra egy kicsit felszínes maradt, szeretem a mélyebb érzelmeket. Összességében jó szórakozás!


Népszerű idézetek

>!
ap358 P

(…) hülyeség lenne lavírozni, és a minimumra törekedni, amikor mindketten tudjuk, hogy sokkal többre vagy képes.

89. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Justine Porter
>!
Ancsúr P

A legjobb barátnő nem véletlenül a legjobb. Ha úgy érzed, ennél rosszabb már nem lehet, és az életed nem más, mint egy rakás szar, ott a legjobb barátnő, aki borral kínál, és segít, hogy kicsit összeszedd magad. Ugyan messze még az este, de a bor akkor is a legjobbkor jön.

>!
Sarok_Ildi

Pasi vagyok, nem hülye. Itt egy bombanő a konyhámban. Majdnem teljesen meztelen, és etet. Még jó, hogy szó nélkül megeszem azokat a nyamvadt palacsintákat.

>!
Hama_Zsuzsa

– Ha az én verzióm szerint működne a dolog, garantált, hogy még tanulás előtt elmennél. Biztos nem gondoltad meg magad? Ígérem, nem bánod meg.
Ennyit a burkolt célzásokról. Ahogy rám néz és vigyorog, elvörösödöm.
Igyekszem visszafogni magam, nehogy elküldjem a fenébe. Inkább összekulcsolom a kezem az asztalon, és előrehajolok. Ha játszma, hát legyen játszma.
– Igazán nincs szükség a közreműködésedre, ha el akarok menni.

>!
ap358 P

Korábban megesküdtem volna, hogy képtelenség elvenni az étvágyamat a csirkehúsos, rizses, babos, avokádós finomságtól, de sajnos nem így van. Most rá sem tudok nézni fallikus gondolatok nélkül. Ryker Grant faroklenyomatának híre teljesen leblokkolt.

8. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Justine Porter
>!
Ancsúr P

A tanárunk szerint akkor leszünk sikeresek a bíróságon vagy az esküdtszék előtt, ha magát az ügyet a nekünk kedvező színezetben tüntetjük fel, így befolyást tudunk gyakorolni rájuk– vagy bárkire, akinek befolyása lehet az általunk kívánt végkifejletre. Pontosan ebben áll az ügyvédi szakma sikere.
Egy dolgot biztosan megtanultam a jogi egyetemen: mindennek több oldala van. Léteznek ugyan szabályok, de minden más csak tálalás kérdése. Még a gyilkosnak is akad védője. Mindenesetre több magyarázat lehetséges, és pont ezért fizetik meg az ügyvédeket. Hogy megtalálják a magyarázatot. Meg kell győzniük az ellenoldalt. Mindent bele kell adni, hogy az ügyfelet a lehető legjobban tudjuk képviselni.

>!
martonka77

– Kit érdekel? Utálom őket. Ők is engem. Te is. Én is utálom magam.
Értelmetlenül hadovál, de a könnyei mindent elárulnak. Átnyúlok, és megfogom a kezét.
– Minden rendben lesz. Megígérem.
– El akartam felejteni mindent. Még ez sem sikerült.
A szavai nyersek. Úgy érzem, megszakad érte a szívem. Már azelőtt kidől, hogy beérnénk a lakásba, úgyhogy a kocsitól az ágyig cipelnem kell. Kifésülöm a haját az arcából, és ráadom az egyik pólómat.
– Én nem utállak, Justine. Szeretlek. Elmondhatatlanul szeretlek.


Hasonló könyvek címkék alapján

M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Cora Carmack: Szakítópróba
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Rainbow Rowell: Fangirl
Kim Holden: Bright Side
Vi Keeland: A beosztott
Jodi Picoult: Szívtől szívig