A ​rejtőzködő (KGI 3.) 42 csillagozás

Maya Banks: A rejtőzködő

A ​Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a Kelly-fivérek családi vállalkozása.
Adottságok: Magas szintű intelligencia, kőkemény test, katonai előképzettség.
Tevékenységi kör: válaszlépés emberrablás vagy túszejtés esetén. A KGI megoldja azokat az ügyeket, amelyekkel az amerikai állami szervek elakadnak…
„Az igazi férfi először lő, és csak azután kérdez.”
Sarah Daniels kénytelen bujkálni, miután szemtanúja volt egy gyilkosságnak, amit a féltestvére követett el.
Garrett Kelly vállalja, hogy szemmel tartja a lányt. Nem vonzza a tengerpart és az ingyenes nyaralás: az viszont igen, hogy esélye nyílhat levadászni a KGI egyik személyes ellenségét.
Garrett fegyelmezett katona, és jócskán túlképzett ahhoz, hogy bébiszitterként üljön a babérjain. Azonban hamarosan rádöbben, hogy Sarah többet jelent annál, ami az aktájában áll. A lány elcsábítását eredetileg taktikai manővernek szánja, de aztán rájön, hogy Sarahnak milyen szörnyűségeken… (tovább)

Eredeti mű: Maya Banks: Hidden Away

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
XXI. Század, Budapest, 2018
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155759321 · Fordította: Lukács Andrea
>!
XXI. Század, Budapest, 2018
432 oldal · ISBN: 9786155759338 · Fordította: Lukács Andrea

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Eduardo "Rio" Bezera · Garrett Kelly · Sam Kelly · Donovan Kelly · Sarah Daniels · Marlene Kelly


Kedvencelte 8

Most olvassa 11

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 48


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Maya Banks: A rejtőzködő

Sajnos mostanában már nem jut annyi időm az új munkahelyem miatt az olvasásra mint eddig. De azért itt se panaszkodhatok szerintem.
Eszméletlenül régóta tervbe volt véve ez a rész. Az angol miatt húztam az időt. Arra biztos ráment volna egy hetem, így szégyen nem szégyen hagytam.
Szuper, hogy most egyszerre 2 résszel is bővült a polcom. Váratlan volt nagyon számomra, hogy lefordították. A Suttogó angyalnál eszméltem fel, hogy az már a negyedik rész és ja, hogy akkor már kijött a harmadik is. Hirtelen annyira megörültem ennek a fejleménynek. legalább megvan a remény szikrája, hogy tovább is fordítják.

Garrett Kelly már a korábbi részekbe belopta magát a szívembe. Most azt mondom, hogy ő jelenleg a kedvencem. De hát ez változhat, mert egyszerűen imádni valóak a karaktereke. Maya Banks ezzel a sorozatával hasít. A női főszereplőket is maradéktalanul kedvelhetőre alkotja meg. Itt is egy végtelenül erős egyéniség Sarah, csak úgy mint Rachel és Sophie. Alig várom, hogy folytathassam.
Egyetlen gondom volt a könyvvel, hogy vége lett. Egyedül az a tudat nyugtat, hogy a későbbi részekbe úgy is fel fognak tűnni ezek a szereplők is. Többet kapok remélem belőlük. Mert ennyi nem elég.

11 hozzászólás
>!
sarahangel P
Maya Banks: A rejtőzködő

Bővebb értékelésem itt:
https://moly.hu/ertekelesek/2355496

Már kétszer olvastam a könyvet, de attól még alig vártam a magyar megjelenést. Így kell jó könyvet írni, ahol a szereplők ennyire szerethetőek, ahol velük együtt tudok érezni, ahol megfelelő mértékben van adagolva minden szál, és mikor a végére érek, elégedetten teszem le a könyvet, anélkül, hogy hiányérzetem lenne.

Az első olvasás után Garrett-et és Sarah-t is kedvenc szereplővé avattam, bár ezzel fukarkodni szoktam. Sarah egy olyan hősnő, aki nem merült önsajnálatba az őt ért események után, hanem megpróbált küzdeni a túlélésért, és ezért csodálatra méltó. Garrett pedig… az első résznél még nem értettem annyira, miért lett sokak kedvence, de ezután a rész után határozottan az lett nálam is. Legyen több ilyen ember a világon. *-*

Nem véletlen, hogy ez az egyik kedvenc részem a sorozatból. Alig várom a Suttogó angyalt. És nagyon remélem, hogy hamarosan Rio könyvét is a kezünkben tarthatjuk. ;)

10 hozzászólás
>!
Bitten
Maya Banks: A rejtőzködő

Küzdünk…..
Pontosan ezért küzdöttem!
Gyönyörűséges köntösben, majdnem tökéletes történet!
Tudom- tudom elüt az előző kettőtől…. de a miénk és imádnivaló!
Nem vagyok elfogult de a kedvenc még mindig Samék története. :D

https://bittennonblogger.blogspot.com/2018/11/maya-bank…

>!
Trice29 P
Maya Banks: A rejtőzködő

Egyetlen oka van annak, hogy nem vagyok szomorú, amiért vége van, hogy rövidesen folytathatom ♥
Azt hiszem végérvényesen beleszerettem a Kelly Familybe, Garett is hozta a színvonalat. Csíptem, hogy a csapattagokból is többet kaptunk. Volt izgalom is, érzelem is, kémia is és még annyi apróság …

1 hozzászólás
>!
ncsn87
Maya Banks: A rejtőzködő

Nagyon jó volt ez a rész is, hiszen Garrett volt a főszereplő. *.* ♥ Na jó, minden más is szuper volt, csak Garrett emelte az est fényét. :D
Sarah szegény nagyon durva dolgokon ment keresztül. Ezt feldolgozni nem könnyű… :( Garrett kellett csak az életébe. Meggyógyították egymás lelkét. ♥ Szenvedélyes, akciódús rész volt ez is. A vége miatt nagyon izgultam. De ez a pasi mindig kidumálja magát, bíztam benne. :D
Jó volt látni, hogy Rusty tényleg a testvérük lett. Nagyon megható volt.
Szeretem, hogy a család többi tagja is folyamatosan jelen van, feltűnik. A Kelly-ket örökre a szívembe zártam. ♥
Jelenleg Rio és Donovan izgatja a legjobban a fantáziámat, meg Cole és P.J.. *.*
Örülök, hogy a @21_Század_Kiadó folytatta a sorozatot. Örök hála érte, és a kitűnő fordításért is @LadyA_-nak. Nagyon remélem, hogy a többi részt is hamarosan olvashatjuk.
Jöhet a következő!

9 hozzászólás
>!
Evika82 P
Maya Banks: A rejtőzködő

Sajnos nagyon lassan haladtam a könyv olvasásával, mindenféle külső zavaró tényező miatt, de ez az élményből szerencsére semmit nem vett el. Garett egy erős védelmező, talpig férfi, akinél Sarah tökéletesebb társat nem is találhatna magának.
A történetben megfelelő arányban oszlik el a romantikus, az akciódús és az erotikus jelenetek aránya. :)
Saraht hatalmas trauma éri, és habár gyávának, magatehetetlennek érzi magát, közben egy erős nő, aki igenis talpra tud állni.
Na és már most kíváncsian várom Rusty könyvét! :)

1 hozzászólás
>!
EditVagyok P
Maya Banks: A rejtőzködő

Óh, Garrett… *-*
Egyszerűen imádlak!
A könyv fantasztikus volt. Nem mondanám, hogy hagyta unatkozni az olvasót :))
Folyton történt valami. Megint ott voltak a régen ismert szereplők, akiket megint csak nagyon szeretek. Rió-ék, Steele-ék, a család, a férfiak, a nők, mindenki. Nagyon jók együtt.
A történet jól fel van építve, mindenki egyedi kis sztorija jól ki van találva. Egyediek, szórakoztatóak, erősek, harcosok és mégis kenyérre lehet kenni mindegyiküket! ^^
És minden könyvben kapunk mindenkiből valami újat. :)
Ez nem is igazán az a fajta sorozat, ahol kemény rosszfiúkat kap az ember. Itt erős, harcos férfiakkal találkozunk, akik legyőznek bármit és bárkit. És persze megharcolnak a saját szerelmükért és a családjukért is. És én mindegyikőjükre kíváncsi vagyok!

És Garrett… oh… Nekem már ott nem volt választásom, amikor először bemutatkozott. Imádom a nevét. A morcosságát, a csendes határozottságát. Azt, hogy mindemellett mégis körülrajongják a nők. Hogy nem lehet nem szeretni, és ő is vajpuha lesz, ha egy szeretett nő közelébe kerül. Egyszerűen imádom, hogy egyszerre tud erős, mindenre elszánt harcos lenni és védelmező, odaadó jóbarát. És jajistenem ez a pasi… *-* Hhhhh…. ez a könyv szuper volt! Biztos, hogy újraolvasós. Nem tudok anélkül csak gondolni se rá, hogy ne remegne meg a kicsi szívem… Jaj és az a borító!!! *-* OdaVagyokÉrteeeee!!! ♡ ♡
Már most nem tudom, hogy bírom ki azt a három napot, amíg ideér Nathan könyve… XD

2 hozzászólás
>!
ladydark
Maya Banks: A rejtőzködő

A borító valami szörnyű, a történet maga viszont nagyon jó lett.
Volt benne egy jól megalkotott krimi szál. Valamint egy még annál is jobb háttérsztori. Mindez persze egy adag erotikával és romantikával fűszerezve. Vitt magával a könyv, nem voltak üres járatok. Kellemes olvasmány volt.

>!
Kathreen
Maya Banks: A rejtőzködő

Garrett és Sarah igazán összeillenek, bár Sarah sok tekintetben eléggé naivan állt a dolgokhoz.
Külön tetszett, hogy a kötetek előrehaladásával a régebbi párok is felbukkannak, így látjuk, hogy mi történt velük az eltelt időszakokban.

>!
lizzyke21
Maya Banks: A rejtőzködő

" A két azonnal megszerethető főszereplő mellé megkaptuk a már megismert párokat és mellék szereplőket. Akiket szintén imádtam. Persze a gonoszok sem hiányozhattak. Na ilyen téren sem kell félni, hogy hiányoznak a sztoriból .De le a kalappal. Egy izgalmas, félelemmel ugyanakkor szenvedéllyel és szerelemmel átszőtt regényt kapunk. Ami tökéletes kikapcsolódás bárhol és bármikor.
Pillanatok alatt kiolvastam. Hol a szereplőkkel rettegtem, izgultam, reménykedtem, nevettem vagy éppen szerettem. Remekül ki tudott kapcsolni. Csak ajánlani tudom. Én pedig ahogy lehet elolvasom az előző részeket is mert már alakulóban a negyedik rész :) "

Bővebben:
https://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.com/2018/10/maya-b…


Népszerű idézetek

>!
krisztin1 P

(…) – Van fogalma róla, milyen érzés ez? – Azután gúnyosan felnevetett, és ismét elfordult. – Valószínűleg nincs. Nem úgy néz ki, mint aki valaha is félt volna valamitől.
– A síró nők megijesztenek – vallotta be Garrett.
Sarah felnevetett.
– Akkor szerencséje van, mert én hónapokkal ezelőtt kisírtam minden könnyemet.
– Sok dolog van, ami megijeszt. Például a terhes nők.
Sarah ismét felé fordult, az ajka megrándult. A szeme már nem tűnt annyira vadnak.
– Az a benyomásom, hogy a nők bármilyen formában megijesztik.
Garrett megvonta a vállát.
– Ők az erőszakosabb nem. És kiszámíthatatlanok. Inkább nézek farkasszemet egy vaddisznóval. A nőket nem lehet lelőni.

75. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · Sarah Daniels
>!
krisztin1 P

– Úgy egy óra múlva felhívlak – válaszolta Garrett.
Donovan felhorkant.
– Ennyire biztos vagy benne, hogy akkorra megtalálom, amit tudni akarsz?
– Te vagy a kocka.
– Neked Mr. Kocka, és kinyalhatod a seggem.

72. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Donovan Kelly · Garrett Kelly
>!
sarahangel P

Garrett bement a házba, és Foltost pillantotta meg, aki felugrott a konyhapultra, és onnan nézte, ahogy kivesz egy sört a hűtőből.
– Te is kérsz? – kérdezte a macskától.
Az állat gyanakvón figyelte, azután hirtelen sarkon fordult, és feltűnően tudomást sem vett róla.
Garrett vállat vont. Tipikus nő.

93. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · macska
>!
Evika82 P

– Maga nagyon laza – mondta Sarah.
Garrett döbbenten meredt rá, azután ismét felnevetett.
– Mi olyan vicces?
– Ó, istenem, el kell mondanom a fivéreimnek, hogy mit mondott. Dőlni fognak a nevetéstől. Úgy gondolják, hogy én vagyok a világ legmerevebb, karót nyelt gazembere.

>!
sarahangel P

– Hadd találjam ki! A gyerekektől is fél?
Garrett összevonta a szemöldökét.
– Nem félek. Csak óvatos vagyok… Talán egy kicsit tartok tőlük. Na jó, megrémítenek. Úgy értem, hiszen azok terroristák cuki kisembereknek álcázva.

96. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · Sarah Daniels
>!
sarahangel P

– A hadseregnél eltöltött évek egyáltalán nem készítettek fel egy gyerekre – közölte Sam fáradtan. – Az már biztos, hogy ez nem puhányoknak való feladat.

253. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sam Kelly
>!
Harriet

Úgy tapasztaltam, hogy a félelemnek nincsenek kötött szabályai. És nem lehet csak úgy kikapcsolni, ha rájövünk, hogy nincs is értelme félni.

76. oldal

>!
sarahangel P

A szerelem egy ajándék, de a másik fél dönti el, hogy elfogadja és értékeli-e, vagy visszautasítja.

278. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Kelly · Sarah Daniels
>!
Evika82 P

– Emlékszel, amikor a szigeten csokoládét vittem neked?
– Igen.
– Nos, akkor volt a táskámban egy karamellás csoki is, de én a sima tejcsokit adtam neked, mert a karamell az én kedvencem is.
– Ezért most haragudnom kellene. A karamellgyűjtögetés bűn.

>!
sarahangel P

– Brutálisan bátor dolog volt, amit ott tettél. Szerintem Garrett maga sem tudja, hogy az ölébe fektetve elfenekeljen-e, vagy a lábad nyomát csókolgassa. Nem kell szégyellned magad, sem zavarba jönnöd miatta. Ma kiérdemelted a tiszteletemet és a hálámat, hogy gondját viselted annak az embernek, akinek a barátságát nagyra értékelem, és akivel büszkén dolgozom együtt.

314. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Eduardo "Rio" Bezera · Sarah Daniels

A sorozat következő kötete

KGI sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Garwood: Szívtipró
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Karen Rose: Vigyázz rám
Amanda Stevens: Örök kísértés
Nalini Singh: Angyalárny
J. D. Robb: A halál fényében
J. L. Armentrout: Be with me – Légy mellettem
J. R. Ward: Éjsötét szerető