Téged ​akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1.) 56 csillagozás

Meghan March: Téged akarlak

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém.
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz.
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek.
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem.
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Nem is lehetett volna körültekintőbb.
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre.
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém.
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek.… (tovább)

Eredeti mű: Meghan March: Ruthless King

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763847

Kedvencelte 7

Most olvassa 6

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Hópárduc P
Meghan March: Téged akarlak

Hát…nem is tudom mit mondjak erről a könyvről.
Nem volt rossz, de jó sem.
Igazából szerintem tudni lehetett, hogy mi lesz ennek a résznek a végén. Haladósnak, haladós volt, de eléggé kiszámítható.
A vége kezdett izgalmasabb lenni, de akkorra meg vége lett, függővéggel természetesen.
A női főhős kicsit idegesítő…

>!
genevieve P
Meghan March: Téged akarlak

Rögtön szeretném leszögezni, hogy a fél pont levonást nem a történet hanem a borító és a cím kapja. A borító és cím alapján valami cuki, rózsaszín történetre számítunk. Totális félrevezetés. Nem véletlenül kapott ez a történet eredetileg olyan köntöst ami azt sugallja ha nem szereted a sötétebb történeteket görgess tovább ez nem a te világod.

A történetet Keira és Lanchlan szemszögéből olvashatjuk, azonban a lány gondolkodását és kétségeit ismerhetjük meg jobban. Mr. Mount megbújik a sötétben, csak néhány apró morzsát kapunk szemszögéből.
Meghan, egy alapjában véve nehéz témájú könyvet tesz könnyen olvashatóvá, szórakoztatóvá, élvezhetővé stílusa által.

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2019/01/ertekel…

>!
Enikő_Darai_Enii P
Meghan March: Téged akarlak

Én tényleg szeretem Meghan March munkásságát, de ez még nekem is sok volt. Na nem oldalszámban, az megint elég kis satnya lett.

Ismét egy érdekes alapkoncepció de silány kivitelezés. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a könyvből, ha nincs túltolva az erotika része. Helyette jobban bemutathatta volna Mount-ot, az indítékait, a kilétét. Így talán nem csak annyit tudhattunk volna meg róla, hogy perverz és Keira szerint minden, csak nem jó ember. Oké, de miben utazik, milyen összeköttetései vannak, ki ő és miért nem jó ember? (Azon kívül, hogy Keirát akarja az adósság törlesztése képpen.)

A fent említett női főszereplőnket egyébként egyáltalán nem szerettem meg. Akármennyire is hangoztatta, hogy ő „Nem férfitulajdon” a végére még is úgy viselkedett. Igen, voltak kihágásai a szabályok alól, de többségében azt tette, amit Mount parancsolt neki, mert félt a büntetéstől. Oké. Utána meg nyavajgott, hogy mekkora egy hatalommániás s*ggfej ez a Lachlan Mount. Hol itt a logika?

Összességében ennél jobbat vártam, leginkább olyan téren, hogy nem fogja a fő szálat ennyire az erotika uralni. Talán a következő részben…

>!
Kriszti515 P
Meghan March: Téged akarlak

Ami miatt le kellett vonjak fél csillagot az a borító. Első körben ők nem egy szerelmes pár, mégis kinek jutott az eszébe egy kedves szerelmes vonzódó párt tenni a borítóra? Másodszor pedig, senkit nem zavar, hogy Keira haja a leírás alapján vörös, míg a borítóképen egy szőke hajú nő van? A további kötet borítóján is ez a pár látható. Egyszerűen fel nem fogom hogy lehet ekkora bakit csinálni..
Ez az olvasmány nekem nagyon tetszett. Könnyed, laza és gyorsan lehet vele haladni. A történet már a szinte sablonnak számító domináns dologról szól. Nem kell túlságosan sokat képzelni ez mit takar. Aki nem bírja az efféle dolgokat annak valóban nem igazán való. Akik viszont szeretik az erotikus könyveket hajrá. Nem több mint egy szürke utánzat, kicsit másféle körítéssel. :) Nekem mindkét karakter kedves volt, mindegyik szerethető a maga módján. Kíváncsi vagyok a folytatásra, biztosan el fogom olvasni amint hozzájutok :)

>!
ladydark
Meghan March: Téged akarlak

Pont mikorra már belejöttem volna, vége lett a könyvnek.
A vége felé kezdtek már izgalmasabbak lenni a dolgok, és pont ott fejeződött be a rész.
Ezt már megszoktam az írónő könyveivel kapcsolatban, de még mindig jobban örülnék, ha lenne egy 500 oldalas könyv, mint hogy van 3 szétszedett rövidke kis szösszenet.
Mr Mountra kíváncsi vagyok, nem sokat tudtunk meg róla, Keira meg nekem olyan semmi extra női szereplő, még a halottnak hitt, aztán mégsem, férje sem tette őt érdekesebbé nekem.

>!
Szil78
Meghan March: Téged akarlak

Egy új pasival gyarapodott a kedvenceim listája. Mr. Mount lehet,hogy egy kegyetlen arrogáns seggfej, nekem mégis bejött. Nem csak ő, hanem az egész történet. Persze van benne pár klisé és az alapsztori sem egyedi, mégis sikerült úgy megírnia az írónőnek, hogy ne legyen unalmas. Egyszerűen nem tudtam letenni.
Annak ellenére kedveltem Keirát, hogy néha nagyon idegesítően viselkedett. Bírtam, hogy nem fél szembe szállni Mounttal, még akkor sem, ha tökéletes tisztában van a következményekkel. Sőt, néha pont azt éreztem, hogy azért nem követi a szabályait, mert kíváncsi meddig mehet el, mi lesz a büntetés. Egyszerre izgatta és félt tőle, vágyott az érintésére és arra, hogy tűnjön el az életéből
A végén kicsit meglepett, hogy ezek ketten honnan is „ismerik” egymást, bár időnként kissé gyanús volt Mount viselkedése, volt pár elejtett mondat, amiből sejteni lehetett, hogy több van a dolog mögött spoiler. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog ebből kihozni az írónő a következő részben.

>!
greti98
Meghan March: Téged akarlak

Első Meghan March könyvem az évben, szerintem egy ideig hanyagolni is fogom a további könyveit.
Egyszerre vagyok szomorú és izgatott miatta. Nagyon felidegesít, hogy a 320 oldalon szinte az erotikáról, valamint Mount birtoklási vágyáról van szó. Én úgy érzem,hogy megalázza Keirát, hisz mindvégig a tulajdonának tekinti és a parancsait kell követnie. Én ezzel nem tudok azonosulni, soknak találtam. Ezért is vontam le 1 csillagot.
A vége miatt vagyok kicsit izgatott. Nem számítottam egyáltalán erre a függővégre, arról nem is beszélve hogy úgy érzem elvesztettem a fonalat.. :)

>!
Eszter_Lina24 I
Meghan March: Téged akarlak

Hát….ez… Mi volt??!!
Annyira kis rövid… (oké tudom, hogy 320 oldal, na de mi történt azon a 320 oldalon???) Épp csak belejönnénk a sztoriba erre vége. Jó, nem várom tűkön ülve a folytatást, csak zavar, hogy az írónő mindig ilyen rövid könyvecskéket ír, nem pedig egyben adja ki az egészet.
Mindig felcsillan a szemem Meghan March neve láttán, de talán nem kéne, mert eddig egyik könyve se hódított meg igazán. :/

>!
Demise P
Meghan March: Téged akarlak

Meghan Marchcsal a szokásos problémáim vannak: rövid, függővég, valamelyik szereplőt nagyon meg kéne csapkodni.
Az utolsó pár oldalon, annyi minden történt! Már lehet sejteni, hogy mi a csattanója a sorozatnak, de még nagyon sokat kell várni a folytatásokra. :(
A csaj péklapátot érdemel, túl sokat nyavalyog, néha irracionálisan viselkedik, viszont Mountot bírtam. :D Igazán kaphatnánk többet belőle, az annyira nem érdekel, hogy Kiera mire gondol. :DDD
320 oldal édeskevés ebből, nem lehetne, hogy az egészet egy könyvben? Vagy kettőben?Fizetek érte többet is csak, légyszi Meghan, adj többet! kicsit sem vagyok hisztis
Most elmegyek és keresek egy könyvet, aminek nem függővége van… (Az álomgyáras könyveknek miért van mindig függővége?)

>!
evi1234
Meghan March: Téged akarlak

Nem is tudom, mit mondjak erről a könyvről. Nem volt valami egyedi a sztori, de rossznak sem mondható. Egy kicsit az volt az érzésem, mintha ez a könyv nem a sorozat első része lenne, hanem a második. Hiányzott a bevezetés, rögtön a bonyodalommal kezdődött (ami nem feltétlenül gond) de így egy kis hiányérzetem maradt. A végét pedig egyáltalán nem tudtam hova tenni. Ilyen függővég után muszáj elolvasni a folytatást, de jobban örültem volna, ha egy kicsit hosszabb lett volna ez a könyv.
Lachlanról nem sok mindent lehetett megtudni, inkább Keira volt középpontban, viszont az ő karaktere nem valami nagy durranás. Lachlan sokkal érdekesebbnek mondható és kíváncsi lennék a törtenetére, de róla szinte semmi nem árult el a könyv azon kívül, hogy egy kegyetlen bűnöző. De bizonyára, ennél összetetebb a kép.
A borító borzalmas. Egyáltalán nem illik a könyvhöz. Borítónak valami arany, fekete , fehér színű illene szerintem (ha már, valószínűleg fontos jelentősége van ezeknek a színeknek, a könyv alapján).
Szóval összesegében nem volt rossz, de nem tudok 3 csillagnál többet adni neki.


Népszerű idézetek

>!
Beusom24

Elfog az ideg, és legszívesebben őrjöngenék, amikor sikerül elolvasnom a feliratot.

NEM VAGYOK FÉRFITULAJDON

>!
Grox

Soha nem vettem be azt a maszlagot, hogy az élet igazságos, de most úgy érzem, velem duplán kitolt.

>!
Kriszti515 P

Hogy a fenébe találok róla információt, ha még az internet szerint is egy fantom?


A sorozat következő kötete

Mr. Mount bűnös élete sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Ruta Sepetys: Kalitkába zárt álmok
Anne Rice: Memnoch, a Sátán
John Kennedy Toole: Tökfilkók szövetsége
Ruby Saw: Az igazi
Belinda Alexandra: Dél ékköve
Tennessee Williams: A vágy villamosa