Vágy ​és kétség (Vágy-trilógia 2.) 426 csillagozás

Meghan March: Vágy és kétség

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sikerült. Feleségül mentem egy milliárdoshoz.
Megvolt rá az okom, de arra nem számítottam, hogy azt fogom érezni, a tulajdona vagyok.
Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni.
A szabályai vasmarokkal szorítanak, de nem olyan lány vagyok, aki hagyja magát.
Viszont van egy kis gond: azt hiszem, kezdek beleszeretni…
Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból, de életem legnagyobb kalandja, hogy megmaradjak olyannak, amilyen lenni akarok, miközben átadom magam a mocskos kis élvezeteknek, ahogy ő akarja.

A Vágy és kétség a Vágy-trilógia második része.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika

2 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Creighton Karas · Holly Wix


Kedvencelte 30

Most olvassa 19

Várólistára tette 49

Kívánságlistára tette 98

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Gorkie P>!
Meghan March: Vágy és kétség

„A büszkeség veszélyes dolog. Ha viszont csak ez marad az embernek, minden erejével azon van, hogy megtartsa.”

Nekem nagyon tetszett az első rész, nagyon kíváncsi voltam a folytatásra is. Bár nem lett hibátlan, engem ugyanúgy kikapcsolt, mint az első rész. Pont azt kaptam, amire vágytam, amikor a kezembe vettem. Gyorsan olvasható történet, könnyed stílusban, pörögnek a lapok olvasás közben. Szeretem a szereplőket és az írónő stílusát is.
Várom a folytatást! :)

Hosszabb értékelés:
https://olvasokorut.blogspot.com/2018/06/meghan-march-v…

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
222 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692260 · Fordította: Goitein Veronika
MissFortune>!
Meghan March: Vágy és kétség

Egyszerűen csak ledőltem és faltam a lapokat..:D
Jobb volt sokkal mint az előző rész. Itt már nagyobb szerepet játszottak az érzelmek. Úgy éreztem, hogy Holly már-már beleszeret Creybe. Crey részéről pedig egyértelmű, hogy megőrül a lányért.
Imádtam azokat a részeket amikor Holly turnézott. Még ilyen zenészes könyv nem is akadt a kezembe. Valahol el kell kezdeni..:)
DE MÁR MEGINT MILYEN A VÉGE????!! Hát ezt a Hollyt fejbe kéne vágni. Első részben megértettem, amiért menekült. De most? Nem. Nagyon nem.. Vallom azt, hogy egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció, őszinteség. Na, mármost Holly volt a buta, hogy beszélgetés helyett, megint spoiler
Érdekel, mit hoz ki ebből az író…:D

Simon_Ziti>!
Meghan March: Vágy és kétség

Olvastatja magát, kevés valódi drámával. Viszont hatalmas jellemfejlődést követhetünk végig.
Sajnálom, hogy nem hozta számomra az elvártat, bár nem is tudom, hogy mi lett volna az, ami igazán elnyeri a tetszesem.

Viktória_Erdei P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Nem sok minden történt ebben a részben. Remélem Holly kinyitja a szívét Crey számára. Mind a ketten fejlődnek, jót tesz számukra ez a kapcsolat.

vighagika P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Vegyes érzelmeim vannak ezzel az egész sorozattal kapcsolatban, azt azonban már az elején szeretném leszögezni, hogy sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Ebben jóval kevesebb erotikus jelenet volt, aminek nagyon örültem, mert végre volt cselekmény is, amit lehet értékelni. Mondjuk azt hozzátenném, hogy azt az egy durvább jelenetet szinte teljesen átugrottam, mert olyan undorítónak találtam.
Nincs bajom az erotikus irodalommal, amennyiben igényesen van megírva, valamint szól is azért valamiről. Itt az első feltétel mondjuk nem sokszor teljesült, de az utóbbi legalább igen. Azért szeretem, ha egy könyvben helyet kapnak ilyen jellegű dolgok, mert csak még realisztikusabbá teszik az egészet.
Voltak nagyon jó jelenetei, azonban néha csak a fejem fogtam az emberi butaság miatt. Az eleje például úgy indul, ahogy vége lett az első résznek. Holly ott hagyta Creightont, és két szót hagyott neki az asztalon. Két kemény szót. Na, most, értem én, hogy nem volt egy rendes, igazi házasságuk, de akkor is… Nem fogok mindent összecsomagolni és magyarázat nélkül eltűnni, mert a férjem/pasim/ágyasom/akármim elkésett. Ki csinál ilyet, most komolyan?
Mindegy, ezek után Cray egyből utána is indult, amiért kiérdemelt nálam egy pacsit. Ez is csak azt mutatta, hogy mekkora jellemfejlődésen ment át az első könyv eleje óta. Hollyval ellentétben, aki szerintem nagyjából ugyanaz a lány, aki volt. Nem utáltam, igazából meg is tudtam érteni a döntéseit, hiszen Hollywoodról beszélünk. Nincsenek kétségeim afelől, hogy bizonyos problémákat más megközelítéssel oldanak meg.
Nem is lett viszont a kedvenc női karakterem, mert néha elég bután viselkedett. Nem kéne, de megteszem. Így kéne csinálnom, de amúgy sikerült. Nem ítélem el, véleményem szerint mind ilyenek vagyunk néha.
Az utolsó rész rendesen felhergelte az idegeimet, egyszerűen hihetetlen, hogy mehet el egymás mellett két ember ennyire teljesen ellentétes irányba. Viszont nem szerettem ettől kevésbé a könyvet, mert voltam már hasonló helyzetben, így el tudom képzelni, mennyire át tudja venni néha a büszkeségünk az irányítást.
Abban biztos vagyok, hogy a molyos hetvenkilenc százaléknál többet érdemel ez a könyv, főleg az elsőhöz képest. Mert annál mérföldekkel jobb volt. Voltak ennek is hibái, de kiforrottabb volt az egész, kevesebb tömény erotikával és több érzelemmel. Ilyenkor fáj a szívem kicsit a romantikus írókért, és azért, hogy néhányan mindig szőrösszívűbbek ezzel a kategóriával, és rosszabbra értékelik, mint mondjuk egy kevésbé jól megírt fantasyt.
Ezt talán sosem fogom megérteni.
Teljes értékelés: http://lifenexttous.blogspot.com/2018/07/meghan-march-v…

ZCsilla>!
Meghan March: Vágy és kétség

Hm, hm ….
Csak annyit tudok mondani róla, hogy jó volt. Túl sok minden nem történt ebben a részben. :(
Pörgős, gyorsan haladós könyv. Az erotikus részek jók, a szereplők szerethetők, az alaptörténet is tetszik, de valahogy ez most kevés volt.

Az írónő szókimondó és őszinte stílusa továbbra is rabul ejt, de ez a rész nem hozta azt, amit én vártam tőle.

4 hozzászólás
ria_konyvei>!
Meghan March: Vágy és kétség

Nekem ez a rész jobban tetszett, mint az első kötet. Az írónő stílusa nekem nagyon szimpatikus.
A történet továbbra is Holly és Creighton házasságáról és az együtt töltött idejükről szól, erotikával vegyítve. Nagyon is. spoiler

Creighton karaktere számomra ebben a könyvben sokkal kedvelhetőbb férfi volt, illetve a leírtak alapján tényleg jó pasi lehet :D
A féltékenysége szerintem csak nőtt ebben a részben, amiből hamar rá lehetett jönni, hogy kezdett valamit érezni a lány iránt, és ez nem csak a birtoklási vágyról szólt.

Ez a rész inkább Holly-ról szólt, szerintem, azon belül is az ő álmairól. Az első rész végén nagyon tetszett, hogy igen, csajszi, ott hagytad a pasit, mert nem tarthat vissza az álmaid megvalósításától! Ez miatt számomra nagyon szimpatikus lett. Egy vidéki lány, aki megmutatja mennyit dolgozott azért, hogy ott legyen ahol van. Továbbá nagyon tetszett, hogy egy kis betekintést is nyertünk Holly múltjába. spoiler Holly karakterét a végén nem tudtam hova tenni, mert kicsit nekem vissza esett a szememben. spoiler spoiler

Összességében nekem tetszett a könyv, és nagyon remélem, hogy a folytatás még jobban fog tetszeni.
Azoknak akik szeretik a romantikus, erotikus könyveket szerintem jó választás. :)

Zso89 P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Újraolvasás volt ez a rész is, de úgy éreztem ez jobban „csúszott” mint az első.
Itt már legalább több mindent láthattunk Holly és Karas kapcsolatából.
Nem csak az állandó viták és huza-vona ment.
Tetszett a kapcsolatuk alakulása.
Próbálták megismerni és igazodni a másikhoz bár ha mindketten engedtek egy „kicsit” akkor sokkal simábban ment minden.
Holly az állandó spoiler témával lassan kezd kiakasztani, nem jött még rá hogy ez nem megoldás semmire……
Karas sokkal szimpatikusabb Holly „világában” mint a saját birodalmában.
Bár úgy érzem Karas többet tesz a kapcsolatba mint Holly.
Elengedi magát és próbál kikapcsolódni és segíti Hollyt ahol tudja, de ő semminek nem tud örülni.
spoiler
Az erotikus részek itt is tömörek és velősek, meg persze szókimondóak, ezek miatt adom a 4 csillagot.
Jöhet a befejező rész.

3 hozzászólás
csillagka P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Nem kellett volna a könyvesboltban beleolvasni, kiolvasni állva a negyedét.
Azért ez sok mindet elmond, hogy egy szuszra (állásra) egy könyv negyedével végezni lehet.
Hihetetlenül rövid, és miközben tetszik a sztori és a szereplők, iszonyúan hiányzik a tartalom, az a plusz 300-500 oldal ahol a helyeknek, eseményeknek, embereknek, mélységet, súlyt lehetne adni. Talán a három rész se ad ki egy könyvet, ideális lenne inkább egy jól kidolgozott vázlatról beszélni, mégis tagadhatatlanul van benne valami. Furcsa kimondani, mert nagyon ódzkodom az ilyen érzésektől, de az „ennél jobbat, igényesebbet is olvashatnék” végig ott motoszkált a (nagyon kicsit) kulturális sznob fejemben. Komolyan egyszerűbb szerkezetű mint a szeretett pikáns angol ponyváim, ott még megtudom magyarázni, de itt az kezdeti demenciánál jobb mentséget nem tudok kitalálni, biztos ami biztos folytatom, hogy ne maradjanak kétségeim, tényleg elveszettem a intellektuális gőgömet. (mármint ha valaha is az enyém volt, bár azt erősen kétlem)

1 hozzászólás
Evika82 P>!
Meghan March: Vágy és kétség

Gyorsan lehet vele haladni, nagyon olvastatja magát…
De semmi különös nem történik a könyvben, viszont Creighton Karas még mindig nagyon bejön. Ő a tipikus alfa hím, akinek mindenki behódol. ;)


Népszerű idézetek

ria_konyvei>!

A vidéki lányok sokkal talpraesettebbek, mint hinnéd.

156. oldal, Creighton

ria_konyvei>!

Szörnyű látni, hogy egy ilyen erős nő így össze tud omlani.

172. oldal, Creighton

fruzsi829>!

Mintha valaki egyszer azt mondta volna, csak akkor élünk igazán, ha kilépünk a komfortzónánkból.

58. oldal

ria_konyvei>!

Te nem véletlenül vagy. Én mégis itt vagyok melletted. Mert úgy akarlak, ahogy vagy. Mindenestül. Szerintem ezt világossá tettem.

94. oldal, Creighton

clyme>!

A büszkeség veszélyes dolog. Ha viszont csak ez marad az embernek, minden erejével azon van, hogy megtartsa.

201. oldal , Huszonnegyedik fejezet

ria_konyvei>!

Egy férfi legyen büszke az övön aluli területére.

103. oldal Creighton

ria_konyvei>!

Belementem egy játékba, amiben a szívem a tét.

160. oldal, Holly

ria_konyvei>!

Egy dolgot biztosan megtanultam ebben a városban: pillanat alatt megváltozhat minden.

23. oldal, Holly

clyme>!

– […] Senki nem érdemli meg, hogy sírj miatta.

141. oldal, Tizennegyedik fejezet


A sorozat következő kötete

Vágy-trilógia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Chase – A hajsza
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara
Guillaume Musso: Holnap
J. D. Robb: Meztelenül a halálba
Brigid Kemmerer: A Curse So Dark and Lonely – Sötét, magányos átok
Karina Halle: Az elérhetetlen uralkodó
Szaszkó Gabriella: Kora február
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve
Catherine Rider: Csók New Yorkban