Strong ​Signal (Cyberlove 1.) 22 csillagozás

Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

I was counting down the months until the end of my deployment. My days were spent working on military vehicles, and I spent my nights playing video games that would distract me until I could leave Staff Sergeant Garrett Reid behind.

That was when I met him: Kai Bannon, a fellow gamer with a famous stream channel.

I never expected to become fixated on someone who'd initially been a rival. And I'd never expected someone who oozed charm to notice me—a guy known for his brutal honesty and scowl. I hadn't planned for our online friendship to turn into something that kept me up at night—hours of chatting evolving into filthy webcam sessions.

But it did. And now I can't stop thinking about him. In my mind, our real life meeting is perfect. We kiss, we fall into bed, and it's love at first sight.

Except, like most things in my life, it doesn't go as planned.

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2016
ASIN: B01KYHZT2C · Felolvasta: Guy Locke, Eric London
>!
CreateSpace, Washington, 2016
228 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781530071258
>!
236 oldal · ASIN: B01BO721I6

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Kai Bannon · Dominic Costigan · Garrett Reid


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

loveQhuay>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Akkora fangörcsöt kaptam ettől a könyvtől, hogy szerintem napokig nem fogom kiheverni. Azt hittem az idei legjobb könyv már megvolt nekem, erre jön ez, és leigáz engem teljesen!

Történetesen úgy érzem nincs az a szó, ami leírná mit is adott ez a könyv, hogy milyen is volt. Az a szó, hogy tökéletes, messze nem elég erre! Ez egy csoda volt, egy tökéletesen kidolgozott csoda!

Imádtam a karaktereket külön-külön is, de amit együtt műveltek, az a totális leigázás! Nem túlzok, amikor azt mondom, nem kaptam levegőt olvasás közben. Nem túlzok akkor sem, amikor azt mondom, az ájulás szélén álltam, mert így volt!. Most, 1-2 nappal a befejezése után is érzem minden porcikámban, és nem tudom magam túltenni rajta, annyira jó volt!

A végén persze sikerült megríkatniuk is, de imádtam minden egyes percét az egésznek!
Nem tudok elég hálás lenni @SzAngelika -nak, amiért ajánlotta ez a könyvet! Még, még ilyen gyöngyszemeket :)♥

Érdekes volt egyébként az egész Cyberlove szituáció, és az, hogy Kai ilyen szintű gaymer. Na meg aztán Garrett is kitett magáért, úristen! Ahogy indult a kapcsolatuk, és amivé alakult, wow!! Imádtam minden egyes első élményeiket, de az a videós rész nagyon megragadt amikor Garrett utasította Kai-t bizonyos dolgokra, amiket ő készséggel meg is tett ;) ♥
Nagyon forró volt! Még jó, hogy víz mellett olvastam, így le tudta magam hűteni.

Közben meg én idióta azt hittem, a sorozat többi része is róluk fog szólni, aztán padlót fogtam amikor megláttam, Dominic a következő. bár már lényegtelen, mert az ő könyvének a felénél járok, és kb már a második oldalon megvett magának ez a csávó, pedig ebben a könyvben még ellene voltam… ;) Imádtam! Kedvenc! Még-még-még ilyeneket! Tuti újra fogom olvasni, és tuti, hogy megrendelem papír formátumban, mert egyszerűen kell! Olvassátok :)

UPTDATE
Másodszori olvasásra is odáig meg vissza vagyok ezért a könyvért/sorozatért♥

Harmadszori olvasásra is még abszolút kedvenc. És az audiobook is nagyon de nagyon jó lett, a két narrátor nagyon jól adta Kai és Garrett részeit, és nem tudnék választani kedvencet mert mind a ketten jól adtak vissza, és mindig az aktuális narrátor volt a kedvencem, aztán váltásnál megint a másik xD szerintem egy narrátor is csinálhat volna, de így is nagyon élveztem. Csak feküdtem és mosolyogva hallgattam a srácokat, és annyira jó volt hogy legszivesebben belebújtam volna a laptopba de sajnos akkor se kerültem volna közelebb Kaiékhoz :(( ♡
Olvassátok, hallgassátok :)

10 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Életem első angol nyelvű hangoskönyve! Személyes kihívásnak/tesztnek indult, de valami egész különleges dolog sült ki belőle. Talán az M/M románc tette különlegessé, de az is lehet, hogy az egyik kedvenc témám (az online ismerkedés) az oka. Végül is mindegy! Az első 20 perc után teljesen magával ragadott Garrett és Kai története. Annyira, hogy majdnem felrobbantam mérgemben, amikor útközben lemerült a fülhallgatóm aksija, és kárba veszett a könyvre szánt időm.
A srácok közül Garrett kerül közelebb a szívemhez, igaz, csak hajszálnyival előzte meg Kai-t. Szépen volt kidolgozva a kapcsolatuk alakulása. Tetszettek a kezdeti óvatos, flörtölős levelek, majd a későbbi piszkos kis videók is! Sosem fogom elfelejteni azt a részt, amikor Kai-t a szívroham kerülgette, miután megkapta az első videót Garrett-től. Percekig nevettem és legyeztem magam! Tűkön ülve vártam az első személyes találkozást! spoiler Minden porcikámmal szorítottam a kapcsolatukért!
A narráció egyszerűen tökéletes volt. Könnyen érhető, és minden szituációban átjöttek az érzelmek.

2 hozzászólás
CsepAdri>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Szóval az úgy volt, h már nagyon kíváncsi voltam a szerző párosra, a történetre és a karakterekre. sok jót hallottam, gondoltam megnézem magamnak Aztán az történt, h délután elkezdtem és hajnalban leraktam.
Kai és Garrett addig nem engedett még a végére nem értem :)) Nagyon megszerettem mindkettőt, figyeltem a kapcsolatuk alakulását, bár olykor frusztrált Kai, de megértettem a problémáját.

5 hozzászólás
gigy>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Mit is mondhatnék?!… Egyszerűen imádtam! Imádtam a morci Garrett-et és az olyan sokszínű Kai-t, de főleg őket együtt!
Ki gondolná, hogy egy online „harc” után – ahol az egyik játékos lazán kivégzi a másikat, s még győzelmi táncot is jár a hullája fölött – végül a két játékos egymásra talál?! Itt bizony ez a helyzet! Annyira érdekes volt ez a téma egyébként. Én magam nem sok mindent tudok ezekről az online játékokról, Twitch csatornáról, stb. Így külön izgalmas volt belelátni, jobban megismerni ezeket a dolgokat!
Olvadoztam a két főszereplő első pillanataitól: első levélváltás, első igazán őszinte levélváltás, első chat, első Skype, első találkozás, első egymásnak esés, s még sorolhatnám, volt belőlük jócskán! :) Imádnivaló, ahogy szép lassan kibontakozik közöttük ez a különleges kapcsolat, ahogy morci Garrett egyre kevésbé lesz morci, s ahogy Kai is egyre jobban megnyílik!
spoiler

Az külön tetszett, hogy az egyik író férfi. Hogy ettől hitelesebb lesz-e egy M/M könyv, azt nem tudom! Azért gyanítom igen! Bár nekem az eddig olvasott női szerzők tollából is az volt!

A következő részekre is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok! Főleg Dominic részére! A végére egész megkedveltem! :)

20 hozzászólás
rafaelo0824>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Egy icipicit többet vártam ettől a könyvtől. Az alaphelyzet nagyon tetszett, a karakterek jól kidolgozottak, vicces és szexi, amit művelnek, aztán a történet a második felében átbillent oda, hogy alig van cselekmény. Valahogy így előre sejtetett valami problémát ami adódhat akár Kai munkája vagy Garrett múltja kapcsán, erre meg viszonylag könnyen megoldódott minden, nem volt valami dráma katarzis, így kicsit hiányérzetem maradt. Plusz ami még nekem nem tetszett, hogy a szex sokszor eléggé plasztikus vagy épp TSI, amikor pedig a kevesebb néha több.

eSsZ P>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

ugy volt,hogy csak belelapozok..aztan elfogytak az oldalak..
hatalmas vigyor van az arcomon.. ez a konyv annyira jooo volt..
s*xi.. es hooot.. es Kai +Garrett pedig edesek es imadni valoak egyutt es kulon kulon is..

hoseink online talalkoznak eloszor.. egy szamitogepes jatek altal..
Kai egy kicsit fura .. spoiler online eli az eletet.. szamitogepes jatekokat tesztel..Garrett katona.. pontosabban a seregben szerelo..

a tortenet heteken, honapokon keresztul vezet minket.. hogyan ismerik meg egyre jobban egymast a virtualis vilagban..
vegul persze szemelyesen is talalkoznak..
nincs benne olyan nagy drama..
elethu.. valos szereplok ok..
vegig drukkoltam nekik.. hogy minden jol alakuljon..

orultem, hogy olvastam.. jo az amikor annyira berant egy konyv.. hogy azt veszed eszre, hogy vege..
:)

1 hozzászólás
Tori0925 P>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Egy katona és egy kocka. Sign me up, please.
Beismerem nem nagy reményeket fűztem ehhez a regényhez. Olvastam már Hassell más regényeit és azok bejöttek, de nem gondoltam, hogy megint ilyen mázlim lesz.
Ez egy gyöngyszem. Annyira sok érzelem van benne, hogy az nem igaz. Komolyan, sokkal jobban átéreztem a szereplők érzéseit, mint a legtöbb hetero páros kapcsán.
Garrett és Kai is teljesen földhöz ragadt karakterek. Mármint, hogy nem kizárt, hogy vannak a valóságban is hozzájuk hasonló emberek. Mert nem hiszem, hogy Kai amúgy ezen a földön járna.
Vicces volt, néhol majdnem sírós, de mindig nagyon valós. Ezt tetszett.

Csimutka P>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Mindenek előtt el kell mondjam, hogy félig olvastam, félig hangoskönyvben hallgattam a könyvet, és… nagyon tetszett! Az alapfelállás szerintem már zseniális ötlet, és a két főszereplő karakternek olyan jó dinamikája volt, hogy teljesen magával ragadott a történet már az elejétől fogva. A hangoskönyvről csak annyit, hogy szerintem tökéletesen eltalálták a narrátorokat, és élvezet volt hallgatni… az egészet. Először kicsit furcsa volt a csetes részek felolvasása, de hamar meg lehet szokni.
A végét picit elkapkodottnak éreztem, de annyira nem volt zavaró. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az M/M sztorikat, és szeretne olvasni egy érdekes és szerethető történetet, hasonló karakterekkel.

gabriellaeld I>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Ez sajnos csak addig volt érdekes számomra, amíg a két főszereplő össze nem futott.
Nem a köny hibája tulajdonképpen; nem erre vágytam, hanem valami nyálas, romantikus zagyvaságra tényleg, ez pedig nem az (legalábbis nem végig). Nem, ez a könyv amúgy gondolkodik, ez dolgozik egy reális párkapcsolaton, ez komoly döntéseket hoz és érint (szorongás, szociális fóbiák, veterán munkanélküliség, hogy csak párat említsünk), én meg nem vártam tőle semmi komolyságot. :D
A csillagok levonása egyébként nem emiatt van, hanem a sok logikátlanság miatt, amit írói összekapartak benne, teszem azt a csávó kétszer megy ki az ajtón, miután kiment is benn van még aszobában meg hasonlók, amiket egy alapos átolvasással ki lehetett volna szedegetni a szövegből. Elég trehány munka, ami azt illeti, de valameddig szórakoztató szóóóval, lehet, ha majd olyan hangulaban leszek, beruházok a második részre is, de erre azért nem mernék megesküdni.

zwecki>!
Megan Erickson – Santino Hassell: Strong Signal

Garrett és Kai egy online játék során találkoznak, mikor karaktereik között megsemmisítő harcra kerül sor. Garrett nyomozni kezd „gyilkosa után” és így talál rá Kai Twitch oldalára.

Ami tetszett:
– Olvasmányos és humoros, a két szerző stílusa jól passzolt egymáshoz.
– A szereplők szerethetők, valódiak. Jó volt látni, hogy küzdenek saját magukkal, a félelmeikkel. mindketten azt kapták a kapcsolattól, amire az adott élethelyzetükben a legnagyobb szükségük volt.
– Nem volt benne túl sok felesleges nyafogás és túl cukrozott sem volt szerencsére.
– Hiába volt az első fele a könyvnek távkapcsolat, valahogy mégis érezhető volt a kötődés a karakterek között.

Ami nem tetszett:
– A végén egy kicsit túl könnyen megoldódtak a problémák
– A karakterek néhol sablonosak voltak.


Népszerű idézetek

gabriellaeld I>!

Social anxiety was something that had plagued me for as long as I could remember. But it’d always been manageable. When I was online, though, I didn’t feel my chest tighten or my shortening breaths. Everything was… easy online.

loveQhuay>!

Sir, what’s your emergency?
Oh, nothing, just about passed out watching my online Army boyfriend beat off.
Sir, please don’t use this line for non-emergencies.
Have you seen my Army boyfriend? You’d have a heart attack too.
Sir, I’m hanging up now.

Kapcsolódó szócikkek: Kai Bannon
loveQhuay>!

[…] this is Garrett, my online Army boyfriend who is now…uh…real world Army boyfriend. Or whatever.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Reid · Kai Bannon
loveQhuay>!

“I got your address from the care package you sent, and I thought I’d surprise you and…I don’t know what I expected. Maybe I expected you to leap into my arms naked and we’d stumble into your apartment and then lay in bed for two weeks.”

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Reid · Kai Bannon
loveQhuay>!

Over there, everything is magnified and you became the reason I looked forward to the next day.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Reid · Kai Bannon
loveQhuay>!

Garrett: Don’t be. It’s my fault. I was assuming a lot. I’m…okay if we stay like this. Talking online rather than f2f. I waited for months to see you. I can wait longer.

Kai: Why are you doing this for me? Why aren’t you just walking away and finding someone who won’t slam a door in your face?

Garrett: If you don’t know the answer to that, then you haven’t been paying attention.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Reid · Kai Bannon
loveQhuay>!

But I also knew that all the money in the world wouldn’t mean anything without Kai.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Reid · Kai Bannon
Near>!

They were my friends. I didn't know if that was pathetic or a sign of the future, where we formed relationships through binary.

_ada >!

…in the billions of people on this shitty planet that I’d never be able to meet in person, the Internet had handed me one person who seemed to be absolutely perfect for me…

CHAPTER EIGHT

loveQhuay>!

Costigan’s eyes narrowed. “Screw you, Reid. I hope you get gangbanged while concussed.”

“Yeah, me too. You’re not invited.”

Kapcsolódó szócikkek: Dominic Costigan · Garrett Reid

A sorozat következő kötete

Cyberlove sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Broken Knight
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Katherine Center: How to Walk Away
John Green: Looking For Alaska
Nicholas Sparks: Dear John
Tess Wakefield: Purple Hearts
Trish Cook: Midnight Sun
Iria Rainer Dart: Beaches
Jenn Faulk: Meant To Be
Tracy Chevalier: The Last Runaway