Téged ​akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1.) 247 csillagozás

Meghan March: Téged akarlak

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém.
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz.
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek.
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem.
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Nem is lehetett volna körültekintőbb.
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre.
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém.
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
254 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763847 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763847 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
254 oldal · ISBN: 9786155763854 · Fordította: Goitein Veronika

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Keira Kilgore · Lachlan Mount


Kedvencelte 25

Most olvassa 14

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Nettaa0316 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Hát, sajnos ez nekem most nem feküdt. Nem mondom, hogy rossz könyv volt, viszont nekem túl sok volt, nagyjából minden. Túl trágár, túl erotikus, néhol már-már ízléstelen, amivel a legnagyobb bajom az, hogy mellette a valódi cselekmény nem igazán bontakozott ki, pedig maga az alapsztori nem lett volna rossz. A szereplőket egyáltalán nem tudtam megkedvelni, sem azonosulni velük. Keira gondolatai és tettei teljesen ellentmondásosak, általában nem is bírtam értelmezni. Mount pedig oké, hogy irányításmániás, de az esetek többségében én inkább azt gondoltam, hogy nem normális. Bár róla nagyjából semmit nem tudtunk meg a pletykákon kívül, szóval a múltja még érdekes lehet.
A vége volt még az, ami dobott a sztorin, ott legalább történt valami, úgyhogy valószínűleg adok esélyt a folytatásoknak. De ez most ebben a formában nekem nem túlzottan jött be.

ria_konyvei>!
Meghan March: Téged akarlak

Legszívesebben most azonnal megvenném a következő részt!

A könyv 90% tömör erotika, amivel szerintem semmi probléma nincs, hiszen eleve ott van a könyv adatainál, hogy ez egy erotikus könyv. Ezen kívűl viszont volt számomra egy érdekes szál is, mégpedig az, hogy a főszereplő női karakter egy családi szeszfőzdét működtet, ami több adóság miatt is a csőd szélén áll. Nagyon tetszett az a temperamentum, az az elhivatottság és kitartás amit végig megtestesített Keira. Szerintem egy egész tökös csaj volt.

Sajnos Mount-ról nem sokat tudtam meg, csak mindössze annyit amennyit Keirá-val is megosztott magáról, és ennyi. Nagyon remélem, hogy. a következő részekben azért az ő előéletébe is beleshetünk egy kicsikét.
Nekem elég sok az a birtoklási vágy, amelyet az egész könyv során mutatott magából.

A könyv utolsó oldalain bemutatott szál viszont nekem nagyon tetszett, van már egy tippem, hogy Mount miért spoiler

Hát, összességében, nekem tetszett. Pontosan ezért szeretem March könyveit, mert rövidek és gyorsan lehet velük haladni, úgy, hogy nem érzem azt, hogy ne lett volna jó könyv.

Viktória_Erdei P>!
Meghan March: Téged akarlak

A Vágy trilógiát szerettem. Ez a könyv olyan mint a Szürke ötven, de az a könyv legalább megfogott valamivel. Itt sem a szereplők, sem történet, sem a borító. Már az elején elkezdtem unni a könyvet. A pirszing szó pedig kifejezetten irritált. Egyedül az tetszett, hogy Keira egy férfias szakmát űz, szeszkészítést, főleg whiskey-t. A vége pedig persze függővéges.

noni55 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Keira mindaddig nem is sejti, hogy a családi vállalkozásnak, amit ő vezet, kölcsöntartozása van, amíg meg nem jelenik Lachlan Mount, hogy behajtsa azt. A férfi markában van szinte egész New Orleans, így Kiera kénytelen elfogadni az ajánlatát, hogy kiegyenlítse a számlát. Mount semmit sem ad ingyen, a lányt szeretné megkapni, de úgy, hogy az önszántából tegye. A férfinak senki nem mer ellentmondani, mindenki fél tőle, de Keira-t ez cseppet sem hatja meg és folyamatosan dacol vele. Lehet, hogy az ír vére teszi, de nagyon akaratos, nem adja magát „harc” nélkül, néha elég vicces helyzeteket teremtve ezzel.
Mount a határozottságával, az irányításmániás énjével rögtön megvett magának. Először úgy tűnt, hogy csak a lány teste érdekli, de aztán megmutatta, ha akar, tud kedves is lenni. Nem igazán értettem, hogy akarhatja ennyire Kiera-t, de a könyv végén erre is választ kaptam. Várom a folytatást :)

Hópárduc P>!
Meghan March: Téged akarlak

Hát…nem is tudom mit mondjak erről a könyvről.
Nem volt rossz, de jó sem.
Igazából szerintem tudni lehetett, hogy mi lesz ennek a résznek a végén. Haladósnak, haladós volt, de eléggé kiszámítható. Nem igazán történik semmi sem.
A vége kezdett izgalmasabb lenni, de akkorra meg vége lett, függővéggel természetesen.
A női főhős kicsit idegesítő…

Ella19>!
Meghan March: Téged akarlak

Féltem elkezdeni ezt a könyvet, de egyáltalán nem csalódtam benne, nagyon megszerettem. A könyv története tetszett, szeretem az ilyesfajta könyveket. A szereplőkkel különösebben nem volt problémám. Lachlan és Keira szemszögéből is olvashatunk, bár inkább Keira kétségeit ismerhetjük meg, semmint Lachlan életét. Pedig kíváncsi lettem volna Lachlan-ra is. A főhősnő annyira nem volt szimpatikus, néha idegesített a nyavalygásával. Mindig azt hangoztatta, hogy ő nem Lachlan tulajdona, de mégis úgy viselkedett és behódolt neki. Ennek ellenére összességében tetszett. Kíváncsi vagyok a következő részre is.

pinkprincessreads>!
Meghan March: Téged akarlak

Mr. Mounttal csak jó könyvek íródnak. Csábulj el te is!

Két évvel ezelőtt olvastam először a Mr. Mount bűnös élete című sorozatot, amit már akkoriban is nagyon imádtam, viszont csak egy hónapja jöttem rá, hogy anno nem írtam róla ajánlót. Szóval pár héttel ezelőtt újra belevetettem magam New Orleans bűnös világába és mit ne mondjak, még mindig imádom.

Kierra mindennapjait családi öröksége megóvása, felvirágoztatása teszi ki, hiszen nőként, szinte segítség nélkül egyedül vezeti a családi whiskey gyárat. Ha ez alapvetően nem is lenne elég nagy falat neki, hirtelen felbukkan az életében a kegyetlenségeiről elhíresült Lachlan Mount, hogy behajtsa a tartozást. Vajon ki adósította el Kierrát és mennyivel? Hogyan fogja ezt a tartozást visszafizetni, ha még az üzlet se megy valami fényesen? Van kiút ebből a sötét lélekvesztőből vagy Kierrát is fel fogja emészteni a város sötét oldala? Milyen bonyodalmakat eredményez, ha Kierra a gyűlöleten kívül mást is elkezd érezni Mount iránt?

Ha te is szereted a maffia szálakkal átszőtt, picit beteg, de mégis vérpezsdítő történeteket, akkor ez a sorozat garantáltan téged is magába fog szippantani. Talán annyi tanácsot még adok neked, hogy rögtön szerezd be az egész sorozatot, mert az első rész elolvasása után garantáltan izgatott leszel, hogy belekezdhess a folytatásba.

Trice29>!
Meghan March: Téged akarlak

Ígéretes sorozat. Irányításmániás macsó és a makacs, de kíváncsi nő forró találkozása. Olvastunk már hasonlót, azonban ez egy kissé mégis más. Határozottan felkeltette az érdeklődésemet, így folytatom. Azonban nem tudok szó nélkül elmenni azon, hogy ez a könyvhossz lassan egy romantikus füzetecskének felel meg. Igencsak lehúzásnak tartom itt elvágni a történetet.

Karinaa7 P>!
Meghan March: Téged akarlak

Annyi sok rosszat olvastam erről a könyvről, de valamiért nekem ez tetszett. Nagyon rövid és ezért nem is értem, miért lett három részre szétszedve.
Mind a ketten szörnyűek, de ez valahogy most nagyon tetszik nekem. Bár ahogy vége lett nagyon muszáj elkezdenem a következő részt olvasnom.


Népszerű idézetek

Ancsúr P>!

Egy rossz házasság sokkal tovább kísért, mint ameddig a halál el nem választ.

Pandaland P>!

– Csak egy ronda szakítás lehet az ok, amiért egy nő NEM VAGYOK FÉRFITULAJDON feliratot tetováltat a hátsójára.

Tündenella>!

Eddig egyetlen nő sem vette a bátorságot, hogy folyamatosan szitkozódjon és seggfejnek nevezzen. Őszintén szólva nem tudom, miért, de inkább tetszik a lazasága. Legalábbis az esetek nagy részében.

Kapcsolódó szócikkek: Lachlan Mount
ria_konyvei>!

Te luxuskategóriába tartoznál. Csak egyeltalán nem vagy tudatában a saját szépségednek.

37. oldal

Kriszti515 P>!

Hogy a fenébe találok róla információt, ha még az internet szerint is egy fantom?

Beusom24>!

Elfog az ideg, és legszívesebben őrjöngenék, amikor sikerül elolvasnom a feliratot.

NEM VAGYOK FÉRFITULAJDON

Kicsicsillag123 P>!

Most pedig összegyűjtök minden létező információt erről az alakról, aki az árnyékban él. Tehát irány a Google.

Tündenella>!

Képtelen vagyok a szemébe nézni, ezért megfordulok, és elgondolkodom. A fenébe, hogy teljesen levetkőztem. Már most tudja, hogy az övé vagyok.

ria_konyvei>!

Muszáj felvérteznem magam. Magnolia azt mondta, ne hagyjam, hogy a fickó az agyamra hasson. E tekintetben annyira kezdek kudarcot vallani, mint Amerika a kábítószer-ellenes harcban.


A sorozat következő kötete

Mr. Mount bűnös élete sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
J. A. Redmerski: Az örökké határa
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Ruby Saw: Az igazi
Kendall Ryan: Szeress és akarj