The ​Silence of the Elves (Holly Hopewell Cozy Mysteries 1.) 1 csillagozás

Meg Muldoon: The Silence of the Elves

The ​Devil Wears Prada meets the movie Elf in this cozy mystery from the author of the bestselling Christmas River Cozy Mystery series. FREE for Kindle Unlimited subscribers.

If there’s one thing that every elf in the North Pole knows, it’s this:
Never get on Mrs. Claus’s bad side.
Never. Ever.
Ever…

After getting reassigned from the North Pole by a jealous Mrs. Claus, misfit elf Holly Hopewell is sent to work in the worst place imaginable: The North Pole Emporium Department store in Mistletoe, Oregon.
The elves call it Mistletoe Row: a place so devoid of joy and Christmas spirit, that many a curly-toed folk has lost their poor mind working there.
But just when Holly thinks things can’t get any worse, the store’s manager, who also happens to be Mrs. Claus’s nephew, is found murdered in his office. And good-natured Holly Hopewell finds herself as the prime suspect in the local police’s investigation.
Will Holly be sent to a row of… (tovább)

>!
246 oldal · ASIN: B01N9IJUKC

Kiemelt értékelések

vegazus P>!
Meg Muldoon: The Silence of the Elves

Aranyos történet volt, tetszett. Még sosem olvastam olyan krimit, amiben ne ember lett volna a főszereplő. Igaz, hogy ebben a történetben az elfek nagyon emberszerűek, ránézésre meg se lehet őket különböztetni az emberektől. De akkor is, hogy a Télapó, meg a felesége szerepeljenek egy krimiben, az számomra teljesen újszerű volt.

Tetszettek a szereplők, egytől egyig, és a történet is kedves volt. A gyilkos személyére nem jöttem rá, bár valójában nem is töprengtem rajta. Inkább csak sodródtam a történettel. Bővebben: http://konyv-sarok.blogspot.hu/2017/01/the-silence-of-e…


A sorozat következő kötete

Holly Hopewell Cozy Mysteries sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Janet Evanovich: High Five
Terry Pratchett: Night Watch
Alice Winters: The Hitman's Guide to Making Friends and Finding Love
Janet Evanovich – Lee Goldberg: The Job
Jasper Fforde: The Eyre Affair
Douglas Adams: Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Josh Lanyon: All She Wrote
Dani Alexander: Shattered Glass
Flann O'Brien: The Third Policeman
P. Howard: The 14-Carat Roadster