e-sztori 17 csillagozás

Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik
Matt Beaumont: e-sztori

Az e-sztori az őszintétlenség, az intrika és a szemérmetlen szemétség szőttese – szóval a mindennapi hivatali élet alig eszményített ábrázolása. A könyv teljes egészében e-mailekből áll, és a Miller Shanks reklámügynökségnek azt a néhány sorsdöntő hetét követi végig, amikor belevágnak, hogy megnyerjék a Coca-Cola versenypályázatát. Ezért a megbízásért dömpingáron eladnák anyjukat, nagyanyjukat és valamennyi női hozzátartozójukat vagy akár a férfiakat is, ha úgy hozná a sors. És a pályázat valóban feledhetetlennek bizonyul…

Etoile, Budapest, 2001
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637710175 · Fordította: Láng Zsuzsa, Kertész Balázs

Harold Robbins

Lobo P>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Először nem hittem volna, hogy tetszeni fog, de bele lehet jönni az emilregény olvasásában, nagyokat röhögni és magunkra-kollegákra ismerni fergeteges élmény.

Andaxin>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Oltári volt, nagyokat röhögtem emlékszem, kb 5 éve olvastam, még az iwiwen ajánlotta egy fórumtárs, aki azóta is kedves barátom.
El tudom képzelni, hogy mennyire így mehetnek ezek a dolgok a valóságban is, de ezt előttem is leírták az értékelők.
Volt benne egy (asszem) skandináv karakter, azon meghaltam; az a baj, hogy még idézni sem érdemes belőle, mert a poénok nem a szavakban ültek, hanem a sztoriban és a helyzetekben, amelyek 1-2 oldalban bomlottak ki, és gyakran visszautaltak.
Elolvasnám újra még többször is, de elrukkoláztam :)

Borsika>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

érződik, hogy tizenvalahány éve fordították, de ettől még viccesebb!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Egy kreatív ügynökség mindennapjai, szellemes, jók a karakterek, olvastam volna még tovább is.

düválka>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Naggyon vicces volt, az tudja igazán értékelni, aki ilyen környezetben dolgozik. Rég olvastam, de kedvem támadt újraolvasni.:)

Beathryche>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Tökéletes nyaralós könyv. Nincsenek benne mély gondolatok, nem fogsz rajta napokig kattogni, ellenben olvastatja magát, megnevettet és bármikor abba lehet hagyni. Nyomokban megtalálhatjuk a szereplőkben a szomszéd asztalnál ülő muncuskát, vagy a kisfőnököt a sarokirodából. Könnyed felüdülés, amit gyorsan feledtet egy közepesen erős kézi meccs, vagy a fél hetes híradó. Nem váltja meg a világot, de nem is ez a célja, pusztán a pillanatnyi szórakoztatás.

Salsita>!

Matt Beaumont: e-sztori Hazugságok, munkaebédek és veszett bugyik

Mindig felvidít, még ha csak beleolvasok is:)))

Anibell P>!

Ki állítja, hogy pénzen nem lehet szerelmet venni? Legfeljebb az a szarházi Beatles – tudják is ők.

211.

Kapcsolódó szócikkek: The Beatles · The Beatles: Can't Buy Me Love
Beja>!

Szedje már le a füléről azt az istenverte sétálómagnót, vonszolja be ide a nagy seggét, és mutassa meg, hogyan kell szétküldeni egy mindenkinek szóló e-mailt.

Kapcsolódó szócikkek: e-mail
nagytimi85>!

Mindenesetre telefonáltam a fejvadásznak. Vin felhívta a mamáját. Annak idején bement az iskolába, és a szart is kitaposta a matektanárból, amikor rossz jegyet adott Vinnek. A tanárnak állítólag plasztikai sebész rakta helyre a fülét. Letitától, a link fejvadásztól nem is remélhetjük, hogy tisztességes állást találjon nekünk, úgyhogy arra gondoltam, inkább hívjuk Mrs. Douglast a jó nagy baseball-ütőjével.

90. oldal (Etoile, 2001)

nagytimi85>!

Ne kérdezd, hogyan került hozzám, de van nálam egy Mako-anyag a dohányzóasztalon. Azt hiszem, nagyon jó. Szeretnéd látni, mi jár az osztályodon dolgozók fejében, miközben te pucér seggel és hasonlóképp kivetkőzött öntudattal pihegsz az irodai heverőn?

93. oldal (Etoile, 2001)

nagytimi85>!

Visszatértemkor bizonyos női alsóneműt találtam a liftajtó mellett, az előcsarnokban. Nagyméretű, zöld, 100% poliészter, elöl csipkebetéttel, enyhén szennyes. A tulajdonosa megtaláljatja a fiókomban – gyűjtse be bátran.

96. oldal (Etoile, 2001)

nagytimi85>!

Ha nem hívsz fel egy egyszerű és elegáns megoldással abban a szent pillanatban, hogy a „bezár” gombra kattintasz ennek az e-mailnek a végén, akkor lesz okod sopánkodni, hogy annak idején miért is nem egy robogóval és a Domino Pizzába szóló pályázati kérdőívvel kezdted a karrieredet.

99. oldal (Etoile, 2001)

Liam O'Keefe – 00. 01. 06 10.36
Címzett: Lorraine Pallister
Másolatot kap:
Tárgy: bugyi, smaragdzöld, S-es méret

Ha feltűnés nélkül visszaszerzem a pénzügyről, elképzelhető, hogy ma éjjel megint elveszítsd?

108-109. oldal (Etoile, 2001)

nagytimi85>!

Oké, kedveskéim, a pre-produkciós megbeszélést a LOVE-ra 5.00-kor tartjuk, itt van tehát néhány szabad, nem szabad szabály. […]
Brett és Vincent – Ne vihogjatok iskolásfiúcskák módjára a busz végében, amikor lejátsszuk a szereplők demóit. Mindenki látott már melleket – lehet, hogy nem ekkorákat és nem ennyit, de igenis láttunk már ilyesmit. Tartsátok szépen a kezeteket az asztalon, ahol én is látom. Figyeljetek oda, amikor a megbeszélésen eljutunk a rettentő unalmas időpontokról szóló részhez – szombaton ugyanis el kell érnünk egy repülőt, és nagyon szeretném, ha rajta lennétek.

129. oldal (Etoile, 2001)

Anibell P>!

Megmondhatod Davidnek, hogy hányatott pályafutásom során nyolcvanhat helyszíni forgatást csináltam végig, és még egyetlen egyszer sem tértem haza film nélkül. Indonéziában tizenhét napot kellett várnom, míg elszáll a monszuneső, mindössze egy karton Silk Cut, három Harold Robbins regény és egy címeres marha csökönyösségét mutató helyi pincér társaságában.

302.

Kapcsolódó szócikkek: Harold Robbins · Indonézia