Rád ​vágyom (Mr. Mount bűnös élete 2.) 43 csillagozás

Meghan March: Rád vágyom

Szórakozik velem. A játékszere vagyok. Legalább nem lesz több adósság.
Gyűlölni akarom, de a testem nem hagyja. Hogy lehetséges, hogy vágyom rá és egyszerre félek is tőle?
Figyelmeztettek, hogy össze fog zavarni. Szálljak szembe a testi vágyaimmal?
Nem sejtettem, hogy totális zűrzavar lesz.
De tudhattam volna. Ha valamiben Mount benne van, akkor ott nincsenek szabályok.
Nem fogok behódolni. Nem lehetek gyenge. Követem az elveimet és kihozom a legtöbbet az együttműködésből, anélkül, hogy a szívem és a lelkem sérülne.
Csakhogy neki más tervei vannak…

A Rád vágyom a Mr Mount bűnös élete 2. része. Mount and Keira története a Tiéd vagyok című kötetben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Eredeti mű: Meghan March: Defiant Queen

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763861

Kedvencelte 8

Most olvassa 4

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 57

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Enikő_Darai_Enii
Meghan March: Rád vágyom

Ez a rész kicsivel jobb már, mint az előző, de még mindig nem annyira jó, hogy megkapja akár a 4,5 csillagot is.

A történet (mint ahogy várható volt) ugyanott folytatódik, mint ahol az előző kötetben félbemaradt. És tartogatott számunkra pár meglepetést és egy jó adag erotikát.

Keirát továbbra sem kedveltem meg, mert ismét csak ellent tudott mondani önmagának. Párszor ismét felvetődött benne, hogy ő aztán nem hódol be Mountnak, még is megtette minden egyes alkalommal. Még meg is szökött tőle! De az első adandó alkalommal vissza is ment, minden különösebb ellenállás nélkül.

Lachlan Mount viszont kezd egyre szimpatikusabbá válni. Ugyan nem a széles repertoárú szexuális játékszerei miatt, de biztos van olyan, akinek ez is bejön. Maga a személyisége (leginkább a vége fele), ahogy rájött kis rávezetéssel, hogy lehet ez az „uralkodom feletted” stílus nem nyerő a nőknél és próbált rajta változtatni. Programokat szervezett, beszélgettek, odafigyelt Keirára. Látta is a változást, azt higy ezáltal a lány is nyit felé.
Ezen kívül pedig a kis háttértörténete miatt is egyre érthetőbbé válnak az indítékai.

A vége pedig ismét egy jókora függővég, úgyhogy nagyon várom az utolsó kötetet és azt, hogy vajon mit kapunk lezárásként az írónőtől.

>!
ladydark
Meghan March: Rád vágyom

haladt a sztori valamerre…
Maradandó nyomokat nem hagyott bennem.
Jobb volt, mint az előző rész annyi biztos.
Zavar, hogy ennyire szét van szedve darabokra, egy könyvben sokkal jöbban mutatna.

>!
Kriszti515 P
Meghan March: Rád vágyom

Váóó! Na ez aztán, hűha :D Imádtam.
Egyre jobban tetszik ez a sorozat. Mintha az árnyalat sorozatot olvasnám, kevesebb részlettel. :D Tetszik, hogy Mount szépen lassan kibontakozik. ahogy Keira is egyre jobban kiteljesedik, végre nem csak a hiszti volt.
Túl sokat nem kell tőle várni, de megéri elolvasni :)

>!
Adrienn1989
Meghan March: Rád vágyom

Minek álltam Neki, ha most ilyen függővégbe csöppentem?! Annyiszor megfogadtam már, és mégis mindig belebukom… De annyira jó volt, és annyira várom a kövezkező részt!!!!!

>!
Kovács_Mesi
Meghan March: Rád vágyom

Ez a rész mérföldekkel jobb volt, mint az első kötet. Mondjuk úgy, hogy jobban megismerhettem a főszereplőket, és még élveztem is a sztorit. Éreztem, hogy nem szabad félbehagynom ezt a sorozatot, és örülök, hogy végül folytattam. A befejezés igazán izgalmasra sikerült, és ennek fényében várom folytatást.

>!
evi1234
Meghan March: Rád vágyom

Ez a könyv sokkal jobban tetszett, mint az előző része. A legelejétől a végéig, egy percig sem volt unalmas. Bár a borító most sem nyerte el a tetszésemet, magával a könyvel abszolút semmi bajom sem volt. Lachlan múltjából is kaptam egy kis részletet, ami azért elég sok dolgot megmagyarázott vele kapcsolatban, de kérdéseket is vetett fel. A gyerekkora miatt abszolút èrthető a viselkedése. A bizalmatlansága és az, hogy senkihez sem kötődik szintén onnan ered. De örültem, hogy egy új oldaláról is bemutatkozott, a Keiraval közös Írországi útjukon. A könyv vége pedig egyszerűen szörnyű volt. Hogy lehet így befejezni? Azonnal olvasnám a folytatást, de sajnos júliusig várnom kell. Remélem az utolsó rész is hozza legalább ezt a szintet.

>!
Cat8 P
Meghan March: Rád vágyom

A szexuális vonzalomba belejátszik mindkét fél részéről a szív.
Ellentétként azért megmutatkozik a maffiavezér kemény oldala is.
Egy hét álom után a kegyetlen valóság durvá köszönt rájuk New Orleans-ban.

Ismét függő vég, és még hónapokat kell várni a 3. rész megjelenéséig.

>!
Detty77
Meghan March: Rád vágyom

Nagyon vártam màr a folytatást♥ Meg kell, hogy mondjam, ismét nem csalódtam! Nagyon tetszett! Mount harcai az élettel és az érzelmeivel nagyon megfogtak, Keira hozta a formáját. Londoni kirándulásuk isteni volt, de a vége, már megint… Izgatottan várom történetük befejező részét. Csak ajánlani tudom!!

>!
Szil78
Meghan March: Rád vágyom

Bár az első részre emlékeztem, hogy tetszett, mégis újra kellett olvasnom ez előtt, mert nem rémlett teljesen a történet. Aztán olvasás közben szépen vissza jött minden és most a korábbiakkal ellentétben azonnal neki tudtam állni a folytatásnak.
Ez a rész nem tetszett annyira. Nem mondom, hogy rossz volt, mert ez nem igaz, de mégsem volt az igazi. Sokkal több minden kiderült Mount-ról, de az még spoiler. Volt itt is egy kis izgalom, bár szerintem az írónő spoiler A vége megint nagyon nyitva lett hagyva, de most valahogy mégsem éreztem azt az „azonnal akarom a folytatást” érzést.

>!
K_Kingaa
Meghan March: Rád vágyom

Egyszerűen nincs mit nem imádni ebben a sorozatban!! Első rész után beleszerettem! Ahogy az elsőnél, úgy a második résznél is tátott szájjal néztem, hogy mi a “szar”?!! Ne már megint várhatók hogy jelenjen meg!! Nagyon izgalmas történet, a szereplőket egyszerűen imadom, de a kedvencem az, hogy egy percig nem untat!! El sem kezdtem a második részt és már sajnáltam előre hogy milyen rövid :( tuti kedvenc ez a könyv!! Köszönjük az írónőnek!! ♥♥♥


A sorozat következő kötete

Mr. Mount bűnös élete sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurelin Paige: Első érintés
Borsa Brown: A maffia szívében
M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll
Baráth Viktória: A főnök
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
Guillaume Musso: Az angyal hív
Karina Halle: Veszélyes trükkök
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Marilyn Miller: A vezér
Anne L. Green: A sötétség fogságában