Lángolás (Mámor-trilógia 3.) 151 csillagozás

Maya Banks: Lángolás

Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik abban is hasonlóak, hogy féktelen erotikus szenvedély irányítja az életüket. Az ő történetük szálait szövi rafináltan, s varrja el a trilógia záró történetében Maya Banks, a romantikus-erotikus irodalom népszerű szerzője.

A harmadik kötetnek Ash a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Amikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van.

A műfaj kedvelői most sem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet… (tovább)

Maya Banks: Burn

Eredeti mű

>!
Geopen, Budapest, 2015
464 oldal · ISBN: 9786155724053 · Fordította: Bálint Orsolya
>!
Geopen, Budapest, 2015
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639093935 · Fordította: Bálint Orsolya

Kedvencelte 13

Most olvassa 5

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 39

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Maya Banks: Lángolás

Azt hiszem Ash a kedvencem a három pasi közül. Ő a jóképű sármőr, a szép szőke herceg, belül meg kemény, mint az acél. Éppen azon kesereg, hogy mindkét barátja révbe ért, és lassan egyre kevesebb idejük lesz egymásra, amikor megpillantja Josie-t. A lány festő, és van benne valami, ami felkelti Ash figyelmét. A pasi ezek után megszállottként kajtat a lány után, hogy megszerezze. Az erotikus kemény jelenetek ellenére a történet igazi románc, a túl szép, hogy igaz legyen fajtából. De a romantikus lelkem elégedetten dőlt hátra azért olvasás közben. Banks egyedi, az biztos szuperül ötvözi a romantikus tündérmeséket a kemény szexszel. Akit ez irritál, az meg ne olvassa!

12 hozzászólás
csillagka P>!
Maya Banks: Lángolás

Talán a leginformatívabb rész a három közül. Izgalmas a kérdés, mit is jelent az alávetettség, miben különbözik a kihasználástól. Ash nekem túlságosan sok mint pasi, mindent akar, azt is azonnal, mint egy durcás gyerek. Az egész sorozatra jellemző, hogy nem adott teret a mindennapoknak, sokkal hihetőbb lett volna ha nem három hónap, hanem három év alatt történnek meg a dolgok. A pornó jelenetek is kicsit egysíkúra sikeredtek, legalábbis korántsem voltak annyira kreatívak, mint amit előre ígértek, plusz nálam kicsit álságosnak tűnt az „én sosem ütök meg nőt” és „de szépek a hurkáid” kettős beszéd. Nem mondom, hogy nem tetszett, de elveszett az előző rész lendülete, persze ha nincs baj elég nehéz konfliktus generálni. A csajos bulikba nem mennék bele, a világon sok helyén, már kimeríti a nemi erőszak fogalmát.
Az egész sorozatot megettem két nap alatt, azért ez jelent valamit, sokkal több van benne, mint amire először számítottam, pezsgő, buja, a második részben kimondottan szívderítő könyvek. Ha választanom kellene nálam Gabe a nyerő, nála éreztem leginkább a határtalan szenvedélyt.
Ajánlom nyári forró estékre, vagy télre ha a hidegben kell egy kis perzselés.

3 hozzászólás
Sippancs P>!
Maya Banks: Lángolás

Kicsit leengedett a sorozat a végére, vagy én engedtem le, nem tudom, mindenesetre ez most olyan „elolvastam, és semmi” érzést hagyott bennem. Ash sem volt az igazi, dominánsként sokkal többet vártam tőle, és igazából a cselekmény sem volt több 10 oldalnál (én ezt a Willis-szálat a végén egyáltalán nem erőltettem volna), szóval még mindig azt mondom, hogy a három barát közül Gabe története a legjobb. A lányok viszont helyesek voltak, gyorsan megtalálták egymással a közös hangot, a csajos estéről nem is beszélve.
Aki még felkeltette az érdeklődésem, az Kai Wellington, a bártulajdonos, de gyanítom, hogy az ő története ezzel le is lett zárva. Pedig milyen jó lenne őt is közelebbről megismerni!

15 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Maya Banks: Lángolás

Most, hogy véget ért a trilógia, tudom ki a kedvenc párosom. Gabe és Mia. A trilógiában a legjobb jelenetek természetesen a csajos bulik. Jó volt, hogy a régi szereplők is újra jelen voltak. Imádom az erotikus könyveket, de néha most kicsit sok volt a szex. Ash anyja, undorító ahogy viselkedik a fiával.
Ash és Josie jól illettek egymáshoz. A vége azért izgalmasra sikeredett. Kai és Brittany történetére azért kíváncsi lennék, mit hozna ki belőle az írónő.

Nikyy18>!
Maya Banks: Lángolás

A három rész közül ez tetszett a legjobban.Jó volt Ash-t is jobban megismerni.De, hogy lehet valakinek ilyen rémes családja. Josie-t hamar megkedveltem. És a vége valami hihetetlenül jól sikerült. Jó lenne ha lenne egy Kay és Brittany könyv is.

kocybaba P>!
Maya Banks: Lángolás

Na ez már jobb volt, mint az előző kötet. Ash igazi domináns alkat, nem is olyan, mint elsőre gondolnánk, inkább nem túl visszafogott, birtokló és kemény. Josiet is kedveltem a maga stílusával, jól illettek egymáshoz, bár azért azt meg kell hagyni, hogy köztük aztán tényleg fénysebességgel történtek a dolgok. Ez nem is zavart, az már annál inkább, hogy sok volt benne az ismétlés és több szempontból is erőltetettnek éreztem. spoiler A könyv második felében viszont ezen hamar túllendültem, hála annak, hogy könnyesre nevettem magam egyes jeleneteken, és mert sikerült egy olyan fordulatot belevinni, amitől igencsak izgalmassá vált a befejezés. Úgyhogy lényegében jól szórakoztam, és hibák ide vagy oda, egész jó kis sorozat volt ez.

K_D_Niki I>!
Maya Banks: Lángolás

Nekem nem jönnek be a domináns pasik, akik tárgyként kezelik a nőket. Igazából nagyon sok hasonlót olvastam már, ez sem volt másabb, mint a többi. Se jobb, se rosszabb! A csajos este tetszett. A nyakörv dolog… hát mit is írjak rá?! Én nem hagytam volna, hogy rám tegye. Az erotikus vonal (nem vagyok prűd, csak ez a domináns-alávetett vonal kicsit sok volt nekem) de egyébként tetszett a könyv.

Hópárduc P>!
Maya Banks: Lángolás

Kicsit egysíkúra sikeredtek ezek a történetek, szerintem. Végül is itt is ugyanaz a szál, csak mások a főszereplők. Itt még ráadásul, szerintem túl gyorsak is az események. Ash túl sok, túlságosan sok mindent akar és azonnal. Josie kicsit olyan semmilyen.
Az erotikával semmi bajom, de nekem nem jön be ez az alávetettség dolog. A szex jelenetek szinte egyformák voltak.
A csajos bulik pedig…..hagyjuk inkább.
Elolvastam, de olyan semmilyen volt.

7 hozzászólás
NightStar>!
Maya Banks: Lángolás

Érdekes, biztos bennem van a hiba, de nekem ez a rész tetszett a legkevésbé. Asht szerettem, de nem ájultam el, ahogy Josie sem nyűgözött le annyira. Erőltetettnek éreztem, a párbeszédeket meg sablonosnak. Egyszerűen hianyzott valami, valami plusz, ami kicsit kiemeli a többi hasonló közül.

3 hozzászólás
Tamlilla>!
Maya Banks: Lángolás

A trilógia leggyengébb kötete pedig Ash-ben nagyon reménykedtem. Ő volt a legkeményebbnek beharangozva, de én pont az ellenkezőjét éreztem. Kicsit untam, semmi extra.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Viktória_Erdei >!

Beleszeretni valakibe a dolog könnyebbik része. De minden, ami ezután következik, kemény lesz, és meg kell dolgozni érte.

211. oldal, 17. fejezet

Suzy25>!

„Josie szája mosolyra húzódott. Csaknem kinevette. Tényleg olyan nagy mamlasz volt, mint egy ogre? ”

67. oldal

bookandcup>!

Az emberek sokkal őszintébbek, ha azt hiszik, senki sem figyeli őket.

Viktória_Erdei >!

De egy kapcsolatnak nem kell tökéletesnek lennie. Olyan, amilyenné ti alakítjátok.

399. oldal, 30. fejezet

bookandcup>!

– Ez elég nehéz.
Ash végigsimított a karján, hátrasimította a haját, aztán az ujjhegyével megcirógatta az arcát.
– Nem mondtam, hogy könnyű lesz. A jó dolgok sosem azok.

Viktória_Erdei >!

– És mi a gond az aktuális kiszemelteddel?
Ash felhorkant. – Épp ez a baj. Hogy nem csak egy aktuális kiszemelt. Nem is tudom, haver. Olyan hatással van rám, mint még soha egy nő sem korábban.
– Basszus, hát megtörtént! – ujjongott Jace. – A sunyi dög, aki állandóan csak szívatott engem és Gabe-et, végre fülig szerelmes lett! De amit eddig elmondtál, abból úgy tűnik, az érzés nem feltétlenül kölcsönös.

102. oldal, 8. fejezet

Viktória_Erdei >!

Most nem foglalkozott azzal, hogy vajon őrültség-e ilyesmiket gondolni. Az oldalára feküdt és szépen elrendezgette a haját a vállán, részben elfedve a melleit. Nem mintha szégyenlős lett volna, csak a kevesebb néha több. A férfiakat pedig sokszor jobban izgatja az, amit nem láthatnak, mint az, ami az orruk előtt van.

186. oldal, 15. fejezet

Bitten>!

Nem volt kérdés, hogy Ash a lelkének olyan részét érintette meg, amelyet még sosem szólított meg senki. Olyan dolgok után kezdett vágyakozni, amelyekre eddig még csak nem is gondolt.

_Enii_ P>!

(…) a pénz, a vagyon, a hatalom semmit sem ér, ha nincs kivel megosztanod.

reka0330>!

– A szerelem nem tökéletes – jegyezte meg Mia. – Mind követünk el hibákat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Alexa Riley: Mindent bele
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Meghan March: Vágy és szerelem
Emma Chase: Behálózva
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés