Rád ​vágyom (Mr. Mount bűnös élete 2.) 196 csillagozás

Meghan March: Rád vágyom

Szórakozik velem. A játékszere vagyok. Legalább nem lesz több adósság.
Gyűlölni akarom, de a testem nem hagyja. Hogy lehetséges, hogy vágyom rá és egyszerre félek is tőle?
Figyelmeztettek, hogy össze fog zavarni. Szálljak szembe a testi vágyaimmal?
Nem sejtettem, hogy totális zűrzavar lesz.
De tudhattam volna. Ha valamiben Mount benne van, akkor ott nincsenek szabályok.
Nem fogok behódolni. Nem lehetek gyenge. Követem az elveimet és kihozom a legtöbbet az együttműködésből, anélkül, hogy a szívem és a lelkem sérülne.
Csakhogy neki más tervei vannak…

A Rád vágyom a Mr Mount bűnös élete 2. része. Mount and Keira története a Tiéd vagyok című kötetben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
320 oldal · ISBN: 9786155763878 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
246 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763861 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Keira Kilgore


Kedvencelte 18

Most olvassa 10

Várólistára tette 38

Kívánságlistára tette 60

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

noni55 P>!
Meghan March: Rád vágyom

Keira halottnak hitt férje mégsem halt meg, sőt felkereste a lányt és megfenyegette, hogy megöli a családját, ha nem teszi azt, amit mond. Lachlan rögtön tudomást szerez a dologról és intézkedik is hamar, hogy soha többé ne legyen gond a pasival.
Kiera még mindig napi szinten harcol Mount-tal, próbál felülkerekedni. Mount sokkal több mindent megengedni neki, mint valaha bárkinek. Tetszik neki a nő heves vérmérséklete, de ügyel arra, hogy ne törje meg a lányt, hiszen az akaratossága az egyik legnagyobb vonzereje számára. Egyre jobban megkedveli Kiera-t, és többször próbál igazán a kedvére tenni. Elrepülnek Dublin-ba, ahol egy másik oldalát is megismerhettem a férfinak.
Nagyon megszerettem mindkettejüket, imádom a csatározásaikat mind szóval, mind tettel. Erős személyiségük van, talán ezért is illenek össze ennyire.

Trice29>!
Meghan March: Rád vágyom

Lassan építkezik a történet, számomra túl sok körettel. A történet azonban továbbra is lekötött. A kémia és az érzelmek is jól működtek. Azonban azt most is meg kell jegyeznem, hogy még az első kötettel együtt is kevés egy igazi regényhez. Teljesen fölösleges így szétszabdalni.

ria_konyvei >!
Meghan March: Rád vágyom

Na jó! Mi volt ez a lezárás?!

Ez a könyv is hozta azt a színvonalat, amelyet már megszoktam Meghan March-tól és ezért is szeretek tőle olvasni. Tudom mit kapok: egy erotikus történetetet tele jó kis fordulatokkal, könnyen tudok vele haladni és a szereplők sem mindennapiak.

Ennek a kötetnek hatalmas pluszt adott az első pár oldal, azaz Mount múltja. spoiler
Mount egy érdekes személység szerintem, hiszen nagyon domináns, erős, uralkodó egyéniség. Azért pedig le a kalappal hogy nem hagyja hogy akarata ellenére bántsanak egy nőt, teljesen mindegy, hogy prosti vagy sem.

Kiera-val való kapcsolatukat az elején csak a szex teszi ki, a tartozás, semmi más. spoiler A lány igazán talpraesett, nem hallgat a parancsokra, mégis kialakul közöttük egy összhang. Nagyon tetszik a szeszfőzde szál a történetben, pláne, hogy egy nő üzemelteti a helyet, szerintem egy nagyon eredeti ötlet. Pláne, ahogy a szeszfőzdék üzemeltetéséről ír az írónő, szerintem látszik, hogy utána járt a dolgoknak.

A kedvenc részem az volt, amikor Dublinban voltak, imádtam az ott lévő párosukat.
spoiler

Hópárduc P>!
Meghan March: Rád vágyom

Ez a rész egy kicsivel jobb volt szerintem, mint az első rész.
De, igazából itt is azt érzem, hogy nem tudom eldönteni, hogy jó volt-e vagy sem?
Olyan semleges.
Az előző résznek érdekesen lett vége. Itt fel is vette az írónő a fonalat a történet elején. De, aztán valahogy ellaposodott a dolog. A főhősnő, még mindig kicsit idegesítő. mount egyre többet mutat meg magából és ez szimpatikus.
A váltott szemszög tetszik. Haladós is a könyv.
És persze, ismét úgy lett vége a résznek, hogy érdekeljen a következő….

Dorina_S>!
Meghan March: Rád vágyom

Ez a rész sokkal jobban tetszett, mint az előző. Már nem csak az erotikus vonalra épített az írónő, hanem a tartalomra is.

A második rész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Kellő bonyodalom és probléma merül fel már a regény elején. Ugyanakkor ezek hamar megoldódnak, de a helyükre újabban jönnek. De nem minden oldódik meg a folytatásban. Nekem leginkább az tetszett, ahogy az írónő csavarta a szálakat, nem éppen az lett a megoldás, amire számítottam.

Tetszett továbbra is a váltott szemszög, és a visszatekintések. Mount ebben a részben már sokkal szerethetőbb karakter. Többet mutat magából. Továbbra is parancsoló, irányító karakter de már meg-megjelennek nála az érzelmek. Tetteit még mindig a vágy és a birtokolni akarás irányítja, de a szíve mélyén tudja ez már jóval többről szól.
Keira sem negatív karakter a szememben. Kedveltem ebben a részben is a makacssága és önfejűsége miatt. Leginkább azért, hogy nem szorul férfi segítségre, megoldja maga a problémáit, és el is utasítja a segítséget ha az egy bizonyos férfitől származik. Ugyanakkor nem tud közömbös lenni Mounttal szembe, mert a férfi megad neki olyasmit is, amire nem is tudta, hogy szüksége van. A lány vívódik, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson-e. És a regény vége meg is adja erre a választ. Viszont még mindig nem biztos magában, hogy jól döntött-e. De ő az egyetlen aki valójában ismeri New Orleans királyát. Ez is billent a képzeletbeli mérlegén.
Aki viszont nekem negatív karakterek, azok Keira szülei. Nem tudom miért de hihetetlenül idegesítenek. Elgolfozgatnak Floridában, de közben várják hogy a lányuk mindent tökéletesen csináljon, míg ők leginkább okoskodással tudnak hozzájárulni a dolgokhoz. Nem tudom miért voltak számomra ennyire ellenszenvesek.

Amit még pozitívum az a new orleansi alvilág. Nagyon örülök, hogy ezt beleírta az írónő, mert nagyon sokat dob a történeten, mivel így lett hiteles Mount karaktere. Hogy megmutatta milyen is ő a trónját, milyen üzelmeket folytat és kikkel. Nem riadt vissza a mocskos, véres részletektől sem.

A fél csillag levonás még mindig a szóhasználatért járt, de már sokkal kevesebbszer zavart és fordult is elő ebben a részben.

Karinaa7 P>!
Meghan March: Rád vágyom

Ezt tényleg itt kell abba hagyni??? spoiler
Én nem értem miért, de most ugyan úgy, mint az első része ez is valamiért megfogott. Ezek ketten együtt katasztrófák és ez iszonyatosan tetszik nekem. Nagy valószínűséggel még ma elkezdem az utolsó részt olvasni, mert nagyon kíváncsi vagyok mi is lesz velük.

Mocori_ P>!
Meghan March: Rád vágyom

A 2. része a trilógiának már nem fogott meg úgy, mint az első kötet.
Itt már mindketten szerelmesek egymásba, persze Mount a keményebb falat.
Egy csodálatos utazásra viszi el Lachlan Keirát, itt szorosabb lesz a viszonyuk. Tetszett, hogy szép lassan megismerik egymást.

Paulina_Sándorné P>!
Meghan March: Rád vágyom

Most nagyon gonosz leszek, de Brett megérdemelte azt, ami történt vele. Tetszik, ahogy alakul Mount és Keira kapcsolata. Imádom figyelni, ahogy Mount próbál ugyanaz maradni, mint aki volt, de közben azért változik is Keira hatására, miatta. Írországba én is elmennék, tetszett, ahogy elvitte őt oda és spoiler A vége brutális spoiler

Kitti_Kinczer>!
Meghan March: Rád vágyom

Jobb volt mint az első, de nem hiszem, hogy ez egy külön könyv kellett volna, hogy legyen, simán belefért volna az első részbe ez az esemény sorozat.
Jobban kedveltem a szereplőket, főleg Mount karakterét, kicsit jobban kibontakozott, de nem eléggé. Még mindig van mit megtudni róla, bár annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, hogy azt érezzem, nekem azonnal kell a folytatás, pedig elég jó vége lett effektíve jó persze, úgy értem függővég, ami izgalmakat ígér.
Keira is alakulgatott a végér,e persze nem értettem, miért ilyen nyakas, amikor úgyis tudom, mi lesz a vége, de egyébként teljesen érthető.
Szóval ez is egy könnyed gyorsan olvasható rész volt, talán pontosan ezért olvasom végig a sorozatot, mert elég könnyen emésztető és gyorsan olvasható.
Kíváncsi vagyok a folytatásra, bár Mount szemszögéből talán jobban is élveztem az olvasást. Szóval kíváncsi vagyok, mi történik még a folytatásban.

Faythe P>!
Meghan March: Rád vágyom

Ez kicsit másabb volt, mint az első kötet.
Jóval kevesebb erotikus jelenetben lehetett részünk, amit picit hiányoltam, hiszen Lachlan és Keira között szinte izzik a levegő. Jó lett volna, ha ezt továbbra is láthattam volna lelki szemeim előtt. Enélkül picit száraznak éreztem a történetet, de még így is nagyon tetszett.
Mount személyisége elkezd fejlődni – méghozzá a javára – és ezt Keira is észreveszi, habár nem nagyon akarja elhinni.
A vége pedig hihetetlen függővég, de szerencsére már megjelent a 3. kötet, így már csak a Lírán múlik, hogy mikor olvashatom a befejezést.
Meghan March egyre jobban kezd meggyőzni, hogy minden könyvét olvassam el. :)


Népszerű idézetek

Zso89 P>!

"Ő kényszerít, én ellenállok.
Ő fenyegetőzik, én lázadok.
Ő gúnyolódik, én vitatkozom."

Kapcsolódó szócikkek: Keira Kilgore
1 hozzászólás
ria_konyvei >!

A jég hátán is megélek. Örök túlélő vagyok, akit egyszerűen képtelenség legyőzni vagy félreállítani.

20. oldal, Mount

ria_konyvei >!

– Nekem a család mindennél fontosabb. Anélkül szerintem nincs értelme az életnek.

64. oldal, Kiera

Kapcsolódó szócikkek: család
ria_konyvei >!

Tudod, miért jó királynak lenni? Mert azt csinálok, amit akarok.

20. oldal, Mount

Cintia_ >!

Legbelül –legeslegbelül –, a legtitkosabb álmaimban pont erre vágytam. Mindig. Egy férfira, aki ennyire akar, és aki ennyire a tudtomra adja, hogy hozzá tartozom. Csak hozzá.

ria_konyvei >!

Pontosan ezt várták tőlem, és a rendszer többi gyerekétől. Mintha tudták volna, hogy az első perctől kezdve kudarcra vagyunk ítélve. Akkor minek próbálkozni?

13. oldal, Mount

ria_konyvei >!

Semmi. Egyet sem dobbant az az ocsmány, kőszíve.
Tettem a világnak egy szívességet.

17. oldal, Mount

Cintia_ >!

Azt akarom, hogy megcsókoljon. Méghozzá itt, a bárban. Azt akarom, hogy megforduljon, és a saját akaratából csókoljon meg.

ria_konyvei >!

– Ó! Azok a szájba vert oroszok. Ki a fene szereti jobban a vodkát, mint a whiskyt?

75. oldal, Kiera

ria_konyvei >!

Persze itt is vannak íratlan szabályok: ha valakinek eljár a szája, meghal. Ha csal, úgyszintén. Ha pedig rondán néz rám, ugyancsak halál fia.

25. oldal, Mount


A sorozat következő kötete

Mr. Mount bűnös élete sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
J. A. Redmerski: Az örökké határa
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Ruby Saw: Az igazi
Kendall Ryan: Szeress és akarj