Vágy ​és szerelem (Vágy trilógia 3.) 274 csillagozás

Meghan March: Vágy és szerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Imádom ezeket a szavakat.
Ő az enyém, és ha azt hiszi, hagyni fogom, hogy elszaladjon, és nem találom meg, hogy visszahozzam oda, ahová tartozik – hozzám – akkor bizony nagyon téved.
Mert én övön alul is ütök, ha arról van szó, hogy boldogan éljünk, amíg meg nem halunk.

A Vágy és szerelem a Vágy-trilógia befejező része, a Vágy és hatalom és a Vágy és kétség után érdemes olvasni.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
238 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692284 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
224 oldal · ISBN: 9786155692291 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Creighton Karas · Holly Wix


Kedvencelte 24

Most olvassa 10

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 98


Kiemelt értékelések

>!
MissFortune
Meghan March: Vágy és szerelem

Remek befejezése volt a trilógiának. Ez a rész lett a legjobb, még olvastam volna róluk bővebben.
Nagyon sok dologról lehullt a lepel ebben a kötetben. Például teljes meglepetésként ért, hogy Crey spoiler
A 2. kötetnek elég rosszul lett vége, szóval nagyon boldog voltam, mert az író nem húzta el, hanem már a legelején megoldódott a probléma. Nagyon jó volt arról olvasni, ahogy Holly visszatért a gyökereihez. Ugyan az előző kötetben nem kedveltem annyira, ebben a részben már jobban szimpatizáltam vele.
Érdekes, mert ez a sorozat biztos nem akadt volna a kezembe, ha nincs egy kihívás, melynek a listáján rajta van. Nem bántam meg. :)

>!
K_Szandra
Meghan March: Vágy és szerelem

Egyszerűen imádtam, örülök, hogy a gond már a történet elején megoldódott és nem húzta el az írónő. Nem nagyon szerettem volna egy érzelmi hullámvasútra felülni és nem is kellett. Aranyos történet volt, ahol végre egy olyan pasi volt aki mindent megtett a szerelméért és végre az is érte.

1 hozzászólás
>!
Viktória_Erdei 
Meghan March: Vágy és szerelem

Crey most már imádja feleségét. Végre mer változtatni az életén. Holly végre most már nem menekül el a problémák elől. A humor még jobb lett. Holly anyja nem lepett meg. Még bennem is lett egy pici remény, hogy megváltozott, de sajnos nem. Nem számítottam a fordulatra, spoiler, ami nem lett jól megoldva. Az epilógus nagyon tetszett.

>!
csillagka P
Meghan March: Vágy és szerelem

Tegnap beugrott ez a sorozat nem is vázlat, hanem forgatókönyv.
Meghan olyan könyvet írt amit már nem kell átszerkeszteni, ha megszeretnék rendezni, ügyes :) két legyet egy csapásra. (filmen simán megnézném)
Szóval a harmadik rész, felgyorsulnak az események, Holly is megtalálja a helyét az új világában. Nagyon tetszenek a mellékszereplők, persze csak addig a pontig ameddig nem állok értetlenül, hogy hol voltak idáig, miért nem akkor segítettek amikor Hollynak sokkal nagyobb szüksége lett volna rá. Creiget bírom, az a kicsiny maffia szál még érdekesebbé tette az egészet.
Sorozatról általánosságban nem fog változni a véleményem, ez ebben a formában nekem kevés, bizonyos lehúzás szagot érzek a levegőben, egy jó ötlet nem jelenhet meg egy könyvben, abból hármat írunk és reménykedünk az igazi nagy pénzt hozó filmes adaptációban. Igazi múlt századeleji pesti kávéházi tollnok érzés, a nagyjaink is inkább színdarabot írtak 2-3 jelenetből, mert egy könyvbe több kellett és nem is fizetett olyan jól.

1 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Meghan March: Vágy és szerelem

Pfff…
Nem értem. Ez egy trilógia befejező része, de mégsem történt benne semmi különleges. Vagy ami annak is számít, az meg felületes volt.

Nagyon sajnálom, hogy az első részt nem sikerült felülmúlnia az írónőnek. Úgy érezem, hogy a második és a harmadik rész teljesen felesleges volt, ezt a történetet egy könyvbe meg lehetett volna írni.

3 hozzászólás
>!
molybarby
Meghan March: Vágy és szerelem

Nem valami hatalmas írás, inkább csak egy szösszenet. Nekem kicsit túl gyorsan haladtak benne az események és végén ez a spoiler. Én csak mosolyogni tudtam rajta. Olyan volt, mintha az írónő nem tudta volna hogyan befejezni a sztorit ezért bedobta ezt. Mert miért ne? Szexből bőven van mennyiség, pedig a könyv még 250 oldal sincs. Azért a végére végre megkapjuk a boldog befejezést és ez számít. Egy olvasásra jó volt. :)

3 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
Meghan March: Vágy és szerelem

„Azt hittem, mindenem megvan. Aztán találkoztam veled. Csak ettől fogva igaz, hogy mindenem megvan…”

Na kérem, erről van szó! Végre visszatért az első részben már megismert stílus!
Ez a rész ugyan már nagyon átment a csöpögős romantikába, de egyáltalán nem bántam, mert a rózsaszín felhők között azért perzselő ágyjelentekből és Creighton már jól megismert mocskos szájából sem volt hiány. Ezek azok, amiket a második részben hiányoltam.
Cselekmény ugyan ebben a részben sem volt túlzottan, de erotikából legalább nem volt hiány.
A történet végét egy kicsit összecsapottnak éreztem, mert a befejezés előtt 20 oldallal kiderült dolog elég kidolgozatlan volt számomra. Ezt vagy kihagyta volna az írónő a történetből vagy egy kicsit részletesebb lehetett volna.
Ami viszont plusz információ főhősünkről! spoiler spoiler

2 hozzászólás
>!
Hópárduc P
Meghan March: Vágy és szerelem

Kicsit többet vártam a befejező résztől. Összecsapottnak érzem a végét. Túl sok esemény nem történik, csak a végefelé. Amúgy aranyos, haladós könyv.

2 hozzászólás
>!
Trice29 P
Meghan March: Vágy és szerelem

Nekem sokkal jobban tetszett, mint a második rész. Igaz, hogy Crey kissé túl jófiús lett, Holly pedig kezd felnőttként viselkedni (nem bújócskázni), de mégis megmaradt a kettőjük közötti varázs, ami számomra könnyen fogyaszthatóvá tette a könyvet. További erény, hogy visszatért a csipkelődős humor is, ami fokozta a komfort érzetemet. A csavar a könyvben kissé hihetetlenre sikeredett, nem tudtam komolyan venni. A vége pedig tömény cukormáz, mégis azt mondom, hogy egy estére szórakoztatott, így jobb volt, int vártam.

>!
noname14
Meghan March: Vágy és szerelem

Nem kell túl nagy elvárásokat fűzni ehhez a könyvhöz vagy akár a sorozathoz, viszont az egyszerűségéhez képest egész jó. Az írónő elég jól eltalálta a stílust, így kíváncsian várom a többi könyvét is. A karakterek egy kisebb jellemváltozáson mentek át, aminek különösebben örültem. Nem tartalmazott túl nagy cselekményt, inkább a romantikára fektette a hangsúlyt. A végét pedig egy kicsit soknak éreztem, az ott nagyon nem kapcsolódott a történethez, hanem inkább olyasvalami volt, amivel fel akarták kelteni a figyelmet.
Összességében azt mondhatom, hogy azt kaptam, amit vártam. Gyorsan olvastatta magát, egyszeri olvasásra tökéletes.


Népszerű idézetek

>!
fruzsi829

Azt hittem, mindenem megvan. Aztán találkoztam veled. Csak ettől fogva igaz, hogy mindenem megvan.

121. oldal

>!
Viktória_Erdei 

– Örülnék, ha taníthatnék neked valamit – mondja.
Lehajolok, és a fülébe súgom:
– Már tanítottál. Megtanítottál igazán szeretni.

93. oldal, 9. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

(…) Az igaz szerelmed lesz a legértékesebb dolog, amit valaha is kaptam.

82. oldal, 7. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

Miért olyan bonyolult a szerelem?

160. oldal, 17. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

Ha az ember olyan szerelmes, mint én, akkor képtelen józanul gondolkodni és mérlegelni.

179. oldal, 20. fejezet

>!
fruzsi829

Nem hittem a sorsban, míg nem találkoztam veled. Most viszont képtelen vagyok másnak tulajdonítani ezt az egészet.

109. oldal

>!
Viktória_Erdei 

(…) Azt akarom, hogy most csak a szenvedély hajtson. Adj ki magadból mindent, amit kell! A szenvedélyt és a lángolást várom tőled, Holly. Amíg ezt megkapom, van esély, hogy többet hozzunk ki a dologból. Az egyik legfőbb célom, hogy ez így legyen.

66. oldal, 5. fejezet

>!
Zakuro

Biztos vagyok benne, hogy nem fog sokat vezetni hagyni, mert nem tetszik neki a „vezess úgy, mintha loptad volna a kocsit” stílus

Kapcsolódó szócikkek: Creighton Karas · Holly Wix
>!
Viktória_Erdei 

– Én voltam, aki elveszett. Nem tudtam, míg rád nem találtam.
Felém nyújtja a kezét, és közelebb húz magához.
– Annyira szeretlek, Holly! Már nem akarok az a férfi lenni, aki eddig voltam.
Szabad kezemmel átölelem a nyakát. Csodás látni, mennyit változott a férjem karácsony óta. Nyilván mindig követelőző, domináns és mocskos szájú lesz, de az iránta érzett szerelmem feledteti az összes rossz tulajdonságát.
– Nem hagyom, hogy olyan legyél, mint régen, mert én pont olyannak szeretlek, amilyen most vagy, Creighton Karas. Az enyém vagy. És mindig az enyém leszel.
Lábujjhegyre állok, hogy meg tudjam csókolni. Ujjait a hajamba fúrja, hogy még intenzívebb legyen a csók. Amikor kicsit távolodom, látom, milyen gyengéd pillantást vet rám.
– Az enyém. Mindig. Most menjünk, és találjuk meg az új otthonunkat! – mondja.
Otthon. Amikor kimondja ezt a szót, rájövök, hogy az otthonom csakis az a hely lehet, ahol Creighton él. Akár Nashville, New York vagy Újdelhi. Amíg ő ott van, nekem is ott a helyem.

219. oldal, 24. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

– Az igazi fődíj te vagy.
– Mi vagyunk a fődíj. És ez a mi a legcsodálatosabb dolog az életemben – suttogom, amikor lehajolok, hogy megcsókoljam.

225. oldal, Utószó


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Catherine Rider: Csók New Yorkban
J. D. Robb: A halál fényében
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Jill Santopolo: A fény, amit elvesztettünk