Ínycsiklandó ​zöldségfélék 0 csillagozás

Medgyesy Zsófia (szerk.): Ínycsiklandó zöldségfélék

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni – a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és ízt hozhatnak az étrendünkbe. Főzve, párolva vagy – aki szereti – nyersen kínálhatjuk húsételek, tészták mellé, de a zöldfélékből tartalmas és egészséges főételek is készíthetők.
A mikrohullámú készülékben sokkal jobban megőrzik a zöldségek az ízüket és vitamintartalmukat. E kötet külön figyelmet szentel az egyes zöldfélék mikrohullámú párolási idejének.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: A család konyhája Kulturtrade

>!
Kulturtrade, 1997
62 oldal · ISBN: 9639069388 · Fordította: F. Nagy Angéla

Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!