„– Nézd csak, Imbusz mester, egy hirdetmény! – lobogtatott egy papírlapot Pudlimász.
– Lássuk csak – illesztette orrára a szemüvegét Imbusz mester, azzal olvasni kezdte.
– Figyelem, figyelem! Óriási lehetőség!!!! Keressük a város legjobb autósát! Most megmutathatja, hogy Ön a legjobb sofőr. Ezennel meghirdetjük a nagy futamot. Ha elsőnek ér a célba, ráadásul még nem is szabálytalankodik, akkor nyerhet egy valódi taxit. Találkozó vasárnap Imbusz mester garázsa előtt.”
Megjelent Imbusz mester, a híres autószerelő és Pudlimász, a háromlábú kutya kalandjainak harmadik része! Ajánljuk minden fiúnak és persze kislánynak, aki szereti az autókat és a kutyákat!
Imbusz mester és a taxifutam (Imbusz mester) 21 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2010

Egyszer valamikor olvastunk már Imbusz mesteres könyvet és akkor valamiért nem annyira tetszett. Most viszont a Taxifutamon nagyon jól szórakoztunk (a gyermek és én egyaránt). Egy igazi flúgos futam, ahol kutyák a sofőrök (de csak azok persze, akik elvégezték Pacsika Matild kutyás autósiskoláját:) A leglehetetlenebb járművekkel állnak rajthoz, amik elviekben autók, de van amelyik repül, van amelyik a föld alatt (is) megy. A legtöbben szabályosan versenyeznek, de persze mindig vannak olyan alakok, akik csalni próbálnak (ami van akinek sikerül, van akinek kevésbé). Vidám, fordulatos, jó ritmusú mese. Autórajongó gyerekeknek (és a szüleiknek persze) csak ajánlani tudom.

Kellemes kis mese, humoros.
A jó győz, a rossz elbukik, a csaló belátja bűnösségét.