Véletlen ​szeretők 83 csillagozás

Meghan March: Véletlen szeretők

***USA Today bestseller szerző***
„Konfliktusok és titkok, imádtam!” nightowlreader.com
„Csak a füllesztő erotika… ” bffbookblog.com
Milyen a férfi? Arrogáns.
Milyen a nő? Önelégült.
Gyűlölöm a férfit.
Vágyom a nőre.
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast.
Engem pedig minden elutasítás megerősít.
Nem vagyok egy egyéjszakás csaj.
Nem érted, hogy nem kalandra vágyom?
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem!
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.

Eredeti mű: Meghan March: Bad Judgment

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763496 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ryker Grant · Justine Porter


Kedvencelte 4

Most olvassa 10

Várólistára tette 83

Kívánságlistára tette 67

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Ács_Milán 
Meghan March: Véletlen szeretők

Manapság az erotikus műfajú könyvekkel szinte Dunát lehetne rekeszteni. Egyre kevesebb az olyan regény, ami az mellett, hogy tele van ízléses vagy éppen ízléstelen erotikus jelenetekkel, van valami mondanivalója is. Nagy örömömre a Véletlen szeretők pont egy ilyen volt. Nem a szexuális aktusokra volt kihegyezve a történet, hanem sokkal mélyebb és életszerűbb dolgokról, helyzetekről szólt.
A szereplőket szinte az első oldalaktól kezdve kedveltem. Mind Justine, mind Ryker nagyon jó karakterek voltak. Végre egy olyan páros, akiknek nem csak a lábuk között volt valami, amivel gondolkodtak, hanem agyilag is okosak voltak.
Az utolsó pár fejezetet egy kicsit kapkodónak éreztem, de az utószó méltó befejezést adott a könyvnek.
Összességében egy nagyon jól megírt történet, amit gyorsan és könnyen lehetett olvasni és kitűnő kikapcsolódást nyújtott.
És végül, de nem utolsó sorban, akinek ezért a könyvért végtelenül hálás vagyok, az @nypiro! Köszönöm! :-)

6 hozzászólás
>!
Hópárduc P
Meghan March: Véletlen szeretők

Összességében nekem tetszett a könyv.
Igaz, sok hasonló történet létezik.
Könnyed olvasmány és haladós is. :)
Valahogy mégis megfogott és szerethetőek a karakterek is.
A csaj néha kicsit hisztizett, de még belefért ez is.

>!
agi89
Meghan March: Véletlen szeretők

Hirtelen ötlet volt, hogy elolvassam. De benne ragadtam a könyvbe. És milyen jól esett. *-*
Annak ellenére, hogy nem egy kiemelkedően jó könyv.
A sztorit is mintha már olvastam volna.

De mindez kit érdekel, ha jókor – pont akkor amikor kell és ránk fér – kapnak el a Ryker típusú pasik!? :D

>!
ap358 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Pörgős, gyorsan olvasható, utazáshoz tökéletes könyv. A fejezetek 3-4 oldalasak, így lehet vele haladni.
Az alapötlet a már jól ismert klisé: szorgalmas, okos, nehéz sorsú lány és a gazdag mácsó srác, akinek fényezni kell az elméjét.
Az alaptól való eltérést kisebb csavarokkal oldja meg az írónő, amelyek némelyike kimondottan tetszett. Ellenben annyi apró fordulattal színezi, hogy az nekem néha már sok is volt. Nincsenek rendesen kifejtve. (A kevesebb itt több lehetett volna, érzelmi téren.) A Chad-es rész fogott meg a legjobban, arról szívesebben olvastam volna, sok lehetőség rejlett benne.
Justinenek sosem volt könnyű élete, a hullámok mindig összecsapnak a feje felett, de ő talpra áll és megy tovább, nem egy nyafogós karakter.
Ryker annyira nem került közel a szívemhez, nem találtam egyedinek. Cuki volt, határozott, minden megvolt benne, aminek kellett, csak az a picike plusz hiányzott, ami megkülönböztethette volna a hasonló történetek szereplőitől.
Ami az alkut illeti, nem sokat nyomott bonyodalom terén, ami volt, az inkább csak műbalhénak számított. Ezért is éreztem összecsapottnak a végét. Ryker életében gyökeres változásoknak kellett volna beállnia, de csak a Justine-nal való kapcsolatán volt a hangsúly.
Ryker apja viszont nagyon jól el lett találva.
Összességében jobban tetszett, mint a Vágy trilógia, egyszer olvasható, szórakoztató könyv.

>!
B_Viki23 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Könnyed kis olvasmány. Egyszeri olvasásnak elment. ☺

>!
Trice29 P
Meghan March: Véletlen szeretők

Nagyrészt tetszett a könyv. Jó volt a hangulata, a mondanivalója. Tetszett a lazaság, hogy nem volt felesleges nyűglődés. Azonban számomra egy kicsit felszínes maradt, szeretem a mélyebb érzelmeket. Összességében jó szórakozás!

>!
ladydark
Meghan March: Véletlen szeretők

A könyv nem fogott meg a legelején. Aztán elindult a történet, de végig volt egy olyan érzésem, hogy bár történnek a dolgok, mégis egy helyben állunk. Az utolsó pártucat oldal megint nem volt valami jó, számomra a könyv közepe volt az ami érdekes. A karakterek viszont jók voltak. Meg kell mondjam, nem ilyen NA történetre számította, ezért kicsit csalódtam, amikor nem a várt „felnőtt” szereplők életéről olvastam. Annyira nem fogott meg, volt benne jó pár klisé, amit már lassan kezd unni az ember, de ez az ilyen könyvek egyik fő jellemzője, így nem vettem annyira rosszul. Az, aki nagyon oda van az iylen fősulis sztorikért, az valószínűleg nálam jobban fogja élvezni.

>!
Szil78
Meghan March: Véletlen szeretők

Megadtam az ot csillagot, bar vegyes erzeseim vannak a konyvvel kapcsolatban. Jol volt megirva, nagyon olvastatta magat es egy percig sem untam. Tetszett az alap tortenet, viszont sokszor beugrott Elle Kennedy Az uzlet cimu konyve. Oke a tortenet nem ugyanaz, max az alapjaiban de megis hasonlo. Eleg sok volt a kavaras, a fordulatok, de ezek szerintem inkabb javitotttak torteneten, annak ellenere, hogy peldaul eleg hamar ra lehetett jonni arra, hogy mit is titkol Ryker Justine elol..
Birtam Rykert, ahogy Justine-t ostromolja. Cuki volt a kitartasa es a dumaja is, kozben viszont nagyon is pasi maradt. Igaz a vegen egy kicsit csalodtam benne, mikor kiderult, hogy Justine titka megsem volt olyan nagy titok a szamara, ettol kicsit szanalmas lett, de ezen meg at lehet lepni. Justine-t igazan sajnaltam, nem keves pofont kap, kapott az elettol, megis sikerult talpon maradnia es kitartani a vegsokig.
A veget kicsit osszecsapottnak erzem, ha mar ennyire elore szaladunk, akkor kicsit jobban is kidolgozhatta volna az irono, vagy hagyhatta volna az egeszet. Osszessegeben nem okozott csalodast, annak aki szereti az ilyen tipusu konyveket nagyon szorakoztato olvasmany, porgos, helyenkent vicces sztori a kello erotikaval es egy kis izgalommal fuszerezve.

4 hozzászólás
>!
AH_magazin
Meghan March: Véletlen szeretők

Egy helyen viszont hibádzott a könyv. Az utolsó pár fejezet kissé összecsapottnak és értelmetlennek bizonyult. Korábbi dolgokra utaltak vissza, amelyeknek így semmibe veszett az értelmük. Talán érdemes lett volna plusz 30-40 oldalt szánni a végjátékra, akkor talán nem lett volna hiányérzetem a könyvvel kapcsolatban.

Ettől függetlenül őszintén mondom, hogy bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kis romantikára vágyik. Egy könnyed kuckózós, vagy utazós olvasmánynak tökéletese beillik. Emellett tény, hogy az erotika sem maradt ki belőle, de nem ezen volt a hangsúly. A legtöbb ilyen jelenetet szinte át is ugrottuk, nem részletezte nekünk az írónő. De azért nem kell félni, nem egy prűd alkotást olvashatunk, ha kezünkbe vesszük a Véletlen szeretők kötetet. A regény vége pedig számos meglepetést tartogat az olvasó számára!

Bővebben: http://www.ahmagazin.com/konyvek/meghan-march-veletlen-…

>!
lizzyke21
Meghan March: Véletlen szeretők

" Egy pillanatig sem hagyott unatkozni. Pedig így, hogy manapság tucat számra készülnek az ilyen történetek ebből kifolyólag a minőséggel is vannak gondok. De le a kalappal az írónő előtt aki még így is tudott egy igényes, izgalmas és fantasztikus regényt írni.
Ha akartok egy jó kis kikapcsolódást akkor csak ajánlani tudom! Minden megvan benne ami kel! Családi bonyodalmak, titkok, félelem, fájdalom, nehéz döntések. Ugyanakkor szenvedély, vágy, szerelem. Vicces és édes pillanatokkal tarkítva. A tökéletes kikapcsolódás! :) "

Bővebben:
http://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.com/2018/09/meghan-…


Népszerű idézetek

>!
ap358 P

(…) hülyeség lenne lavírozni, és a minimumra törekedni, amikor mindketten tudjuk, hogy sokkal többre vagy képes.

89. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Justine Porter
>!
Hama_Zsuzsa

– Ha az én verzióm szerint működne a dolog, garantált, hogy még tanulás előtt elmennél. Biztos nem gondoltad meg magad? Ígérem, nem bánod meg.
Ennyit a burkolt célzásokról. Ahogy rám néz és vigyorog, elvörösödöm.
Igyekszem visszafogni magam, nehogy elküldjem a fenébe. Inkább összekulcsolom a kezem az asztalon, és előrehajolok. Ha játszma, hát legyen játszma.
– Igazán nincs szükség a közreműködésedre, ha el akarok menni.

>!
ap358 P

Korábban megesküdtem volna, hogy képtelenség elvenni az étvágyamat a csirkehúsos, rizses, babos, avokádós finomságtól, de sajnos nem így van. Most rá sem tudok nézni fallikus gondolatok nélkül. Ryker Grant faroklenyomatának híre teljesen leblokkolt.

8. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Justine Porter
>!
Hama_Zsuzsa

Kezdetben odavoltam a sötét hajáért, a ringó csípőjéért, és tetszett, hogy időnként zavarba jön. De ez a fajta rajongás csak addig tartott, míg ráeszméltem, ő jó eséllyel messze a legintelligensebb lány, akivel valaha találkoztam. Hamar rájöttem, hogy az agya még a többi adottságánál is vonzóbb.

>!
Hama_Zsuzsa

– Igazam van? A csaj, akire azt mondtad, a tiéd lesz, a tanulmányait akarja fizetni és azért vetkőzik.
– Fogd be a szád! Ha bárkinek elmondod, hogy itt láttad, én is elmondom mindenkinek, hogy másodikban dolgod volt egy transzvesztitával.
Brandon hátradől.
– Nem tudtam, hogy travi. A mellei igazinak tűntek. Alig volt ádámcsutkája.
– Egy tökös moccant a dákódra. Ha azt akarod, hogy ez kettőnk közt maradjon…

>!
Hama_Zsuzsa

– Most pedig áruld el, mekkora szerszámot hord a gatyájában? Igaza volt Beccának, vagy még annál is nagyobb?
Hirtelen félrenyelem a bort. Miután sikerül visszaköhögnöm, ránézek.
– Nem mondtam, hogy éppen csak megkedveltem?
Merica bólint.
– És ezek után felteszel egy ilyen kérdést?
– Még szép! Egy jó barátnő nem hagyja, hogy a barátnője kis farkú pasikkal randizzon. Az nagyon ciki.

>!
ap358 P

Megbotlik, és majdnem teljesen elveszíti az egyensúlyát. Mindkét kezemet a csípője köré fonom és megtartom.
– Foglak.
Hunyorog és egyre dühösebben néz.
– Szándékosan csináltad.
– Szándékosan kerültem az utadba, hogy rád tehessem a kezem? A fenébe! Igazad van.

77. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ryker Grant

Hasonló könyvek címkék alapján

M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Cora Carmack: Szakítópróba
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Rainbow Rowell: Fangirl
Kim Holden: Bright Side
Vi Keeland: A beosztott
Jodi Picoult: Szívtől szívig