Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni – a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy – aki szereti – nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a zöldfélékből tartalmas és egészséges főételek is készíthetők.
A mikrohullámú készülékben sokkal jobban megőrzik a zöldségek az ízüket és vitamintartalmukat. E kötet külön figyelmet szentel az egyes zöldfélék mikrohullámú párolási idejének.
Ínycsiklandó zöldségfélék 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: A család konyhája Kulturtrade
Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás