Téged ​akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1.) 294 csillagozás

Meghan March: Téged akarlak

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém.
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz.
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek.
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem.
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Nem is lehetett volna körültekintőbb.
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre.
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém.
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
254 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763847 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763847 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
254 oldal · ISBN: 9786155763854 · Fordította: Goitein Veronika

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Lachlan Mount · Keira Kilgore


Kedvencelte 30

Most olvassa 14

Várólistára tette 92

Kívánságlistára tette 89

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

ria_konyvei>!
Meghan March: Téged akarlak

Legszívesebben most azonnal megvenném a következő részt!

A könyv 90% tömör erotika, amivel szerintem semmi probléma nincs, hiszen eleve ott van a könyv adatainál, hogy ez egy erotikus könyv. Ezen kívűl viszont volt számomra egy érdekes szál is, mégpedig az, hogy a főszereplő női karakter egy családi szeszfőzdét működtet, ami több adóság miatt is a csőd szélén áll. Nagyon tetszett az a temperamentum, az az elhivatottság és kitartás amit végig megtestesített Keira. Szerintem egy egész tökös csaj volt.

Sajnos Mount-ról nem sokat tudtam meg, csak mindössze annyit amennyit Keirá-val is megosztott magáról, és ennyi. Nagyon remélem, hogy. a következő részekben azért az ő előéletébe is beleshetünk egy kicsikét.
Nekem elég sok az a birtoklási vágy, amelyet az egész könyv során mutatott magából.

A könyv utolsó oldalain bemutatott szál viszont nekem nagyon tetszett, van már egy tippem, hogy Mount miért spoiler

Hát, összességében, nekem tetszett. Pontosan ezért szeretem March könyveit, mert rövidek és gyorsan lehet velük haladni, úgy, hogy nem érzem azt, hogy ne lett volna jó könyv.

noni55 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Keira mindaddig nem is sejti, hogy a családi vállalkozásnak, amit ő vezet, kölcsöntartozása van, amíg meg nem jelenik Lachlan Mount, hogy behajtsa azt. A férfi markában van szinte egész New Orleans, így Kiera kénytelen elfogadni az ajánlatát, hogy kiegyenlítse a számlát. Mount semmit sem ad ingyen, a lányt szeretné megkapni, de úgy, hogy az önszántából tegye. A férfinak senki nem mer ellentmondani, mindenki fél tőle, de Keira-t ez cseppet sem hatja meg és folyamatosan dacol vele. Lehet, hogy az ír vére teszi, de nagyon akaratos, nem adja magát „harc” nélkül, néha elég vicces helyzeteket teremtve ezzel.
Mount a határozottságával, az irányításmániás énjével rögtön megvett magának. Először úgy tűnt, hogy csak a lány teste érdekli, de aztán megmutatta, ha akar, tud kedves is lenni. Nem igazán értettem, hogy akarhatja ennyire Kiera-t, de a könyv végén erre is választ kaptam. Várom a folytatást :)

Ella19>!
Meghan March: Téged akarlak

Féltem elkezdeni ezt a könyvet, de egyáltalán nem csalódtam benne, nagyon megszerettem. A könyv története tetszett, szeretem az ilyesfajta könyveket. A szereplőkkel különösebben nem volt problémám. Lachlan és Keira szemszögéből is olvashatunk, bár inkább Keira kétségeit ismerhetjük meg, semmint Lachlan életét. Pedig kíváncsi lettem volna Lachlan-ra is. A főhősnő annyira nem volt szimpatikus, néha idegesített a nyavalygásával. Mindig azt hangoztatta, hogy ő nem Lachlan tulajdona, de mégis úgy viselkedett és behódolt neki. Ennek ellenére összességében tetszett. Kíváncsi vagyok a következő részre is.

pinkprincessreads>!
Meghan March: Téged akarlak

Mr. Mounttal csak jó könyvek íródnak. Csábulj el te is!

Két évvel ezelőtt olvastam először a Mr. Mount bűnös élete című sorozatot, amit már akkoriban is nagyon imádtam, viszont csak egy hónapja jöttem rá, hogy anno nem írtam róla ajánlót. Szóval pár héttel ezelőtt újra belevetettem magam New Orleans bűnös világába és mit ne mondjak, még mindig imádom.

Kierra mindennapjait családi öröksége megóvása, felvirágoztatása teszi ki, hiszen nőként, szinte segítség nélkül egyedül vezeti a családi whiskey gyárat. Ha ez alapvetően nem is lenne elég nagy falat neki, hirtelen felbukkan az életében a kegyetlenségeiről elhíresült Lachlan Mount, hogy behajtsa a tartozást. Vajon ki adósította el Kierrát és mennyivel? Hogyan fogja ezt a tartozást visszafizetni, ha még az üzlet se megy valami fényesen? Van kiút ebből a sötét lélekvesztőből vagy Kierrát is fel fogja emészteni a város sötét oldala? Milyen bonyodalmakat eredményez, ha Kierra a gyűlöleten kívül mást is elkezd érezni Mount iránt?

Ha te is szereted a maffia szálakkal átszőtt, picit beteg, de mégis vérpezsdítő történeteket, akkor ez a sorozat garantáltan téged is magába fog szippantani. Talán annyi tanácsot még adok neked, hogy rögtön szerezd be az egész sorozatot, mert az első rész elolvasása után garantáltan izgatott leszel, hogy belekezdhess a folytatásba.

Navi P>!
Meghan March: Téged akarlak

Mr. Mount száját szívem szerint kimosnám, de ugyanakkor érdekel is a karaktere, szerintem több van benne a maffiafőnöknél, lehet egyáltalán így hívni?
A könyv végén lévő két csattanó pedig kiverte a biztosítékot nálam. Nem hittem volna, de kifejezetten kíváncsi vagyok a többi részre is.

Trice29 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Ígéretes sorozat. Irányításmániás macsó és a makacs, de kíváncsi nő forró találkozása. Olvastunk már hasonlót, azonban ez egy kissé mégis más. Határozottan felkeltette az érdeklődésemet, így folytatom. Azonban nem tudok szó nélkül elmenni azon, hogy ez a könyvhossz lassan egy romantikus füzetecskének felel meg. Igencsak lehúzásnak tartom itt elvágni a történetet.

Faythe P>!
Meghan March: Téged akarlak

Jesszus, hol a folytatás?
Ez volt az első könyvem Meghan Marchtól, de nem az utolsó. Eszméletlenül élveztem a könyvet, nagyon nagyon jó volt! Keira és Mount között annyira érezni lehetett a feszültséget, az erotikát, a vágyat, hogy azt elmondani nem lehet.
Azonnal ide a folytatást! :D

genevieve>!
Meghan March: Téged akarlak

Rögtön szeretném leszögezni, hogy a fél pont levonást nem a történet hanem a borító és a cím kapja. A borító és cím alapján valami cuki, rózsaszín történetre számítunk. Totális félrevezetés. Nem véletlenül kapott ez a történet eredetileg olyan köntöst ami azt sugallja ha nem szereted a sötétebb történeteket görgess tovább ez nem a te világod.

A történetet Keira és Lanchlan szemszögéből olvashatjuk, azonban a lány gondolkodását és kétségeit ismerhetjük meg jobban. Mr. Mount megbújik a sötétben, csak néhány apró morzsát kapunk szemszögéből.
Meghan, egy alapjában véve nehéz témájú könyvet tesz könnyen olvashatóvá, szórakoztatóvá, élvezhetővé stílusa által.

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2019/01/ertekel…

Karinaa7 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Annyi sok rosszat olvastam erről a könyvről, de valamiért nekem ez tetszett. Nagyon rövid és ezért nem is értem, miért lett három részre szétszedve.
Mind a ketten szörnyűek, de ez valahogy most nagyon tetszik nekem. Bár ahogy vége lett nagyon muszáj elkezdenem a következő részt olvasnom.

martonka77 >!
Meghan March: Téged akarlak

Általában nincs kifogásom a BDSM téma ellen, de ez picit valahogy nem jött be. Mount kegyetlen volt, és csak azért, mert megtehette. Ha annyira akarta Keirát, viselkedhetett volna vele másképp is. Oké, megértem, hogy meg akarta törni, de akkor is. Így tényleg csak az lett az eredménye, hogy a lány még jobban ellenállt, és meggyűlölte.
A végén meg a függővégtől dobtam egy hátast. Erre aztán tényleg nem számítottam.
A borító nem tetszett, szerintem ehhez a történethez inkább egy sötétebb borító illett volna. (Mint az eredeti.)


Népszerű idézetek

Ancsúr>!

Egy rossz házasság sokkal tovább kísért, mint ameddig a halál el nem választ.

Pandaland P>!

– Csak egy ronda szakítás lehet az ok, amiért egy nő NEM VAGYOK FÉRFITULAJDON feliratot tetováltat a hátsójára.

Tündenella>!

Eddig egyetlen nő sem vette a bátorságot, hogy folyamatosan szitkozódjon és seggfejnek nevezzen. Őszintén szólva nem tudom, miért, de inkább tetszik a lazasága. Legalábbis az esetek nagy részében.

Kapcsolódó szócikkek: Lachlan Mount
ria_konyvei>!

Te luxuskategóriába tartoznál. Csak egyeltalán nem vagy tudatában a saját szépségednek.

37. oldal

Kriszti515>!

Hogy a fenébe találok róla információt, ha még az internet szerint is egy fantom?

Kicsicsillag123 P>!

Most pedig összegyűjtök minden létező információt erről az alakról, aki az árnyékban él. Tehát irány a Google.

Tündenella>!

Képtelen vagyok a szemébe nézni, ezért megfordulok, és elgondolkodom. A fenébe, hogy teljesen levetkőztem. Már most tudja, hogy az övé vagyok.

ria_konyvei>!

Muszáj felvérteznem magam. Magnolia azt mondta, ne hagyjam, hogy a fickó az agyamra hasson. E tekintetben annyira kezdek kudarcot vallani, mint Amerika a kábítószer-ellenes harcban.


A sorozat következő kötete

Mr. Mount bűnös élete sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Marilyn Miller: A vezér