Last ​Descendants (Assassin's Creed: Last Descendants 1.) 2 csillagozás

Matthew J. Kirby: Last Descendants Matthew J. Kirby: Last Descendants

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Nothing in Owen's life has been right since his father died in prison, accused of a crime Owen is certain he didn't commit. Monroe, the IT guy at school, might finally bring Owen the means to clear his father's name by letting him use an Animus-a device that lets users explore genetic memories buried within their own DNA. During a simulation, Owen comes uncovers the existence of a powerful relic long considered a legend-the Trident of Eden. Now two secret organizations will stop at nothing to take possession of this artifact-the Brotherhood of Assassins and the Templar Order. It becomes clear the only way to save himself is to find the Trident first.

Under the guidance of Monroe, Owen and a group of other teenagers go into a memory they all share within their DNA: the 1863 Draft Riots in New York City. Owen and his companions will find themselves tested on the violent streets of New York, and their experiences in the past will have far-reaching consequences in the present.

>!
Scholastic, New York, 2016
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780545855518
>!
Scholastic, New York, 2016
320 oldal · ISBN: 9780545870122

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
FitzwilliamDarcy667
Matthew J. Kirby: Last Descendants

Alapvetően nem rossz a könyv, de nem is annyira jó, hogy megkapja az öt csillagot. Jó az ötlet, hogy továbbviszik a történetet és nem állnak meg ott, ahol a játékok idővonala éppen tart, hanem bővítik a világot. Viszont nekem nagyon nem tetszett, ahgy az Animusos részeket megoldották. Ez a dőlj hátra és ne csinálj semmit csak nézd mintha egy 4D film lenne, nekem egyáltalán nem jött be. Monroe meg eléggé furcsa karakter lett. Ami viszont sokkal zavaróbb, hogy ha valaki ezt a könyvet elolvassa akkor semmi ötlete nincs, hogy akkor mostkiknek drukkoljon mert se az Assassin se a Templar oldalt nem mutatja be eléggé. Indító résznek elmegy, ha nem szeretném ennyire a világát akkor lehet kicsit kevesebb csillagot kapott volna.


Népszerű idézetek

>!
Vladi 

„But who are the good guys?” David asked. „The Assassins or The Templars?”
„Neither,” Monroe said. „Or both. Depending how you look at it. Both have good intentions, and both are capable of evil acts.”


A sorozat következő kötete

Assassin's Creed: Last Descendants sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christie Golden: Assassin's Creed: The Official Film Tie-In
James Patterson: The Angel Experiment
Libba Bray: The Diviners
Rick Riordan: The Last Olympian
Cassandra Clare: City of Ashes
Lev Grossman: The Magician King
Kevin Hearne: Hexed
Caleb Carr: The Alienist
Steve Berry: The Lincoln Myth
Christie Golden: Lord of the Clans