Második ​esély (KGI 1.) 292 csillagozás

Maya Banks: Második esély

Maya ​Banks legújabb, érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.

Ethan Kelly, az egykori haditengerész repülőgép-szerencsétlenségben veszítette el a feleségét. Az azóta eltelt egy évben elzárkózott a külvilágtól, és senki sem képes áttörni a maga köré emelt falakat. A mélységes fájdalom mellett rettenetesen gyötri a bűntudat, mert férjként óriási kudarcot vallott.
Egy nap azonban megtudja, hogy Rachel él, de fogságban tartják. Azt tervezi, hogy a KGI, a szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása segítségével kiszabadítja. Azzal viszont nem számolt, hogy a felesége nem emlékszik sem rá, sem a közös életükre. Ethan reméli, hogy jóváteheti a múltbéli hibáit, és kapnak egy második esélyt. A veszély azonban még nem múlt el. A… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Cor Leonis, Budapest, 2015
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158036238 · Fordította: Laskay Ildikó

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Kelly · Sam Kelly · Nathan Kelly · Donovan Kelly · Ethan Kelly · David "Cole" Coletrane · P.J. Rutherford · Sam Kelly · Joe Kelly · Marlene Kelly · Rachel Kelly


Kedvencelte 29

Most olvassa 12

Várólistára tette 164

Kívánságlistára tette 127

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

zuna19 P>!
Maya Banks: Második esély

"– Szeretlek – csókolta meg Ethan nyakát.
– Én is szeretlek, kicsim. Tudod, mi vagyunk a második esély legjobb példája.
Rachel a szemébe nézett. Hívogatóan lebiggyedt az alsó ajka, és Ethan nem tudott ellenállni, hogy meg ne megízlelje.
– Néha a második esély a legjobb esély – suttogta Rachel. – Mert most sikerülni fog."

Biztos voltam benne, hogy tetszeni fog ez a könyv.
Láss csodát, beleestem.
Valami eszméletlenül jól ellettek találva benne az arányok. Mindenből volt benne: izgalom, kaland, humor, erotika. Nekem nem kell ennél több. Egyik sem volt sok.
Már az első oldallal megfogott az írónő. Felkeltette a kíváncsiságomat, és egyáltalán nem untam magam halálra egy percre sem. A figyelmemet végig lekötötte. Ez baromi sokat számít és jó tulajdonság egy könyvnél!
Nagyon tetszett a szóhasználat és a szerkesztése is.
A fülszöveg nagyon helytálló volt. Végre erre is van jó példa.
A karakterek ebben a klánban is egytől-egyik fenomenálisan szerethetőek. Mindegyiket megszerettem. Alig várom, hogy mindegyikről olvashassak, és többet kapjak belőlük.
KGI ❤
Mit dicsérjek még rajta?
A borítót.
Jaj, pedig nem minden könyvnél szoktam leállni és rajongással beszélni a borítóról, de ez most muszáj. Elolvadtam tőle, ha egy szót keresek akkor az a spoiler. Jó jellemzés szerintem.
Többet akarok a sorozatból.
Azt hiszem sosem lesz elegem belőlük.
Igaz Ethan és Rachel magasra tette a lécet.
Remélem a többi is lesz ennyire kedvelhető. De még ha a történetek nem is lesznek ennyire lehengerlőek, a karaktereket így is úgy is imádni fogom és örülni fogok, hogy legalább róluk olvashatok.

12 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Maya Banks: Második esély

Egy szokatlan sorozat Mayától, viszont annál izgalmasabb. Amúgy szeretem az olyan sorozatokat, amelyek fiútestvérekről szólnak, legyen az akár YA vagy romantikus. Ebben az esetben az akció keveredik a romantikával, de azért egy-két +18-as jelenetet is kapunk. A Kelly fivérek vannak egy páran: Sam, Garreth, Ethan, Donovan, Joe és Nathan. Aztán az ügynökség többi tagja is csupa kemény legény, egy darabig nem futunk ki az alapanyagból. Eredetiben a sorozat a 10. résznél tart, és remélem a kiadó igyekszik behozni a hátrányt. (Álmodozni szabad.) Az egyetlen zavaró tényező nálam a Rusty nevű undok kis csavargó volt. Gondolom őt is majd rásózza valakire az írónő idővel. Sajnos elég sokat szerepelt, pedig nem igazán voltam rá kiváncsi. Kedvenc Kelly fiú nekem Garreth volt, remélem szép sztorit kap. :)

9 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Maya Banks: Második esély

Még csak a januáron vagyunk túl, de könyvek szempontjából elmondhatom, hogy remek évem van. Eddig nagyon jó könyveket olvastam, és szinte mindegyik üde színfoltja ennek az évnek.
Maya Banks KGI sorozata sem tucat sztorikból áll. A Második esély egy nagyon jó és izgalmas történet, a valóságos szereplőkkel. Hiszen Ethan elszúrt mindent, amit csak lehetett, de megtesz mindent azért, hogy helyrehozza a hibáit és megmutassa mindenkinek, hogy megérdemli azt a bizonyos sorstól kapott második esélyt. Ethan egy igazi férfi, és férfiként vállalja is a hibáit.
Rachel egy nagyon bátor, erős nő, aki nem nyavalyog, és nem siránkozik fölöslegesen.

Szeretnék a Kelly családhoz tartozni :)

Ja, és imádlak @EditVagyok ♥♥♥

16 hozzászólás
Illatos_Hópehely P>!
Maya Banks: Második esély

Idáig Maya Banks-től a Mámor-trilógiát olvastam.
Hm, ez egy kicsit más, de nem bántam.
Szeretem az olyan könyveket, amiben van egy kis akció egy pár rossz fiú és egy kis romantika.
Itt minden megvolt.
Érdekes volt, hogy csupa fiú van a családban és mégis mekkora a szeretet, az összetartás, mondjuk, ehhez kell egy olyan anya, aki nekik van.
Ezek a KGI fiúk imádni valóak, főleg Garrett, őt nagyon bírtam.

2019
Harmadjára olvasni is imádtam, mert igaz, hogy ez nem tejföl, de spoiler :)

14 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Maya Banks: Második esély

Maya Banks élt a tőlem kapott második eséllyel (miután a Sóvárgást képtelen voltam végigolvasni), ez a könyve már sokkal jobban tetszett. Még jobb lehetett volna, ha Ethan Kelly kevesebbszer pityergi el magát és picit tökösebb, ahogy az egy SEAL katonához illene. (Amúgy nincs bajom az érzékeny férfiakkal.)
A történet izgalmas, kellően romantikus volt és szerencsére nem kellett minden ötödik oldalon szexjelenetet olvassak. A hangsúly sokkal inkább az érzelmeken volt. Rachel miatt sokszor összeszorult a szívem. A kemény Kelly fivérek mindegyikében látom a potenciált, remélem minél több kötet eljut hazánkba is.

2 hozzászólás
Bitten>!
Maya Banks: Második esély

Kedvenc témáim idehaza ritkák, mint a fehér holló. Én mázlista! Ugye?!
A haditengerészet, a katonaság, a maffia és gyermekvállalás – amelyek képesek, már fülszöveg alapján is kívánságlistára kerülni, azt követően pedig beszerzésre. Bevállalós vagyok és kíváncsi! :D
Röpke pillanatok alatt radaromra került Maya Banks KGI sorozata. Érdekesebbnél érdekesebb értékelések, volt pozitív és negatív egyaránt. A lecke adott! Olvasnom kell!
Maya Banks híres erotikus tartalmú köteteiről és előzőleg már volt szerencsém más sorozatát is olvasni, szóval volt némi elképzelésem mire is számíthatok stílusilag.

……

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2017/06/sziasztok-k…

_Eriii>!
Maya Banks: Második esély

Kedves Maya, sokkal jobban tetszett mint a Mámor-trilógia, de még mindig nem az igazi. Megmondom őszintén én nem igazán rajongtam Mayáért. A Mámor-trilógiát rühelltem. Ez a könyv ahhoz képest elég jó volt. A legnagyobb gondom ezekkel a Kelly testvérekkel voltak. Nekem túl nyálasak, olyan anyámasszonykatonái voltak, egyszerűen nem jött be. Voltak benne jó részek nem tagadom, de ilyen kemény legényekhez nem illik az ilyen nyálasság. Ha tökös akkor legyen tökös, ne rinyáljanak. Rachel-el is túl gyorsan történt a változás. Az akció részét nagyon szerettem. Jók voltak a 18-as karikás jelenetek is. Összességében nem volt olyan vészes, de nem igazan vagyok kíváncsi több Mayára.

17 hozzászólás
Sippancs P>!
Maya Banks: Második esély

Maya Banks neve számomra garancia, ha igényes szórakoztató irodalmat akarok olvasni! Mert legyen szó erotikus-romantikus kötetről vagy – jelen esetben – családregénnyel fűszerezett romantikus krimiről, ez a nő jól ír, olvasmányosan ír, a szereplői élnek, a cselekményeinek pedig mindig van kerete, ami tökéletes alapot ad egy fordulatos történetnek.
Kíváncsian várom Sam könyvét!

6 hozzászólás
NightStar>!
Maya Banks: Második esély

Maya Banks neve nálam garancia a jó szórakozásra. Szeretem az igényesen megírt erotikus műveit is, de ez a könyv más és mégis süt belőle, hogy ezt bizony Banks írta. Több könyvének eleme a krimi/akció vonal, de itt ez hangsúlyosabban van jelen, a családi kapcsolatokkal egyetemben. A Bankstől már megszokott fülledt jelentekből pedig csupán kettő akad. Ez a könyv pedig így lett kivételes. Azt már a többi könyvével is megmutatta, hogy jól ír, de most valamennyire a szokásokból kilépve megmutatta, mennyire. Izgalmas, inkább romantikus, mint erotikus könyv.

Megismerhetjük az összetartó Kelly családot, a hat katonai múlttal rendelkező Kelly fivérrel és a szerető szüleikkel. A középpontban Ethan és sokáig halottnak hitt felesége, Rachel. Ethanről süt, mennyire imádja a feleségét, egyszerűen érezhető a sorokból, hogy nincs, amit ne tenne meg érte, türelmes és megértő férj, aki ugyan nagyot hibázott, de próbálja jóvátenni. Rachel pedig erős és bátor, aki fogsága alatt egyedül férje emlékét őrizte meg. Banks nagyon jól leírja, mi megy végbe bennük. spoiler A többi védelmező, szerető fivér meg hab a tortán.

Egy szó mint száz, imádtam. A további öt Kelly fivér pedig ígéretes folytatásokat sugall.

3 hozzászólás
Csoszi>!
Maya Banks: Második esély

Ajajj! Hat fiútesó, mindegyik jóképű és katona, vagy valami hasonló. A nyálcsorgató borító alapján egy laza kis semmilyen történetet vártam, kb. minden 10. oldalon egy szexjelenettel. Ehhez képest egy egész korrekt történetet kaptam, tele izgalommal és feszültséggel. Végig fenntartotta az érdeklődésemet, és nagyon kíváncsi voltam spoiler. Amikor már harmincadszor olvastam, hogy „kicsim”, meg „édesem”, a falra tudtam volna mászni. Egyébként másba nem nagyon tudok belekötni, de nem is akarok.

>!
Cor Leonis, Budapest, 2015
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158036238 · Fordította: Laskay Ildikó

Népszerű idézetek

KATARYNA>!

Egy férfi a megbánással is elég nehezen birkózik meg, de az a tudat egyenesen elviselhetetlen, hogy többé már nem tehet semmit, amivel helyrehozhatná a hibáit.

zuna19 P>!

– Szégyen-gyalázat, hogy felnőtt férfiak elgyávulnak az édesanyjuk közelében.

zuna19 P>!

– Túl sokáig játszottam meghatározó szerepet a kapcsolatunkban. Én erőszakos voltam, te behódoltál. Én pusztítottam, te szenvedtél. Egy évvel ezelőtt egyedül döntöttem a házasságunkról, amikor hozzád vágtam azokat az iratokat, és láttam, ahogy összetörsz. Ideje, hogy te döntsd el, mi a legjobb számodra.

zuna19 P>!

– Szeretlek – csókolta meg Ethan nyakát.
– Én is szeretlek, kicsim. Tudod, mi vagyunk a második esély legjobb példája.
Rachel a szemébe nézett. Hívogatóan lebiggyedt az alsó ajka, és Ethan nem tudott ellenállni, hogy meg ne megízlelje.
– Néha a második esély a legjobb esély – suttogta Rachel. – Mert most sikerülni fog.

zuna19 P>!

– Néha azon tűnődöm, nem fogyott-e el rég a józan ész, mire ti megszülettetek – dünnyögte.
Nathan összerándult.
– Au, anya! Erre nem volt semmi szükség.
Donovan elnevette magát, de mielőtt csattanós válaszolt adhatott volna, Marlene egy helytelenítő pillantással elnémította.

Kapcsolódó szócikkek: Donovan Kelly · Marlene Kelly · Nathan Kelly
zuna19 P>!

Ez van, Rachel. Nem lesz könnyű, és pokolian fájni fog, de harc nélkül nem gyűrnek le.

zuna19 P>!

– Szentséges ég! – kiáltott fel Sam. – Rachel, hogy az ördögben tudtál megszökni törött karral, átvágni az erdőn, és a patakon keresztül eljutni a tóig? Mert gondolom, ezt tetted. Az áramlattal kivitetted magad a partra, és idejöttél.
Rachel elmosolyodott, de nyilvánvaló volt, hogy már alig tartja magát. Felületesen, szaggatottan vette a levegőt, sápadt volt, és úgy tűnt, sokkot kapott.
– Az önvédelmi fogások, amelyeket Garrettől és Donovantől tanultam, amikor Ethan olyan sokat volt távol.
– Te most viccelsz! – kiáltott fel Garrett. – Ördög és pokol, mi meg ugrattunk, milyen béna vagy.
– Most láthatjátok – felelte elhaló hangon Rachel. – Jól csináltam. Pont úgy, ahogy tanítottátok.
A szavai összefolytak. A szeme lecsukódott, majd ismét kinyílt, mintha igyekezne a tudatánál maradni. Garrett megérintette a haját.
– Ügyes voltál, szívem. Ügyes.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · Rachel Kelly · Sam Kelly
zuna19 P>!

– Ostoba húzás volt. Lehetett volna több esze – zsörtölődött Garrett.
– Gyerek még – kelt a védelmére Nathan. – Egy ijedt gyerek, aki az ereje végén jár, és akivel soha egy fikarcnyit sem törődtek. Ne legyetek vele ilyen szigorúak. Az ő korában mind követtünk el hatalmas ostobaságokat.
– A magad nevében beszélj – mondta Joe. – Én angyal voltam.
Erre mindenki felhorkant.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · Joe Kelly · Nathan Kelly
krisztin1>!

Az első számú szabály, ha őrültekkel van dolgunk. Soha ne hagyjuk őket egyedül valamilyen éles tárggyal.

Kapcsolódó szócikkek: Rachel Kelly
zuna19 P>!

– Az volt életem legszebb napja, amikor megtudtam, hogy életben vagy. Isten, ki tudja, miért, adott egy második esélyt. Adott nekünk egy második esélyt. Nem érdemlem meg, de mindennél jobban szeretném. Életem hátralévő részében bizonyítani akarom, hogy ezúttal megbízhatsz bennem, Rachel.


A sorozat következő kötete

KGI sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Vigyél magaddal
Nora Roberts: Északi fény
Karen Rose: Számolj tízig
Nora Roberts: Szent bűnök
Jessica Bird: Egy felejthetetlen hölgy
B. N. Toler: Lélekvesztők
Julie Garwood: Szívtipró