Vágy ​és hatalom (Vágy trilógia 1.) 570 csillagozás

Meghan March: Vágy és hatalom

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.
Hogy seggfej vagyok?
Hát igen.
És tudod, mit? Jól is érzem így magam.
Vagyis jól éreztem…
Amíg nem találkoztam Vele.
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.
Csakhogy van egy kis baj.
Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát… ritka, mint az unikornis, és újra akarom!
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én?
Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg.
És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom!

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692246 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692246 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692246 · Fordította: Goitein Veronika

3 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Creighton Karas · Holly Wix


Kedvencelte 49

Most olvassa 27

Várólistára tette 135

Kívánságlistára tette 90

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Szöszmösz_Gorkie P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

„Enyém a nő. A teste, a szíve és a $@!% lelke is.”

(…) ez egy erotikus történet, műfajában pedig hozza az elvárt szintet. Az alaptörténet az elejétől kezdve tetszett. Bár itt is megkapjuk az alapkelléket a milliárdos hatalommániás férfit, a női főszereplő élete változatosságot hozott számomra.

(…)

Holly karaktere szimpatikus. Nem az a tipikus szende kislány, mint az ilyen történetekben szokott lenni. Öntudatos, nem fél küzdeni és áldozatokat hozni a céljaiért és ami kifejezetten tetszett, hogy nem vesztette el az eszét teljesen csak azért, mert fent nevezett milliárdosunk a közelébe sétált. Erotikában így sincs hiány, a szereplők egymás iránti vonzalma így is kétségtelen, hogy közben hülyét csinálnának magukból.

(…)

A történet rövid, gyorsan kiolvasható. Sajnos, félre kellett tennem pár napra magánjellegű okokból kifolyólag, de nagyon vártam, hogy folytathassam. Igazából 2 nap alatt kiolvastam…

Bővebben:
https://olvasokorut.blogspot.hu/2017/07/meghan-march-va…

Nem írtam el az idézetben azt a szót. :)))

Milli88 P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Őőő… Szóhoz sem jutok, de sajnos nem az elámultam és beszippantott módon értendően nem jutok szóhoz.
Nem vitás, hogy gyorsan olvastatja magát, helyenként humoros, de több helyen kritikán aluli. Oké, tudom sokan úgy vannak vele, hogy egy erotikus regényhez kell egy nagy $@!% ú álompasi, meg egy keveset tapasztalt szűk p*nájú muff és már meg is van a nyerő sztori. Hát ez véleményem szerint messze nem elég.
Óriási méretekkel megáldott hímünk természetesen mindig kemény, mint a widia. Domináns és megközelíthetetlen, de persze miss bejáratlan értsd: mindig extra szűk és baromi nedves muff leveszi a lábáról. Igazából Creighton hozza a fülszövegben előre közölt habitust, ezért őt még úgy ahogy el tudtam fogadni. De Holly? Fel tudtam volna rúgni a nőt a Holdig. Értem én, hogy nehéz a helyzete, sarokba van szorítva, de ezek nem mentesítik az alól, hogy normálisan kezelje a dolgait. Legszívesebben meg tudtam volna csapkodni, hogy az agyrágó bogara a helyére rázódjon.

Nem mondom, hogy soha nem fogom elolvasni a folytatást. Lehet, hogy majd a kezembe akad egyszer. De jelenleg azt érzem, hogy a Holly által nagy kegyesen megkímélt 3 idegszálamat nem szeretném visszafordíthatatlanul elpusztítani.

12 hozzászólás
Krisztina_Németh_2>!
Meghan March: Vágy és hatalom

U-naaal-maaas. Jo Isten miket találok. Fogalmam sem volt rola mi ez a könyv, csak megláttam az ujságosnál 800 forintért egy ujsághoz ajándékba, és tetszett a boritoja. Elolvasva a könyvet már sajnálom azt a 800 forintot mert nem érte meg. Persze gondolhattam volna, hogy nem egy nagy szám, ha már ujsághoz adva tukmálják az emberre, de azért mégis…
Se egy konkrét cselekmény, se normális szereplök, semmi. Számomra igénytelen volt az irásmod, egyszerüen semmi sem tetszett, a boritot kivéve.

3 hozzászólás
ZitussKa>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Nem az a szívdobogtatós fajta, az már fix. De nem volt ez rosszabb, mint nèmelyik romantikus-erotikus törtènet. Mondjuk èrtem èn, hogy trilógia indító, de romantikában nem bővelkedett, többet vártam. Míg èlek nem fogom megèrteni, hogy mièrt kisebb a kötődès, ha kufircolsz valakivel de ágyon kívül irtózatosan bunkó vagy. Na, nem is vagyok milliárdos alfahím, de ki tudja :D
Mondjuk azt is kár volna tagadni, hogy egy gombóc fagyival bensősègesebb viszonyt alakítok ki 5 rendelkezèsemre álló perc alatt, mint a szereplőkkel 5 óra alatt. Igazán lènyeges információ nem derült ki a szemèlyisègükről. Ès nem kellett volna de olyan pillanatokban is nevettem, ahol nem lett volna illő :D De a megfogalmazásnál ritkán találkozok ilyen alpári stílussal, vagy a fordítás vagy az eredeti is ilyen.
Mièrt 4.5? Nos. Irgalmatlan fogfájásra èbredtem èjfèl előtt ès nem tudtam aludni. Ez pedig túl nagy fejtörèst nem igènyelt szenvedèsem alatt ès hálás voltam neki, hogy valami èbren tartott. Nem mellesleg olyan meleg van a házban, hogy fel sem fogtam volna, ha bonyolultabb a törtènet. :))

Törpillaa P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Imádtam. ❤ Ez volt az első könyvem az írónőtől, de nem az utolsó. Teljesen magával ragadott Holly és Creighton története. Annyi erotika, szenvedély, érzelem, humor van benne, és zene. Amit végképp imádok. Holly nagyon szerethető, szimpatikus csaj, egy zenész lélek. Határozott, erős, szenvedélye a karrierje, és ebben senki nem akadályozhatja meg. Még Creighton sem. Igazán belevaló csajszi volt egész végig. Creighton pedig annyira egy mocskos szájú, alfahím, birtoklási szenvedélye olykor nagyon sok, egy szexisten. Nagyon imádtam, egy újabb pasi akiért odavagyok teljesen. ❤ Bár, amit a végén tett Hollyval azért kicsit még én is haragszom rá, meg ígéri aztán cserben hagyja… Nem volt szép tőle, de akkor is imádom. ❤ Alig várom, hogy olvassam a következő részt, én is Creighton függő lettem. Az írónő stílusa megvett kilóra. :-)

ZCsilla P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Ha olyan rövid szeretnék lenni, mint az írónő, annyit írnék, hogy: Jó volt. :)
Bővebben, az írónő stílusában: spoiler jó volt. ;)

Meghan March már a 9. oldalon lévő Köszönetnyilvánítás alatt megvett magának.
„Apa, nagyon hiányzol, de tudom, hogy szurkolsz a kislányodnak, aki most kergeti a nagy álmait. Köszönöm, hogy megtanítottál ijesztően nagyot álmodni, és megtanítottál arra is, hogy ezért keményen meg kell dolgozni. Nap mint nap áldom a sorsot, hogy a te lányod vagyok.”

A könyvről:
Élveztem. ;)
Élveztem, ahogyan a laza, mocskos, kíméletlen stílust használta az írónő. Nem kell az álszent duma, aki ilyen könyvet olvas, az erre is számít.

Maga a történet egy nagy mese, legalábbis szerintem. De olyan jó volt ilyet olvasni!
Igen, tudom. Szinte minden a szokásos: egy dögös, gazdag, uralkodó pasi, aki mindig megkapja amit akar. Egy lány, aki próbál ellenállni a szívdöglesztő pasinak. A részek, melyek arról szólnak, hogy „nemfogokkötődnihozzá”. Tök sablonos … :)

És mégis tetszett! :)
Szerettem a szókimondó szavakat, a jól megírt erotikus részeket, azt, hogy semmi felesleges mondat nem volt benne. Az írónő stílusa nekem telitalálat!

Ami borzasztóan zavar, az a függővég!!! Hogy lehet így abbahagyni egy könyvet? ÁÁÁÁ!

Ha egy mélyreható, elgondolkodtató könyvre vágysz, ne ezt olvasd el! ;)

8 hozzászólás
Pandalány P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Kíváncsian vártam ezt a regényt, mert a borító teljesen megbabonázott (a fülszövegre alig figyeltem :P).
Kétségtelen, hogy mennyire izzott a levegő első pillanattól fogva Holly és a titokzatos férfi, Creighton között. A szenvedély, a tűz, a feszültség szinte tapintható volt az egész történetben. Creighton igazi macsó, jól néz ki és tudja is magáról. Számomra egyedül a szókimondó dumája volt, ami miatt kicsit sem lett vonzó. Néhol egyenesen közönségesnek mondanám a szövegét, és nem mindig értettem, hogy Holly pontosan miért van annyira oda ezért a férfiért (emiatt vontam le az egy csillagot).
A könyv alapötlete, a cselekmény érdekes volt és vitt magával, azonban az erotikus, szenvedélyes részeken még lenne mit csiszolni stílus szempontjából. Oké tudom, az írónő bemutatásában figyelmeztetik az olvasót, hogy erre számítson, de nekem akkor is sok volt. Azt nem mondhatom, hogy nem tetszett a könyv, mert ez nem igaz, egyszerűen csak néhol már besokalltam ettől a dumától, amit Creighton nyomott. xD
Holly egy olyan karakter, akinek lehet drukkolni, és szerintem jó döntést hozott a könyv végén. Nem feltétlen értettem egyet minden mondatával, de mégis szimpatikus volt, tetszett a zene iránti elhivatottsága és elszántsága.
Mivel egy trilógiáról van szó, ez egy összességében jól sikerült kezdet lett, érdekel a folytatás. A borító és a fülszöveg által sugallt szenvedélyt teljes mértékben megkaptam.
Bővebben: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/08/vagy-trilogia-i.html

6 hozzászólás
n_anett>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Hát gyerekek, valamire ez a könyv is jó lehet. Biztosan ismeri mindenki a Dallas ivás játékot. Na, ha elkezdjük olvasni ezt a könyvet, és minden alkalommal leküldünk egy felest, amikor megjelenik a „karrierem” szó, akkor pár oldal múlva garantált a fetrengés. Lehetőleg ezt egy felejtés követi és többet nem vesszük kezünkbe ezt a képződményt :)

Sippancs P>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Ez a könyv jó is lehetett volna, és én is nyerhettem volna a lottón…

(… hogy aztán beszálljak a könyvkiadás bizniszébe, felkarolva az igényes, tartalmas erotikus könyveket/sorozatokat.)

22 hozzászólás
dontforgettosmileandread>!
Meghan March: Vágy és hatalom

Ez számomra az év legnagyobb félreolvasása volt sajnos…. A fülszövegből sejthettem volna, hogy milyen temperamentumú lesz – magas vérmérsékletű-, de azért ennyire én sem számítottam. Nekem ez most őszintén megmondom : SOk(k) volt.. Hiányzott a jó – mostani álomgyáros romantikus-erotikus – színvonal. Tipikus sehova nem halad a történet érzésem volt. Nekem nem jött be. Megvan a folytatása a sorozatnak, hát , majd talán egyszer rá kerül a sor, de most egy ideig hanyagolom. :(
Csalódott vagyok , remélem a következő olvasmányélményem jobb lesz.


Népszerű idézetek

mrsp>!

– (…) Tizenhat dollár egy Jack Danielsért? Mi a fene? Jack feltámadt, és ő maga szolgálja fel az italt?

41. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jack Daniel’s
Pandalány P>!

Kitűnő hadvezér lettem volna.
Meglátom.
Akarom.
Meghódítom.
Megtartom.

Virág_Blogger>!

„Nyerek, mert a veszteség számomra nem opció.” – Creigthon Karas

Virág_Blogger>!

(…) mindet kinyírom. Az isten háta mögül jöttem. Tudom, hogyan rejtsem el a holttesteket.

Ács_Milán>!

Gondolj csak rólam, amit akarsz. Pont leszarom a véleményedet. Enyém a fél város, a másik felével pedig nem érdemes foglalkozni.

37. oldal

mrsp>!

Van egy csodás dolog az sms-ben: addig nem kell rá válaszolni, míg az embernek nincs kedve hozzá.

221. oldal

Zsuzana>!

Nekem csak az álmaim maradtak, és ezeket senki kedvéért nem vagyok hajlandó feladni.

Kapcsolódó szócikkek: Holly Wix
Evika82 P>!

Mit tesz velem ez a nő? Birtokolni akarom. Meg akarom tartani, és azt akarom,
hogy tényleg csak az enyém legyen. Arra nem számítottam, hogy érzéseim…
Hogy ez lesz.
Szerintem ő is meglepődne, ha tudná.

190. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Creighton Karas

A sorozat következő kötete

Vágy trilógia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Catherine Rider: Csók New Yorkban
J. D. Robb: A halál fényében
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom