Vágy ​és kétség (Vágy trilógia 2.) 288 csillagozás

Meghan March: Vágy és kétség

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sikerült. Feleségül mentem egy milliárdoshoz.
Megvolt rá az okom, de arra nem számítottam, hogy azt fogom érezni, a tulajdona vagyok.
Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni.
A szabályai vasmarokkal szorítanak, de nem olyan lány vagyok, aki hagyja magát.
Viszont van egy kis gond: azt hiszem, kezdek beleszeretni…
Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból, de életem legnagyobb kalandja, hogy megmaradjak olyannak, amilyen lenni akarok, miközben átadom magam a mocskos kis élvezeteknek, ahogy ő akarja.

A Vágy és kétség a Vágy-trilógia második része.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
222 oldal · ISBN: 9786155692277 · Fordította: Goitein Veronika

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Creighton Karas · Holly Wix


Kedvencelte 22

Most olvassa 12

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 92


Kiemelt értékelések

Gorkie P>!
Meghan March: Vágy és kétség

„A büszkeség veszélyes dolog. Ha viszont csak ez marad az embernek, minden erejével azon van, hogy megtartsa.”

Nekem nagyon tetszett az első rész, nagyon kíváncsi voltam a folytatásra is. Bár nem lett hibátlan, engem ugyanúgy kikapcsolt, mint az első rész. Pont azt kaptam, amire vágytam, amikor a kezembe vettem. Gyorsan olvasható történet, könnyed stílusban, pörögnek a lapok olvasás közben. Szeretem a szereplőket és az írónő stílusát is.
Várom a folytatást! :)

Hosszabb értékelés:
https://olvasokorut.blogspot.com/2018/06/meghan-march-v…

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
MissFortune>!
Meghan March: Vágy és kétség

Egyszerűen csak ledőltem és faltam a lapokat..:D
Jobb volt sokkal mint az előző rész. Itt már nagyobb szerepet játszottak az érzelmek. Úgy éreztem, hogy Holly már-már beleszeret Creybe. Crey részéről pedig egyértelmű, hogy megőrül a lányért.
Imádtam azokat a részeket amikor Holly turnézott. Még ilyen zenészes könyv nem is akadt a kezembe. Valahol el kell kezdeni..:)
DE MÁR MEGINT MILYEN A VÉGE????!! Hát ezt a Hollyt fejbe kéne vágni. Első részben megértettem, amiért menekült. De most? Nem. Nagyon nem.. Vallom azt, hogy egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció, őszinteség. Na, mármost Holly volt a buta, hogy beszélgetés helyett, megint spoiler
Érdekel, mit hoz ki ebből az író…:D

Viktória_Erdei >!
Meghan March: Vágy és kétség

Nem sok minden történt ebben a részben. Remélem Holly kinyitja a szívét Crey számára. Mind a ketten fejlődnek, jót tesz számukra ez a kapcsolat.

vighagika>!
Meghan March: Vágy és kétség

Vegyes érzelmeim vannak ezzel az egész sorozattal kapcsolatban, azt azonban már az elején szeretném leszögezni, hogy sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Ebben jóval kevesebb erotikus jelenet volt, aminek nagyon örültem, mert végre volt cselekmény is, amit lehet értékelni. Mondjuk azt hozzátenném, hogy azt az egy durvább jelenetet szinte teljesen átugrottam, mert olyan undorítónak találtam.
Nincs bajom az erotikus irodalommal, amennyiben igényesen van megírva, valamint szól is azért valamiről. Itt az első feltétel mondjuk nem sokszor teljesült, de az utóbbi legalább igen. Azért szeretem, ha egy könyvben helyet kapnak ilyen jellegű dolgok, mert csak még realisztikusabbá teszik az egészet.
Voltak nagyon jó jelenetei, azonban néha csak a fejem fogtam az emberi butaság miatt. Az eleje például úgy indul, ahogy vége lett az első résznek. Holly ott hagyta Creightont, és két szót hagyott neki az asztalon. Két kemény szót. Na, most, értem én, hogy nem volt egy rendes, igazi házasságuk, de akkor is… Nem fogok mindent összecsomagolni és magyarázat nélkül eltűnni, mert a férjem/pasim/ágyasom/akármim elkésett. Ki csinál ilyet, most komolyan?
Mindegy, ezek után Cray egyből utána is indult, amiért kiérdemelt nálam egy pacsit. Ez is csak azt mutatta, hogy mekkora jellemfejlődésen ment át az első könyv eleje óta. Hollyval ellentétben, aki szerintem nagyjából ugyanaz a lány, aki volt. Nem utáltam, igazából meg is tudtam érteni a döntéseit, hiszen Hollywoodról beszélünk. Nincsenek kétségeim afelől, hogy bizonyos problémákat más megközelítéssel oldanak meg.
Nem is lett viszont a kedvenc női karakterem, mert néha elég bután viselkedett. Nem kéne, de megteszem. Így kéne csinálnom, de amúgy sikerült. Nem ítélem el, véleményem szerint mind ilyenek vagyunk néha.
Az utolsó rész rendesen felhergelte az idegeimet, egyszerűen hihetetlen, hogy mehet el egymás mellett két ember ennyire teljesen ellentétes irányba. Viszont nem szerettem ettől kevésbé a könyvet, mert voltam már hasonló helyzetben, így el tudom képzelni, mennyire át tudja venni néha a büszkeségünk az irányítást.
Abban biztos vagyok, hogy a molyos hetvenkilenc százaléknál többet érdemel ez a könyv, főleg az elsőhöz képest. Mert annál mérföldekkel jobb volt. Voltak ennek is hibái, de kiforrottabb volt az egész, kevesebb tömény erotikával és több érzelemmel. Ilyenkor fáj a szívem kicsit a romantikus írókért, és azért, hogy néhányan mindig szőrösszívűbbek ezzel a kategóriával, és rosszabbra értékelik, mint mondjuk egy kevésbé jól megírt fantasyt.
Ezt talán sosem fogom megérteni.
Teljes értékelés: http://lifenexttous.blogspot.com/2018/07/meghan-march-v…

ZCsilla P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Hm, hm ….
Csak annyit tudok mondani róla, hogy jó volt. Túl sok minden nem történt ebben a részben. :(
Pörgős, gyorsan haladós könyv. Az erotikus részek jók, a szereplők szerethetők, az alaptörténet is tetszik, de valahogy ez most kevés volt.

Az írónő szókimondó és őszinte stílusa továbbra is rabul ejt, de ez a rész nem hozta azt, amit én vártam tőle.

4 hozzászólás
csillagka P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Nem kellett volna a könyvesboltban beleolvasni, kiolvasni állva a negyedét.
Azért ez sok mindet elmond, hogy egy szuszra (állásra) egy könyv negyedével végezni lehet.
Hihetetlenül rövid, és miközben tetszik a sztori és a szereplők, iszonyúan hiányzik a tartalom, az a plusz 300-500 oldal ahol a helyeknek, eseményeknek, embereknek, mélységet, súlyt lehetne adni. Talán a három rész se ad ki egy könyvet, ideális lenne inkább egy jól kidolgozott vázlatról beszélni, mégis tagadhatatlanul van benne valami. Furcsa kimondani, mert nagyon ódzkodom az ilyen érzésektől, de az „ennél jobbat, igényesebbet is olvashatnék” végig ott motoszkált a (nagyon kicsit) kulturális sznob fejemben. Komolyan egyszerűbb szerkezetű mint a szeretett pikáns angol ponyváim, ott még megtudom magyarázni, de itt az kezdeti demenciánál jobb mentséget nem tudok kitalálni, biztos ami biztos folytatom, hogy ne maradjanak kétségeim, tényleg elveszettem a intellektuális gőgömet. (mármint ha valaha is az enyém volt, bár azt erősen kétlem)

1 hozzászólás
Evika82 P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Gyorsan lehet vele haladni, nagyon olvastatja magát…
De semmi különös nem történik a könyvben, viszont Creighton Karas még mindig nagyon bejön. Ő a tipikus alfa hím, akinek mindenki behódol. ;)

Hópárduc P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Alapjában véve tetszett a könyv, de túl sokat nem haladt előre a cselekmény.
És komolyan megint így kell befejezni ezt a részt is????
Haladós volt olvasni. A borítója szép. a stílus tetszik.
A szereplők szerethetőek.

marilynmiller IP>!
Meghan March: Vágy és kétség

Hát….ez volt az átmenet…
Nem igazán történt semmi, persze olvastatta magát a könyv.
Egy kicsit talán közelebb kerültek hozzám a karakterek, főleg Crey.
Kíváncsi vagyok, mit tartogat a harmadik rész, milyen véget ér a történet.
Számítok még néhány csavarra…

kocybaba P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Rossz ezt mondani, de egyáltalán nem hozott tűzbe a folytatás. Olvastam, és olvastam, de nem sokat haladtunk előre. Koncertek és ágyjelenetek váltogatták egymást végig jóformán. Egyedül Creighton-nál éreztem egy nagyobb előrelépést, csak mintha kezdett volna átesni a ló túloldalára. Hollyt meg nem is tudom hová tegyem. Ami viszont biztos, hogy a végéért morcos voltam spoiler, és hogy az utolsó rész beolvasója után erősen húztam a szám spoiler. Azért valószínű sort kerítek majd a befejező részre, mert most már nem hagyom félbe a sorozatot, de ezen kívül nem sok minden motivál.


Népszerű idézetek

fruzsi829>!

Mintha valaki egyszer azt mondta volna, csak akkor élünk igazán, ha kilépünk a komfortzónánkból.

58. oldal

clyme>!

A büszkeség veszélyes dolog. Ha viszont csak ez marad az embernek, minden erejével azon van, hogy megtartsa.

201. oldal , Huszonnegyedik fejezet

Titike91>!

Tana felém sandít, ahogy haladunk az úton.
-De, kicsim! Te vagy a királynője. Nekem lövésem sincs a sakkról, de annyit tudok, hogy a király mellett a királynő a legfontosabb.
Rossz érzésem támad.
– Szerintem itt Creighton a sakkjátszma első és legfontosabb eleme. Mindenki más feláldozható, ha a király érdekei úgy kívánják.

15. oldal

B_Viki23 P>!

Egy perc alatt elveszíthetünk mindent, és ugyanilyen rövid idő alatt nyerhetünk is.

17. oldal

clyme>!

– (…) Senki nem érdemli meg, hogy sírj miatta.

141. oldal, Tizennegyedik fejezet

Virág_Blogger>!

– Nem viccelsz? Akkor talán jó vagy valamire, Mill.
Mill? Mi a fene?
Chance látja rajtam, hogy meglepődtem, ezért megmagyarázza.
– Milliárdos. Mill. Beceneveket gyártok. Ez a tiéd.

107. oldal

Viktória_Erdei >!

– Őszintén szólva, nem tudom. Még próbálom megfejteni a feleségem reakcióit.
(…)
– Erre egy élet nem elég. A nők ugyanis megfejthetetlenek – teszi hozzá.

138. oldal, 14. fejezet

clyme>!

– (…) A nők szeretik érezni, hogy övék a férfi. Arra viszont nincs szükségük, hogy a fickójuk árnyékként kövesse őket mindenhová.

154. oldal, Tizenhatodik fejezet

clyme>!

A remény veszélyes dolog.

160. oldal, Tizenhetedik fejezet


A sorozat következő kötete

Vágy trilógia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Catherine Rider: Csók New Yorkban
J. D. Robb: A halál fényében
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom